Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsi:ezt én sem tudom, mert nekem sem keményedett ilyenkor :shock: !!!Talán a Timi tudja!!!!


Ibolya:nagyon boldog névnapot kívánok!!!!!

Kép

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Jó reggelt!

Tegnap végül nem értem ide, a gyerekek elég furán aludtak a megszokotthoz képest, este meg már erőm nem volt. Az utóbbi 2 napban teljes generált csináltam a házon, mindent kitakarítottam, minden zegzugot megszabadítottam a kacatoktól, lomoktól...

Barbi!
Sajnálom Ádám lázát, de remélem már túl vagytok rajta! Este mi volt? Láz? Ha a ti dokinénitek is azt tanácsolta, hogy várj az AB-vel, akkor biztos nem is lesz rá szükség. Tényleg, mi újság a 3 napos lázzal? Voltatok már? Bár az mára gondolom lassan ki is derül.
Kitartás erre a hétre István nélkül. Mikor mentek le megint a Balcsira? Akkor már együtt mentek?

Zsuzsi!
Örülök, hogy Szandi jól van már!
Mi lett az ajánlott levéllel? Remélem semmi rossz hír!
Nagyon tetszik ez az egyedül távirányítózás! Annyira jó lehet. Nagyon önálló csajod van, hallod.

Nekem is van lázmérős cumim, pár hónapos korukban használtuk talán 2x, azóta meg esélytelen, mert kiköpik, nem cumisok ugye. Én is szívesen odaadom bárkinek, bár azt nem tudom, hogy hogy lehet fertőtleníteni. (Végülis a cumirészét be lehet tenni fertőtlenítőbe, ha fogjuk - gondolom.) Azóta beszereztem egy fülhőmérőt, bár abban nem bízom annyira, de arra jó, hogy éjjel ébresztés nélkül meg tudom nézni a hőt kb-ra, aztán eldöntötm, hogy kell-e kelni, vagy nem.

Márti!
A képek szuperek, a te csemetéid, és Julcsié is csodaszépek, de ezzel kapcsolatban úgyis csak ismételgetni tudom önmagam. Állva elalvós Zsombi csúúúúúcs! Tényleg jó érzéked van a fotózáshoz, ezért is élmény nézegetni a képeidet!
Most az Auchan akciós újságsában is láttam óvodás zsákot (ha jól emlékszem), ha nem sikerül mégis a Tescoban beszerezni...
A recept jól hangzik, valamelyik nap lehet kipróbálom.

Julcsi!
Tömegközlekedésért megintcsak le a kalappal előtted. Én nem merném bevállalni. Az emberek meg eszméletlen barmok tudnak lenni, megint bebizonyosodott. Ilyen esetben egyébként nem hiszem, hogy higgadt tudnék maradni. Az egy dolog, hogy úgy csinálnak, mintha észre se vennének, ha át kéne adni a helyet, de hogy még be is szóljanak... :twisted:
Alvós csajok nagyon szépek! Amúgy is úgy szeretem az alvós képeket. Olyan békességesek... Nagyon bírom ezt az összhangot a lánykáidnál. Egyforma ruha, egyenkutyus...

Ibolya!
Nagyon boldog névnapot kívánok!


Kép

Andi
Kép
zsandi
 
 


Zsandi:köszi én is láttam az auchanos újságot, majd megnézzük azt is. :roll: Hátha :roll:
De jó Te takarítani is tudsz a csemeték mellett, neünk ez kicsit macerás, mert imádnak porszívózni :shock: , ha rendet rakok pl. a szobájukban akkor az kb. 5 percig tart, mert erős kényszerük van a káoszhoz!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:


Barbikám:Ádámod hogy van?????????????????

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 

 
 

Jó reggelt!

Ibolya drága, nagyon boldog névnapot kívánunk Neked! :P

Éjszakánk iszonyatos volt, kb. 1/2 óránként kelt, sírt. Lázas volt, de most nem.
Viszont olyan sírdogálós volt eddig, (kb. fél órája keltünk), az a semmi sem jó. Adtam neki Nurofent, most jókedvű.

Most elszaladunk a bankba, majd később folytatom.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Krisztának utólag BOLDOG NÉVNAPOT!

Ibolya neked meg a mai napra szintén sok boldogságot névnapod alkalmából!
Kép


Zsuzsi,
kis terheseknél inkább görcsölni szokott a méh,nem keményedni.Ilyenkor a pihenés a legfontosabb.Pipolphent szoktak adni még.Pihenjen sokat,aztán ha nem szűnik keresse meg a dokiját.

Barbi,
Ádámnak mennek a gyógymanók.Remélem már nem lázas.

Julcsi,
hát a tömegközlekedés nagyon brutál,már ami a tuskó embereket illeti.Mondjuk vannak kivételek.Szerencsére nekem sikerül a normálisabbját kifognom,de volt már olyan is,hogy szóltam,hogy segítsenek.

Hétvégénk jól sikerült.Végre kikapcsolódtam egy kicsit.Voltak nagy gyerekek a barátnőmnél,így volt a Hannának bébiszittere.Sokat játszottak vele,mi meg tudtunk jókat dumálni.

Pusz

Timi

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Megjöttünk, megjártuk a DM-et is. Otthagytam egy valag pénzt. Most alszik, de nem lázas. És megevett egy ici-pici kiflit ami már nagy szó mert az elmúlt napok kajamennyisége 1 doboz joghurt.
Úgyhogy ma akkor főznöm is kéne valamit, hiszen eddig ő nem evett semmit, én meg ettem amit találtam. De hátha végre ebédelni is fog.

Andi, terveim szerint jövő héten kedden mennénk a Balcsira. Most csak egy hétre, utána itthon kell lennem mindenféle bankügyet intézni.
Nagyon úgy néz ki, hogy az István idei szabija korlátozódik a hétvégékre, már ha akkor itthon tud lenni. Úgyhogy ennyi az idei közös nyaralás. Talán szeptemberben egy pár napig együtt lemegyünk a Balatonra, de az még necces.
Ja, 3 napos láz, azt hiszem tavaly ősszel volt olyanunk, de nem vagyok benne biztos, mert csak 2 napig tartott és nem voltak kiütések a végén. A fene se tudja, hogy mi volt.

Nem tudom mit akartam még, most megyek gyorsan csekkezni (ez a hónap legjobb napja :x ), locsolni és főzni. Gyorsan amíg alszik.

Pussz

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbi, remélem Ádám most már nem lesz lázas és enni is fog. De ha mégse így alakul akkor este kezded el adnia gyógyszert? Vagy vársz még reggelig? Remélem szépen fog enni az a Kicsi fiú, mert szerintem attól kicsit erősödne és nem kéne az a fránya bogyó!!!
Csekknap, hmmm, ismerős!

Ibolya, boldog névnapot kívánunk!!!!!!!

Andi, nekem azért szerencse, hogy egyneműek, mert így ugye nem fura, ha mindenből egyformát kapnak. Általában ha veszünk babát alvós izét vagy bármit, mindig ugyanolyan kinézetűt csak más színűt veszünk. És így kérhetem a rokonságtól, hogy kettőt vegyenek mindenből, inkább vegyenek olcsóbb kategóriásat vagy várjanak míg összegyűjtik a duplára a pénzt. Még így is van olyan hogy csak az egyik gyerek kap valamit. Én úgy gondolom, hogy ha az egyiknek névnapja van és ajit kap akkor a másiknak is veszünk egy lényegesen kissebb, inkább csak olyan szimbólikus valamit. Mert most még nem értik meg, hogy az a nagyobb aji a tesóé, mert névnapos. Habár a levert balhéból egyre inkább rájönnek a családtagok is. De nálatok is bebizonyosodott a múltkori babakocsis? vagy fűnyírós? esetnél, hogy a gyerek tudja, hogy mit akar.

Enyimek napok óta zizik. Ma Livi olyan hisztit vágott le hazafelé... tegnap meg a Dorka. Remélem csak front vagy a fogacskájuk. Mert persze az egyfolytában bújik...
Na szaladok, mert nem lesz ebéd.

KépKép
kgiulia
 
 


Enyém gyerekek még pörögnek, lassan lecsapom őket valamivel, Zsombi ma a változatosság kedvéért a konyhaszekrényt rámolta ki :shock: :evil: , aztán felpakoltam a cipőket a helyükre, elmentem pisilni, erre addig lepakolta a kisbetyár.................. :? ultimátumot adtam neki, vagy felpakol vagy nem megyünk le :mrgreen: , egy ideig ellenállt, de aztán nővérkéje segítségével rendet rakott!!!!!!!!!!!!!!!!

Ma 7kor keltünk :lol: , tehát szanaszét aludtam magam 8) , igaz a kanapén :shock: , mert a lánykám mostanában megint átjár közénk aludni :roll: , én meg így sem fekszem valami kényelmesen, így kijöttem.Remélem leszokik erről................bár én mikor már nagy pocakos vagyok mindíg kivonulok a kanapéra, mert ott kényelmesebb!!!!! :lol:


Barbi:remélem most már láztalan lesz Ádámod és a kaját is értékelni fogja!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Csekkekért nem irigyellek, sőőőőőőőőőőőőőőőőt!!!!! :roll: :evil:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Tők pipa vagyok, elmentem a postára a levélért, de már nem volt ott. A legjobb az egészben, hogy felhívtam őket reggel és azt mondták (bár nem volt idejük megkeresni), hogy még 9.-ig ott lesz. :evil:
Így még mindig nem tudom milyen ügyben, hívtak tanúnak.

Ibolya: nagyon boldog névnapot kívánok!

Kép

Timi: kösz az infót, majd elmondom a barátnőmnek.

Barbi: remélem Ádám már jobban van.
Sajnálom a sz@r éjszakát, mikor beteg a gyerek még nehezebb eldönteni, szerintem miért is ébred. (nálunk ilyenkor szokott újra „elromlani” a Szandi)

Márti: sikerült lenyomni már a manókat? Ha igen, remélem ma is tudsz pihenni egy kicsit.
Én is a kanapén töltöttem a terhesség utolsó heteit. Nem is értem miért, sokkal kényelmesebb az ágyunk. :shock:

Én nem tudom, mi van a Szandival, folyamatosan hisztizik. Most kezd nálunk beborulni, lehet ez volt a baja?!
Nagyon remélem, hogy ha ez a hiszti korszak kezdete, akkor nagyon hamar rájön, hogy tök feleslegesen produkálja magát. :twisted:

Megyek, összepakolok, amíg alszik.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Ádám bátyámnak láza nincs, de nem evett továbbra sem. Pedig krumplistésztát csináltam, azt még szereti is nagyon. (bár mit nem?)
Viszont oooooolyan nyűgös még mindig, hogy a hajam hullik. Folyton anya, anya, és lóg rajtam.
Lehet, hogy ez az idő, olvasom, hogy nálatok is hisztérikák laknak, mert most beborult és úgy dörög az ég!
Viszont csak 1 órát aludt és azóta nyűglődik, mert persze még fáradt. Áááááááááááááááááááááá!!!!!!!

Zsuszi, sajnálom a felesleges utadat. Hagyd a fenébe, ha fontos nekik kiküldik újra.

Julcsi, szerintem az antibigyót már nem fogom elkezdeni. Tegnap egész délután nem volt lázas, csak éjjel, ma meg még egyáltalán nem. (kopp-kopp)
De ha a hisztizésre jó az antibiotikum isten bizony beadom neki, mert már nem bírom!!!!

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbikám:hisztire szerintem még nem találtak fel semmilyen csodapirulát!!!!!!!!!!!!!!!! :? :shock: :D
Akkor biztos fáj a torka a drágának, ha sztrájkol és nem eszik, csak jobban lesz most már!!!!! :wink:
És megint ZSUSZI!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: vagy múltkor nem ezt írtad???????????????

ZSUZSIKÁM:nem aludtam, a Zsandival msn-eztem ezt a vacak kanapét szeretném eladni, ezért a tesz -veszről faggattam ki..............egy próbát megér!!!!!
Meg nem is aludták szét magukat a kölykök kicsifiam 1.5 órát lánykám 1-et aludt!!!! :shock: :shock:
Most már nálunk is dörög, Soma már egy fél órája könyörög, hogy engedjem be, de ellenállok!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti, már nálunk is a gardróbba csücsül a macska vagy 20 perc. Pedig még csak most kezdett dörögni az ég. Ha hihetek az előrejelzéseinek, nagy vihar lesz.

Barbi, ha nem akar enni szerintem kár erőltetni. A lényeg, hogy igyon eleget.
Gyanús, hogy több manó is ilyen hisztis, reménykedjünk, hogy csak az időtől.

A hülye levél csak azért izgat, mert már másodszor küldték. A főnököm is nyaggat, hogy járjak utána, mi lehet. Remélem megint valami ezer éves ügyben kell majd mennem tanúskodni.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Jólvanna! Nem Zsuszi hanem Zsuzsi. De úgyis tudjátok mit akarok írni!

Az evésen nem görcsölök, ha az Ádám beteg, és nem kell, hogy a torka fájjon lehet bármi baj, akkor nem eszik. Szinte semmit.
Úgyhogy nem aggódom, ha éhes lesz kajál. Addig meg kínálgatom. De most megette a napi 1 joghurtját, szerintem ennyi a mai kajamennyisége. Viszont reggel-este kb. 150 tápit megiszik, az is valami.

Márti, nem hiszem, hogy fáj a torka, mert reggel evett egy kis kiflit. És hát ha fájna, azért a kifli bántaná a torkát. De nem volt semmi, szépen megette.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket mindenkinek!!!

Hála az égnek a Geri mostanában nem "annyira " nyűgi,hisztirohamokat is eléggé alább hagyta.Biztosan rájött,hogy nálam hiába csinálja nem sok mindent ér el vele.
Viszont éjszaka cumivadászatot kellett folytatnom.Nekünk csak 1 cumink van /sajnos nem is kapok sehol ilyet/,ami leesett a fejvédő mellett az ágy alá.Hát,nem voltam valami boldog,hogy éjnek évadján lámpa mellett kellett keresgélnem.

Nálunk most dörög nagyon az ég,esik is az eső,de már nagyon hiányzott -nemcsak a földeknek,hanem nekünk is a felfrissülés miatt-.

Márti,ha a tesz-veszen tudok segíteni,irj nyugodtan./nagy tesz-vesz vásárló és eladó vagyok/
bibolya
 
 


Ibolya: milyen cumitok van?

nálunk még nem esik, de már nem is dörög, a macska is előjött. :lol:

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Jót hadakoztunk, hogy aludjon-e vagy sem, de végül is én győztem! :wink:

Zsuzsi, üdv a macseknak! :lol:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Soma is abbahagyta a kényszerét, hogy be kéne jönnie :shock: , nem is esett :lol: , megyünk kiszellőzünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Ibolya:én béna vagyok ezekhez a vaterához, meg teszveszhez, csak ezen a kanapén szeretnék túladni, most regisztráltam aztán a Zsandi volt olyan kedves és mondta, hogy segít, azért nagyon köszi neked is!!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Most olvasom, hogy mindenfelé micsoda viharok voltak/vannak. Ide is ideért. Sőt, amíg kínlódtam a két csajszival (szerintem egy maréknyi hajam kihullott) elfelejtettem bezárni az ablakokat. És nagy viharoknál pont telibe kapjuk az esőt. Úgyhogy fel is mostam... Most letettem az apróságokat, mert nem bírok velük. Két órát aludtak, de álmosak, nyűgösek. Remélem csak az idő miatt ilyenek. Hát, most csönd van...

Zsuzsi, akkor neked ki sem kell nézned az ablakon. :lol: :lol: :lol:
Amúgy a levél miatt én tuti kiverem a balhét. Betelefonálsz, lemész a gyerekkel és akkor kiderül, hogy átb... a fejedet! Én leültem volna, aztán kerítsék elő azt a levelet, vagy élvezhetik a nyűgös gyerekeimet ők is. Mondjuk én abból indulok ki, hogy milyen nehéz nekünk 3-asban akárhova eljutni.

KépKép
kgiulia
 
 


Zsuzsi,Nuk cumink van,de szilikonos 2-es éjszakait már hónapok óta nem találok sehol.

Hát,a postát nem akarom minősíteni!Én postaforgalmit végeztem,és dolgoztam elég sokat is postán :oops: .De azért ez elég bunkóság volt a részükről :evil: .
bibolya
 
 


Sziasztok!

Posta :shock: :evil: Ez elég gáz eset.

Csepelen nem volt vihar - összevissza ha 3 csepp eső esett. Az is akkor, mikor épp jöttem el a fodrásztól, szóval örülök, hogy nem ázott sz..rá a frissen belőtt hajam :)

Samunak ma kissé szétesett a napja: délben épp ügyintézésből jöttünk haza, amikor elaludt a kocsiban - és persze mikor hazaértünk felébredt, aztán 4-ig úgy is maradt. Most alszik... közben elvileg 6-ra moziba mennénk Balázzsal, barátnőm elvállalta a szitterkedést, de így nem tudom, h mi lesz belőle...
Most lépek, mert szalad a lakás, meg vár a mosatlan - az elmúlt három hétben nem nagyon jártunk errefele.
Majd még jövök.
Üdv:


p.s. ja, hiszti az nálunk is van - egyre többször, egyre profibban :)

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Zsuzsi:nekem azért is kényelmesebb a kanapé, mert az annyira nem alacsony, apukám csinálta az ágyunkat és nem valami magas :roll: , kényelmesnek kényelmes, csak a vége felé már nehéz feltápászkodni róla!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: 8) :lol: 8)

Hiszti ma a fiamat is a hatalmába kerítette az utolsó másfél órában, vagy 3x tört ki rajta :roll: :shock: , én hagyom kibontakozni, hagy tomboljon, aztán ha nem bírja abbahagyni felveszem és ledumálom a folytatásról!!!!!!!!!!!!! :mrgreen:

Évi:remélem a moziba eljutottatok és kelemesen kikapcsolódtatok!!!!! :lol:

Edith drága!!!!!!!!!!!!!!!!!!Már haza sem mentek???!!!! :shock: :shock: :shock: Oda költöztetek????????????? :lol:

Barbi:Ádámról helyzetjelentést kérünk!!!! :lol: Meg az ujjacskádról is!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


A helyesírási hibákért nem vállalok felelősséget, ma nem aludtam napközben!!!!! :mrgreen:
Bár már tényleg nem vagyok annyira álomkóros, de ez a hét most sok nekem, nyúznak a kölykök rendesen!!!!! :roll: :lol:
Ennél már csak az lesz jobb, ha a kistesóhoz éjjel kelhetek 3 óránként :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: akkor lesz majd szép világ, ideülni sem tudok majd, mert lefordulok a székről 8) 8) 8) 8) na jó már nagyon hülye vagyok megyek pancsizni!!!!
Joccakát :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Drága vagy, az ujjamnak már kutya baja sincs. A first meggyógyította.

Ádám ma egész nap láztalan volt. Ellenben nyűgös, hisztis és nem eszik. De sebaj, az étvágya majd visszatér, ha éjjel sem lesz lázas holnap gyógyultnak nyilvánítom.

Délután felkelt és elmentünk szandált venni. Mert őnagyságát nem érdekli, hogy mindjárt vége a nyárnak, kinőtte a szandiját. Utána meg benéztünk az anyuékhoz, minden rendben van-e. Úgyhogy jól elcsatangoltuk az estét.
Ja, és hoztam az anyutól kovászos uborkát egy üvegben, aminek természetesen nem találtam a tetejét. Beraktam az anyósülés elé a földre és egy jól irányzott kanyarban kiborult. Olyan koviubi illat van a kocsiban, hogy csak na. Holnaptól szellőztethetem ezerrel, mert az István megnyúz, az tuti.

Évi, eljutottatok a moziba?

Az Editék mikor jönnek haza?
És a másik Edith?

Márti, elhiszem, hogy kivagy, én ettől az egy hisztérikától vagyok kész, és még hol van a hét vége!

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Jajj Zsuzsi, most jutott eszembe, mától nem alszotok? Vagy majd csak holnaptól? (tudod, sziget)

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Ibolya: mi is NUK cumit használunk, ha látok valahol veszek neked. Nekünk még egy csomó 1-es van és mostanában a Szandinak tők mindegy, hogy milyen letex vagy szilikon.

Márti, most hogy említed, tényleg én is emlékszem, milyen nehéz nagy pocakkal kimászni az ágyból.
Roland nem is megy most haza?

Hiszti nálunk most délutánra enyhült, szinte hangja se volt, talán mégis csak az időjárástól volt ilyen zizi.

Barbi, örülök neki, hogy Ádám jobban van. Remélem most már az étvágya is visszajön lassan.
Sziget, ma kezdődik, egyenlőre nem hallom, de ezek az új ablakok nagyon jó hangszigetelők, ha zaj lesz becsukom.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


6-kor sikerült felkelni :shock: , naná hogy nem alszunk minden nap 7-ig!!!! :mrgreen:
Zsuzsi:
Most nem tűzoltóéknál van a drágám, hanem mást melózik, napközben, hazajár azért :lol: , csak én ettől már elszoktam!!!!!
Azért nem bírt visszaaludni a Zsombi sem, mert magunk közé szoktam tenni mikor reggelizik és meglátta a jóédesapukáját. :lol: :lol: :lol:
Mert amikor tűzoltó akkor 1-et nem alszik itthon, másnap 8 körül jön reggel és csak a harmadik napon lehet őt szundizni látni reggel!!!! 8)
Remélem nem lesz hangos a SZIGET!!!!!! :lol:

Barbi:remélem akkor most már tényleg meggyógyult a drága, és hamarosan az étvágya is megjön!!!!! :wink:
Kovi ubi:ügyes vagy 8) 8) 8) , mondjuk várható volt!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


A kicsi fiam már napok óta azt csinálja, hogy a mutató és középső ujját bedugja a szájába, ma én is bedugtam a mutató ujjamat a szájába :lol: :lol: :lol: nem hajlandó kinyitni és valamit érzek ott hátul, akkor ez most a rágó fog lenne???????????????,
Azt mondta, (bólogatott ahogy kérdeztem), hogy apának délután megmutatja!!!!! 8)
Még mindenki alszik??????????????? :shock: :shock: :shock: De jó nektek!!!!!! :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Barbikám! Ilyen is csak VELED történhet meg. Persze nem csak veled, de nem is te lennél... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Amúgy meg ez hogy passzol össze? Mézre koviubi???

Sziget, remélem azért majd pénteken nem fogunk csuklani. Zsuzsi, pénteken délután legyél toleránsabb. Mi is kint leszünk és nincs kedvem végigcsuklani az egészet, így is lehet, hogy végig szakadni fog az eső. Azért mi kimegyünk, ez nekünk nyaralás, nosztalgiázás.

Ádámfronton mi a helyzet? Remélem éjjel sem volt már láza.

Egy picit hagy dicsekedjek. Tegnap vásároltunk és későn értünk haza, épp fürcsi idő volt. Elindulás előtt a csajok épp dilihoppon voltak és az összes játékukat kidobálták a folyosóra (biztos jó játék volt). Mondtam nekik este, hogy a játékokat pakolják szépen vissza a ládába, hogy utána mehessünk fürdeni és aludni. Egyszer kellett elmondani, a Livi fogta magát egy szó nélkül elkzedte visszaszállítani a helyükre a játékokat, majd a Dorka is csatlakozott. Csak lestem. Oké esténként együtt szoktunk rendet rakni játékfronton, de ilyen még nem volt. Mi meg nyugodtan elpakolásztuk a vásárolt cuccokat. De azért nem bízom el magam és a frontra fogom. Ők sem szoktak mindig kisangyalok lenni. :lol: :lol: :lol:

KépKép
kgiulia
 
 


Sziasztok!

Eljutottunk moziba :) Mostanában az infantilis énünket éljük, így hát teszteltük a L'ecsót. Eredeteileg HarryPottert terveztük, de az megahosszú, és szegény Adrira nem akartam 3-4 órára ráuszítani a kölyköt. Ez szűk 2 órás mozi, és végül a 7 órai kezdést értük el (Samu negyed 7-ig nyomta a szundit). Este 10-kor meg még itt virgonckodott Samu.
Ja, a film nem rossz, de azért nem is az a fergeteges darab - nagyjából olyan, amit egy jó kis disney mozitól várhat az ember. Már óvodásoknak is kiváló.

Zsuzsi, ti milyen ablakokat építtetetek be? Mi is tervezünk ilyen akciót, majd légyszi írd meg püben, hogy ki és mennyiért vállalta. Köszi.

Barbi, koviubi sztori :) Azért maradt belőle enni is?

Márti, hát igen, úgy tünik a két gyerköc edzésben tart, hogy ne legyen nagy váltás a harmadik manó érkezésekor. Azért majd a gép elé szédülésről ne szokj le nagyon.

Ma éjjel Samu a mi ágyunkba fejezte be az alvást - iszonyú nyűgös volt éjjel (3-4 óra magasságában), és sehogy sem tudtam megnyugtatni, csak azzal, amikor áthoztam hozzánk. Remélem a fogain kivül nem kínozza más... És nem szokik át arra, hogy velünk aludjon.

No, indulok piacra, meg ki kellene találni mára valami jó kis ennivalós dolgot.
Szép napot mindenkinek!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Most már határozottan állítom, hogy érzem a mini manót :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , olyan ksi rebbenés szerű dolgokat csinált, eddig is néha éreztem, de aztán nem ismétlődött és gondoltam csak képzelődöm!!!! :roll: De most ismételt a kedvemért!!!!!!!!!!!!
Ezt a napot féllábbal is kibírom!!!! :mrgreen:

Julcsi:tényleg ügyesek a csajok!!!!!! :shock: Zsombi magától, vagy ha megkérem is nem művel ilyeneket, sőőőőőőőőőőőőt közli , hogy NEM!!!!Ez a kedvenc szava!!!! :wink:
Ja és már a nevemet is szokta mondani, már érthető és az is , hogy nekem címzi!!!!!!!!!!!!!!!!! 8) :lol: 8) :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Szoni tegnap este az ágyában aludt, mert megbeszéltük vele, odatette a babáját maga mellé, aztán aludt végig csak 1x volt pisilni.
De este kiborult, hogy nem akar oviba menni :shock: :shock: :shock: mert hiányoznifogunk meg minden :( , úgy sajnáltam, de aztán beszéltem vele, hogy mennyi ovis térsa lesz, meg játék, és előre ne parázzon majd megnézzük, hogy milyen lesz.
Most reggel adtam neki 2 lejárt DM-es kupon füzetet, erre eltette a táskájába, hogy azt is viszi majd az oviba!!!!! :lol:
Szerintem ez a baja, hogy érzi ez igazán nagy változás lesz az ő kicsi életében :? és biztosan aggódik, hogy milyen lesz!!!!
Remélem azért tetszeni fog neki!!!! :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Hivatalosan is gyógyultnak nyilvánítom a kispasit. Tegnap egész nap nem volt lázas, most sem. Már a kiflijét is eszegeti.

Drága kis vicces Julcsikám, a mézet nem én intéztem el, csak én találtam meg és nekem kellett ugye takarítani. Sejtheted, hogy ki borította ki! (segítek, most Bécsben van :lol: )

Különben baromi büszke lehetsz a csajokra, hogy összepakoltak. Mi még csak ott tartunk, hogy ha valami tiltott dolgot csen el, akkor vagy odaadja, ha mondom neki, hogy kérem szépen, vagy elszalad vele. De hogy összepakoljon... az csak álom még.

Elvittük reggel a Susykát a fodrászhoz. Az Ádám meg csak jön-megy a lakásban és keresi. Olyan aranyos!

Hú, írtó büdös jön az Ádám feneke felől!

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Jó reggelt!

Márti: de jó, hogy már biztosan érzed Manócskát. Azért irigykedem ezerrel, még akkor is, ha én nem tervezek kistesót.
Viszont a kora reggeli ébredést nem irigyelem, bár, ha belegondolok, hogy nálatok nincs éjjel ébredés. Nem tudom mi a jobb.
Biztos, nagy változás Szonika életében az ovi, de biztos imádni fogja. Szerintem nektek otthon maradóknak nehezebb lesz megszokni, mint neki.

Julcsi: pénteken nem leszünk itthon, tőlem bulizhatok full hangerővel.
Nagyon ügyesek a lányok, gratulálok. Nekem még azt se sikerül elérnem a Szandinál, hogy a cumisüveget az asztalra tegye, ha már nem iszik. Ő egyszerűen mindent eldob, ha már nem kell neki.

Évi: megkérdezem a Ferkót az ablakokról, én nem nagyon tudom az árakat. Após ismerősei így nekünk „olcsóbb” volt, de ezt a társaságot nem ajánlom, elég linken dolgoznak, még most sincs kész minden.

Barbi: de jó, hogy Ádám meggyógyult.
Hogy bírod, hogy egész nap egyedül vagy vele?
Tegnap a Ferkó egész nap dolgozott, még fürdetésre se ért haza. Mit mondjak, kipurcantam a nap végére. Még gondoltam is rád, vajon ezt hogy lehet több napig egyedül csinálni.
(tudom nincs választásod, de akkor is le a kalappal)

Nálunk aránylag nyugis volt az éjszaka, csak 1x ébredt, és reggel 9-ig aludt.
A Sziget baromi hangos, de érdekes, hogy nem folyamatosan hallani, csak néha. Mintha egy-egy dalt hangosabban játszanának.


Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Sziasztok!

Szólni akartam hogy élünk még, csak mostanában egy perc időm sincs, vagy ha van, akkor sincs türelmem itt ülni :( Olvasni szoktalak benneteket, de írni már nincs energiám.

Szombat éjjel jöttünk haza, szupi volt otthon lenni, azon kívül hogy anyut kellett vígasztalni, pakolni kellett, és még a Bence is befulladt (gondolom a sok portól) De alapjában véve, azért egy kicsit jó volt, és úgy örülök neki hogy szeptembertől kicsit sűrűbben fordulok meg Szegeden :)

Nekem a héten nagyo nsűrű a programom, apeholtunk, önkormányzattal hadakozom, orvoshoz kell mennem és dolgozni se ártana.

Képzeljétek azért megyek orvoshoz, mert nem jött meg a mensim. 2.-ára vártam :shock: :shock: :shock: :shock: És 2 negatív teszt után nem tudom mi lehet, így inkább elmegyek nőgyógyászhoz, nehogy vmi gond legyen. Bár a ciklusom közepén volt 2 napig barnázás, lehet hogy az kavart be, nem tudom. Kicsit aggódom, pedig már egész beletörődött az uram, hogy jön a harmadik :)

Bencével meg jövő héten megyünk a pulmonológiára, és ha megadják az igazolást az asztmájáról, akkor el kell intéznem a csp-t is, meg a közgyógyot is. Jah meg persze közben be kell szerezni mindazt ami kell az oviba, váltóruha, stb. Tisztasági csomag, vizuális csomag, meg ilyenek, és azt se kellene elfelejtenem, hogy én is iskolába megyek :)

Megyek a gyerekekért, meg a postára. Írjatok estig sokat, igyekszem még visszaülni :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Sziasztok!

Már napokkal ezelőtt hazaérkeztünk, de utána is mentünk még erre-arra, úgyhogy csak tegnap este keveredtem net elé. Azaz keveredtem volna, ha lett volna net. :roll: Lekapcsolták, mivel nem fizettünk idejében. Ma aztán fizettem, így van. Most viszont az a "gond", hoyg holnap van az István születésnapja és pénteken ünnepeljük, arra kell készülődnöm. (Kati, tudom, tudom, már egy éve adós vagyok azzal a tortarecepttel. Kellőképpen szégyenlem is magam miatta. de most még nem is tudom, hol van a lapom. :roll: :oops: )
Mindennek tetejébe ma egész nap fájt a hasam és a derekam. Tompa görcsszerű fájdalom, mintha menstruálnék. Csakis a legszükségesebbeket végeztem el, pedig ki kellene takarítanom az egész házat. Majdcsak megleszek valahogy. Nem akarok panaszkodni, de olyan nagynak, nehéznek érzem magam. Már nem tudok úgy mozogni, mint ezelőtt, a ruhák nem jönnek rám, csakis abővebbek vagy kismamacuccok, olyannak érzem magam, mint Krisztával 7 hónaposan, pedig csak alig múltam 4. Mi lesz velem még decemberig, nem tudom. :roll: A pocakom is nagy már, bárki észreveszi, hogy nem csak meghíztam. :lol: :lol: :lol:
Tegnap voltam kerek 20 hetes, és megörökítettük:
Kép
Kép
Kriszta jól van, napról napra tud valami újabbat és újabbat, alig bírjuk követni, tartani az iramot. A szókincse nagyon gyorsan gyarapszik, bár nem ejt mindent teljesen tisztán. Haladunk a bilizéssel is, ő szól, bár nem mindig ha jön a pisi vagy kaki, de ráérünk még, tudom.
Kicsi huncutka kukoricaevés közben:
Kép


Kb. ennyi rólunk, remélem, itt is mindenki jól van, remélem, hétfőtől arra rendszeresen tudok jönni. István visszamegy dolgozni (phű, basszus, ilyen rövid 3 hét? :shock: :shock: :shock: ) és délelőtt gondolom, akad egy kis időm a netezésre. Addig is hébe-húba jövök még, ha tudok!

Puszilok minden babát és mamát! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Bocsánat, bennmaradt egy zárójel, amit nem ebbe a topikba kellett volna írnom. :oops: :oops: :oops:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok!

Zsu, Edith, tök jó, hogy jelentkeztetek - már nagyon rég nem volt hír felőletek!

Zsu, örülök, hogy azért a bajok ellenére jól érezted magadat Szegeden, és milyen jó lesz majd oda járni isibe :) Viszed majd magaddal a családot, amikor utazol le oktatásra? Gondolom anyukád örülne... Vagy hogyan fogjátok ezt megoldani?
Remélem, hogy nincs semmi gond, és a doki meg fog nyugtatni.

Edith, nagyon édes a pocid - ezt most már valóban nem letagadható. A ház kitakarításával pedig ne siess annyira!
Kriszta gyönyörűszép! A haja nagyonnagyon tetszik :)
Ja, és finom tortarecepteket ide is küldhetsz ám!!! :)

Barbi, örülök, hogy Ádámod meggyógyult. Ezek szerint AB mentesen is sikerült...

Márti, de jó, hogy érezhetően repdes Minimanó a pocidban! Olyan jó olvasni, mikor ezeket írod. Emlékszem, mennyire nagyon vártam már, h Ficakot (ez volt Samu munkaneve) megérezzem. 16 hetes terhes voltam, mikor először éreztem biztosan.
És biztos fog tetszeni az ovi Szoninak, és tök természetes, hogy azért tart tőle egy kicsit.

Julcsi, iszonyú ügyesek a csajszik! Samut is próbálom ilyen irányba terelgetni, de ennyire nem vagyok eredményes.

Zsuzsi, és legalább a jó dalokat játszák hangosabban a Szigeten?

Képzeljétek, Samu ma ebéd után több mint 4 órát aludt :shock:
Kicsivel 1 előtt kummantott el, és negyed 6-kor kelt. Nagyon durva, nem tudom, h mikor fog elálmosodni...

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Évi, szűz anyám 4 órát délután? Az Ádám éjjel nem alszik ennyit egyhuzamban. :?

Edith, de jó, hogy végre jelentkeztél. És atya isten, mekkora pocakod van! Tényleg hatalmas. Még jó, hogy a 2. képen felhúztad a pólót, mert az eltakarta. Szép vagy!
De Kriszta baba azért túlszárnyal. Azok a fürtök, az a szöszi haj! Csodaszép a csajszi.

Zsu, akkor most szurkoljak, hogy megjöjjön, vagy hogy ne? (tudom, hogy te szeretnél még egy babát de a Tamás nem)
De az tuti, hogy nincs semmi baj, ne aggódj.
Mikor mész pontosan a dokihoz?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Jó reggelt, mindenkinek!

Kicsit írogattam a naplónkba, mert valahol július 22-nél tartok, nagyon ideje bepótolni a dolgokat, és benéztem ide is. :)
Még nem tudtam semmit sem visszaolvasni, mert szerencsére írogattatok rendesen, de ahogy lejár nálunk a kalamajka, biztos visszaolvasok!

Évi, Kriszta is szokott havonta kb. egyszer egy-egy ilyen alvást levágni, olyankor minden hülyeség megfordul a fwejemben. :roll: :oops: Aztán mikor aludt el Samu?
Kriszta újabban kétszer alszik egy nap. Mostanában mind esett az eső, nagyon álmos idők jártak, gondolom, ezért álmosodott hamarabb, és így nem tudta kihúzni estig a másfél óra alvásával.

Barbi, tudod, akkor jó a Mester, ha a tanítványa túlszárnyalja! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Boldog vagyok, hogy a lányom szebb, mint én. :) :) :)

Na, megyek, merrt félóráűn belül jön anyósom és én még bugyiban. :oops: :P

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Zsu:remélem semmi komoly bajod nincs :?

Edith:de jó, hogy végre ideértél!!!!! :lol: :lol: :lol: Nagggyon édes Kriszta és a pocakod is!!!!! :wink: Már e felén túl vagy, nem semmi!!!!! :shock:

Évi:nálunk a Szoni aludt 3 órát, ő tud ilyet produkálni, de a Zsombi havonta ha 1x szundít 2 és fél órát akkor sokat mondok, most 1.5 órára van beállítva, percre pontosan!!! :shock:

Ja ovi:Roland most kijelentette(itthon lesz az ovi első pár napján a beszoktatás miatt), hogy ő szeretne a lánykájával menni :lol: :lol: :lol: :lol: , hiába örök gyerek marad, legalább játszhat egy kicsit még igazoltan :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol: ma azt álmodtam, hogy a kistesó kislány lesz :lol: :lol: :lol: :lol: , gondolom ez az én vágyamat tükrözi :lol: :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti, mondtam én, hogy kislány lesz! Hát vagy nem... Végülis mindegy, de én kiscsajos felsőt vettem neki. :lol: :lol: :lol: :lol:
Ovi, és a Roland is ott akar majd maradni? Akkor miből fogtok megélni??? 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edith, gyönyörűséges a pocakod. Valóban szép nagy. De igaza van a Barbinak, azért Kriszta szebb. Nekem is azok a szép göndör fürtjei jönnek be a legjobban azzal a szép nagy szemeivel.

Zsu, melyik nap mész dokihoz? Feltétlen írj, hogy mi volt!!! Remélem csak max. hormonzavar vagy valami ilyesmi.

Barbi, hazavittétek megfigarózott Susykát? Ádám megismerte a nagygenerál után? Vagy azóta már át is formázta? :lol: Tényleg mennyire játszanak együtt? Csinálj már róluk együtt képet.

Na, mennem kell, elfogyott a csajok türelme.

KépKép
kgiulia
 
 


Sziasztok!

Hazajöttünk, sajnos 1 nappal hamarabb. Tegnap délelőtt Apu kórházba került, befulladt, szólt a bátyám telefonon, mi meg csomagoltunk és jöttünk haza. Injekciók és vízhajtás után jobban van, ki tudja meddig.

Sajnos Virág tiszta takony és megy a hasa. Kértünk porszívót a recepción orrszívás miatt, de így is nagyon rosszul aludt ott. Itthon meglátta a kiságyát, belekéretzkedett és elaludt, nagyon fel sem ébredt éjjel.

Jól éreztük magunkat, nagyon jó volt a benti élményfürdő ,a kinti vizeket nem használtuk, a nap fűtötte mindkét medencét, nagyon hidegek voltak. A parkban sajnos az összes fű kiszáradt, a játszóterek igen közepes színvonalúak. Szumma szummárum ennyi pénzért inkább Alsópáhok, de ott a benti medencék gyengébbek Várgesztesnél.

Edith! Tényleg nagyon nagy pocid van és csodaszép. Vigyázz magadra, nehogy baj legye, pihenj sokat!

Márti! Szerintem is Nektek lesz nehezebb őszre az ovi miatt, mint Szoninak. Sajnos jön haza majd a sok baci is, egy-egy betegség után Barnus alig várta, hogy mehessen. Tök jó, hogy már mozog a talán lányka.

Barbi! Végre meggyógyult Ádám, ügyesek vagytok, hogy megúsztátok antibogyó nélkül. Eszik már jobban szépszemű?

Rohanok mosni, pakolászni.

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Sziasztok!

Edith: nagyon szép a pocid, és nagyon csinos vagy. Kriszta meg egy kis angyalka (nekem valahogy mindig ez jut róla eszembe).

Évi: lehet, hogy Samu az éjjeli fent létet pótolta a délutáni hosszú alvással.

Zsu: remélem minden rendbe lesz veled. Azért majd jelentkezz, hogy mi a helyzet.

Márti: tőled mikor kapunk pocis képet? :wink:
Valahogy én is mindig úgy gondolok Mini Manótokra, hogy kislány lesz.

Mit szóltok ehhez a guargumi ügyhöz?
Én most mindent nézek, egy csomó olyan tejtermékbe van, amit adni szoktam a Szandinak. :cry:
Felháborító, amit tegnap a híradóba mondtak. Találtak valamelyik lekvárban szennyező anyagot, de nem kötelezhetik az üzleteket, hogy levegyék a polcokról. :evil:

Itt felsoroltak egy csomó mindent amiben van:
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=222683

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Jó reggelt!

Igaz mikor volt már!

A mai napunk is jól kezdődik. Bepakoltam Ádámkát a kocsiba, irány a posta meg a zöldséges. Erre a kocsi csak annyit mondott, hogy ööööö és mintha a fogaskerekek kattognának. Nem indul be. Hívom az Istvánt, hogy hallgassa meg mit csinál az autó, szerintem az aksi a szar. Erre ő, a bendixnek (vajon így írják?) van ilyen kattogása, nem tudod mi az, mi? Jól felidegesített, mondtam neki, hogy autószerelő lánya vagyok, tudom mi az!!! Meg hogy honnan tudom, hogy az aksi a szar.
Mindegy, visszahívott, hogy tényleg csak az aksi lehet. Persze a környékünkön lévő összes autószerelő ismerős anyuékkal együtt Montenegróban nyaral. Király.
De még mindig van egy segítségem, az öcsém aki szintén autószerelő, most várom hogy visszahívjon. De amit a postára szántam lóvét most új aksit veszek rajta.
Röviden ennyi, és még csak most kezdődött a nap.

Ádám jól van, tegnap már ebédelt és rendesen uzsizott is. Úgyhogy végre az étvágya is visszatért.

Julcsi, az Ádám és a Susy kapcsolata nagyon szoros. A múltkor a Susyt fürdettük a kádban, sírt mert utálja. Az Ádám a kád szélénél állt és nézte mit csinálunk a kutyájával, erre elkezdett ő is sírni, hogy ne bántsuk a Susyt. Alig bírtam megnyugtatni, hogy nem bántjuk.
De játszanak együtt, az Ádám lopkodja a Susy játékát és elszalad vele. De előtte megmutatja a Susynak, hogy lám, nálam van a játékod. A Susy utána rohan, aztán húzzák-vonják. És ha végre a Susy megkaparintja, és az Ádám nem tudja elvenni, a kis drágám belekapaszkodik a kutya bajuszába, az elkezd sírni és elengedi a játékot. Az Ádám lecsap rá és elrohan vele.
Milliószor van, hogy úgy kell a Susyt kiszabadítanom az Ádám keze közül, az meg csak sír, de nem bántja.
Nagyon szeretik egymást. Ha az Ádám véletlenül elesik a Susy rohan oda és megnézi, jól van-e.

Edit, de jó, hogy végre itthon vagytok. Az nem annyira, hogy Virág baba betaknyizott. Azért tudtatok pihenni kicsit?

Mártikám, és neveitek vannak már? Annyira kíváncsi vagyok, hogy a te pocid mekkora már! Végül is, a 3. babánál már sokkal-sokkal előbb látszik és jó nagy.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Barbi!
Látom azért zajlik nálatok az élet rendesen. Azóta megoldódott az autó kérdés?
Örülök, hogy Ádám meggyógyult, és hogy AB-re sem volt szükség.

Zsuzsi!
Ne is mond a guargumit! Tegnap este 10-kor mentem be vásárolni a Tescoba - már amúgy is alig láttam az álmosságtól -, és legalább 10 percembe került, míg talátam olyan vajkrémet, amiben nincsen. Egyébként a fornettis sütikben, meg még egy csomó mindenben van. Nem szoktam nagyon fogalkozni ezekkel, mert úgysem tudom biztosan eldönteni, hogy mi okozhat bajt, csak azokról sejthető, amiket néha-néha felkap a sajtó. De van itt egy táblázat azokról az "E-s" adalékanyagoról, amiket azért jobb kerülni: http://szeparc.hu/e-sz-mokkal-kapcsolat ... ja-12.html
És még egy oldal, ahol az összes fel van sorolva, nem csak a károsak: http://szeparc.hu/k-ros-lelmiszerek-koz ... et-se.html

Edit!
Jó, hogy jelentkeztél! Örülök, hogy azért jól éreztétek magatokat, bár kicsit sajnálom, hogy így láttad Várgesztest. Így már nincs is olyan sok kedvem odamenni. Remélem Virág hamar túl lesz ezen a taknyin.

Márti!
Naná, hogy kislány! Már több oldalról is meg lett támogatva: Julcsi jóslása, a te tudatalattid: masnis vonalzófigura+most az álmod. :wink: Gratula a mocorgásához, tök jó lehet!

Évi!
Azért nem semmi az a 4 órás alvás. Végül mikor dőlt ki este? Néha nálunk is sikeredik egy-egy maratoni, de úgy emlékszem, hogy 3,5 óra volt a csúcsunk.

Edith!
Jó, hogy jelentkeztél, régen hallottunk rólad. Pocid tényleg csini, gömbölyödsz már. :wink: Kriszta nagyon szép, huncut kislány, még mindig. És mekkorát nőtt a haja...

Zsu!
Majd mesélj ám, hogy mi volt a dokinál, jön-e hármaska, vagy nem! :wink:

Julcsi!
Nagyon ügyesek a csajok ezzel a pakolással. Nálunk még csak álomszinten megy, én álmodozom róla, ők meg tojnak rá. Odáig jutottuk, hogy lepakolják az összes cipőt a tartóról, aztán kérem, hogy csinálják vissza, de gyorsan, erre EGYET visszatesznek, és nagyon boldogok ettől. A másik 23-at meg tegyem vissza én.

Tegnap délután végig úton voltunk, ezért sem tudtam jönni. Délután okmányiroda (lejárt a jogsim 2 hónapja - hamar észrevettem -, a Zsoltié is hamarosan lejárt volna, így mindketten csináltattunk újat), bank, kórház - ortopédia kontroll. Azért a végén már kezdett elszakadni a gyerekek cérnája, főleg, hogy 1 órát kellett várnunk, mire bejutottunk a rendelésre, ahova egyébként időpontra mentünk. Este meg még elugrottunk egy ismerőshöz, ahova egy szekrényt kell csinálnia a Zsoltinak, azt ment lemérni. Mármint a helyét. A napot még egy éjjeli Tescozással zártam, ugye. remélem ma azért llight-osabb lesz kicsit.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Figyu, a 3 napos láz után milyen pöttyök jönnek ki? Olyan mintha melegkiütés lenne?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Szerintem olyasmi, bár nekünk még nem volt!!!!!!!!!!!!!!!
A Livinek volt nem???????????????, :shock:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Vagyis csak arra emlékszem, hogy a Livi 1x nagyon pöttyös volt és képet is tett fel a Julcsi róla!!!!! :lol: :oops:
De az egyből a lázas napok után jön ki ,nem?????
Nem lehet, hogy vírus kiütés?????Zsombinak olyan volt, de ő akkor nem volt lázas.Nem tudom, dokinéni még mindíg szabin van????

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Doki nénink aug. 26-ig szabin van. :?
De közben felhívtam a Julcsit is, ő is azt mondta, hogy a Zsombinak volt ilyen víruskiütése. Vagy valami hasonló.
Egyáltalán nem durva pöttyök, tényleg olyan, mintha melegkiütés lenne. Tegnap délután a bal oldali arcocskáján láttam, ma meg a hasán. Ennyi, és elég halovány, csak ugye észrevettem.
A Julcsi még azt is mondta, hogy neked az Ildikó mondta, hogy ha ez kijön, akkor már túl van rajta? Szóval teljesen meggyógyult?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?