Olvaslak ám benneteket, de elég zűrösek az éjszakáink, úgyhogy odáig már nem jutok el hogy válaszoljak is.
Megszületett a szüléstörténem is.
Mndalának nagy drukk!
Szülésem története!
Vasárnap este volt, amikor rendszeres keményedéseket kezdtem érezni a pocimban, ahogy mértem 10 percenként jöttek.Gondoltam még megmosom Linda haját, mert ha ma szülök akkor apa nem fésüli ki rendesen, aztán megszárítottam szóltam apának, hogy le kéne passzolni valahova a gyereket éjszakára, mert indulni kell a korházba, átvittük a szomszéd nénihez, mert minden családtag nyaralt éppen. 10-re beértünk a kórházba 5 perces kicsi fájásokkal, azt hittem, hogy ahogy eddig sétálnom kell 1-2 órát aztán indul a műsor, de nem így volt, ha faros a baba épen kell tartani a burkot ameddig csak lehet, ezért lefektettek pihizni,….. elaludtunk mindketten a vajúdóban,.. 4-kor felébredtem, 3 percenként voltak méhösszehúzódásaim, a szülésznők kibeszéltek a hátam mögöt apa kihallgatta őket. „Ja fájások aztán meg elalszik ne meséljen már!” Na ugye az ember ilyennel nem tréfál amikor a saját és a gyereke életéről van szó, igazából nem volt hol aludnunk az éjszaka és gondoltuk beugrunk egy szunyára a kórházba L
Nekem Lindánál és Danikánál sem voltak egetrengető fájásaim, az oxitocin indította be igazán…
8-kor megjött a dokim megvizsgált és megállapította, hogy Gergőfiam talpacskával előre akar nekiindulni a világnak, ezért a doki azt mondta 9-kor megoperál. Naagyon örültem hogy így döntött.11 lett belőle, addig megismerkedtem az aneszteziologusommal aki egy tündér volt.
Amikor bejött rögtön rákérdeztem.
-Ön fog engem hátba döfniJ?? Nevettünk…. aztán amikor megtörtént akkor már nem.
Nem volt vészes, de apát kiküldtem mert szürkészöld volt az árnyalata, és az ájulás környékezte.
Aztán felvittek a műtőbe.Megszületett a fiacskám, ahogy megláttam Gergőt olyan nagyon boldog voltam hogy a könnyeimtől alig láttam a csöppöm, azt egyből láttam hogy apósomra hasonlít a kicsi. Remélem nem lesz olyan alkesz, mint őJ Ezután életem legszebb 5 napját töltöttem kettesben a szerelmetes kisfiammal. Minden vizsgálatot amit csak lehetett megcsináltattam rajta, kivéve a szív UH-ot azt elfelejtettem ,de még lesz rá lehetőség.
Szerencsére egészséges erős kicsi manó, jól szopizik, és gyorsan nő, mint a nővére….