Sziasztok!
Barbi!
Látom azért zajlik nálatok az élet rendesen. Azóta megoldódott az autó kérdés?
Örülök, hogy Ádám meggyógyult, és hogy AB-re sem volt szükség.
Zsuzsi!
Ne is mond a guargumit! Tegnap este 10-kor mentem be vásárolni a Tescoba - már amúgy is alig láttam az álmosságtól -, és legalább 10 percembe került, míg talátam olyan vajkrémet, amiben nincsen. Egyébként a fornettis sütikben, meg még egy csomó mindenben van. Nem szoktam nagyon fogalkozni ezekkel, mert úgysem tudom biztosan eldönteni, hogy mi okozhat bajt, csak azokról sejthető, amiket néha-néha felkap a sajtó. De van itt egy táblázat azokról az "E-s" adalékanyagoról, amiket azért jobb kerülni:
http://szeparc.hu/e-sz-mokkal-kapcsolat ... ja-12.html
És még egy oldal, ahol az összes fel van sorolva, nem csak a károsak:
http://szeparc.hu/k-ros-lelmiszerek-koz ... et-se.html
Edit!
Jó, hogy jelentkeztél! Örülök, hogy azért jól éreztétek magatokat, bár kicsit sajnálom, hogy így láttad Várgesztest. Így már nincs is olyan sok kedvem odamenni. Remélem Virág hamar túl lesz ezen a taknyin.
Márti!
Naná, hogy kislány! Már több oldalról is meg lett támogatva: Julcsi jóslása, a te tudatalattid: masnis vonalzófigura+most az álmod.
Gratula a mocorgásához, tök jó lehet!
Évi!
Azért nem semmi az a 4 órás alvás. Végül mikor dőlt ki este? Néha nálunk is sikeredik egy-egy maratoni, de úgy emlékszem, hogy 3,5 óra volt a csúcsunk.
Edith!
Jó, hogy jelentkeztél, régen hallottunk rólad. Pocid tényleg csini, gömbölyödsz már.
Kriszta nagyon szép, huncut kislány, még mindig. És mekkorát nőtt a haja...
Zsu!
Majd mesélj ám, hogy mi volt a dokinál, jön-e hármaska, vagy nem!
Julcsi!
Nagyon ügyesek a csajok ezzel a pakolással. Nálunk még csak álomszinten megy, én álmodozom róla, ők meg tojnak rá. Odáig jutottuk, hogy lepakolják az összes cipőt a tartóról, aztán kérem, hogy csinálják vissza, de gyorsan, erre EGYET visszatesznek, és nagyon boldogok ettől. A másik 23-at meg tegyem vissza én.
Tegnap délután végig úton voltunk, ezért sem tudtam jönni. Délután okmányiroda (lejárt a jogsim 2 hónapja - hamar észrevettem -, a Zsoltié is hamarosan lejárt volna, így mindketten csináltattunk újat), bank, kórház - ortopédia kontroll. Azért a végén már kezdett elszakadni a gyerekek cérnája, főleg, hogy 1 órát kellett várnunk, mire bejutottunk a rendelésre, ahova egyébként időpontra mentünk. Este meg még elugrottunk egy ismerőshöz, ahova egy szekrényt kell csinálnia a Zsoltinak, azt ment lemérni. Mármint a helyét. A napot még egy éjjeli Tescozással zártam, ugye. remélem ma azért llight-osabb lesz kicsit.