Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Sziszike: hál Istennek negativ lett, kár volt parázni :)

Ma egész jól voltam, eltekintve attól, hogy nagyon nehezen mozgok már :D Elvileg jövő hét péntek lenne a nagy nap, de valahogy úgy érzem, hogy nem fogok szülni akkor, még van időm. De már úgy várom, hogy babázhassak.
Ja, és holnap végre kész lesz a gyerekszoba, szóval jöhet babóka.

Jó éjt mindenkinek, remélem tudtok aludni ebben a melegben. (Én nem nagyon)

horvviki
 
 


Hello!

Sziszike, Viki: Én sem tudok aludni!:( Persze nem unatkozunk apával, de nekem se a sex se a lépcsőzés meg ilyenek nem jönnek be! :cry: Pedig én is mennék már szülni!!!!

Rita: Nagyon jó ez a kép! :wink:

De jó lenne most egy jó nagyot aludni, de még mindig olyan meleg van! :?

Judit

mamiblue
 
 


Sziasztok!
Mandala írta:

Köszönöm a drukkokat!Altatnak, úgyhogy a férjem jelentkezik csütörtök délután. bebinek megy a drukk, őt ma nyesik. Dincuska még 2 in 1? Puszi ! Mandala

KépKép
dudu_84
 
 

 
 

Jó reggelt!

Na, ki ment szülni éjjel? Én nem!:( De mostmár elnapolom szombat utánra, ugyanis akkor lesz hugom esküvője...mondjuk nekem nem sok kedvem van elmenni, de a csajok imádnak bulizni! :)

Akkor várom a híreket! :roll:

Judit

mamiblue
 
 


Jó reggelt

Jövök kis hangulatrontást csinálok...
Tegnap elkezdett vmi folyni sebemből,felhívtam dokit és azt mondta normális a belső varrat dolgozza kifelé a trutyit. :cry: De estére már kezdtem aggódni ,mert ez nem kevés volt hanem rendesen folyt 15 perc alatt átázott a kötés.Irány be a kórház.
Ott ügyeletes főorvos megnéz majd közli ez nem normális , bizony gyulladásba van egész és nem biztos hogy megúszom erős antibiotikum nélkül.MAjd még hozzátette rögtön felnyitni és kiüríteni majd lekezelni. :( :( :(
Nekem se kellett több sírva fakadtam ,megijedtem nagyon.Közben csak a tágra nyílt szemeket ládtam felettem akik nézik azt a keméby csíkot is ami sebem felett van.Nővérke szerint alvadt vér.Na para volt egész éjjel.....még jó hogy nincs lázam.....de holnap dől el az antibiotikum kúra kezelése a tenyésztésből.Reggel megyek újabb kötözésre ,addig apa csinálja itthon,amikor átázik....
Szóval röviden ennyi.....most úgy érzem összeesküdött elllenem a világ........boldognak kéne lennem de most csak sírni tudok.Pici fiam pedig olyan jó gyerek továbbra is ,hogy áldom az eget.Este evett utcsóra 10.30 kor és utána 3.30 kor kelt majd 7.15 kor.

Drukkolok mindenkinek.....Anikónak meg főleg,ő lehet már ferkszik a műtőbe.,és kisBOtondot hallja sírni.....

puszi bocs a hangulatrontásért..
Jucu

Kép

Kép
jucu
 
 


Sziasztok!
Megjöttem az NST-ről, néztek áramlást és méhszájat is. Ez utóbbi 2111.Egyébként minden rendben van. A múltkor írta vki, hogy a papíron csak a baba szívhangja látható, másik vonal nincs. Az elmúlt két alkalommal nekem is csak a szívhangot jelezte a gép, méhtevékenységet nem. Ez mitől lehet? Ugyanannál a gépnél voltam mint máskor. :?: :?: :?: Pedig éreztem apróbb görcsöket, keményedtem is rendesen, kíváncsi lettem volna mit mutat a gép.

Bebi!
Mennek a drukkok!

Jucu!
Nagyon sajnállak, remélem mihamarabb rendbejön a sebed!

Pattogo!
Nagyon jók a képek!

Dincuska, Edit, Bogesz!
Hogy vagytok???
bee73
 
 


Hello!

Jucu: Jobbulást! És miért nem csináltak rögtön vmit? Az jó jel , hogy nincs lázad!Majd írj, hogy mi volt!

Bebi szerintem már túl van rajta, bizti nemsoká jön a hír, a tervezett műtétek biztos reggel vannak mind!

Judit

mamiblue
 
 


Bee: És hány érzékelő volt rajtad?

J.

mamiblue
 
 


Sziasztok!

Én is itt :cry: Pedig tegnap este bevetettem apát is, de a kisasszonyt ez se hatotta meg.
Tényleg ti hallottatok már a bábakoktélról? Igen gusztustalan, de állítólag sokaknál bejön. Szóval ricinusolaj, pálesz baracklével. Én bármennyire is szeretnék már megszabadulni a kis albérlőtől nem visz rá a lélek, hogy ezt megigyam.

Bebinek már lehet, hogy megvan a kisfia. Nem is tudom 3-an, vagy 4-en voltunk 10-ére kiírva és már csak én tartom a frontot, a többiek már babáznak.

Jucu, remélem segíteni fog az antibigyó és nem kell felnyitni a sebed. Azért örülök, hogy az ösztöneidre hallgattál és mégis bementél a kórházba, hogy megnézzenek. Az is jó jel, hogy nincs lázad, jobbulást!

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Sziasztok!

Jucu,nekem is így vol Gábornál.Este kezdte, be az ügyeletre velem is.Addigra már teljesen átázott a nadrágom,és a ráhúzott pulóver is.A doki jól kinyomkodta,és mondta,hogy másnap menjek a nődokimhoz.Addigra már csak minimálisan váladékozott.Megnézte a dokim és augmentint kellett beszednem 2 levéllel.De amellett is szoptathattam volna,ha nem ment volna el a tejem az idegtől.Úgyhogy ami a lényeg,hogy ne idegeskedj!!Remélem megúszod te is ennyivel,szorítok érted nagyon!!!

Ági írt este is,hogy már szopizik a kiscsaj :) .Éjjelre még beadta a csecsemősosztályra,hogy kipihehesse magát,de mától már nála lesz végig :D .

Olyan jó annak aki már babázik!

Mona nagyon aranyos a szüléstörténeted.A dokik meg hozzá vannak szokva ezekhez a kitörésekhez :lol:

Pattogó :lol: :lol: :lol:

Én ma megyek védőnőhöz,és dokihoz is.Kíváncsi leszek nyiladoztam e már valamit...

Kép
Kép
huni
 
 


Mindjárt felrobbanok! Már éppen megírtam a hozzászólásomat, erre véletlenül kitöröltem! Na akkor újra!

Jó reggelt mindenkinek!

Az éjszaka sz@rul aludtam, 2-től 1/5-ig bámultam ki a fejemből, teljesen kiment az álom a szemeimből.

Jucu: sajnálom, hogy begyulladt a sebed és nem tudod 100%-ig élvezni a babázás örömeit. De meglátod pár hét múlva már nem is fogsz rá emlékezni. Amúgy pedig nem rontod a hangulatot, hiszen azért vagyunk, hogy meghallgassuk egymást, és ne csak a jót, hanem a rosszat is és bíztassuk egymást. Főleg, ha nincs kinek elmondani, vagy éppen az ember nem tud róla beszélni senkivel, de ha leírja, már akkor megkönnyebbül.

Remélem Bebi már babázik!

Pattogo: szupik a képek, ha még nem írtam, akkor most megteszem: te egy energiabomba vagy!

Sziszike: most már ideje volt, hogy egy picit abbahagyd a munkát, amint látom 6 napod van hátra, úgyhogy most már csak a babára és magadra koncentrálj!

Délután megyek ctg-re, remélem a vérnyomim rendben lesz, azt álmodtam (már amikor éppen aludtam), hogy jó volt! Remélem így lesz!

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Mamiblue!
Egy érzékelő volt rajtam mint mindig.

Robcsi!
A májusi v. júniusi topicban olvastam a bábakoktélról, ott valakinek egymástól függetlenül ajánlotta a doki és a szülésznő. Állítólag csak akkor használ, ha a baba érett, készen áll a megszületésre, ellenkező esetben csak egy jó kis hasmenést csinál. ( 0,5 dl ricinusolaj, 0,5 dl pálinka, 2 dl sárgabaracklé, ha jól emlékszem)
Én a jövő hét vége felé lehet, hogy kipróbálom, ha addig nem lesz baba. Cicibirizga, apuci bevetése úgy látszik nincs hatással a lányomra...
bee73
 
 


Sabine,
nagyon jól az infók, amelyeket feltettél, köszi!

Mona,
klassz, hogy megírtad a történeteteket, öröm volt olvasni. :)

Rita,
oltári poénosak a képek! :D

Jucu,
most már tényleg ne aggódj, az a fő, hogy bementél, és most már tudnak a problémáról. Kezelik is majd, meglátod. Az antibigyó nem túl nagy élmény, de hát ha muszáj, még mindig ez a jobbik választás.

Robcsi,
azt a löttyöt én sem bírnám meginni. :shock: Bár nem kétlem, hogy lehet hatása, mert ettől én is tutira kifutnék a világból. :?

Bee,
Mamiblue kérdése jogos: mégis hány érzékelő volt rajtad. Mert ez így elég furcsa...

Na, hamarosan meglátjuk, ki lábatlankodik majd itt még ma is azok közül, akiknek már szülniük kellene! :D

italoman
 
 


Bee,
látom, közben válaszoltál is a kérdésre. :) Ez nekem azért furcsa, mert rám mindig két érzékelőt raknak. Bár nyilván ahány gép, annyiféle. De akkor sem értem, hogy lehet ugyanazzal a géppel most csak egy "csíkot húzni". Azt meg pláne nem értem, hogy méhtevékenység nélkül mi értelme az egész vizsgálatnak. Puszta szívhangot a védőnő is mér, kb. fél perc alatt.

italoman
 
 


Jó reggelt, még egyben!

Kiscsaj nagyon jól érzi magát, nem akar jönni :? Nem tudom ennek örülnöm kéne, vagy szomorkodnom? Gondolom csak az önzőségem miatt vagyok lehangolt.

Ma este 7-re megyek a nődokimhoz, kiváncsi vagyok mit mondd, remélem valamit csak odabüfög, mert nem szokta túlzásba vinni a dumát!

Pattogo, mint egy igazi "sörhasú munkásember" :lol: Bocs, remélem nem sértődtél meg, csak annyira vicces a kép!

Áginak már milyen jó, remélem nagyon boldogok!

Jucu, ez valami döbbenet! Még jó, hogy bementetek a kórházba és nem hallgattál a dokira! Kívánom a legjobbakat!!! Remélem nem kell komolyabb beavatkozást csinálni! Ha antibiotikumokt kapsz akkor is szoptathatsz?

Bebiről is már nagyon várjuk a híreket!

Apa, már tiszta stresszben van, két óránként felhív, hogy minden okés?! Nem mer vidékre sem utazni, jobban aggódik mint én! :)

Kép
h.bogesz
 
 


Hello!

na megyek is a gyógyszertárba ricinus olajért!:) Meg homeos bogyóért a picinek!:)Bár pálinka sincs itthon! Szerintem az én babám már érett, 4 kiló körül tuti van! Valami boszorkányság bejöhetne már nálam is! :lol:

Bee: Érdekes ez az 1 érzékelő, miért nem kérdzed meg ,hogy működik?

Bogesz: igaza is van, tényleg bármelyik pillanatban megindulhat a szülés! :wink:

Nem hiszem el, hogy kispasim is ezt csinálja velem, hogy megvárat a legvégéig...sőt, én már sikítani fogok ha túlhordom az tuti!

Mona: Asszem dokimat én is elküldtem szülés közben vhová...de a végén ő kért bocsánatot, mivel nem én voltam a béna, hanem a baba nem tudott befordulni a köldökzsinór miatt és azért akadt el, sőt a drágám arctartással bújt ki, ami elég ritka, arccal felfelé nézett, nem pedig lefelé...marha jó volt, a szülésznő megkérdezte, hogy akkor most mit is csináljon???

mamiblue
 
 


A védőnő szerint ha a baba érett akkor a doki úgyis úgy fog megvizsgálni, hogy abból másnap szülés legyen, de ezt nem szokták nagy dobra verni. A dokik sem akarját, hogy a pindur pandur a keletinél tovább maradjon bennt és még hízzon, hogy nehezebb legyen a szülés, hanem ilyenkor megbirizgálják a nyákdugót, ami vizsgálat után pár órával távozik is és még ott matat valamit amitől beindulhat a szülés.
Nem tudom mennyire vehetem kp-nek amit a védőnő mondott, de majd ma kiderül!

Vigyázzatok magatokra, mára megint gatyarohasztó hőséget ígérnek!

Kép
h.bogesz
 
 


Sziasztok csajok!

Mostanába nem jelntkeztem....nem tudom mi van velem?! :oops:
Nincs kedven semmihez, ma meg ráadásul még görcsölgetek is..... :oops:

Pénteken voltam dokinál, zárt voltam teljesen, és vett kentet most elsz eredmény pénteken. Tessék drukkolni nekem az eredmény miatt!!!

ÁGinak hatalmas gartula a meglepetés lánykához. Remélem minden rendben van velük és nagyon boldogok hármasban!! :lol: :lol: :lol:

Minenkinek nagy drukk, aki éppen szül vagy szülni szeretne, remélem minden a tervek szerint alakul majd.....

Én lépek is mert csak hangulatot rontok itt

Pusza mindenkinek

Kép
kis pupu
 
 


sziasztok,

ma reggel voltam utoljára- remélem - a védőnőnél. egy órát vártam pedig csak ketten voltak előttem, nagyon kellemes volt. megkérdezte jó vagyok-e, vérnyomi rendebn, súly össz: +10kg szóval igazából semmi újat nem mondott, még eljön megnézni minket egyszer a szülésig. mondtam h hívjon mielőtt jön.

sziszike!
mi történt a barátotokkal? nagyon sajnálom őt, én is megpróbálom riadóztatni a pesti ismerősőket!!

mona!
nagyon tetszett amit irtál, gratula nektek, ügyes vagy!

mandala...... megy a drukk

kinek is kell még drukkolni.?... lemaradtam.
dincuska? merre jársz? csak nem a kórházban? Kép
nora80
 
 


Mamiblue, Ildi!
Teljesen igazatok van, legközelebb rákérdezek. Mondjuk ez az egész azért is érdekes, mert emlékeim szerint amikor Balázzsal jártam NST-re akkor is csak egy érzékelő volt rajtam + a kütyü a kezemben, amit nyomkodtam , ha mozgott a babó. Szóval az a masina csak azt nézte, hogy a baba szíve hogy reagál a mozgásra. Akkor is volt, hogy a papíron csak egy vonal volt, máskor meg alul egy másik görbe is volt. :roll: Most meg még megnézni sem nagyon tudom a papíromat, mert alighogy kész, a szülésznő elviszi megmutatni a dokinak, hogy rendben van-e, utána benyeli! :evil: Benntartanak minden NST papírt. Nem tudom ez mióta divat, bár a nagy kórház átszervezés óta én már semmin se csodálkozom, ami ebben az intézményben történik...

Mona!
Olyan jó volt olvasni a születéstörténetedet! Köszi! Tényleg nagyon ügyes voltál!

Miután hazaértem a dokitól olyan jó kis rendszeres, az eddigieknél erősebb fájásaim voltak, hogy kezdtem örülni. Aztán abbamaradtak... :cry: Pedig úgy szülnék már! A fiúkkal imádtam a pocakomat és ahogy közeledett az idő szinte sajnáltam, hogy eltűnik az izgő-mozgó pocóm. Most viszont szeretnék már túllenni az egészen...
bee73
 
 


Hát nekem már nagyon elegem van,az biztos.Mivel minden vizsgálat negatív szerencsére,nem tart ben t a doki.Még járkálnom kell minden nap jövőhét hétfőig.Pedig már rettenetesen elegem van az egészből!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted:

H,bogesz:Nem szeretném a kedvedet szegni,de ebben a vizsgálat dologban ne nagyon reménykedj.Ez inkább véletlen egybeesés.Persze ha valakinek annyira érzékeny a burok,akkor elpattanhat,de sajnos nem ez a jellemző.Anyákdugó meg hetekkel elötte is elmehet a sunyiba,ahogy itt többünknek is.Ha vizsgálattal meg lehetne indítani,akkor nem hiszem,hogy oxitocinoznának,mert az meg lassítja a szülést.De azért ne keseredj el,hátha neked segíteni fog. :)

Jucu sajnálom a sebedet.Nagyon kellemetlen élmény lehet,főleg ez az állandó kötözgetés. :?

be73:A ctg lényege az lenne,hogy nézze a mozgás és szívhang közötti összefüggést.Ha nagyon leesne a mozgás után,vagy nagyon magas lenne,akkor lenne baj.Ezt sajnos a védőnő nem tudja nézni.A méhösszehúzódás is fontos természetesen,de nem befolyásol a szülésig igazán semmit.Egyszerüen lusták rád rakni,gondolom.Nekem mindíg felrakják,és ha éppen nincs igazi jóslóm,akkor értékelhetetlen azeredmény.Ha meg van,akkor sincs semmi.

Ja ha én meginnám azt a 0,5 páleszt akár mivel,nekem lehet,hogy elindítaná,de át is aludnám.

robcsi ne izgulj a 10-e miatt,addig még bármi lehet :lol:
(mondom én a 4-émmel)
tuza edit
 
 


Csajok megszületett Anikó/Bebi/kisfia 3800gr és 56 cm a kis vasgyúró :)
Sok tejcsit mielőbbi gyógyulást neki.


Azt hiszem reggel 8.45 kor született,szomszédtól tudom ő hívta már őket.

Kép

Kép
jucu
 
 


Sziasztok!

Jelen! Sajnos... nuku fájás, enyhe keményedések... Gondoltam rá, hogy cicivel rásegítek, de a tegnapi óta nagyon érzékeny, úgyhogy inkább nem bántom, mert mindjárt jön a szivattyúzó kismanóm... :lol:
Hú, de nagyon mennék már...Ráadásul bele vagyok szeretve a mai dátumba: 08.08. :D
Bebi! Megy a drukk! :D De szerintem is már megvan a KisBebi! :D
Pattogobolha! Nagyon poénosak a képek, állati jópofák! :D
Sziszike! Majd pénteken gondolok rád...jaj, akkor már bent csücsülök a Klinikán... Huh Mingyá teszem fel az üzenőfalra ezt az üzit!
Olyan jól esett Mandalától, hogy sms-ben is érdeklődött irántunk :oops: :D Puszi neki érte, nagyon gondolok rá, hogy minden rendben menjen! :D
Jucu! Nagyon sajnálom, de még szerencse, hogy bementél a kórházba! Remélem elég lesz a bogyó is, és nem kell felnyitni meg ilyenek! Megy a drukk! Ne idegeskedj, nehogy a tejcsi kárára menjen!
Robcsi! Én is hallottam erről a koktélról, de ha a fene fenét eszik is, akkor se bírnám meginni! Meg nekem végülis már nagyon mindegy, mert a héten már tutira osztódom! :D De én azt hallottam, hatásos! Az egyik csaj a júliusi topicból pont ilyen koktélért indult, amikor a boltban elment a magzatvíz! :lol:
Bee! Nekem is két érzékelőt tesznek a pocimra...kérdezz rá! Nekem a kezembe adják az Nst-t, úgy megyek le a dokimhoz, hogy megnézze! De volt olyan is, amikor szabin volt, hogy egyszerre 4 is volt nálam! :D
Bogesz! Teljesen érthető, hogy a kiírt időpont után ilyen a kedved, de már tényleg csak napok... :D
Remélem ez az ominózus szülésbeindító vizsgálat tegnap volt, és akkor ma szülünk! Bár nyákdugó nem távozott még, vagy csak nem tűnt fel, én nem tudom! De hátha lesz valami a mai napból... :D
Kis pupu! Drukkolok az eredmény miatt, és fel a fejjel, baba a láthatáron! :D

Apa most mondja, hogy ma tényleg elvisz a Vadasparkba, de szupi...nem bánnám, ha két sejemmajmocska nézegetése között rámjönne a szülhetnék! :lol:

Szép napot Mindenkinek!

KépKép
dincuska
 
 
 
 
 
 


Gratula Bebinek, szép nagy kisfiú!!! :lol:

Edit! Na én aztán totál megértelek... de tartsunk ki, már tényleg csak órák kérdése!!!! :D Jövő hét hétfőn befektetnek?

KépKép
dincuska
 
 
 
 
 
 


NAGY-NAGY GRATULA BEBINEK!TÉNYLEG IGAZI VASGYÚRÓ :D !SOK-SOK TEJCSIT ÉS JÓ EGÉSZSÉGET NEKIK!!!

Kép
Kép
huni
 
 


Mona!
Jó volt olvasni a történeteteket. Végülis kaptál beöntést?
Mi még nem üzemeltük be az angelcart, de rémlik, hogy az eladó mondta, hogy lehet rajta érzékenységet állítani.

Bkrisztike!
Nagyon édi a kislányotok!

Tipetupa!
Én csütörtökön járok, mert pénteken nincs bent a dokim, csak ha szülése van.

Dudu!
Helyes ez a csajszis kuckó!

Jucu!
Sajnálom, hogy így alakult, de kitartás és próbálj meg nyugis maradni a tejcsi miatt.

Bebi!
Gratulálok a kis Anikó születéséhez
!


Mimilizával és Timessel mi újság? Már régen jelentkeztek.

Én is türelmetlenül várom, hogy mikor indulhatok szülni... de Mira-baba még egyáltalán nem akar kibújni... az elmúlt napokban sokkal többet tornázik odabent, mint korábban...
Egy heti aggodalmaskodás után felhívtam a dokimat, hogy engem nagyon nyugtalanít ez a Streptococcus ügy... azt mondta nyugi, akkor kapok a szülés beindulásakor antibiotikumot...

Holnap megyek NST-re remélem bíztató híreket kapok...

Kép
mirosz
 
 


Dincuska! Edit!
Én itt türelmetlenkedek és most nézem, hogy nektek még javában előttem kellene szülni... drukkolok , hogy beinduljon a szülésetek mielőtt beavatkoznának mesterségesen!

Kép
mirosz
 
 


bebi!
Bocs, most olvasom, hogy hülyeséget írtam! Tehát:

Gratulálok a kisfiatok születéséhez!
mirosz
 
 


Gratulálok Bebinek és családjának a nagyfiúhoz! Sok-sok tejcit és egészséget kívánok nektek!

Az előbb jöttünk haza és a szomszéd srác megkérdezi: még nincs meg? Hát mondom, mint a mellékelt ábra mutatja sajnos nincs :cry: Jaj, de elegem van ezekből a kérdésekből.

Dincuska, jó sétát a vadasparkba én ebben a hőségben nem vállalkoznék már rá.

Hányan vagyunk még akik nem szültek meg?

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Sziasztok!

Bebi, nagy-nagy gratula!!! Szép súlya van a babódnak.:D :D :D

Dincuska, a mai dátum tényleg szép kerek, könnyen megjegyezhető.
Hátha bejön neked.

Pattogó, :D

Képzeljétek, tegnap megvettük a kiságyat, és ahogy hazaértünk, megfájdult a derekam. Ilyen még volt máskor is, nem tulajdonítottam neki fontosságot. Este kidőltem, aztán éjjel 2 fele arra ébredtem, hogy a derekam még jobban fáj, és előresugárzik a hasamba is, mentruációs görcshöz hasonlóan.
Ráadásul nekem soha nem volt sem keményedésem, sem görcsöm.
Elkezdtem figyelni magam, :shock: , hát mintha erősödött volna.
Na gondoltam, ebből szülés lesz.
A páromnak szerencsére nem szóltam, azért szerencsére, mert kábé 2 óra múlva enyhült a görcs, reggelre már nem éreztem semmit...:oops:
Hát így jártam...
Nektek gyakran van hasonló fájás? :(

Kép
tipetupa
 
 


Tipetupa, én akkor voltam így, amikor Rékával magzatvízvizsgálatot csinált a doki. Ezután rendszeresen 8-10 percenként jöttek a fájások, amik aztán egy idő után teljesen leálltak. Ez volt hétfő délután, kedd éjszaka kezdődött előről, és szerda reggel megszületett a leányzó.

Most én is azon gondolkodom, hogy pénteken kérek egy ilyen magzatvízkukkolást, hátha most is eredménnyel járna.

Kép
Kép
robcsi03
 
 


gratúlálok bebinek, sok boldogságot, és sok tejcsit kívánok!

mirosz, nem kaptam beöntést, itt nem szokás, ezért hát akaratomon kívül ment nekik egy kis kaki :oops: :lol:

most voltunk a gyerekorvosnál, azt mondták nagyon szépen fejlődik Dani, már 3420gr.
Akkorákat pukizot az orvosnál a drágám :oops: :lol:
robcsi 24-en vagytok még egyben, majd dobok táblát. :D
Kép Kép

Kép
mona76
 
 


Nagyon régen írt ide egy lány, Purc. Amerikában élnek most ideglenesen 17-ére volt kiírva és reggel bevonult a kórházba szülni.

Ez van, ő is beelőzött :cry:

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Mona, napról-napra szebb lesz ez a kislegény. Írtam neked privit.

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Bebi!

Hatalmas gratula a kis vasgyúróhoz! Jó egészséget, sok boldogságot és sok tejcsit kívánok!


Emlékeztek Zsuzsi73-ra? Régebben ő is írogatott ide. Úgy emlékszem utánam pár nappal volt kiírva.Ma hajnalban megszületett a kisfia, 48 cm és 3250 g. Úgy tudom császár volt, mindeketten jól vannak. Gratula nekik is!
bee73
 
 


Tipetupa!
Pont ma jártam így a reggeli dokivizit után. Méhszájat nézett a doki és bár ő finoman szokta csinálni, az az igazság, hogy egy kicsit fájt. Utána otthon elkezdtem fájni kb. 10 percenként jöttek a görcsök. 1,5 -2 óra múlva abbamaradt az egész... :cry:

Mona!
Danika egyszerűen gyönyörű!Szét fogják szedni a csajok. :lol: ( meg kéne mutatni a lányainknak, szerintem sorban bújnának kifele...)
bee73
 
 


Sziasztok!
Mandala írt!

Holnap reggel fél 9-kor csaszi.Férjem dob fotókat.Bebinek gratula! Vigyazzatok magatokra lányok!Holnap mennek a hírek! Puszi!

KépKép
dudu_84
 
 


Bebinek én is gratulálok!
Mona gyönyörű kisbabád van!

KépKép
dudu_84
 
 


Sziasztok, megjöttem a ctg-ről és a dokitól.

Először is: Bebinek nagy-nagy gratula kis(nagy)fia érkezéséhez, sok boldogságot és sok tejcsit kívánok!

Szóval a ctg-n volt két összehúzódásom, amit már a gép is mutatott, kérdezte a csajszi, hogy éreztem-e, mondtam, hogy igen. 50-es értékig ment fel a görbe. A vérnyomim sajnos megint ugyanannyi lett, mint a múltkor, vagyis 150/100, úgyhogy a Dopegytet megemeltük 4x1-re, szerencsére nem hozta szóba a doki a kórház dolgot.

Csatlakozom a kókusztenyésztők táborához, nekem is az van, valamint trichomonas (fújj, még a neve is undorító). Úgyhogy hüvelykúp, semicillin 4x1, valamint apának is kell szedni Supplint 2x2-t. Gondolom hogy fog neki örülni. Szóval annyi gyogyit kell beszednem egy nap, hogy már azzal jól fogok lakni!

Volt méhszájvizsgálat és uh is. Hát amikor a méhszájat vizsgálta, azt hittem betojok a vizsgálóasztalon, elég kellemetlen volt. Cx: 2222, BPD: 98 mm, lepény II-III, kp. magzatvíz.

Megint kérdezgette, hogy a Márk mennyivel született, ugyanis már annak idején is a császárral ijesztgettek, mint ahogy most is. De mondta, hogy már akkor is jól megtréfáltuk (mármint én és a gyerek), hogy sikerült rendesen szülni, úgyhogy lehet, hogy most is sikerülni fog. Augusztus 20-tól megy szabira, remélem addig megszülök.

Ja és amilyen hülye vagyok, mire hazaértem elfelejtettem, hogy melyik gyógyszert kell apának szedni, ezért felhívtam a rendelőt. Akkor mondták, hogy megjött a 3. eredményem is (gomba), ez szerencsére negatív lett! Végre valami jó is történt ma!

Hétfőn lesz újra ctg.

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Mandalának holnap reggel mennek a drukkok!

Mona: tényleg gyönyörű a kisfiad!

Csajok rögtön elalszom, így jár aki éjszaka csak bámul ki a fejéből!

Tipetupa: nekem is szokott fájni a hasam, ma délelőtt is ez volt, olyan érzés, mint amikor meg akar jönni a mensim, kisugárzott a derekamba is, de akkor nem voltak fájásaim. Aztán pedig hascsikarásom volt, de nem lett belőle semmi.

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Bebi: gratula a kisbabához, gyönyörű. Ebben a topikban amúgy is gyönyörű kisbabák születtek

nora80: nagyon sokat mentek ma vért adni a barátunknak, de sajnos így is deréktól lefelé megbénult, és a tegnapi 10 órás agyműtét után sem biztos hogy tiszta marad a fiú

Dincuska: édesem annyira szorítok neked, de ne aggódj mert nálad extra eset állt fennt, tehát a két hét plusz az totál természetes lenne.

Kispupu: még mindig nem hívtál a problémád miatt

robcsi03: sajnos a TB-s barátnőm is scak vakarja a fejét, bár tudom hogy már léptél ezügyben

tuza edit jelentkezett már?

az a furi, hogy most nincs az a kifejezett spontán megindult szülés, mostmár napok óta.

Huni: én is nagyon rosszul aludtam tegnap, pont ugyanaz volt mint nálad éjféltől 5ig bámultam ki a fejemből, nade aztán délig nyomtam. Mostmár elhatároztam hoyg a fennmaradó 6 napot, ha tényleg annyi alvással fogom tölteni. minden bevan pakolva, már csak egy laza tunning kell odalent punci környékén és lehet menni.
ÉN holnap megyek a dokihoz CTG és UH-ra nagyon kivi vagyok mekkora lehet Hanga, és van egy olyan gyanúm hogy reggelre elforgott, mert máshol érzem hogy nyomkodja magát.
Amúyg ma is délig aludtam, de nem keltem egyből ki az ágyból hanem még 2ig lustiztam. Amúgy anyukám tegnap itt volt nálam, és képzeljétek hzogy szinte a kajára nem bírok nézni, kizárólag gyümölcsöt meg joghurtot tudok megenni és ami még nagyon gyanús nekem, hogy a kezem bevan dagadva, meg a szemem olyan mint akinek behúztak és felvan dagadva. Megmérettem anyóssal reggel a vérnyomást 110/60, hát akkor nem értem mi lehet. Na mindegy mostmár úgy vagyok vele, hogy napok kérdése és a szerelmünket már dögönyözhetjük.
MInden munka megvár szeptemberben, addig egy deka könyvelést nem akarok látni.

Annyira jó annak aki már babázik, és tényleg baromi igaz, hogy nagyon lassan megy az idő. Főleg ez az utolsó 1 hónap.

Hbogesz: ugye már te is elvileg túlhordásban vagy?

Mona: feldobod majd újra a táblázatot, h ki van még hátra? de lehet hogy bekéne frissiteni, mert egy csomóan útközben eltűntek.

bee: te estél ugye el? ?hogy van a lábad???

Kép
sziszike77
 
 


Márkanyuka, sajnálom, hogy ennyi gyogyit kell szedned, de hát mindent a cél érdekében.
Nálunk az NST az uh-s szobában van és oda ki van téve egy táblázat és konkrétan emlékszem, hogy 98-as BPD az kb. 3600 g-os babót jelent és ez már simán 40 hetes méretnek felel meg.

Sziszike azért köszi, most már így marad, ha jól jártam ha nem. Mondjuk érdekes dolog ez a TGYÁS, mert meg lehet kezdeni a szülés előtt, de fizetni csak akkor fizetnek, ha már bemutattad a születési anyakönyvi kivonatot. Legalábbis én kaptam tőlük egy ilyen levelet, hogy vették az adást, fizetni meg majd fognak. Egyszer.

Nálunk meg eleredt az eső.

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Robcsi: kösz a infót a bpd-vel kapcsolatban. A múltkor elmentettem a kedvencek közé azt az oldalt, ahol ilyen adatok voltak, de már több mint egy hete nem jön be, így nem tudtam megnézni, hogy ez hány hetes terhességnek felel meg. Amúgy a múlt héten a becsült súly 3702 gramm volt. Mondtam is ma a dokinak, hogy az eredeti kiírás tegnapra szólt, csak aztán az módosítva lett, de igazából nem mondott rá semmit. Na majd meglátjuk, úgyis akkor jön, amikor ő akar.

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Márkanyuka!
De jó neked, már 2 ujjnyira ki van a belső méhszáj is tágulva!Én kissé csalódtam, hogy még mindig 1 ujjnyinál tartok...

Sziszike!
Köszi a kérdést, döcögősen. A térdem önálló életet él, nem azt csinálja amit én szeretnék, rándul jobbra-balra én meg kis híján összecsuklok... majdcsak helyrejön egyszer...
bee73
 
 


Sziasztok!

Bebi!
Ezúton gratulálok én is a nagyfiadhoz! Minden jót nektek!


Mona!
A kisfiad tüneményesen szép :)

Mandala!
Szorítok holnap, de úgyis minden rendben lesz.... :)

Jucu!
Neked is szorítok, hogy a lehető legjobban jöjjetek ki a dologból! Ne idegeskedj, nehogy tejecske nélkül maradjon a kicsikéd.

Mi
ma voltunk a szokásos heti vizsgálaton.
Minden rendben. Méhszáj:2111, nst jó, vérnyomim kicsit magas, de annyira nem gáz. De fél 9-től majdnem délig ott kellett lennem, mire minden megvolt. Elvileg 15-e a célidőpontom, aztán meglátjuk.

Dincuska!
Azért gondolom, hogy egyre esélyesebb a csaszi, merthogy az első is az volt és ráadásul a vérnyomim is magas...
Ma a szülőszobán csinálták az nst-t, mert sokan voltunk és ott egy vajúdó nőcinek felment 160/100-ra a vérnyomása (az enyém volt már magasabb is gyógyszer nélkül) és a dokik rögtön úgy döntöttek, hogy inkább császározni viszik.... Bár, ahogy hallottam, eléggé kivolt a csaj.

Kisfiam nem alszik, de legalább egész jól eljátszik :)

További szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
pfranciska
 
 


Mirosz! Bizony-bizony, hagyd meg nekünk a türelmetlenkedést! :lol: Bár én is már akkor nagyon kivoltam, amikor még az időpont előtt álltam... :? :D
Robcsi! Én is utálom már az állandó kérdezgetést...a kövi babánál 2 héttel későbbi dátumot fogok mondani, és kész! :D
Hát, én már mindenre vállalkozok, csak kibújjon ez a bébi...de szerencsére a Vadaspark hüsi hely! Bár azért melegebb van, mint itt a szobában. Mindjárt indulunk, csak párom még dolgozgat.
Mona! Dani fiú csudi aranyos, úgy bírom a hajtömeget is a fején! :D
Purcot nem ismerem, de hajrá neki! :D
Zsuzsi73-nak is nagy gratula!!! :D
Mandala! Jaj de izgi, holnap garantált a bébi!!!! :D Olyan jóóó! :D Bár nekem se sok dátum van versenyben: 8,9,10 és a 11 már nem valószínű... :D
Márkanyuka! Akkor közel a nagy találkozás nálatok is! Kizárt, hogy egy ekkora baba kivárja a 40 hetet! :D
Kókusz miatt meg nem izgulni, menni inkább aludni! :D
Sziszike! Drága vagy, remélem Emmával majd' egyidőben kibújik Hanga is! :D
Én azt hallottam, szülés előtt megnő az étvágya az embernek...de annyi mindent hallani, hogy én már bármit elhiszek! Szóval, csak pihenj sokat! :D

Puszi, ha nem jönnék, elmentem szülni :D, node úgyis írok :D

KépKép
dincuska
 
 
 
 
 
 


Hello!

Edit: Te még mindig itt??? :( Szegényke!

Megint olyan rossz ez a hülye idő, ez a fülledt meleg jobban kikészít mint a 40 fok! :cry:

Judit

mamiblue
 
 


Hát nem tudom, nemcsak a bpd-n múlik a bébike súlya (4ből számolják asszem), mert nálunk Emmának mindig kevesebb volt a bpd, a súlya viszont ettől függetlenül elég nagy...
Meg elkaptam egy csevelyt 2 doki között, pont azt beszélték, hogy a baba bpdje 98, de a súlya csak kb. 3000 gramm. De ebben a súlytippelgetésben nem nagyon lehet bízni.
Franciska! Ja, így már értem, hogy mért nő a csaszi esélye. De hátha...vagy inkább a csaszit szeretnéd?

KépKép
dincuska
 
 
 
 
 
 


Márkanyuka, érdekes nálunk mindig az utolsó mensi dátuma a mérvadó, az uh alapján nem teszik át a szülés időpontját. Ha így nézzük akkor már túlhordásban vagy, érthetőek ezek az értékek.

Franciska, a dokid megnézte uh-val a hegvastagságodat? Csak mert nemrégiben 2 ismerősömnek is azért kellett újra császárral szülniük, mert a dokijaik nem találták elég vastagnak. Mindegyiknek 2 éves volt akkor a nagyobbik gyerkőc. Drukkolok neked, hogy simán menjen a sima szülés.

Dincuska, kit fogsz értesíteni?

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Hello!

Bogesz: A vizsgálattal egyetértek! a 36. héten mikor megvizsgált én már akkor görcsöltem utánna. De azért ez sem 100%-os módszer! nem tudom ez is helyi szokás-e, hogy kézzel tágít a szülésznő, de az baromi kellemetlen...én utáltam még akkor is ha meggyorsítja a szülést!

Dincuska:Akkor már neked is csak napok kérdése és babázhatsz!:)

Azért ez koktélt meginni! Én legfeljebb az ötödére válalkoznék, de arra is csak szombat után! Lányok nagyon csalódottak lennének, ha nem mennénk az esküvőre! És kezdek beletörödni, hogy megint óriásbébim lesz! Bár nem értem, hogy sokan miért mondják, hogy nehezebb megszülni, nekem könnyebb volt mint a kisebbet, és szerencsére nem is repedtem sehol!

Nincs itt egy aranyhal vagy egy dzsin, azt hiszem tudnék most kivánni! :wink:

Vigyázzatok magatokra!

Judit

mamiblue
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?