Dodó! Teljesen megértelek!!!!! A dolgot súlyosbítja, hogy végtelenül rosszul tűrök mindent, ami türelmet igényelne. Általában minden szabályt áthágok, hogy sürgessem a dolgokat.
Amúgy már akkor is csináltam minden nap a teszteket, amikor még tuti negatív volt, csak teljen az idő!!
Kész anyagi csőd volt...
MAgika! Fél 8? Az még messze van
, bírd ki valahogy!! Ha ennyire pocsékul vagy (sorstárs...) akkor miért is nem iratod ki magad?? A vizsgálatnál (hüvelyi!!!) bent lesz a fiad???
Jimm hogy vagy? B6 ma is működik? Bíztató lenne. A vonaton elág gáz lehetett hányni, meg sem tudsz mosakodni utána rendesen... A fiad hogy viseli a rosszulléteidet?
Tényleg! GYerkőcösök, hogy oldjátok meg, hogy ne legyenek ott, amikor hánytok? A hangokra odaszalad a gyerek, hogy mi baj, anya, aztánj bugyborékold ki neki, hogy semmi, kicsim....
Pandi is jöhetne már a képekkel, úgy izgulok érte.
Remélem legalább Lexa jól érzi magát a nyaraláson!!!
Csajok, én néha már ott tartok, hogy számolom a napokat, meddig tart még ez a rémálom. Nagyon remélem, hogy egészséges, mert nem bírom ki még egyszer ezt a több hetes rosszullétes kínlódást. Már testileg-lelkileg önmagam árnyéka vagyok.
Ne haragudjatok, babatervezők, tudom, hogy nincs túl nagy véleményetek ezek után rólam, de már totál kész vagyok.