Sziasztok!
Örülök, hogy mégsem útáltok!
Juci, Ayse:hmm, nagyon igazatok van, köszi!Ayse, a nyaralás témát apának kb.naponta millószor rágom, csoda hogy nem küldött el még a sunyiba......!
Panna asszem totál szobatiszta, éjjel szól, hogy pisi, ilyenkor tényleg pisil egy csomót, utánna alszik is vissza!!Imádom!!!Mondjuk, nemtom hogy lesz ez a szállodában, ott mégse vehetem elő a bilit, mint itthon a postán.....
pelust adok rá kíváncsi leszek, megkavarja e.Panninál nagyon bejött, hogy soha nem kapott pelust, bárhová mentünk, csak ez a cuccolás
And:
botrány, hogy mit művelnek, mégis hogy a túróba gondolják ezt???
Én is úgy vagyok, mint Megann, totál bőgnék, és tombolnék, ha velünk történne ez.Nem bírod szervezni, hogy másik kórház csinálja meg a vizsgálatot???V.lehetetlen?Tuti minden Ok, Esztinél is ez volt, és van egy csodaszép, okos, huncut Esztitek!!!!
Ancsi:
jaj, nekem nagyon tetszenek ezek a csajos színek, írtó klassz lett a Csajok szobája!!!!!!!
Annamami:
Tudod mennyire bírlak, és olyan kedves vagy, hogy hívsz bennünket személyesen is a talira, de apa nélkül beszari vagyok a vonaton, Őt meg sajna nem bírom bepalizni, és most nincsi i9s dolga Pesten.Sajnálom nagyon, nagyon!!!!
Duda:
Natid, Natitorta, Natianyuka nagyon édesek, szépek a képeken!!!!!!!!!A tortiról van nagyobb kép??Lehet az egyik ilyen lesz Panninak(ha nem baj), ha jól látom macsekos, Panna még mindíg imádja őket!
Cumi:hmmm
ha napközben megkaparintja, de van, hogy tudatosan keresi
, kell neki, alváshoz meg mindenképp.de nem akarom a lelkivilágát háborgatni, nagyon nyugtatja, majdcsak elhagyjuk.
Prüntyi:
szép neve lesz Tüncsitesónak!!!!!!!!!!!!!!
Megann:
jók a képek, van még????
Kréta, Kréta, Kréta!!!!A harmadik fotón, szédület, hogy mennyire hasonlít Rád Léna!!!!!!!! Nagyot nőtt And talija óta!!!:shock:
Tök klassz a fürdőrucid!!!!!Ja, és a szomszéd kiscsávó is írtó jóképű ám!!!!!
Márti:
de jó, asszem én még nem is láttalak Téged!!Csini vagy nagyon!!!!!!Bendegúz meg olyan nagyfiús már!!!!Édes a ropievős, saslikevős!!!!
Olyan furi, hogy Kuha nem ír!!!Igen, dolgozó nők lettünk, leszünk!!Kíváncsi vagyok, így majdnem két hét elteltével, milyen élmények érik Őt!hogy viseli Gergő, stb, stb.
Viki:
Te iis mész ősszel dolgozni?
Barbi is mondta, hogy talán ő is kezd ősszel.