Sziasztok lányok!
Örülök, hogy beindult a topik!!!
Móni!
Sajnos a 2006 őszi babákban voltam, ahol elég sokan voltunk és kisértük végig 9 hónapon keresztül egymás terhességét, gondját- baját!
Olyanok voltunk, mint egy család és rettentően izgultunk egymásért és éjszakáztunk, ha valaki szült és vártuk, hogy valamelyuk családtagja jelentsen!
De...
Sajna volt közöttünk egy ember, aki határozottan, elég szemrehányóan és kioktatóan volt azok felé akiknek nem ment a szopiztatás!
Pedig jól esett odaírni, de már roppant sértő volt!
Elöször azt gondoltam én vagyok érzékeny és nem is foglalkoztam az illetővel, de amikor más kiakadt egyértelműen mellé álltam!
Persze teljesen felbomlott a topik mára már csak5-6 an vannak a régiekből!
És ezzel nem fejeződött be ugyanis a hölgy aki nem túl kedvesen fogalmazott elküldött minket melegebb éghajlatra és hülye k.-nak nevezett minket és ocsmány dolgokat vágott a fejünkhöz!
Azt gondolom ez szomorú, de sajnos nem a mi topikunk volt az egyetlen aki a szopi téma miatt szét ment!
Nem tudom miért van az, hogy mindenhol vannak ilyen emberek!
Ennyit a váltásról.Azért örülök, hogy így alakult, mert ezt a topikot én frissítettem fel és boldog vagyok, hogy egyre többen jönnek és jókat beszélgetnek, beszélgetünk!
Niki!
Nekem megjött a 6.héttől és azóta is rendszeresen menstruálok!
Akkor még ciciztettem Flórát és nem zavarta, tehát lehet, hogy megjött, de nem bizti, hogy Nonót zavarja!
Egyébként gyönyörű kisfiú!!! Szép a pofija naggggyon!
Csupa jó pasik!!
Zsusza!
jajj ez nagyon szomorú!
Egyébként nem tudom miről beszélsz kinézet témájában!
Szeretnék én ilyen csini lenni két gyerek után!
Csilla!
Mindenben igazat adok Móninak!
És én is feltudok neked ajánlani egy csomó könyvet és újságot!
Most a bébik a fontosak!
Ja és az, hogy mi az értelmes: relaxáció, meditáció, bárgyú filmek nézegetése, régi barátokkal felvenni a kapcsolatot, keresztrejtvényfejtés és találni hobbit a fennt maradó hónapokra, mert utána semmi ilyesmire nem lesz időd!
Minél többet fordulsz bbefelé és veszed föl az babáiddal a kapcsolatot annál jobb lesz együtt idekinnt!
TAKÍTÁS!
Igen én is úszok örökké!
De mit lehet tenni?
Sokáig azt gondoltam rosszul csinálok valamit, de egy jó közmondás helyre tett:Nem te vagy a házadért, hanem ő te érted!
Most megyek, mert még csomagolnom kell és sokat pofáztam!
UI:Gergely Gabriella