Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szopi téma! :twisted:
Remélem senki nem fog félreérteni, de emiatt váltottam topikot! :oops:
Szóval Zsuzsa!
Szerintem mindenki jó anya akinek nincs teje az is!
Tudod nekem sem volt mindenki bombázott, hogy nincs akaraterőm és könnyebb tápszerezni bla, bla, bla...
Totál kiborultam és velem együtt más anyuka is aki a sokadik próbálkozás után is kész volt ettől a témától!
Mert az nem igaz, hogy a nők 90% tud szoptatni!
Először is nem mindegy, hogy a szülés után mennyi oxitocin termelődik, márpedig akinek teherbe esés előtt is több volt a tesztoszteronja annak szinte ez a hormon nem is termelődik!
2.az én lányom lelkes szopis volt, de a második hét folyamatos sírás, nem alvás és összemart arcocska után, további -240grammal azt mondta a mi tündéri dokinőnk elég volt adjak a gyereknek tápszert. A mai napig érzem, hogy fél hogy kaja nélkül marad! :cry:

3.mindamellett, hogy tápi mellett bőszen rátettem a cicimre-amit az utolsó cseppig kiszopott (egyikből 10-et másikból jó ha 40et) kapott tápszert és azt látom sokkal egészségesebb!
Mert az anyatej nem tartalmazza a szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat és jóesetben (itt újra bocsi mindenkitől) még meg is eszünk mindent, tartósítószert és bele megy a babapocijába!
Szóval kicsit kételkedem, hogy mitől is lenne tiszta az anyatej!
Ráadásul én szoptam és 8féle dologra vagyok allergiás a párom viszont egy csepp anyatejet sem kapott, csak tápit és egészséges mint a makk!

A poén ami most következik, miután beszéltem a dokimmal, hogy nekem a cicim se feszült be a kórházba elküldött egy mell UH-ra ahol kiderült, hogy a tejmirigyem, majdnem egyenlő a nullával! :shock:

Erre ott az egyik orvos nyihogva annyit mondott, hogy :"MOndtam, már régen bekellett volna vezetni, hogy ne csak babamozit csináljanak terhesség alatt, hanem cicimozit is!Ugyanis a nők több, mint 70% százalékánál kevés ez a mirigy!

Utólag is bocsánat minden szoptatós anyukától!

Ja és mégegyet szopiztatás könnyebb, mert csak előveszed és kész, de a tápinál állandóan forralni, hűteni, nézni az arányokat és fertőtleni a cuclis üvegeket hát nem egyszerűbb!
Azért buktam ki újból és fogok is mindig, mert egy érzékeny pontom fáj és szar érzés, hogy nem tudtam szoptatni és látnom kellett szenvedni a Flórát!
Sőt mikor teljesen elapadt a tejcim akkor is rákéreckedett, csak úgy aludt el én meg bőgtem, mint egy hülye, hogy nincs meg a fájdalomtól is! :cry:

Így hát Zsusza abszolut megértelek!!!!!!!!!!!

Kép
gabriel79
 
 


Ugye ugye senki nem haragudott meg rám???????????

Kép
gabriel79
 
 


szia

hát én bizos nem hargszom és az kiávnom hogy . ezt az érzést senkinek se kejen átélnie amit nekünk .

Viszont azoknak az anyukáknak akik lenéznek minket és sajna van ilyen én tapasztaltam . azoknak igenis kivánom hogy történjen meg velük is .


Tudom rosszindulatu vagyok :cry:
anha
 
 

 
 

Sziasztok!

Szopi téma nagyon kényes téma, én szerencsés vagyok, mert Szilárd lelkesen szopott (miután megtanulta, és belejött), és volt is elég tejem, de azért nem volt teljesen felhőtlen, mert átéltük a kisebesedett mellbimbó, és szájpenész dolgokat...de túléltük, és nem bántam meg, fiacskám egészséges lett, ami ugye nem csak ezen múlik.
Ja, abszolút nem sértődtem meg, és le sem nézem azokat akik nem tudnak szoptatni...mert ez nagyon sok tényezőn múlik szerintem.

Móni, Szilárdot mi sem igazán becézzük, de az oviban, meg bölcsiben is Sziszinek hívják.

Kép

Kép
sbarbi
 
 


Sziasztok!

Gabó!

Ugye nem az én hozzászólásom miatt akadtál ki ennyire :shock: Remélem nem :roll: Én egyáltalán nem ítélem el azokat akik nem tudnak szoptatni.... Nekem sem volt egyszerű idáig jutni, nem tudom emlékszel e de nekünk is voltak hetek amikor kapott tápot a Ricsi mert nem volt elég a tej.Viszont nekem azért volt akkor nagyon nagy lelkiismeretfurdalásom mert semmit sem tettem azért hogy legyen tejem a fejésen kívül. Kipróbáltam mindent amit hallottam és szerencsém volt. Bejött. Na meg volt hogy sírtam úgy fájt mikor szopott a Ricsi, aztán volt hogy csak bimbóvédővel volt hajlandó szopni. Volt szopisztrájk 3 hétig amitől totál kiakadtam,.... Nagyon nagyot hazudik az aki azt mondja hogy mennyivel egyszerűbb ez a műfaj. Tény hogy egyszerűbb előkapni ha minden klappol mint tápot kutyulni. Na meg az átjutó cuccok, pont ezt próbáltam én is kifejteni az előző hozzászólásomban, pl most itt a 412-es hisztéria. Megnéztem amiket én eszek szinte mind tartalmaz guargumit és biza tuti hogy átmegy a tejjel, a tartósítószerek stb. Ja, és hogy visszatérjek az egyszerűségre, van hgoy egyszerűbb tápot adni, ha azt nézzük hogy az első 3 hónapban sültkrumplin, natur barackos húson éltem mert minden fűszertől fájt a hasa a Ricsinek, gyümölcsöktől fosott. Most is megszenved a kajáktól amiket eszek pedig csínnyán fűszerezünk. Ha tápot kapna nem fájna ennyit a hasa és nem finganá szanaszét magát még a mai napig. Aztán ott von hogy fogós kaját eszek és már 3 napja nem kakil az is kiakasztó. Egyáltalán nem egyszerű szoptatni, legalábbis nekem nem. Főleg hogy most megint sztrájk szag van, úgy tömöm a szájába a mellem hogy egyen végre :shock: visít, megfeszíti magát, kiugrik a kezemből csak hogy ne kelljen szopnia, de közben meg azért is üvölt mert éhes. :shock: Saját tapasztalat alapján nem egyszerű és nagyon kemény meló a szoptatás.


Tényleg nagyon remélem hogy nem én akasztottalak ki :oops: :?:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Gabó! Miért kellett topikot váltanod? Kinéztek a táp miatt? Melyikből??? :shock:



Na és amiért benéztem:

túl vagyunk az első kaján: barackot evett a Ricsi, a lé nem jött be neki de a pépe igen, megevett vagy 5 kanálnyit fintorogva. Akkor fejeztem be mikor kiköpte. Gondolom elég volt neki. :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Móni!
Nem, dehogy csak úgy alapjáraton kaptam a témára!
igen tudom, hogy ti is sokat szenvedtek és le a kalappal előtted, mert nagyon ügyi vagy!
Egyébként nekem Flóra eleinte kihányta a tápszert és sokáig fájt is a hasa, amíg meg nem szokta!

De hagyjuk is ezt a témát! :lol:

Mi megint nem aludtunk éjszaka, mert jönnek a fölső fogak és óránként felsírt a drágám... Olyan jó lenne már ha kijönnének a fogai! majd még jövök, most séta van! :roll:

Kép
gabriel79
 
 


Na igen, hányás. Akkor határoztam el hogy megteszek mindent amikor este a Ricsi a saját tápos hányásában feküdt és aludt. Őt is megviselte...

Na mégannyit hogy volt cumizavarunk is ami miatt nem szopott a Ricsi, akkor fejtem mint egy hülye aztán jött a c.üvegről való leszoktatás.... aztán követte ezt ugye az éjjel-nappal szoptatás óránként hogy legyen több tej. Hónapokig a sarokig nem jutottunk el a sétával mert jönni kellett haza szopni. Se éjjelem se nappalom nem volt, állandóan szoptattam. Most van az hogy talán már egy órára el tudunk szabadulni itthonról, mert már kap plusz folyadékot amit vagy elfogad vagy nem, és akkr rohanhatunk haza mint egy hülye szopni.

Bocsi hogy visszatértem a témára de én is piszkosul felkapom ha az egyszerű szoptatás mellett kampányol valaki. Fel tudnám rúgni az ilyeneket a csillagos égig... :evil:


Na erre nem térek többet vissza témaváltás....


Gabó!

Már tudom milyen az ha óránként kell az ember és nem alszik 3 órát sem egybefüggően. Napok óta ez van nálunk és nem tudom hogy miért. Persze lehet hogy még a füle de nem hiszem, akkor nappal is sírna miatta, de csak éjjel cirkuszol a Ricsi :shock: :?

Jó melegben sétáltok :shock: Én gyorsan letudtam korán reggel :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


sziasztok

más téma lányok ti hogy vagytok a háztatással. én egyszerüen nem érem be magam .

lehet hogy tulzok de ugy érzem magam mint egy cseléd mosok takritok mosogatok teregetek .és ez minden nap . és akkor jön a vasalás de az csak hetente

adjatok tanécsot mit csinálok rosszul . :roll:
anha
 
 


Sziasztok!

Na, egy téma, amihez túl sokat nem tudok hozzáköhögni...:( Viszont a remény él bennem, hogy fogok tudni majd szoptatni, de hálistennek télleg annyira jó minőségűek ezek a mai tápszerek, hogy akkor sem megyek falnak, ha vmiért mégsem jönne össze...

Viszont ma megint meleg van...:D MEGINT!...

Hááát, annyira lesokkkoltatok ezzel a szopidologgal, hogy hirtelen ennyi :)

Kép
Kép
encu
 
 


Zsu!

Szerintem semmit sem csinálsz rosszul. Én nem vasalok és nem főzök (eddig, a Ricsi miatt lassan muszály lesz) de nálunk áll a "szemét". Ha jön valaki gyors kupieltüntetés van de ha alaposan körbenézel :shock: Persze most is takaríthatnék mint állat mert éppen alszik a Ricsi, de úgy vagyok vele hogy nekem ez a kikapcsolódás és nem vagyok robot. Van hogy nekiállok és kinyalok szó szerint mindent aztán hetekig csak felületesen tüntetem a rumit. Na még ez a másik pont amin fel tudom kapni a vizet, kisbabám van és tökéletes a háztartásom :evil: Kamus mind persze vannak szerencsések akiknek alszik egyfolytában a manója vagy eljátszik egymagában de nekem egyik sem adatott meg ....

Meg nem is érdekel, akinek nem tetszik nem jön hozzánk. Ha meg már engem zavar akkor nekiállok. Na azért nem áll halmokban a kupi csak nincs csili-vili. :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Momi

na ez megnyugtató

nálunk ráadásul senki nem figyel rá apa se és a nagylány se téphetem a számat akár egész nap :evil:
anha
 
 


Látom most a takarítás van soron, mint idegtépő téma..Ezzel én is így vagyok ám...Reggel fölkelek, az előző napi kupt eltakarítom, még rendbe teszek ezt-azt, aztán hazajön a párom, és a rend halálra van ítélve. Ráadásul most kicsit durcás a mosógép (majdnem vadiúj!), mindig enged maga alá legalább 15liter vizet, tehát naponta nem merek mosni, mert a végén még beadja a kulcsot...így viszont csak gyűlik és gyűlik..Én is szoktam anyázni, hogy miért nem lehet vigyázni arra a k*rva rendre, nem olyan nagy dolog, engem így neveltek...de a páromnak mondhatom...lepereg róla..nem direkt, hanem egyszerűen ez a gén hiányzik belőle...:) Most én is kicsit kidühöngtem magam, meg legalább picit hozzászóltam valamihez ;)

Kép
Kép
encu
 
 


na ma ez ilyen duhöngö nap


engem feldob azért mert akiket ismerek mindig rend van és gyerek is van söt dolgozik is mindig tök rend van a konyhába sehol egy koszos edény nincs szemét a földn stb


jo hogy még se én vagyok béna . hanem majdem hogy ez a normális.

söt hogy picit apát is báncsam na ö aztán szo szerint semibe se segit :cry:
anha
 
 


Takarítás téma sem sokkal jobb, én örülök, hogy nem vagyok mániákus takarító, mert gyerek mellett úgysem lehet, legyen egy kis alaptisztaság, aztán hogy mindenhol csak játék van, ez a normális.
És már fejlődtünk, mert a kisfiam megtanulta, hogy kintről, netalántán homokozóból nem rongyolunk egyből be a nappaliba, képes levenni a szandiját is, de ha mezítláb van kint, akkor már reménytelen, kicsit nem figyelek rá, már a szobájában az ágyában fekszik koszosan... :(
Szerencsére nekem párom azért szokott segíteni, de igazán ő sem tud vigyázni a rendre.

Kép

Kép
sbarbi
 
 


Sziasztok!

Lányok lenne egy fontos kérdésem!
Amikor nektek elmúlt szülés után a vérzés, utána néha ti véreztetek? Mert nekem kb. másfél héttel ezelőtt is volt vérezgetés 5 napig (szex után), és tegnap megint elkezdtem vérezgetni, és kicsit görcsöl is a hasam. Lehet megjött a havim??? :shock:

Takarítás: Nálunk is csak akkor segít a párom, ha kicsit morgok, de szinte minden pasi ilyen :roll:

Móni!
Én is meglestelek iwiwen :). Nagyon tündériek vagytok.
Ja és Gabót is megkukkoltam :)
Gabó!
Kiderült, hogy a párom ismeri a párodat!!! :D

Kép
niki+baba
 
 


És az én szépségem :lol:

Kép Kép

Kép
niki+baba
 
 


Niki, gratulálok, gyönyörű a babád, és mekkora haja van, jó kis husi. :)
Én úgy emlékszem, hogy miután elmúlt a vérzésem szülés után volt vagy 5 hét, legalább 9 hónapig nem véreztem utána, úgyhogy nem tudom mi ez nálad, bár egyik ismerősömnek is kb 3 hónappal a szülés után megjött szopi ellenére is.

Kép

Kép
sbarbi
 
 


Sziasztok!

Én, a kijelölt mozifelelős, jelentem, a Simpson Movie is tök jó...Jókat rihegtünk rajta Apával:) Aztán ezen felbuzdulva beszabadultunk a Douglasba...:D

Niki, tényleg tüneményes Babód van..:)

Jön az esőőőőő:D:D:D:D

Asszem túlpörögtem magam...;)

Kép
Kép
encu
 
 


szia Niki

szép a babád hogy figyel
anha
 
 


Sziasztok


Lányok nem tudtok valakit aki jo babysitter . :?
anha
 
 


Sziasztok lányok!

Túl vagyok a tegnap esti doktorbácsi látogatáson!
Azt mondta, hogy a hüvelyiUH és az összebújás nem okozhat vérzést. Ennek örömére csinált egy UH-t, és azt mondta, hogy valószinűleg az egyik lepény ráér a méhszájra és ezért vérzek néha! Az volt a szakjavaslata, hogy ha két gyereket csináltunk, akkor feküdjek egész nap, szedjek a Magne B6 extrából 5x1-et, a kalciumból 1x1-et!
Sajnos addig amíg vannak vérzéseim felejtős a torna is és az úszás is! Szomorú vagyok miatta, mert nagyon szerettem volna csinálni valami "értelmeset", amit tegnap megvétózott a doktor bácsi!

A lakás nálam is szalad, pedig nekem még meg sincsenek a gyerköcök! :roll: A múlt hétvégén csinálta a párom a leendő hálószobát (falvésés, gelettelés, stb.), amiből még jut erre a hétvégére is (csiszolás, festés). Az egész lakásban áll a por, de "felesleges" takarítani, hisz holnap ha csiszolni fog ismét poros lesz minden! Mikor kiderült, hogy ágynyugalom, semmit sem csinálhatok, akkor az én párom bejelentette, hogy ne izguljak, majd ő mindent meg fog csinálni! Nálunk ő az, aki "allergiásabb" a rendre! :oops:

Zsuzsa!
Ha nem kellene itthon ülnöm, akkor tudnék bébiszittert, de így sajnos felejtős a téma! :?

Niki!
Remélem tavasszal én is tudok majd ilyen szép képeket mutatni nektek a csemetéinkről! Tündéri Noel, a haja pedig nagyon menő! :wink: :lol:
rnecsi
 
 


Szia Csilla


te csak pihej és ne foglalkoz semmivel maj fogsz még pörögni eleget és visszasirod még ezt semmitevést . :D
anha
 
 


Lányok, nem bírom...megint éjjel 3-tól fél 7ig egy szemhunyásnyit nem aludtam...Kész vagyok... :(

Kép
Kép
encu
 
 


Enikö


sok joval nem tudlak biztatni .vannak ilyen idök . aludj amikor csak tudsz
anha
 
 


Zsuzsa, köszi...ez is vígasztal, csak olyyyan nehéz elaludni...Na, de hát csak túléli ezt is az ember :)
A másik parám, hogy biztos jól fejlődik-e a baba...ezzel tudom magam kikergetni a világból :)

Mennyi iőre kell neked babysitter?

Kép
Kép
encu
 
 


szia

kb 2 orára egyhéten 2szer de alkalmanként



Na ezt agondolatot gyorsan felejsd el de komolyan mert én végigcsináltam . na és semi jol nem lett belöle jaj ojan gyorsan akarom leirni remélem érthetö leszek mert én nagyon rosszul jártam .. az elsö babám a livia vártam semmi gáz nem érdeelt semmi .még aszölés elötti hétem még motoroztam leszartam . mindent élveztem a terheséget minden okés volt . megyszülettet semmi gáz nem volt .


a lényeg Zoét 4 évig vártuk Amikor terhes lettem j9tt a para el fogok vetélni semi nem indokolta de én meg voltam gyözödve ig lessz . atén eltelt 3 honap utána jott a para gáz lesz vele meg kel szülnöm szintén meg fog halni ez gy ment szinte vrtam hogy a dr mondja gáz van meg kell szúlni de halott lesz na és akkor áprilisba a 6 honapba begörcsölt a vesém aztt monták vese kövem van birjam a szemvedést kaptam gyogyszert de ha nem lesz jobb katéter . és ha katétert vezetnek be az begyulad mivel a baba miatt nem tud jol elhelyezkedni és akkor meg kel császározni de ki kéne huzni a 28 hétig ha megszöleik talán van esélye a tulélésre na és a akkor jött az én megmontam meg fog halni . én tutam . aztán elmultak a álydalmak még ben voltam picit megigyelésen aztén hazaengetek két hét mulva méjusba ujra korház knyilt a mészály a sok görcsoldotol meg a álydalomcsilapitotol . és akkor jött hogy fekvés mert a baba pici és nem éli tula szülést én már atemetést szerveztem és ithon már vissza akartam comagolni mindent mivel én tutam hogy nem lesz rá szükség . de aztán junius 15 én 15 orakor elfolyt a magzatviz és 17 perc mulva ött volt a kezembe egéségesen 3130g 51 cm vel és élt bár a nyakán volt a köldökzsinor 2 szer de ezt a doki szperül csinálta . és a szülésznö monta a jelentése a nevének élet . :cry: jaj sirok bocsi

szoval minden okés lett és az én depim miatt nem élveztem a terheséget és a zoé anyira ragaszkodo lett hogy apát se fogadja el még az uncsitesom tudja bármikor elvinni vagy vele lenni söt vannak napok amikor ül az ölembe és csak odabujva a takarolyával ül és néz és hadja hogy öleljem és oleljem .

Bocsi hogy hosszu lettem de el kelet mondanom én ezel rengeteget ártotam magamnak de a nagyob baj a babának is :oops:
anha
 
 


Jaj, ezen most bizony én is bőgök ám...Mert ficereg bennem a kicsi, de én nem érzem, hogy nőne a pocak..meg a legutóbbi Uh-on is 2 héttel későbbinek mondták, tehát hogy nem 26 hetes vagyok hanem csak 24. Móni mondta, hogy ez nem para, nála is félremérték...csakhát első baba, aggódok. De mostantól akkor nem fogok..!!! Köszi, kicsit megnyugtattál:D Hálás vagyok..a párom ugyanis nyugtatgat, dehát az mégsem ugyanaz..

Kép
Kép
encu
 
 


Lányok, én is megleskelődnélek Titeket iwiw-n...csak a teljes neveket nem tudom... :oops: :P

Kép
Kép
encu
 
 


anha@t-email.hu


igy keres
anha
 
 


Bocsi

anha@citromail.hu


na most
anha
 
 


MEgletelek..és ha nem baj, bejelöltelek..bár nálam még saját babás kép nincs...De Ti nagyon szépek vagytok!!! Igazán nagyon büszke lehetsz:) És két ilyen szép lyányka után biztosan nem lesz gond a harmadik:) De Téged hogyhogy még sosem láttalak??

Kép
Kép
encu
 
 


szia hol nem láttál

nem értem
anha
 
 


Battán. :) Pedig látásból azért kellene, nem?

Kép
Kép
encu
 
 


hát lehet

én a postánál lakom .


és olyan ezer egy tuct vagyok
ja és aképeken összeszedeteb mert ithon meg amugy fonyat vagyok :)
anha
 
 


Sziasztok!

Lányok, köszönöm mindenkinek a dícséreteket , Noel baba is itt gügyög mellett, szóval ő is köszöni :lol: !!!

Encu!
Elhiszem hogy aggódsz mindenért, én is ilyen kismama voltam. Ha már egyik nap keveset mozgott már azt hittem valami baja van, aztán csak lusti volt :). Amúgy nálam a fejét mérték mindig nagyobbnak, a combcsontját meg mindig kisebbnek. Aztán mikor kibújt semmi gond nem volt :) Szóval próbálj meg ne aggódni!
Téged, hogy lehet megtalálni iwiwen?

Anha!
Én is bejelöltelek iwiwen. :)

Csilla!
Örülök, hogy minden rendben veletek!
Próbálj sokat pihenni, bár elég uncsi, de megéri!!! :wink:
Olyan kivi vagyok már, hogy fiúk vagy csajszik lesznek? Vagy is-is..
Még valamit akartam írni de elfelejtettem :roll:
Na majd, ha eszembe jut , írom...

Kép
niki+baba
 
 


oké
anha
 
 


Niki

József-Rozsnyai Enikőként vagyok fent. Bár ez a leánykori:) Köszi Neked is a nyugtatást, kicsit lehiggasztottam magam (ha van ilyen szó :D )...És várom a kisfiam :)

Te? Fent vagy?

Megyünk Apával venni egyet s mást. Majd még jövök!
Pusza

Kép
Kép
encu
 
 


Sziasztok!

Csilla!

Ne haragudj azért amit írni fogok és ahogy de most nekem ez jött le:

Szerinted a két élet a pocakodban nem egy értelmes dolog? Amiért megéri 9 hónapon át napi 24 órában feküdni az ágyban és semmit sem csinálni? Nem te írtad hogy mennyire szeretnél babát?
Mert szerintem nagyon-nagyon akartad hogy legyen babád de most mintha ez alább hagyott volna. Ne azt nézd mit nem lehet hanem azt hogy miért! Ha tényleg nagyon szeretnéd őket ne azt nézd hogy te mit akarsz csinálni hanem hogy nekik mi a jó. Lehet hogy úgy érzed hogy nem árthat pl egy nagy séta kora este a pároddal, de nem tudhatod. Megéri azt hogy utána begörcsölj és elveszítsd őket????

Gondold át hogy mit szeretnél, szerintem megéri lemondani nagyon sok mindenről...

Hidd el tudom milyen feküdni, én is végig feküdtem az első trimesztert és a 3.-at is majdnem. Csak a 2. trimeszterben utazgathattam stb. mert csak akkor nem véreztem, az utcsóban meg már a vérnyomásom miatt kellett pihizni. Nagyon nehéz egész nap feküdni és nézni ki a fejedből de töltheted hasznosan is azt az időt. Olvass babás dolgokat.

Ha nem haragszol meg akkor felajánlanám neked az elmúlt hónapokban összegyűjtött újságokat és könyveket a terhességgel és a babázással kapcsolatban. Van szopis könyvem, terhességet végigkövető könyvem, babamagazinok, kismamák, anyáklapják. Ha kell szivesen kölcsönadom őket, el is visszük neked hogy ne kelljen lejönnöd értük füredre, azt ha már nem kell akkor visszahozzuk. Nagyon szívesen adnám őket, hisz mondom tudom milyen feküdni egész nap.


Remélem nem haragudtál meg a fentiek miatt. Nem akartam bunkó lenni, ha annak sikerült lennem bocsánatodért esedezem.

Szóval ha érdekelnek a dolgok írj és visszük!




Na most a többiekre nem futja sajna az időmből, majd később visszanézek és írok is. Puszi mindenkinek

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Encu!
Bejelöltelek :).
Van vadászgörényed?? Édes!!!! :lol:

Kép
niki+baba
 
 


Sziasztok!

Zsuzsa, a történeted nagyon hasonlít a mienkre, de talán én már megnyugodtam, hogy minden rendben lesz most már. Amikor Szilárddal voltam terhes biztos voltam benne, hogy minden rendben lesz, nagyon boldog voltam végig, és tényleg lett egy nyugis kisfiam. Aztán amikor kb 1,5 éves volt teherbe estem, de már az elején elhalt a terhességem, na utána jött a rémálom...már azt gondoltam, hogy nem is lesz második babánk, azaz egy is csoda volt...stb a férjem meg csak nyugtatgatott. Eltelt vagy 1,5 év már arra gondoltam, hogy orvosi segítség kellene, amikor egy hétre rá kiderült babát várok...de aztán vérezgettem, és tele voltam negatív gondolatokkal, hogy megint nem marad meg...ahelyett, hogy örültem volna neki. Csak mióta már annyira mozog, azóta tudok neki örülni is...Szóval röviden ennyi.
Iwiwen majd én is megkereslek benneteket ha nem bánjátok, csak hív játszani a kisfiam, pedig aludnunk kéne...

Kép

Kép
sbarbi
 
 


Sziasztok lányok!

Örülök, hogy beindult a topik!!! :lol:

Móni!
Sajnos a 2006 őszi babákban voltam, ahol elég sokan voltunk és kisértük végig 9 hónapon keresztül egymás terhességét, gondját- baját!
Olyanok voltunk, mint egy család és rettentően izgultunk egymásért és éjszakáztunk, ha valaki szült és vártuk, hogy valamelyuk családtagja jelentsen!
De...

Sajna volt közöttünk egy ember, aki határozottan, elég szemrehányóan és kioktatóan volt azok felé akiknek nem ment a szopiztatás!
Pedig jól esett odaírni, de már roppant sértő volt!
Elöször azt gondoltam én vagyok érzékeny és nem is foglalkoztam az illetővel, de amikor más kiakadt egyértelműen mellé álltam!
Persze teljesen felbomlott a topik mára már csak5-6 an vannak a régiekből!
És ezzel nem fejeződött be ugyanis a hölgy aki nem túl kedvesen fogalmazott elküldött minket melegebb éghajlatra és hülye k.-nak nevezett minket és ocsmány dolgokat vágott a fejünkhöz!
Azt gondolom ez szomorú, de sajnos nem a mi topikunk volt az egyetlen aki a szopi téma miatt szét ment!
Nem tudom miért van az, hogy mindenhol vannak ilyen emberek! :cry:
Ennyit a váltásról.Azért örülök, hogy így alakult, mert ezt a topikot én frissítettem fel és boldog vagyok, hogy egyre többen jönnek és jókat beszélgetnek, beszélgetünk! :lol:

Niki!
Nekem megjött a 6.héttől és azóta is rendszeresen menstruálok!
Akkor még ciciztettem Flórát és nem zavarta, tehát lehet, hogy megjött, de nem bizti, hogy Nonót zavarja!
Egyébként gyönyörű kisfiú!!! Szép a pofija naggggyon!
Csupa jó pasik!! :wink:

Zsusza!
jajj ez nagyon szomorú!
Egyébként nem tudom miről beszélsz kinézet témájában!
Szeretnék én ilyen csini lenni két gyerek után!

Csilla!
Mindenben igazat adok Móninak!
És én is feltudok neked ajánlani egy csomó könyvet és újságot!
Most a bébik a fontosak!
Ja és az, hogy mi az értelmes: relaxáció, meditáció, bárgyú filmek nézegetése, régi barátokkal felvenni a kapcsolatot, keresztrejtvényfejtés és találni hobbit a fennt maradó hónapokra, mert utána semmi ilyesmire nem lesz időd!
Minél többet fordulsz bbefelé és veszed föl az babáiddal a kapcsolatot annál jobb lesz együtt idekinnt! :wink:

TAKÍTÁS! :twisted:
Igen én is úszok örökké!
De mit lehet tenni?
Sokáig azt gondoltam rosszul csinálok valamit, de egy jó közmondás helyre tett:Nem te vagy a házadért, hanem ő te érted!

Most megyek, mert még csomagolnom kell és sokat pofáztam!

UI:Gergely Gabriella

Kép
gabriel79
 
 


Szia Gabi

Köszi ari vagy

rajtam ma egy álomkor van . bezzeg északa

a lányokon meg hissztikor álandoan nyafog valamelyik :evil:
anha
 
 


Biztos montátok már de nem emlékszem ki merre laakik én lakotelep posta
anha
 
 


Jajj, de ciki, hát most látom, hogy topikunknak három leánya van! :oops: Lívií, Zoé, Flóra! :roll:

Kép
gabriel79
 
 


Niki, visszajelöltelek az iwiw-en, és nálad megkerestem a csajokat (így már könnyebb volt). Gabó, Móni, Zsuzsa, Encu titeket be is jelöltelek, és mindenki nagyon jól néz ki...és lehet hogy én vagyok a rangidős? Egyébként nem zavar a korom abszolút.

Zsuzsa, mi füreden lakunk.

Kép

Kép
sbarbi
 
 


Sziasztok!

Igen, Niki, van egy görcim :) Imádom, ő még a szüleimnél maradt, most meg van 2 kutyánk, egy puli meg egy yorki és egy cica. Szóval nem uncsi itthon lenni :);)

Barbi, nincs kedved, ha lesz a Battafitben kimamajógára járni? Érdeklődtem, még nem indítottak, de gondolom, ha van érdeklődő, akkor lesz. Mert én bizony egy percet eddig még nem tornáztam, és így, a kitudjahányadik héten (26-27?) vagyok 5kg-mal több, mint az elején, szóval nem vagyok elkeseredve, de egy kis lazítás jót tenne. Hátha jobban tudnék aludni is :D :P

Gabó: ez szomorú, hogy vannak ilyan "társadalmiéletromboló" emberek...Akikcsak hörögni tudnak, azt sem a legkedvesebb modorukban... Na mindegy, itt szerencsére mindenki nagyon aranyos, örülök, hogy Rátok találtam:)

Csilla: én pont fordítva voltam..mikor megtudtam, hogy baba lesz, mindennemű megerőltetőbb dolgot elhagytam az életemből, pedig mehettem volna kocogni, meg akár szaunázni is állítólag, de én úgy döntöttem, nem kockáztatok. Nagyon összetörtem volna, ha a babóm nem marad meg...Hiszen annyira vágytam rá már:) Tényleg, egy kicsit most fogadd el, hogy nincs pörgés (láttam, hogy te sem vagy túl vén , mennél biztos ide-oda ;) ), majd lesz nefélj, két gyerkőccel! :P

Lányok, én is füredi vagyok, Sólyom u.

Ja, igen..tényleg mindenki tök jól néz ki iwiw-en, Barbi, igazán nem lógsz ám ki ;)

Kép
Kép
encu
 
 


:shock: Hű de nagy az élett itt :lol:

Csakk bekukk de hát ennyire nem számítottam. Sajna nincs is időm mind elolvasni majd később visszanézek este ha már alszik a Ricsi.

Ezerrel tesz-veszezek, teszek fel dolgokat eladni. Kilomolok :lol:

Na majd jövök, addig termeljetek ám :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Móni, hova teszel fel cuccokat? Hátha:)

Kép
Kép
encu
 
 


Jaj, látom ma magamra maradtam így, későn:)

Gabó, nektek jó utat, kellemes időtöltést.

Amúgy meg mindenkinek jó éccakát, még tán később bekukk, tán csak lesz valami :)

Kép
Kép
encu
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?