Új privát üzeneted érkezett!

Hű de jól kezdődik ez az oldal! :D:D:D

Andi73!
Köszi!

Két epizód Andrisról:

Tegnap a barkácsáruházban meglátta az agyag díszkavicsokat csinos kis hálóba csomagolva.
- KESSZ, KESSSZ! - (keksz) kiáltott fel izgatottan :D

Ma az egyik macit odahozta szopizni hozzám. Aztán láttam a kis fejecskéjén, hogy igencsak megirigyelte a maci jódolgát, és azt mondta:
- Én is!!!!!

Ma ünnep van nálunk (igaz csak lelkiekben, mert nem szoktunk nagy feneket keríteni neki), egy kisebb jubileum, a tizenötödik :D:D:D

ayse

Sziasztok!

Duda!

Natinak nagyon boldog születésnapot kívánunk!

A képek nagyon jó, Nati gyönyörű nagylány már! :)

And!

Szorítok, hogy minden rendben legyen!

Andi73!

Köszi a listát!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok,

Natinak boldog szülinapot!

Én nem vagyok beszari, nagy mennyiségeket úgyse eszünk semmiből, szóval azért nem fogom keresni hogy melyik élelmiszer szar.
Azért ez jó kis reklám a termékeknek...

Elolvastam a listát és nem is tudom hogy akkor mit lehet enni???

K.

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok!

Duda! Nati gyönyörű kis?lány. Boldog szülinapot neki.
Andi73! Köszi a listát, jó tudni, de akkor mit ehetünk???

Lányok! Nem tudom nálatok hogy megy ez, de mehetek pelust venni. Ádi rengeteget fogyaszt, ráadásul nem egy méret Borival.

Ma is jó meleg lesz, mennyivel jobb ez egy vízparton.
réka29

Csikken, Réka!

Azért nem kell pánikba esni szerintem, most a listát nézve.
Szerintem nem olyan gáz a lista,mármint a terjedelmi, mint amit beharangoztak, hogy tök általános szer ez a guar akármicsoda...
Persze amit nem tudunk az nem fáj, gondolok itt olyanra, amire esetleg fel sem tüntették és mégis van benne.

Speciel mi jégkrémet szinte sose veszünk, és szerintem biztos minden pótolható, a tejtermékek közül is több az olyan amiben nincs, mint amiben van.
A tescos felvágottakat amugy sem vettem, a májkrémekből meg a konzervesekben nincs, azokat itthon megnéztem...
Szóval nem a pótolhatósággal van a baj, hanem azzal amit már megettünk :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :( :( :( :( illetve amit a gyerekeink megettek :( :( :( :( :( :( :(

Mondjuk speciel én tudnám bőviteni a listát, de nem tudom hogy hogyan tegyem....

Andi!

Ha olvasol minket, akkor hova lehet irni, hogyha találunk még ilyen élelmiszereket????

M.

Kép

Kép
megann

Duda!

Isten éltesse Natit!
Gyönyörű kislány :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Na egy két kép Lénáról

Kép
Kép
Kép
szomszéd kisfiúval Kép
Kép

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Annamami!
Nagyon aranyos vagy, hogy gondoltál még ránk is! Nekünk is jól hangzik a jövő hét szerda, legalábbis egyenlőre úgy néz ki tudnánk menni. És szívesen mennénk is! Úgyhogy mi is kérünk szépen útvonalat.
Milyen jó fej Mazsi, hogy ilyen szépen elaludt nélküled.

Andi!
Nati olyan gyönyörű nagylány már, és sztem nagyon hasonlít Rád!

Megann!
Léna is igazi kis nőci már, nagyon jók a nyaralós képek!

Köszi mindenkinek a gratulát! Örülök neki, hogy nekem is lesz egy csini kiscsajom akit lehet majd fésülgetni, meg öltöztetni! Bár Bendegúz tüskehaját is imádom, meg azt is, hogy ő meg annyira kis pasi. Nekem tulajdonképpen mindegy is volt, hogy fiú lesz vagy lány, de persze most nagyon örülünk. (persze biztos-tuti úgyis születéskor lesz csak.. :lol: )

Sztem ezt a guargumis listát bőven lehetne bővíteni, pl én tegnap este vettem észre, hogy a Danone gyümjoghurtokban is van, én mindennap azt adok Bendegúznak. Tegnap már nem adtam, gyümölcsöt kapott helyette. Én mindenesetre azért mindent megnézek, és igyekszem elkerülni, de hogy eddig mennyit ettünk már meg.. :roll: :shock:

And!
Sokat gondolok ma Rád, és nagyon drukkolok, remélem már túl is vagy rajta és minden rendben ment, és tuti nem lesz semmi gáz.

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Megann!
Szerintem itt tudnak adni felvilágosítást, hogy hová lehet jelenteni ha találkozol még "ilyen" élelmiszerekkel:

MEZŐGAZDASÁGI SZAKIGAZGATÁSI HIVATAL KÖZPONT

Élelmiszer- és Takarmánybiztonsági Igazgatóság
Budapest, IX. Mester utca 81.
Levélcím: H-1465 Budapest, 94. Pf. 1740.
Telefon: (1)456-3010

E-mail: oevi@oai.hu
Telefax: (1)215-6858

KépKép
Andi és Gergõ(2005.11.12)
andi73

megvagyok :)
köszi, hogy gondoltatok rám!
a doki, akivel megbeszéltem bennt ragadt a műtőben, és egy női doki csinálta, aki az évfolyamtársam volt :) kicsit rosszabb volt, mint múltkor, de azért nem volt vészes. nagyon rendes volt a dokinéni, de megint kiakadtam egy kicsit a klinikán. most levették a mintát, de csak azért, mert már be voltak írva előjegyzett betegek, akiknek nem tudtak szólni. ugyanis a labort, ahol ezt vizsgálják, festik, és ezért nem csinálnak a mintával semmit, még lehet, hogy a jövő héten sem. egyetértettünk a dokinénivel abban, hogy itt most már a mennyiség a minőség rovására megy :( már nagyon érlelődik bennem egy levél a főigazgatónak, de úgysem írom meg. vagy lehet, h megírom, de majd csak szülés után adom oda, mert akkor tuti nem fogok azzal vacakolni. nem tudom hogy gondolják azt, hogy a 21. hetet betöltöttnél majd csak 23 hetesen kezdenek el vizsgálódni. ehhez tudni kell, hogy 24. hét a határ... de igyekszem nem foglalkozni ezzel mert úgyis minden rendben lesz :) kopp-kopp-kopp, nehogy elkiabáljam.
azért utána néztem az irodalomban, és sajnos a vesemedence tágulatnál jelentősen megnő a veszély a kromoszóma rendellenességre :( úgyhogy tuti indokolt volt, mert apa már idegesített, hogy minek megint.

apu vigyáz Esztire, aki tegnap este óta ott van, már hiányzik. most itthon fogok olvasgatni, pihenek. apát biztos nem fogom tudni megvárni, hogy hazahozza a lányt, de még várok.
jó, hogy legalább nektek elmondtam ezt az egészet, mert így jobban fel tudom dolgozni, anyuékat nem akarom idegesíteni vele, szétaggódnák magukat. és bízom a kis pici tesókánkban, hogy ügyesen fejlődik, mint anno a nővérkéje :)

bocs, h csak magammal vagyok elfoglalva, majd este.

KépKép
KépKép
and

And!
Hát persze, hogy minden rendben van!!!!

Andris eszik:

Ma pesto genovese szószos tészta volt az ebéd. Andris irányít hogy mit rakjak a tányérjára repetának:
- Többet! Sajtot! ZŐŐŐŐŐŐŐD!!!!!

Apukám behozza és lerakja elé a kacsacombokkal teli tepsit.
- ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, szejetemmmmmmmm!!!!!

ayse

Márti!

Melyik Danone gyümijoghurtban van olyan amit mondassz??
Én tegnap vettem Könnyű és finom változatot, abban nincs...meg is néztem mégegyszer a hűtőből...Nincs....esetleg cserélj erre... :roll: :roll: :roll:

And!

Én is gondoltam ám Rátok.
Persze hogy minden rendben lesz, de azért irtóra felhúztam magam azon amit irtál...
Te mondjuk alapból nyugibb vagy, én szerintem már csak bőgnék meg sikitoznék ha velem történne ilyen.
Hülye egészségügy :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Ayse!
Bárcsak Léna is igy vezényelne :) :)

Mi most ott tartunk, hogy még oda sem érek a kajával már mondja hogy nem nem nem..... :roll: :roll:
Kicsit ideges vagyok....eszeget azért, de mindig cselezni kell :roll: :roll:
Mindig mondom neki hogy a bölcsiben nem lesz ám könyörgés, aztán meg bőszen ismételgeti hogy bőcsi, bőcsi :lol: :lol: :lol:

Benianyu!

Mizu??Fiúk hogy viselik a környezetváltozást???

M.

Kép

Kép
megann

De gyönyörűűűűűűűűűűűűek ezek a kislányok!!!!!

Natit Isten éltesse!!!!

Róki, a bölcső még megvan?

Kép

Kép
prüntyi

Megann!
Igazad van, ma megnéztem az Intersparban és csak a barackos Danone könnyű és finomon van ráírva a guargumi, az epresben, málnásban nincs. Vagy legalábbis nem tüntették fel rajta. De a barackoson igen. Nem E412 formájában, hanem guargumi.

And!
Pihend ki magad. Tényleg felháborító ez a tökölés. De minden rendben lesz!!

A szept 22.-i topikban vannak nyaralós Bendegúz fotók, nem rakom fel őket ide is, de meg lehet őket kukkolni, persze akit érdekel. :D :oops:

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Sziasztok!

Isten éltesse Natit! Nagyon szép kislány!

Megann
LÉna is bombasztikus kis cicus! :wink:

Ayse
Boldog házassági évfordulót kívánok!
Még négyszer ennyit!
Andris halálian dumál! :P
Lilinél szankciók bevezetésével próbálkoztatok már?
Mi van a Nők Lapja elején amiben a lista megtalálható? :roll:

Annamami
Úgy kb-ra kérdeztem, hogy hol laktok :wink: Csak azért mert ha mondjuk And-ék szomszédságában, nem ígérem magamat, mert igen rosszul vagyok :cry: :cry:

And
Nagyon gondoltam én is Rád a szita agyammal! De tényleg!
Nem lesz semmi gond. Valóban felháborító amit írsz! Magán úton elvégeztetni nagyon drága?Persze ez már eső után köpönyeg, bőven elég egyszer kockáztatni.
Koncert nagyon tuti lehetett. Nekünk is olyan jó kis program lenne kilátásban hétévégére. De ilyen közérzettel semmit nem tudok élvezni. :cry:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Jaa

Andi
Köszi a listát!

Réka
Pelussal én sem győzöm... Pedig igyekszem spórolni, sakkozni, de rengeteg fogy.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Ja Megann
Átérzem az étkezési problémákat. Iszonyat idegesítő amikor nem akar enni a gyerek. Marci is kéreti magát folyamatosan és eljátsza, hogy nem, azt, nem, azt a végén hajlandó megkóstolni és látszi a pofiján,hogy iszonyú elégedett, hogy kicsit szivathatott. :twisted:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok!

Örülök, hogy mégsem útáltok! :D
Juci, Ayse:hmm, nagyon igazatok van, köszi!Ayse, a nyaralás témát apának kb.naponta millószor rágom, csoda hogy nem küldött el még a sunyiba......!

Panna asszem totál szobatiszta, éjjel szól, hogy pisi, ilyenkor tényleg pisil egy csomót, utánna alszik is vissza!!Imádom!!!Mondjuk, nemtom hogy lesz ez a szállodában, ott mégse vehetem elő a bilit, mint itthon a postán..... :lol: :lol: :lol: :twisted: :oops: :roll: pelust adok rá kíváncsi leszek, megkavarja e.Panninál nagyon bejött, hogy soha nem kapott pelust, bárhová mentünk, csak ez a cuccolás :roll:

And:
botrány, hogy mit művelnek, mégis hogy a túróba gondolják ezt??? :cry: Én is úgy vagyok, mint Megann, totál bőgnék, és tombolnék, ha velünk történne ez.Nem bírod szervezni, hogy másik kórház csinálja meg a vizsgálatot???V.lehetetlen?Tuti minden Ok, Esztinél is ez volt, és van egy csodaszép, okos, huncut Esztitek!!!!

Ancsi:
jaj, nekem nagyon tetszenek ezek a csajos színek, írtó klassz lett a Csajok szobája!!!!!!! :P

Annamami:
Tudod mennyire bírlak, és olyan kedves vagy, hogy hívsz bennünket személyesen is a talira, de apa nélkül beszari vagyok a vonaton, Őt meg sajna nem bírom bepalizni, és most nincsi i9s dolga Pesten.Sajnálom nagyon, nagyon!!!! :cry:

Duda:
Natid, Natitorta, Natianyuka nagyon édesek, szépek a képeken!!!!!!!!!A tortiról van nagyobb kép??Lehet az egyik ilyen lesz Panninak(ha nem baj), ha jól látom macsekos, Panna még mindíg imádja őket!
Cumi:hmmm :roll: :roll: ha napközben megkaparintja, de van, hogy tudatosan keresi :? , kell neki, alváshoz meg mindenképp.de nem akarom a lelkivilágát háborgatni, nagyon nyugtatja, majdcsak elhagyjuk. :roll:

Prüntyi:
szép neve lesz Tüncsitesónak!!!!!!!!!!!!!! :)

Megann:
jók a képek, van még???? :D Kréta, Kréta, Kréta!!!!A harmadik fotón, szédület, hogy mennyire hasonlít Rád Léna!!!!!!!! Nagyot nőtt And talija óta!!!:shock: :shock: :shock: Tök klassz a fürdőrucid!!!!!Ja, és a szomszéd kiscsávó is írtó jóképű ám!!!!!

Márti:
de jó, asszem én még nem is láttalak Téged!!Csini vagy nagyon!!!!!!Bendegúz meg olyan nagyfiús már!!!!Édes a ropievős, saslikevős!!!! :)

Olyan furi, hogy Kuha nem ír!!!Igen, dolgozó nők lettünk, leszünk!!Kíváncsi vagyok, így majdnem két hét elteltével, milyen élmények érik Őt!hogy viseli Gergő, stb, stb.

Viki:
Te iis mész ősszel dolgozni?

Barbi is mondta, hogy talán ő is kezd ősszel.

KépKép

Hajni&Panna
totka

Juci:
hűha, majdcsak túlleszel a rosszullétes perióduson!Addig is kitartás!!!!!Nekünk meg az a furi, hogy nem kell pelusra költeni! :shock: panninak nincs baj azétvágyával, én akkor ijedtem meg, mikor lázas volt, kint 42 fok, és nem evett, nem ivott.

Most, hogy elküldtem az előző üzit, látom, hogy Kuha írt pü-t, a Reductillal kapcs.Neki is nagyon bejön!!!! :D :D :D
Üdvözöl mindenkit, nincs ideje nagyon netezni, ígéri, hétvégén kicsit bekapcsolódik!!!!!! :wink:

KépKép

Hajni&Panna
totka

Apa már 2-3 napja keresi mindenhol a Mátra túristatérképét, sehol nem találjuk, pedig tudjuk, hogy vettünk(99-ben, ott voltunk nászuton).
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉs, éjjel mit álmodtam???????Hogy ott van az akvárium alatti komódfiókban.Reggel megyek megnézem, hát nem ott van!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: azt hittem elájulok.apa azóta boszinak hív. :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

Hajni&Panna
totka

Prüntyi:

A bölcsőt már eladtam... már inkább csak ruhák vannak, mert a babakocsit is sikerült, ma jönnek a kenguruért... mi van még? Egy beleülős hinta, de az nem újszülöttnek való. Babakád állvánnyal. Meg ruhák. Ma ülök neki szortírozni őket.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Jó reggelt lányok!

Nem baj, Róki, akkor maradnak a rucikák!

Totka, köszi! :)

Kép

Kép
prüntyi

Lányok,

Tudom, egyszer már át lett rágva a téma, de most újra megkérdezném, kinek milyen autósülés vált be? Nemsokára Szilvi kinövi az ülését, és kell venni még egyet. Nem tudom, hogy Zsuzsának vegyek egy idősebbnek valót (ő most 12 kg, azt se tudom, melyik méret lenne neki való) vagy Szilvinek egy ugyanakkorát mint Zsuzsáé...

Ötletek?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Megann!

Léna is gyönyörű, és tényleg tiszta anyukája! :)

Hajni!

Igen, én már szabin vagyok 1-e óta, de kb. október végéig kihúzom, sok a szabim! Panna nagyon ügyes a szobatsiztasággal! Elárulom, hogy Peti is pisi téren már teljesen szobatiszta, csak a kaka, az még mindig csak a gatyába megy de már utána legalább rögtön szól, hogy anya, kakaaaaaaaaaaaaa! Pelust már csak éjjel használunk (általábn az is majdnem száraz reggelre) meg akkor, ha kocsival megyünk valahová, vagy nagybevásárolni, mert ott nem igen tudunk azonnal lepisilni egy fát, vagy bokrot, vagy virágot, ha őfelsége szól, hogy pisi,pisi,pisi, és mire kimondja 3.x már folyik ám! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Boszi :D

Rókica!

Nekünk Pierre Cardin 9-36 kg-ig autósülésünk van! Most már tök jó Petinek, de mikor kisebb volt, kicsig gáz, hogy nem lehet dönteni a támláját, így aludni elég rosszul tudott benne, de szerintem Zsuzsának már jó lenne.

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok,

Megann, nagyon szép Léna!

And, jó azért hogy már túl estél rajta és úgyis minden rendben lesz. Punktum :)

Róki, szerintem Zsuzsának lenne érdemes venned és olyat ami 9-36 kilóig jó. De ezekből is van ami dönthető.

Viki, jó sok szabid van.
Szeptember 2-től én is megyek vissza dolgozni, de mindjárt szabira is megyek a TGYÁsig, így nem kell elmennem arra a nagy összegű GYESre.

Márti, megnéztem a képeket! Nagyon jók!

pusszancs: Kriszti

KépKép
Kép
csikken

halihó

Csikken, punktum ;) :) :)

nekem is meg kellene néznem piontosan hogy jön ki a szabi, mert elég sok van, és szeretném, ha telne a gyakorlati időm, ami táppénz vagy gyes mellett nem telik.

aranyosak vagytok, hogy így átérzitek a felháborodásom :) tegnap egészen megnyugodtam, de ma reggel megint idegesített. mondjuk hozzá tartozik, hogy az Eszti fél5-kor ébredt, fél9-kor kidőlt 3 órára, úgyhogy kicsit borult a napunk, ma már nem fog aludni, csak este.
sztem apa ébresztette fel, de nem akartam piszkálni vele. tegnap este sem látta, mert olyan későn ért haza, hogy már aludt. viszont ott kellett ülnöm este, amíg el nem aludt, biztos hiányoztunk neki, olyan aranyos volt. volt, hogy megsímogattam a hátát, mikor már majdnem aludt, és amikor abbahagytam odatette a kezemet, hogy ide-ide :)

Rokica!
nekünk 9-18 kg-ig való ülés van most az Esztinek, bőven belefér. ha Zsuzsi már ki akarja épp nőni az övét, vagy Szilvi kezd belenőni az övébe, sztem is Zsuzsának vegyetek.
ez az utósülés téma e4ngem is foglalkoztat, mert Eszti mózeskosárban utazott 3 hónapos koráig, aztán meg a römer hordozóban. előzőt nem tudjuk bekötni az eszti ülése mellé, mert középre kell, a römer meg annyira kényelmetlen volt szerintem, hogy hajlanék, hogy vegyünk mi is egy univerzálisat a tesónak, de persze férj lenyugtatott...

szobaátalakítás sem nagyon lesz úgy néz ki, csak átrendezzük, aztán útközben meglátjuk kinek mi a jó. leginkább ki kellene cserélni egy tetőtéri ablakot fogalmam sincs mire, de az most nem játszik.

Megann, Léna gondolom elbűvölt mindenkit a szépségével!
biztos nem haragszol meg, ha elmondom, hogy arra gondoltam, hogy ha ti is egész nap a szállodában voltatok, akkor én sem bánom annyira, hogy nem megyünk messzebb nyaralni. na azért annyira nem vagyok irígy, mint amennyire kitűnik, de már hiányzik egy kis kaland :D de ezzel a pocakfájdogálással nem akarok pattogni.

Hajni, olyan jó, hogy mentek a Mátrába! én évekkel ezelőtt voltam az ózonban, még nem az emberrel voltam együtt, és jól éreztem magam, az tuti :) ;) egyébként is hegypárti vagyok. biztos sokáig merítetek majd ebből az élményből!

most megint apu vigyáz az Esztire, azt mondtam, hogy nekem dolgoznom kell e gépen, úgyhogy most lent játszanak :) délutáni műszak pont elég lesz, ki tudja ember megint mikor kerül elő.

KépKép
KépKép
and

Juci!
Köszi :D

Ha a lista alatt a laborértékeket érted, akkor az a Nők Lapja Egészségben van, ami egy külön kiadvány.

ayse

Szankciók alatt mit értesz?
Mondjuk mesemegvonást és ilyeneket?

ayse

Sziasztok!

Köszönjük szépen a bókokat! :D

Totka!
Már hogy lenne baj, ha Pannádnak is ilyen tortája lesz?? :shock: Ne viccelj! :)
Sajnos nincs nagyobb kép róla. :?
A Szamos Marcipánnál rendelte Anyósom. Ez egy gombolyag tul.képpen, amibe belekeveredett egy cica. Natinak nagyon tetszett! :) Belül párizsi krémmel volt töltve, kívül pedig marcipán. Jóó tömős torta volt!
Pannidon csak ámulok, hogy mennyire ügyes szobatisztaság ügyében! :shock: :)

Márti!
Bendegúzod nagyod édi! :)

And!
Annyira sajnálom, hogy nem megy simán ez a terhességed sem! :(
Komolyan le a kalappal előtted, hogy ilyen strammul viseled a dolgokat!
De MINDEN RENDBEN LESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lányok, hogy van ez a szabis dolog? Mikortól gyűlik a szabadságotok?
Nekem anno kellett írnom egy kérvényt, hogy a GYED-GYES ideje alatt fizetés nélküli szabin vagyok. Akkor ezt minek kérték???

Másik nyűgöm nekem is az autósülés.
Nati kinőtte a mostanit, ami elvileg 15kg-ig jó. Viszont miután még nincs 15kg, nem vehetem neki elvileg a következő méretet.
Nem is ez a fő bajom, hanem, hogy nincs olyan ülés, ami 15kg-tól van és lenne belső biztonsági öve.
Ezeket már csak a kocsi öve tartja és nekem ez nem tűnik túl stabilnak.
Egyetlen ülés van, ami 9-36kg-ig jó és van öve, sztem ilyen van nektek is VIKI, ugye?

Ezerrel fúr valamelyik szomszéd, már a meghülyülés határán állok.
Szerencsére Nati alszik!
Tegnap vettünk az Interspárban magnélküli dinnyét! Azt hittük duma az egész, de nem, tényleg alig volt benne mag. Az állaga kicsit más, mint a „normál” dinnyének.
Nem akarom tudni, hogy érték ezt el…

Andi&Nati

KépKép
duda

Hahó!!!

Autósülés:
Ugye Melinek a hordozó után mi is megvettük a pierre cardin 9-36kg-osat,ami Vikiéknek is van,de mivel nem volt dönthető nagyon kényelmetlenül aludt benne Meli!!! :?
Úgyhogy ezt el is adtuk és vettünk egy CONCORD ULTIMAX-ot ami újszülött kortól 18kg-ig jó!!!
Hát ez nekünk nagyon bevált!!!! :)
És megvettük akkor az egyel nagyobbat,a CONCORD TRIMAX-ot is!!
Ez 9-36kg-ig jó és dönthető,saját öves!!!!!
Ezt majd megkapja Meli,ha Molli átkerül a mostaniba!!

Duda!!!
Szóval ez a concord trimax is 9-36-ig jó és saját öves!!!!! :D

ancsi26

Ultimax:
Kép

Trimax:
Kép

Nekünk ilyen szinű van,mint a trimax,csak az ultiban nem találtam olyat!!

ancsi26

Hello!

And!

Dehogy egy cseppet sem bánom amit irsz, sőt mélységesen egyetértek. :wink: :wink:
Mondtam is férjnek, meg a szomszédéknak, hogy ezzel az "életmóddal" akár ide Horvátországba is mehettünk volna, különösen hogy hazafelé már majdnem eret vágtam a repülőn.
Állati kipihent volt Léna, természetesen nonstopp az én ölemben akart volna ugrálni :roll: ,ami most ugye nem olyan jó ötlet, ráadásul még nem is egymás mellett ültünk férjjel(na ez is egy szép story, mert egy méregdrága utnál elfelejtették azt az apróságot közölni hogy wizzair-el fogunk repülni, tehát nincs helyjegy, hanem ott ülsz ahol találsz helyet)...és még Léna füle is fájt leszállásnál...úgyhogy ahogy hazaértünk mondtam is férjnek hogy nem repülök 2 évig sehova..már annyira elegem van :lol: :lol: :lol: :lol:
Már rosszul vagyok ha bőröndöt látok...pláne a nagy repülős piros bőröndünket :? :lol: :lol: :lol:
Jövőre nyalás maximum Alsópáhok vagy ilyesmi..vagy tényleg hegy, mert egyre jobban utálom a hőséget, pedig régen nagy nyár-fun voltam......mostmeg.....alig várom hogy jöjjön egy hidegfront. :shock:
Na de már nem is mondom, hogy párom aug. végén repül USA-ba, és még idén lehet hogy nekem is kell :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: hivatalos ügyből kifolyólag
Majd leestem a székről amikor férj bejelentette, azt hittem sirva fakadok :? :? :? :shock: :shock: :shock:
Nagy közhely de mindent meg lehet unni, ráadásul a repülés számomra olyan hogy még meg sem lehet szokni , de nagyon unni igen :? :? :?

Rókica!

Lénának egy Bébé comfort iseios van...
Ilyen:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/Bro ... a9+Confort
Bevált, igaz kölcsön darab és vissza kell szolgáltatnunk.
Elvileg ujszülött kortól van...de volt Lénának kicsi ülése is..

folyt..

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Rokica
Én az idősebbeknek való ülést venném meg, ami már jó Zsuzsának, mert különben lesz egy "felesleges" ülésetek.

Viki
Nagyon ügyes Peti!
Te hogy kezdted el a szobatisztaságra való szokatást?

Ayse
Köszi. Akkor azért nem lelem a simában.
Igen ilyesmire gondoltam szankció alatt.

And
Ahogy írtál a hegyekről én is úgy mekívántam :P
Eszti nagyon édes lehetett a hajsimogatással :P

Lányok
Valaki árulja már el nekem, hogy Annamami kb hol lakik. Úgy látom Ő most nincs. Csak azért, hogy sanszos a tali vagy nem számunkra :roll:

Felhívtam a dokimat, hogy nem lehetne e beszüntetnem a gyógyszer szedését amit felírt, hátha ezért vagyok ilyen vacakul.
Közölte, hogy nem érdekli ha rosszul vagyok még pici a pici szedjem csak :? .Mondjuk csak illúzió szerintem, hogy azért vagyok rosszul, de megpróbáltam :P Azért felajánlotta, hogy válthatunk egy másikra.

Marci szerint:
csipesz-picsesz
papucs-pacsu :lol:
Olyan jókat derülök Marcin. Irtó édes ez a kor! Kis esetlenem, nagyon jó dumája van! Ahogy magyaráz. Van egy műanyag játék kés amit megkaphat evésnél. Mert ugye igazit nem adok. Mindig elmagyarázza, ha kést lát, hogy jujujuj, éjes, veszélyes, nem szabad, anyának, Maaacika neem :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

bocsánat a rengeteg hibáért

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Ayse
Azért koccintás csak volt? :wink:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok!

Hazajöttünk, 2 oldalt sikerült visszaolvasnom, de reagálásra most nincs időm.

Annamami! A szerda nekem is jó lenne, jelentkezünk! Priviben elküldöd a címet?

And és többi kismami! Vigyázzatok magatokra!

Kép

Kép

Kép
bodza

Sziasztok!

Juci!

Én akkor kezdtem el, amikor szegénynek hasmenése volt, és nagyon kicsípte a popóját a kaki. Akkor ismerkedtünk össze a bimbivel. Igaz ez az ismerkedés csak 4 napig tartott :lol: Majd most, amikor volt az a bazi nagy meleg, egyszerűen nem adtam rá pelenkát és kész! Na jó, sokat kellett takarítani az első napokban nem mondom, de talán megérte, mert mstmár csak a kakát kell mosnom! (volt, hogy napi két Szilviát eltekertem a pisi felitatásra, meg domestos kendőből is fogyott rendesen, de nem baj, ) Vettük Petinek a fellépős wc ülőkét is, egy darabig tetszett, de mostmár bimbipárti lett! :)

Duda!

Igen, nekünk is olyan van, 9-36 kilóig, és van belső saját öve. Egy baja, hogy nem dönthető támlás!

Csikken!

Igen, szerencsére jó sok szabim van, mivel mikor terhes lettem Petivel, azonnal el kellett mennem táppénzre a 12-24-es váltásosműszak miatt! így megmaradt az egész éves szabim akkor, meg ebben már benne van az idei részarányos is!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Juci!

Még nekem annyi bevált, hogy motorbolond a fiam, és találtam a kínai boltban motoros alsógatyákat (350 ft/3db) és megbeszéltük Petivel, hogy akkor húzhat motoros gatyuszt, ha szól a pisinél! :)
Azóta ő mondja meg, hogy milyen színű motort akar húzni! :lol: Van zöld, meg piros, kék, szürke, sárga! :lol: Na a sárgát még nem tudja kimondani, de a többi megy már!

Duda!

Szabi: nekem is kellet írnom kérvényt, hogy gyed alatt fizetésnélküli szabin legyek. Én 2005. január 16 óta táppénzen voltam Peti születéséig, így az egész 2005-ös évi szabim bent maradt, meg az idei részarányos. Gyedre, gyesre nem jár szabi a fentiek miatt (fizetésnélkülin vagy tkp.) .

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Márti!

Megnéztem a képeket a másik topikban! Nagyon szépek vagytok, és a grillezős, "mint a nagyok", is nagyon cuki, az alsó fagyis meg tényleg Bruce Willis-es :lol: :lol: :lol: :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Juci!
Igen, koccintás volt, ugye tudod mivel?
Egyébként meg elmerültünk a nosztalgiavideókban :D

Annamami a II kerületben lakik.

Szerintem simán lehetsz rosszul a gyógyszertől. Mármint ha valamilyen vitaminkomplexumról beszélünk. Pl. a maternát kifejezetten nem bírta a húgom sem.
Nekem anno azt mondta az orvos, hogy a magzatot a fólsav és a B-vitamin védi, szóval ezeket kellett szednem, a többi hókuszpókusz nlkül (Tardyferon fól és magne B6 formájában).

ayse

Viki!
Lehet, hogy én tök hülye vagyok, de még mindig nem teljesen értem ezt a szabi dolgot. :oops:
Mit értesz "idei részarányos" alatt? :roll:
A ti üléseteket meddig lehet háttámlával együtt használni?
A gyerek magasságától függ, vagy a kg-tól?

Ancsi!
Köszi, ismerem a trimaxot, de én olyat szeretnék, amit minél hosszabb ideig lehet egyben használni és nem csak ülésmagasítóként. Ezt 18kg-nál szét kell szedni, nem?

Ayse!
Lili miben utazik?

Andi&Nati

KépKép
duda

Jó estét!

Már megint felbosszantottam magam a hireken! :evil: :evil:

Jó ez a guargumis sztori, csak még SENKI :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: nem mondta ki hogy mégis MIÓTA ehetjük a mérgezett cuccokat??????

És mit jelent az hogy ha összekeverjük a túróvarázst...akkor már nem is mérgező :evil: :evil: :evil: :evil:

Mi ez a baromság????????

Na mostmár nagyon mérges vagyok......

Na más.....

Bilitéma:

Hát mi sehogy sem állunk, már rá sem hajlandó ülni :(
Hétvégén beszerzünk valami kutyásat vagy zenélős bilit vagy mittudomén mit...
Sajnos nekem meg NULLA türelmem van mióta terhes vagyok....és minden téren...szegény Léna sokszor ki is kap.....és olyan lelkiismeretfurdalásom van miatta.....i, ráadásul most kellene még kihasználni ezt az egy hónapot, amig nem indul a bölcsi....úgy bánt hogy ilyen vagyok......
Mit csináljak magammal???????????

M.

Kép

Kép
megann

Megann!
Én imádtam ezt a rohadt túróvarázst, ettem is belőle bőven!
Azt hallottam a híradóban, hogy legalább napi 5db-al kellene megenni belőle, hogy gondot okozzon.
A lekvárral volt a gond, ha összekevered, akkor is gáz, csak akkor a határérték alatt van.
Azt is mondták, hogy ez a cucc zsírban oldódik, tehát hosszú időre raktározódik a szervezetben.
Király... :evil:

Andi&Nati

KépKép
duda

Megann, te csak ne idegeskedj!

A múlton meg nem érdemes rágódni, mostmár ne vegyél ilyen termékeket-
Egyébként én nem is tudom, hogy mit okoz ez??? Valaki?

Duda, nekem nem kellett aláírnom ilyen papírt :shock:

Kriszti

KépKép
Kép
csikken

nem számol az új vonalzóm.. :twisted: :twisted:

Csikken!
akár rákot is.

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Duda!

Az idei részarányoson azt a szabit értem, ami nekem augusztus 1-től december 31-ig jár. Mivel nem jan. 1-tőlmentem vissza dolgozni, hanem augusztus 1-től, így nem járhat az egész évi szabi, hanem kiszámolják, hogy arra az 5 hónapra aug-dec végéig mennyi szabi jár az évesből.
ülés:nem tudom, hogy meddig lehet egyben használni, de valami ábra van a háttámláján, majd megnézem :oops: :oops: :oops:

Megann!

Nyugi! Semmi baj nem lesz abból, ha Léna még pelussal megy bölcsibe! Semmiről nem marad le, ez nem verseny,majd jelzi, hogy mikor érett rá, és azt észre fogod venni. Erőltetni ne erőltesd, mert annál rosszabb lesz. Nekem sem ez volt az első próbálkozásom Petinél,mint azt már írtam is, de most egyre nagyobb sikereket érünk el. :) Majd eljön Léna ideje is ne aggódj, pláne, ha most még ingerültebb is vagy az átlagnál.Lehet nem is tolerálnád nagyon, ha összepisilné az egész lakást naponta mondjuk 5-6x(mint Peti is csinálta még 2 hete), megszidni meg ilyenkor nem szabad, mert elmegy az egésztől a kedve, még az a kicsi is! Szóval szerintem nyugi, ráértek még! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!
Igy gondoltam én is, csak azt nem értettem, hogy miért kellene kivenned előre ezt a szabit. :roll:
Köszi, ha megnézed az ülést! :)

megyek, megjött Apa. :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok! :) :)

Életjel!! :) :)
Megvagyunk, de még nagyon sok dolgom van a költözésből kifolyólag. Még pakolgatok is, meg a vasalás elmaradásaimat próbálom rendezni, a napi dolgokon kívül. Holnap megyek a régi lakásunk vevőjével átíratni az órákat, meg megpróbálom ennek a lakásét a mi nevünkre iratni, hátha egy füst alatt menne.
Köszi mindenkinek a gratulációkat! :)
A fiúk külön szobában vannak, külön is alszanak. Ez már a negyedik éjszaka, de simán ment, nem volt gond. Az első két nap Dani szobájában meséltem Beninek, de most már nem igényli. A lényeg a "taka" és az megvan. A szobák egymás mellett vannak, napközben ki-be rohangálnak. :)
Mindjárt teszek fel egy pár képet is.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Duda!

Nálunk ez olyan hallgatólagos megegyezés, hogy ne az legyen, hogy valaki visszamegy dolgozni, megkapja az ügyeit, majd újra elmegy szabira, (azt dolgozhat helyette más a határidők miatt) amúgy mi decemberben nem mehetünk szabira alapból, akkor meg minek tartogassam bent?

Benianyu!

Gratula a költözéshez! Ügyesek a fiúk, hogy külön szobában alszanak! :D Várom a képeket! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

ülést legközelebb valszeg csak vasárnap tudom megnézni! Benne van a kocsiban, az meg nincs itt! :)

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?