Sziasztok!
Reggel már akartam írni, de nem engedte a gép elküldeni, folyton kiírt valamit, amit én nem értettem.
Zita!
Nem nagyon akar ez a séta összejönni.
Ma az idõjárás nem sok jóval kecsegtet, a holnap nekem nem jó, a jövõ héten pedig csak a kedd lett volna jó.
Nem baj, ami késik, nem múlik, igaz?
Csics!
Szerintem a jövõ hét is kilõve, éppen azért, mert rövid.
Nyuszi!
Hétfõn én is megyek nõgyogyihoz. Nem vagyok valami lelkes.
Örülök, hogy minden oké Emíliával. Majdcsak hízik. Bár a férjedet nem láttam még, de te is elég vékonyka vagy, lehet, hogy egyszerûen ilyen alkat és kész.
Forti, Ilke!
Én azt játszottam Petivel egy párszor, hogy belefújtam az arcába. Egy darabig nézte, meg fintorgott, meg becsukta a szemét, aztán harmadik alkalommal egyszercsak visszafújt!
Annyira édes volt, ahogy igazgatta a kis száját, hogy utánozzon! Most már megy neki, és csinálja, ha kell, ha nem.
Nálunk szerencsére padlószõnyeg van.
Dec8!
Most egyelõre feladtuk az éjszakai próbálkozásokat, de lehet, hogy a jövõ heti négy napos ünnep alatt megint próbálkozunk. Tudod, milyen az apja - én mióta Peti megszületett nem aludtam át éjszakát, de ha neki kell felkelni, akkor másnap egész nap azt hallgatom, hogy õ milyen fáradt, mert fel kellett kelni.
Persze, férfibõl van, épp ezért szeretem.
Gumicukor!
Peti még csak érti, hogy nem, mondani nem mondja. Meg persze nem mindig hallja.
Ügyes Dani. Peti is sokat hablatyol, de egyelõre "petiül" mond mindent.
Ma délelõtt voltunk a Fundamentánál, és amíg én ügyet intéztem, Petit körülvette pár nõ. Mikor megyünk el, mondja egy nõ, hogy behúzta a gyerek kezét a kabátjába, mert jaj de hideg volt neki, meg levette róla a kapucnit, hogy melege ne legyen. Nem szóltam semmit, de én is utálom, ha 1. hozzápiszkálnak a gyerekemhez, 2. foglalkozzon a saját dolgával.
Sasha!
Nálunk kb. 60 fõ volt, és abban alig volt barát. Apunak is három testvére van, két-két gyerekkel és van, akinek már gyereke van, anyu testvérének is négy fia van, és azoknak is mindnek legalább egy gyereke. Nálunk is az van, hogy a párom oldalán ha 10 rokon van, a mi oldalunkon meg rengeteg. És ez tényleg nálunk is szûk család volt.
Ja, és nagy titokban jön két újabb foga Petinek. A felsõk mellettiek.
Ma véletlenül visszahányta a fõzeléket. Nem lett rosszul, vagy ilyesmi, valószínûleg egy olvadt reszeltsajt darab piszkálta a torkát, és azért történt. De még csak sírva sem fakadt. Ti hogy teszitek bele a sajtot a fõzibe, hogy melegítés után ne legyen olyan nyúlós?
És ha minden igaz, jövõhét szerdán eljutok fodrászhoz és kozmetikushoz is! Már annyira várom! Apa vállalta Petit.
Minden babának gratula az új tudományokhoz!
A szokásos havi tali mikor lesz? Két hét múlva?
Dió és Peti