Sziasztok!
Jelen! Sajnos... nuku fájás, enyhe keményedések... Gondoltam rá, hogy cicivel rásegítek, de a tegnapi óta nagyon érzékeny, úgyhogy inkább nem bántom, mert mindjárt jön a szivattyúzó kismanóm...
Hú, de nagyon mennék már...Ráadásul bele vagyok szeretve a mai dátumba: 08.08.
Bebi! Megy a drukk!
De szerintem is már megvan a KisBebi!
Pattogobolha! Nagyon poénosak a képek, állati jópofák!
Sziszike! Majd pénteken gondolok rád...jaj, akkor már bent csücsülök a Klinikán... Huh Mingyá teszem fel az üzenőfalra ezt az üzit!
Olyan jól esett
Mandalától, hogy sms-ben is érdeklődött irántunk
Puszi neki érte, nagyon gondolok rá, hogy minden rendben menjen!
Jucu! Nagyon sajnálom, de még szerencse, hogy bementél a kórházba! Remélem elég lesz a bogyó is, és nem kell felnyitni meg ilyenek! Megy a drukk! Ne idegeskedj, nehogy a tejcsi kárára menjen!
Robcsi! Én is hallottam erről a koktélról, de ha a fene fenét eszik is, akkor se bírnám meginni! Meg nekem végülis már nagyon mindegy, mert a héten már tutira osztódom!
De én azt hallottam, hatásos! Az egyik csaj a júliusi topicból pont ilyen koktélért indult, amikor a boltban elment a magzatvíz!
Bee! Nekem is két érzékelőt tesznek a pocimra...kérdezz rá! Nekem a kezembe adják az Nst-t, úgy megyek le a dokimhoz, hogy megnézze! De volt olyan is, amikor szabin volt, hogy egyszerre 4 is volt nálam!
Bogesz! Teljesen érthető, hogy a kiírt időpont után ilyen a kedved, de már tényleg csak napok...
Remélem ez az ominózus szülésbeindító vizsgálat tegnap volt, és akkor ma szülünk! Bár nyákdugó nem távozott még, vagy csak nem tűnt fel, én nem tudom! De hátha lesz valami a mai napból...
Kis pupu! Drukkolok az eredmény miatt, és fel a fejjel, baba a láthatáron!
Apa most mondja, hogy ma tényleg elvisz a Vadasparkba, de szupi...nem bánnám, ha két sejemmajmocska nézegetése között rámjönne a szülhetnék!
Szép napot Mindenkinek!