Új privát üzeneted érkezett!

Jelentem megjöttünk a játszótérről. Ebéd kész, én is kész vagyok...
3 napja ha függőlegesben vagyok eszméletlenül fáj a hasam. Nagyon lent van a csöppcsaj feje, biztos az nyom.

Bogesz!
Imádom a dokik jóslatait miszerint x-edike előtt nem lesz ebből baba.Engem anno órák óta szivárgó magzatvízzel és 4 perces fájásokkal haza akartak küldeni, mert a babó még nagyon fent volt, azt mondták még 1 hétig elhúzhatom így. :evil: Ez volt reggel. Ebéd után megszültem... :lol:

Mikegirl!
Nagyon szép a vonalzód...

Edit, Dincuska!
Mi újság? :?: :?: :?:
Dincuska, milyen volt a Vadasparki séta? Megvannak még a kedvenc szurikátáim? Imádom őket!

Mandala!
Már biztos túlvagy rajta, várjuk apa jelentkezését!

Sziszike!
Nagyon sajnállak, hogy újra viszketsz. Ezek szerint nem a málnalevél teától volt. Olvastam, hogy vmilyen szintű viszketés normális a terhesség vége felé, de nálad ez nagyon brutál... Doki mit mond rá?
bee73
 
 


Huni!
Ez a pg53-nál megbízhatóbb- és drágább- szerkezet, bár ugyanolyan elven működik. Amikor baba-ügyben akcióztunk, akkor minden nap használtam és csodálatosan mutatta a termékeny napokat.
bee73
 
 


Olvaslak ám benneteket, de elég zűrösek az éjszakáink, úgyhogy odáig már nem jutok el hogy válaszoljak is.
Megszületett a szüléstörténem is.
Mndalának nagy drukk!
Szülésem története!
Vasárnap este volt, amikor rendszeres keményedéseket kezdtem érezni a pocimban, ahogy mértem 10 percenként jöttek.Gondoltam még megmosom Linda haját, mert ha ma szülök akkor apa nem fésüli ki rendesen, aztán megszárítottam szóltam apának, hogy le kéne passzolni valahova a gyereket éjszakára, mert indulni kell a korházba, átvittük a szomszéd nénihez, mert minden családtag nyaralt éppen. 10-re beértünk a kórházba 5 perces kicsi fájásokkal, azt hittem, hogy ahogy eddig sétálnom kell 1-2 órát aztán indul a műsor, de nem így volt, ha faros a baba épen kell tartani a burkot ameddig csak lehet, ezért lefektettek pihizni,….. elaludtunk mindketten a vajúdóban,.. 4-kor felébredtem, 3 percenként voltak méhösszehúzódásaim, a szülésznők kibeszéltek a hátam mögöt apa kihallgatta őket. „Ja fájások aztán meg elalszik ne meséljen már!” Na ugye az ember ilyennel nem tréfál amikor a saját és a gyereke életéről van szó, igazából nem volt hol aludnunk az éjszaka és gondoltuk beugrunk egy szunyára a kórházba L
Nekem Lindánál és Danikánál sem voltak egetrengető fájásaim, az oxitocin indította be igazán…
8-kor megjött a dokim megvizsgált és megállapította, hogy Gergőfiam talpacskával előre akar nekiindulni a világnak, ezért a doki azt mondta 9-kor megoperál. Naagyon örültem hogy így döntött.11 lett belőle, addig megismerkedtem az aneszteziologusommal aki egy tündér volt.
Amikor bejött rögtön rákérdeztem.
-Ön fog engem hátba döfniJ?? Nevettünk…. aztán amikor megtörtént akkor már nem.
Nem volt vészes, de apát kiküldtem mert szürkészöld volt az árnyalata, és az ájulás környékezte.
Aztán felvittek a műtőbe.Megszületett a fiacskám, ahogy megláttam Gergőt olyan nagyon boldog voltam hogy a könnyeimtől alig láttam a csöppöm, azt egyből láttam hogy apósomra hasonlít a kicsi. Remélem nem lesz olyan alkesz, mint őJ Ezután életem legszebb 5 napját töltöttem kettesben a szerelmetes kisfiammal. Minden vizsgálatot amit csak lehetett megcsináltattam rajta, kivéve a szív UH-ot azt elfelejtettem ,de még lesz rá lehetőség.
Szerencsére egészséges erős kicsi manó, jól szopizik, és gyorsan nő, mint a nővére….
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
zeze
 
 

 
 

Igazából azért küldtem 2X ugyanazt a képet, hogy lássátok milyen ügyesen tudok képet kicsinyíteniiiiiiiii :D Kép Kép Kép

Kép
Kép
zeze
 
 


Hello!

Mikegirl: Ügyi vagy, ha ilyen sokat tudsz fejni!:) Tényleg az a fontos hogy a baba kaját kapjon. Én sem vagyok a szopi eröltetés híve.

na megyek zuhi, mert szakad rolam a víz! Most mostam fel a lépcsőházat...

J.

mamiblue
 
 


Zeze, édesek a kis képek, igazán tündériek! Köszi, hogy megosztod a születéstőrténeted!

Mamiblue, te is kezded.......... lépcsőházat felmosni, mi?? Együtt lesztek megbűntetve Pattogóval!!!!

Bee, kezdek kételkedni abban, hogy ezek a dokik tudnak e egyáltalán valamit a születés előtti létről!!? Akkora állatságokat bírnak mondani. Gondolom ciki nekik azt mondani, hogy "nem tudom, fogalmam sincs" mert ezt otthon Apa is meg tudja mondani, ha tüzetesebben megvizsgál :lol: pláne ha bekukkant a saját hüvelyi UH-jával :shock:

A málnalevél teától napok óta olyan savam van, hogy már szinte lemarta a nyelőcsövemet, úgyhogy abbahagyom. Mindig visszabüfizem és ez éjjel a legdúrvább.
Nem tudom miért de úgy égek ott lennt........ és olyan érzés mint a felfázás kezdete! Remélem nem erről van szó! Nem kéne már az utolsó pill-ban felfázni!

Kép
h.bogesz
 
 


zeze: nagyon édi Gergőbaba. :D Nem semmi. Jópofa nővérkék.. :?

mandaláról még semmi hír?

Ülök egyhelyben és folyik rólam a víz. Komolyan mint 40 fokban. Pedig itt a lakásban csak 23 fok van. Na a vajákosnénik erre nem mondanak semmit? Lala elég keveset mozgott ma. De enni tudok. Benyomtam egy nagy tányér csokistésztát, ittam majd egy liter vizet. Lala meg ahogy érzem csak a kezeit pakolja néha. A hasam tegnap annyira lement, hogy szétrepedt 6 helyen.. Pedig azt hittem megúszom, de nem. Viszont nem szúr a buksija. Olyan jól fexik most a drága, hogy olyan mintha nem is lenne pocakom. :roll: :lol:
Úgyhogy most jól vagyok. Leszámítva, hogy zsibbad a fenekem a sok üléstől.. hihi :lol: :lol:

Na megyek is. Majd visszanézek hátha van már vmi info mandaláékról. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sziasztok Kismamik, Anyukák!

Én itt vagyok még mindig! Keményedések, kisebb fájások vannak, rendszeresség nuku! Tegnap este fájt a derekam pedig nem csináltam semmi különöset, már azt hittem alakul valami, sétálni is voltunk, többször meg kellett állni, de szintén semmi. Picúr viszont nagyon csöndben van az előbb kicsit megpiszkáltam, hogy mi a helyzet, hát rá se rántott, ezért csak fogtam a pocim, és gondotam rá, na ez hatott és egy icipici mozgást megeresztett!

Na de Bogesz :lol: , miken jár az agyad? :lol: :lol: Majd délután megmutatot férjecskémnek, biztos nagyon fog neki tetszeni! :lol:

Tényleg lányok mi ez a pangás!? Dincuska, Edit, Robcsi merre vagytok?

Viszketősöknek kitartás én így is időnként idegbeteg vagyok, nem is tudom mit csinálnék, ha még viszketnék is! Nekem a köldököm, meg körülötte érzéketlen kicsit a bőröm, bár szana-széjjel is van repedve, gondolom ez az oka. Van valakinek hasonló tapasztalata?

A magzatvíz szivárgásról mit tudtok, most éppen ez a legújabb heppem, nem tudom eldönteni, hogy a súly miatt a vizelet, vagy a magzatvíz gyűlik a bugyimon!? :oops: Segítsetek, hogy kinek milyen tapasztalata van!

Móni

Kép
szamo
 
 


bogesz: nekem tegnap óta van olyan érzésem, hogy felfáztam. Iszonyú sokat megyek wc-re és ha kijövök rögtön kell.. :roll: :(

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Bogesz: na én se jó kedvemben mostam fel, csak nekünk nincs szomszédunk, így rám marad a mi részünk! És akkora parasztok laknak itt, vki állandóan szétcsepegetett vmit...de legalább mosná fel! ja és az elsőn lakunk, mindenki átmegy itt! De most egy akkorát zuhiztam, és picit ledőlök!:)

Zeze: :) nekem is csak az oxitocintól voltak "igazi" fájásaim, most is arra készülök!:) Bocsi, de a kis Gergő már a 3. babád?

Judit

mamiblue
 
 


Móni: Buzti elmentek szülni! :wink:

Én alig vonszolom magam, picit bár , de megint lejebb ment a hasam! Szerintem a magzatvíz szivárgást csak a kórházban tudják megállapítani! De régebben még Sabine írta, hogyha vissza tudod tartani, akkor az nem a magzatvíz. De gondolom ez nem olyan mennyiség...egyébként lehet hogy vmi nyákdugó szerű?! _Nem?

J.

mamiblue
 
 


Sziasztok!

Ma 10:17-kor megszületett Emese.
51 cm; 2,31 kg, kicsi, de szép! :)
Anya és baba is rendben van.


Lesznek majd képek is...


Mandala nevében férje

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Zeze gyönyörűek vagytok, köszi a szüléstörténetet!

Kép
szamo
 
 


mandalaaa: naagy gratuuu. :D:D:D:D Hurrááá. :D:D:D:D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Aludtam másfél órát, de még kómásabb lettem, mint voltam. De mikor megnéztem a Bogesz által ajánlott ülő alkalmatosságot egyből kipattantak a szemeim. Illik ilyenekkel izgatni a "mozgássérült" kismamákat?! Amúgy nekem is nagyon tetszik, de a hájas testemet nem tudom rajta elképzelni. Majd megmutatom apának is, ha hazajön, neki is tuti tetszeni fog.

Zeze: gyönyörűek a gyermekeid, és te is nagyon jól nézel ki. Csak úgy ragyogsz a boldogságtól. És köszönjük a szüléstörténetet. A nővérek pedig tehetnek egy szívességet!

Dincuska: ilyen már szoktál jelentkezni, csak nem bent fogtak a klinikán szülni? Aggódom, jelentkezz!!
Edit: ez a felhívás rád is vonatkozik!

Huni: örülök, hogy most nem volt gond a szívhanggal, és hogy kezdenek a fájások is megmutatkozni. Tegnap én is nagyon örültem, hogy picit legalább kilengett a mutató.

Már nagyon várom Mandaláról a híreket! Olyan izgalmas! Azt hittem, hogy mire jövök, már lesz róla valami hír!

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Mandala nagy-nagy gratula a kis csöppséghez! Jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánok!

Kép
szamo
 
 


Amíg itt az előző litániát fogalmaztam megjött a jó hír is!

Mandala: gratulálok Emese megszületéséhez, sok boldogságot és tejecskét kívánok!

Mandala férjének pedig köszönjük az infót!

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Mamiblue nem hiszem, mert ez csak egy nedvesség folt a bugyimon, bár a nyákdugó nem tudom milyen állagú! Pisilni meg sűrűn járok és csak inger hatására jön folyadék! Bocs a részletezésért! :oops: Valószínűleg akkor nem magzatvíz, legalábbis nagyon remélem!

Kép
szamo
 
 


MANDALA!NAGY -NAGY GRATULA NEKED!!!jÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK-SOK TEJCSIT!!!

Kép
Kép
huni
 
 


Szamo: ilyen jellegű problémáim nekem is vannak. (Mármint vizelet a bugyimon, tisztasági betétemen). Én azért gondolom, hogy vizelet, mert miután pisiltem, és ahogy jövök ki, gondolom a baba ránehezedik a hólyagra és kinyomja belőle ami esetleg még benne van, de te már nem érezted. Na ezt jól megfogalmaztam. Tegnap este/éjszaka pedig ugyanez a probléma merült fel, csak a hülyelykúppal kapcsolatban, mert mikor mentem a pisijáratra, akkor elkezdett csurogni. De ha magzatvíz lenne, akkor folyamatosan csöpögne, csurogna, folydogálna.

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Jajj Mandala férje! Potyognak a könnyeim annyira aggódtam értetek!Gratulálok nektek! Kérünk szépen képeket, és további infót
Örülök, hogy jól vagytok!
Mamiblue: Igen Gergő a 3. babám, de a 2. gyerekem, Danika 2000-ben 10 napos korában egy nagyon ritka ér betegség miatt sajnos meghalt. Nem is reméltem akkor hogy lesz egy egészséges fiam is még valaha. Ezért vagyok most igazán nagyon boldog! :D :lol:

Kép
Kép
zeze
 
 


Mandala
Nagy-nagy gratula!!!!!!! :D Sok-sok tejcit, és várjuk a képeket!!!! :D :D

Mamiblue
Tej - az van bőven. Épp most jövök a fejőszékről :D Megtelt a mellszívó - 150-ig van jelölve, utána már nem. Szóval kb. 200 g-ot adtam le. A fagyasztóban meg sorakoznak a zacsik. Reméljük el is fognak fogyni :)

Zeze
Köszi a storyt :) Szépek nagyon a porontyaid :)

Pattogo, Bogesz
Én is így voltam a pisi témával. Alig, hogy felálltam a budiról, úgy éreztem, hogy máris kell. És éreztem szúrást lenn.

Most nézegettem meg a közös fotóalbumunkat. Már nagyon sok szép baba van fent. A hiányzókat kéretik pótolni, amint lesz az anyukáknak egy szusszanásnyi idejük :D Nekem most volt, úgyhogy feltettem Babszika egy hetes képeit. A szemöldökráncolós - na, az tiszta apja. :D Apának már egy függőleges kráter van a két szemöldöke között a sok ráncolgatástól.

Na megyek, mert Apa megjött a bevásárlásból. Babszi már 3,5 órája alszik...felkeltsem? Mi a helyes? Hagyjam, hadd aludjon? Tapasztalt anyucik segítsetek.

Majd még jövök, de ebéd, szopi, kipakolás és egy kis vasalás is lesz.....aztán ha valaki indul szülni, jelezze :D

mikegirl
 
 


mikegirl: mikor volt ez neked a pisivel? Felfázás volt, vagy utána már mentél is szülni? Bíííztass kéérlek. :D:D:D:D:D:D:D

és szerintem hagyd aludni. Nem fogja magát halálra éheztetni. :D Bár nekem anno egy védőnő azt mondta, hogy egy pici baba képes erre, de ez egy nagyfokú baromság. Ha azért sír, mert pisis, vagy unatkozik vagy mit tudom én akkor majd pont akkor nem fog mior éhes.. :? :? Szóval hagyd. Ha éhes lesz majd felkel. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Márkanyuka köszi a megnyugtatást, remélem minél hamarabb beindul és akkor nem kell ezen paráznom, aztán meg lesz min ha meglesz a babó! Mindenesetre ha keddig nincs semmi, a ctg-n rákérdezek a szülésznőnél, vagy megkeresem a dokimat, állítólag akkor már lesz!

Dincuska, Robcsi és Edit nagyon gyanúsak! Merre vagytok?

Kép
szamo
 
 


Valaki légyszi!a g-mailes címünk mi? és a jelszó? :oops: , ahogy megindult a tejtermelésem leállt az agyműködésem bocsi.
Kérdés: Én nem fejek. Aki fej mikor adja oda a lefejt tejcit?

Kép
Kép
zeze
 
 


Most jöttem a dokitól. Szívhang rendben van és végre először csinált flowmetriát... még nagyon-naygon jó a babó oxugénellátottsága... szombaton megyek újra... ha nem szól közbe a pénteki hidegfront..

Mandala!
Gratulálok Emese születéséhez! Sok boldogságot és egészséget kívánok!


Mona!
Nagyon helyes kissrác Dani. Be tudtad szerezni a homeós bogyókat?

Miniliza!
De jó, hogy minden rendben van veletek és ezután a hosszú kálvária után végre együtt lehettek!

Italoman!
Sajnálom, hogy te is kókusz-társ vagy! ( Vagyis remélem belőlem már kipusztultak az antibiotikum hatására)

Zeze!
Nagyon helyesek a gyerkőceid! Látszik a leányzó nagyon büszke a kistesóra.

Szamo!
Én is szoktam parázni a magzatvíz miatt, mert belőlem is szokott folyni vízszerű vmi, néha úgy érzem mintha bepisiltem volna... de Szabine mondta múltkor, hogy a magzatvíz folyamatosan szivárog és a dokim is megnézte, hogy nem magzatvíz.

Kép
mirosz
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok, csak csendben olvasgattam már nem akarok senki sem a kínjaimmal untatni.

Mandala, gratulálok Emese babához! Nagyon sok boldogságot és tejcit nektek!

Móni, a magzatvízszivárgásra van valamilyen betét ami kimutatja, hogy magzatvízről van-e szó, vagy csak vizelet. Mondjuk én inkább vizeletre tippelek.

Zeze, gyönyörűek vagytok! Azt néztem mennyivel másabb az arcod szülés előtt és után. Ja, és köszi a szüléstörténetet.

Rita, de jó lehet, hogy még a héten babázol te is.

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Mikegirl: Megnéztem Babszikát, nagyon édes. Főleg a kis morcos kép tetszik, de a homlokráncolós is nagyon szupi. Büszke lehetsz a kisfiadra, nagyon szép baba!

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Mikegirl,nagyon édes Babszika :D !Az a szemráncolós,bandzsítós haláli :lol:

Kép
Kép
huni
 
 


Huni: ezt sikerült egyszerre elküldenünk, megint kezdődik a telepátia!

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Zeze, küldtem priviben az elérhetőséget.

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Robcsi: nem untatsz minket a kínjaiddal, hidd el, hogy nekünk is ugyanazok vannak.

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Mikegirl, a világért se keltsed fel! Ha éhes fel fog ébredni és követelni fogja a magáét hidd el!

Mirosz, én már nem bízom a frontokban. Úgy vagyok vele, hogy július vége óta volt is már annyi front még se tett keresztbe egy se miért pont ez a font lenne másabb. :roll:

Megyek megnézem Mikegirl babóját.

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Mikegirl: gyönyörű Babszika :lol: Nagyon bírom ezeket a grimaszolós képeket :)

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Mandala, nagyon szurkoltam én is! Nagyon gratulálok! Sok-sok örömöt kívánok Nektek! Hurrá!!!!

Zeze, gyöngyörűek vagytok!
Megmondom őszintén egy kicsit rámijesztettél. Mitől kell tartani, ha faros a baba és elmegy a magzatvíz? Én eddig azon drukkoltam, hogy Ő indítsa el. Mi baj lehet?

Annyira gyanús Dincuska és Edit...

Kép
nap12
 
 


Nap nem akartam rádilyeszteni bocsi!
Talán Szabina el tudná mondani részletesen, én nem, de ha ennyitől megijedtél nem bizti, hogy Szabinának részletezni kéne, vagy igen???

Kép
Kép
zeze
 
 


Hű, tényleg jó lenne tudni, mert én direkt lépcsőzöm, jövök-megyek a 4 hónapnyi fekvés után, hogy magától beinduljon. Jó lenne tudni, hogy most veszélyeztetem -e Babót, mert akkor inkább maradok a fenekemen...

Kép
nap12
 
 


Szabina, légyszi segíts!!!

Kép
nap12
 
 


Szerintem maradj a fenekeden!
Megpróbáltam leírni, de igazából pontosan nem tudom mi történik és hogy..... mert végül nekem csaszi lett.
Szabina help

Kép
Kép
zeze
 
 


rádijeszteni

Kép
Kép
zeze
 
 


Úgy érted, hogy természetesen próbáltad először, de időközben a császár mellett döntöttek?

Kép
nap12
 
 


hello!

Mandala: örülök, hogy túl vagytok rajta, mielöbbi gyógyulást és sok tejcsit a picurnak, hogy gyorsan megnőljön!:)

Zeze: Ne haragudj, ilyesmire nem is gondoltam! SOk boldogságot mégegyszer a picurhoz!:)

Nap: Neked faros, és csaszira készülsz? Szerintem azért nem jó, ha elmegy a magzatvíz, mert elindulhat a baba is. mondjuk kidugja az egyik lábát, és akkor lehet, hogy már nem lehet császározni...én vmi ilyesmire gondolok! Még régebben olvastam, hogy meg lehet ugye szülni farosan is a babát, de ahhoz olyan doki kell , aki már profi ebben, mert másképpen kell levezetni a szülést!

Pá!
Judit

mamiblue
 
 


Igen, Mamiblue, 3 hónapja csücsül, fogalmam sincs miért választotta ez a formát.
Azt mondta a dokim, hogy első babát, ha faros inkább császárral hoznak világra, ha második lenne, be lehetne vállalni simán is.

Kép
nap12
 
 


Pattogo
Tudtommal nem voltam felfázva :D A végén folyamatosan ezt éreztem....kérdezgettem is itt tőletek, hogy vkinek vmi hasonló? Szóval hajrá!!!!!!! :D

Zeze
Lefejt tejci - sima hűtőben 1 napig tárolható, fagyasztóban jóval tovább. Amikor még volt szopi is, akkor a második kör - desszert - volt a lefejt tejci, mert cumisüvegből nem volt annyira strapás kajálni. Most pedig már csak az van.

Nap
Nekem faros volt Babszika. Amikor a dokival a szülést tervezgettük, azt mondta, hogy várjunk fájásokra, ha nem lesz semmi, akkor a 41. héten programozottal szülünk. Vagy ha idő előtt burokrepedés lesz, akkor pedig nincs kecmec, szülünk.....nem túl tudományos alapon, józan paraszti ésszel belegondolva a közegét veszti el, amiben eddig úszkált..... De simán indulhat, mint ahogy indult nekem is fájásokkal a szülés. A magzatvíz csak aztán folyt el......szóval fájások is simán lehetnek. Én nem tudtam, de felhomályosítottak, hogy csaszinál is kell tágulni, legalább egy ujjnyit, mert a méhlepény meg a vér az ugye ott távozik......

mikegirl
 
 


Mamiblue, Nap
Faros szülés normál módon - azért veszélyes, mert a fej a legnagyobb, és ha az jön ki utoljára és mérete miatt a legnehezebben is, akár hosszabb ideig is elszoríthatja a köldökzsinórt a szülőcsatornában, és a baba oxigén nélkül marad. Ha ez túl sokáig tart - nagy kockázat. Ezért nem is szokták beválllalni a dokik ma már.

mikegirl
 
 


Nahát mindig tanul az ember. Én eddig teljesen abban a hitben voltam, hogy császárnál a méhlepényt is a doki veszi ki, de akkor ezek szerint nem? :roll:

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Köszönöm Mikegirl, akkor ezek szerint végülis hasonlít a természetes szülés megindulásához. Reméljük, hogy a fájások nálam is beindulnak.

Kép
nap12
 
 


Mikegirl, és ha nem indult volna akkor elindították volna, hogy tágulj, vagy hogy történt volna?

Kép
nap12
 
 


mandala, nagyon gratúlálok!
robcsi írtam privit :wink:
mirosz, igen, robcsi megszerezte nekem, köszönöm a felkínált segítséged :wink:

Dani egész délelőtt csak nyüglődött, biztosan az esőt érezte.
Szopizni nem akart, csak mosolyogva játszott a cicivel :? lefejtem, és 90ml megivott :shock: :shock: szerintetek ez nem sok?

Kép
mona76
 
 


Mona, válaszoltam.
Ha megitta a 90-et, hát egészségére. Miből adod neki cumisüvegből?
(Réka nekem a kórházba szopizott már 80-akat, először én is megijedtem, hogy nem sok-e, de azt mondták a csecsemősök, hogy az anyatejből sosem lehet elég a felesleget meg legfeljebb kiböfizi)

Kép
Kép
robcsi03
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?