Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

No nálunk van választási lehetőség, de a 2 ill. 1 ágyasért perkálni kell...
Amúgy meg csak az egy ágyasba jöhet be elvileg látogató, de ez csak elvileg... az meg tök gáz szerintem, ha nekem kell állandóan szólni, hogy ugyan menjen már ki keves apuka/ nagypapa/ nagybácsi mert szoptatnék, meg elmennék zuhanyozni, meg aludnék, meg nyűgös vagyok...

Az egyágyasnak az a hátránya, hogy egyedül rossz lehet napközben, az előnye meg h délután a párom addig van bent, amíg akar, nomeg a nagyszülők is! Apósomat max leküldöm boltba, ha szoptatni akarok! :lol:

A társalgó meg pont azért gáz, mert állandóan van ott vagy 10 ember és nem is ismered őket, ki tudja nem e betegek ! :shock:

Zsu, én sem főzök minden nap! :oops:
De a szomszéd / barátnő is tthon van általában, tehát heti 1-2x én, 1-2x ő főz, máskor meg rendelek kajcsit, de szívesen ki is mozdulok a "citybe" kajálni!

Timi, anyósékra annyi ideig se hagynád a gyereket míg szülsz? Vagy a sógorékra?

Jutta

KépKép
jutta

Gabcii:
ülni tudok, de a székem dönthető fotel, így jól hátradöntöm, szval félig fekszem, ha megfájdul valamim.
A lában felpakololom ha nincsenek nálam, szval elvagyok. :)

Kórház:
nálunk van pár 1 ágyas, 2db 3 ágyas, a többi meg 2 ágyas. Itt is rooming in van, elvileg látogató nem jöhet be a szobába, és van látogatási rend, szval h a társalgóba mikor lehet bejönni. De mondom, elvileg. Senki nem törődik vele, így sajna bejönnek. :(
Engem rettentően zavart anno, és sajna ( 3 ágyasban voltam) az utolsó nap odaraktak ( addig csak ketten voltunk) egy kissebbségit ( Győrben sokan vannak :? ). Na, ha még 1 napot kellett volna bentlennem tuti megszöktem volna. :? :?

Kép
Kép
h@jni

Valamit elfelejtettem megkérdezni, úgyhogy visszakanyarodom egy régi témához.
Emlitettétek többen is korábban, hogy ahogy kijöttök a kórházból, ott lesz nálatok anyuka vagy anyós segiteni.
Ez ennyire gáz, hogy muszáj valaki aki segitsen és ott is aludjon? Nem fogom tudni ellátni magam és Pankát apukával? Nekem apuka otthon lesz az első héten végig.
Szóval most ezen agyalok. Én annyira utálnám, ha valaki még állandóan ott sertyepertyélne körülöttünk éjjel-nappal. Persze napközben kaját hozzanak, meg kicsit segithetnek, de egész nap???
:roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jaj, eddig mindenkinek kijutott egy kisebbségi??? Akkor lehet, hogy az egyágyas mégis jobb választás? :roll:

Hajni, te mit dolgozol?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Gabci
akkor gyerekágyon voltam 3 napig,oda bejöhettek,gondolj el rajtam kivűl 5 embernek a hozzártartozóját.Bár legtöbbször kiementünk a folyósóra,de nem mindig az volt a legkényelmesebb frissen szülve.Apukákat még csak elnéztük,de amikor 4-5 ember jött valakihez.Tiszta gáz volt ,amikor mindenki feji a cicit aztán bekukkant valaki (férfi).Mellettem a kisebbségi aki éjfélkor evett és még 10 után is jöttek hozzá.Plusz az anyja meg az öcse odaültek az ágyamra a zöld lepedőmre ahová utána leteették az újszülöttemet.Amikor hozták a babákat kiküldték az embereket.
Most is sokszor vab teltház babamamán,de ha megint gyerekágyra akarnak tenn,olyan ki.....tt balhét csinálok,iszta idegbeteg voltam mire lekerültem,akkor meg besárgult :-(A szopi is és a sárgaság is jobb lett volna ha egütt lehetünk.Nem tudom milesz Majcival.ha éjjel szülök,felébred hiába jön hozzá a mama szerintem keresni fog minket üvöltve.Napközbe csak anyóssal nem maradna el órákig.Ha itthon lenne pont a sogórnőm vele inkább ,mert esetleg felvinné aztán játszana vele.de hát ez kiszámíthatalan,legjobb lenne 4 után kórházba vonulni akkor itthon vannak a gyerekek anyumék is eltudnák jönni,velük ellenne simán.Barátnőm nincs :-(

jaj a babamamába elvileg senki se mehet be,apuka se
Vendég

Zsu:
sztem ha apuka otthonlesz nem szükséges + nagyi. Max nappal pár órára. :) De ha zavarna, akkor sztem ne kérj meg senkit, hazamentek, meglátod és ha kell segítség még mindig szólhatsz valakinek.

Vállalkozásfejlesztési igazgató vagyok.

Kép
Kép
h@jni

Hű Hajni, ez nagyon komolynak hangzik! Mekkora cég és mivel foglalkozik?
Szóval akkor apuka is ki tud szolgálni...huh, megnyugodtam.

Rita, neked meg már csak 10 napod van hátra???? Te aztán egy mega laza csaj vagy hallod, nem olyan paragép, mint mi itt a legtöbben! :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu
Hozzánk se jön senki egész napra....anyukám közel lakik, napközben eljön, segít...gondolom kajára, ilyesmire nem lesz gondom, de arra nem gondoltam, hogy itt is aludjon. Szoptatni úgyis nekem kell, tehát éjszaka fölösleges itt lennie...persze más lenne a helyzet ha távol lakna, akkor biztos azt akarnám, hogy jöjjön el egy hétre...
Anyósom nem hiszem, hogy el akarna jönni...de nem is baj :oops: nekem így is lesz segítségem, az egyik nagymamám még mindig vezet, gondolom ha megkérem ő is bármikor eljön, felmos, vasal egy kicsit stb....és még örül is neki, mert a másik dédunokáját szinte soha nem láthatta.....

marek

Zsu:
Kft, középvállalkozás. Szolgáltatócég. Projektekkel, vállalkozásfejlesztéssel,hatékonyságelemzéssel , webbel, marketingel foglalkozik.

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!
Na témánál vagyunk! Az én anyám már azon gondolkodik, h mit fog főzni nekem! És persze jön a spéci ötleteivel... Hamar falra mászom tőle... És nem érti meg, ha nem lehet, akkor nem lehet! Kicsit sem? Nem semennyit sem! Fú, hogy mi lesz itt! Pl. a férjem "főzte" ki ma a tésztát az ebédhez! Naná, h kifutott, ráégett a tűzhelyre, stb. Szalad a konyhám meg ilyenek! Gutaütést fogok kapni ettől a magatehetetlen szitutól!
Kórház! Hagyjatok már! Rooming in, meg ki van benn, ki nincs! A Szabolcsban talán most csinálnak egy rooming in-t, és talán csak a büfés nem fog látni, de már lepereg rólam! Én üvölteni fogok, ha valami nem tetszik! Én így döntöttem! Tudok ám hisztis lenni, ha akarok! :lol:

Kép
ermoni

Hajni! Ez igen! De mi az, h középvállalkozás? Hányan dolgoztok ott? (Gondolom a saját céged!) A bevétele és az árrése nem érdekel a cégnek! :lol: Ja, és mondtam már ugye, h nem apeh-os vagyok! :lol:

Kép
ermoni

Móni
érdekes lesz a kaja téma :-) majd főzik neked a fincsi b és k betűs kajákat,te meg nem ehetsz belőle :-) Nekem aszonték ,majd sokszor lesz tojásleves attól lesz sok tejcim,aztán egyszer sem volt talán a 8 hónap alatt amíg szoptattam,helyette mindig volt fincsi káposzta saláta,bableves amiből nem ehettem

lehemperedem Majszikám mellé
Vendég

Móni:
kb. 50-60 fő.
Nem a saját cégem, nekem kicsi van csak, itt megbízási szerződéssel dolgozom, szval nem alkalmazott vagyok. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Timi: sógornőddel sem vagy annyira jóban, hogy szülne veled?
Móni: üvölteni, biztos, hogy fogsz, hidd el nekem. :lol: :lol: .
Lehetne, hogy megörökítse a férjed a nagyjelenetet? Nagyon kíváncsi lennék rá :lol:
Nem tudom mi a jobb, előre felkészülni a legrosszabbra, vagy majd meglátjuk, lehet, hogy nem is lesz annyira rossz. Mindenesetre, jót még nem hallottam a kórházi napokról.
Zsu: nem kötelező odarendelni hetekre anyóst, anyukát. Ahogy neked megfelel.Ha anyósék közelebb laknának, nekem is bőven elég lenne, ha napközben segít, de nem várhatom el tőle, hogy napi 80km-t utazgasson. Biztos, hogy lesznek sértődések, mert elég érzékeny lelkületű. tehát, Móni, megértem az ellenérzésed, a jószándékú, mindenképpen segíteni akarással kapcsolatban...

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Hajni, ez a vállalkozásfejlesztés teccik, te melyik részét csinálod? projektek vagy pü. vagy marketing? Én vmi pü-i vonalon el tudnék képzelni hasonlót, mondjuk projekt finanszírozás, meg pü. kockázatkezelés témákban....

No nekem anyukám olyan lehet mint a Mónié! Mindenbe beleszólna, meg aggódna, bár az tuti, hogy az összes hászimunkát akkora lelkesedéssel csinálná, meg a spéci kajcsikat... bármit amit kérnék, de Apuka hallani se akar róla, meg anyósomról se. Ugyanis mi többszáz kilóméterre lakunk a szülőktől, és csak a "bentlakásos" módszer jöhetne szóba.
így párom ki vesz 4 hé szabit (ilyen sok van ám neki!) és ő fog segíteni, süt-főz, ügyintéz, mos és vasal. Most komolyan! Arany egy ember. Csak takarítani nem szeret, de majd jön a takarítőnő és akkor ezzel sincs gond. Ha meg a nagytakarításon kívül egy kicsit porszívózni kell azt csak meg tudom csinálni! :lol: :lol:

Most lehet irígykedni, hogy férjben kikaptam a főnyereményt!! :wink:

Timi, még főzni se bírtak neked vmi szoptatás-kompatibilis kaját? :shock:
Azért abból is van sok, amit mindenki szeret...

Jutta

KépKép
jutta

Jutta:
projektek, de igazából mindennel kivéve a web és marketing. Meg én ugye csak összefogok és ellenőrzök, szval konkrétan a meló részét nem én végzem. Én csak észt osztok hihi. :lol: :lol: :lol:
És amugy közbeszerzési szakértő vagyok, de ez csak névjegykártya szerint, pedig érdekelne ám. :? :oops:

No, most akkor Zsu is valljon színt. Mit dolgozol? :)

ÉS mindenki aki eddig nem tette. :lol: :lol:

Most lépek haza, ennyi mára elég volt. Később jövök. :arrow:

Kép
Kép
h@jni

Hajni!
Naggyon komoly! És szerződéses? Nem praktikusabb alkalmazottnak (is) lenni? Gondolok itt a járulékokra stb. Na de ez nekem már túl bonya! A saját cégünket még fogom, de lassan már azt sem, mert bővülni kell!
Timi! Jót röhögtem, mert anyám pont a babbal és káposztával jött! Hát ilyen rég voltam én már csecsemő? Semmire nem emlékszik?
Jutta! Nálunk is ittalvás lesz! De külön épület! Már írtam! Horkol, de istentelenül!
És szerintem meg az én férjem a főnyeremény :lol: :lol: :lol: (bár a konyhában rettenet béna!), és szerintem vannak itt még főnyeremény pasik! :wink: (Az biztos, h ha kinn lesz Janka, akkor márcsak ránézek valamire és azonnal rohanni fog, h hozza-vigye-emelje-rakja stb.)
Ja, hozzátok nem jelentkeznek be a haverok még "míg egyben", addig! Hozzánk sorra jön a meghívás vagy meghívatás! Azért helyesek!
Tegnap már azt kérdezték tőlem, h mikortól lehet majd jönni babát látogatni! :lol:
Jaj, Gabcii! Ne kezdd Te is! :lol: Ez a kórházas téma... Szeretnél videót mi!? :lol: Te kis perverz!
Ja, Homárt olvas valamelyikőtök?

Kép
ermoni

Móni:
de, praktikusabb. Csak így senki nem szól bele, h méé nem vagyok bent az irodában napi 10 órát, h ma miért megyek haza fél óra után, h mikor megyek szabira stb..
Megbízásival meg vállalok valamit, azt meg, h mikor és hogyan teljesítem az én dolgom. :wink:
Nem szeretem ha dirigálnak na...
Nekem ez így nagyon megfelel. :lol: :lol:
Szívtam is emiatt, gondolok itt a gyedre. De most bejelentettem maham jó sokra, így Lillával már max gyedem lesz. :lol:

Na, futok. :arrow:

Kép
Kép
h@jni

Móni, akkor te is a főnyerményes anyuci leszel! Ezen tuti nem veszünk össze! Sőt...
Csak aki nem ismernek annyira minket, el vannak halva, hogy a párom milyen házias... pl. isteni a húslevese!

Hajni, azért azt még gondold végig, hogy tényleg onnan akarsz menni szülni? Csak mert szülés után jobb lenne, ha egy kicsit kipihentebb lennél - már amennyire ez szülés után kivitelezhető - mivel neked 2 gyerkőcöt kell majd ellátnod! Vagy lesz segítséged? Tényleg Marcusra bébiszitter vigyáz vagy bölcsis?

Jutta

KépKép
jutta

Móni
anyáink már mindent elfelejtettek :-)anyós meg nem is szoptatott,hányszor hallottam képosztasaláta van,szereted nem???de ,mondom frankón,így is zombi vagyok milyen jó lenne egy kishascsikarás is Majának.idővel csipegettem mindenből,de pici babánál,nem árt odafigyelni.sok pici a sok tejes cuccot se bírja,meg nagyon rostos,savas üdítőkkel sem jó kezdeni.

Tankoljatok fel szűrt levekkel utána is csak napi egy pohár nagyon rostos lé mehet.és a szopis teával is óvatosan,én marha túlzásba vittem és szegény Majci baba ezért üvöltött egy egész napig.Napi max. egy lietr fogok inni,szépen elosztva.

Jutta
tök jó ha a férjed konyatünci,jó dolgod lesz,az enyim specialitása a szendvics.Én most is készülök,jövő fizikor bevásárolok két perces pizza szeletből,szaftos tésztákból,szalámi,májkrém .................

dejó egy hónap :-) az szuper,nálunk szerintem az az 5 nap lesz ami amúgyis járna,amíg kórházba leszek elvilág kiírják táppénzre,de ezt még a védőnőtől megkérdezem,ha netán összefutok vele,merthogy ma sem volt..aztán kellenek a szabik az nstékre az minimum fél délelött oda nem tudom magammal vinni Majszikát
Vendég

asszem ezt megmutatom,akinek nem tecc nem néz oda :-) Kép

nem erre gondoltam,de akkor már felteszem ezt is :-)

Kép
Vendég

Azon szoktunk röhögni a párommal, hogy egy kis cégnél (5-10 fő), kft-nél mindenki igazgató vagy manager :lol: Van egy ügyvezető igazgató, egy pénzügyi igazgató, egy beszerzési, stb. Alkalmazott nincs is :lol:

Hanji természetesen ezt nem rád értettem, a ti cégetek nem ide tartozik! Ügyi vagy nagyon, érdekes lehet a munka, és ez a szerződéses viszony is tényleg jó! És biztos jobb lehet egy közepes méretű cégnél dolgozni, mint egy hülye multinál!
Én logisztikai manager vagyok egy amerikai multinál, 10.000 fős cég :lol: Készletgazdálkodás, vevőkiszolgálás, beszerzés, szóval elég átfogó. Illetve voltam csak márciusig, mert akkor bejelentettem a terhességem, és megbeszéltük a főnökömmel,hogy leadom a munkát, mert nem akartam már napi 12 órát dolgozni. Tök rendes volt, belement. Most project vezető vagyok, kaptam egy 6 hónapos projectet, hát nem viszem végig, de már majdnem lezárult.

Móni, akkor asszem tényleg jobb, hogy nem költözik be senki hozzánk :lol:
És én is perverz vagyok, szóval egy videot tényleg szereltess be, vagy legalább a telefon kamerájával örökitsd meg, mikor üvöltesz lsziiiiii :lol:
És sajnos igen, rég voltunk már csecsemők :lol: És anyukák hajlamosak felejteni és hülyeségeket beszélni. Én már tapasztalom!

Gabci, az én szüleim 15 km-re laknak tőlünk, szóval akkor sztem megoldom úgy, hogy anyukám majd átjár hozzánk. Bár ő még dolgozik :roll:

És Marek, neked a nagymamád még vezet???? :roll: :roll:

Nálunk apuka kiveszi az 5 napot, ami jár, szerintem többet nem fog tudni otthon maradni :( És nem konyhatündér, a rántottán kivül nem tud csinálni semmit, a főzésen kivül viszont mindent megcsinál!

Timi, nem könnyű neked, de ehhez képest nagyon jól lavirozol. Kiváncsi vagyok, Maját hogy oldod majd meg. Nem lehet előtte adagolni neki, hogy készüljön fel, hogy elmész néhány napra?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jaj, Timi, ez a tojás dolog nem esett le, most vettem csak észre a poént...durva :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu
és te is hamar visszakarsz menni dolgozni vagy Pankázol jó ideig?

hát,mondogatom én neki,hogy anya elmegy,bent alszik a kórházba ő meg az apával lesz és jönnek hozzám és hogy majd hozzuk haza a babát,fogalmam sincs mennyit ért meg belőle.

hát én még ellavírzom ,de apával mi lesz,hogy boldogul nem tudom :roll: a szekrénnyt felmatrcizom az tuti,nehogy az udvaron a nike cipőbe meg kimenősbe legyen.éhen nem halnak,bár fogok neki listát csinálni mire figyeljen.pl. az az átkozott nagykés az asztalon állandóan a rémálmom.atól annyira nem félek,hogy itthon milesz ha hazajövök,amíg nem leszek addig mi lesz :roll:
Vendég

Timi
Nemár, hogy felnőtt emberek nem tudnak ilyenekre figyelni!!!? :shock: Miért nem adják oda a nagykést a gyereknek játszani...? :? Érdekes....

Zsu
Igen, nekem még vezet az egyik nagymamám...csak itt a városban...kimegy a piacra, meg elmegy boltba, meg eljön hozzánk kertészkedni meg ilyesmi...
De persze ebben a korban már nem annyira kellene vezetni, csak akkor meg megőrülne otthon...

Lányok
Nekem nem megy a fekvés...ha fekszem, állandóan keménydik a hasam.... :oops: Meg baromira nem jó az oldalamon feküdni, biztos Bálintnak se jó, mert mindig dörömböl....de akkor mit csináljak??? Mégiscsak kéne az a lyukas ágy....

marek

Timi, 2 évig akarok otthon lenni, merthát ugye a gyes-ből nem lehet megélni! Persze majd meglátjuk, hogy vállalkozunk-e még egy második babára :wink:

Te mit dolgoztál Maja előtt?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

szerintetek mit csinál olyankor a gyerek amikor úgy belém szúr a nunimba ,hogy majd a könnyem kijön :shock:

Marek
de legalább a bárd már nem a legalsó polcon van.a nagykést meg az anyós kicsijét mindig az asztalon kell tartani,nagyon mosogatni se kell,nehogy elvesszen :evil:

szupernagyid van :-)

nekem az egyik meghalt a másik aki öregotthonba van alig látom,pedig 2ik anyukám volt :-( kár hogy így elhagyta magát és nem tudunk együttlenni :-(

pár vidító off

A férfi este odaáll az asszony elé! Mutogatja az izmait.
- Nyolcvan kiló dinamit!
Az asszony nevetni kezd:
- De mit érek vele, ha a gyújtózsinor csak négy centi?

Van Tesco gazdaságos óvszer, csak előbb ki kell enni belőle a kempingsajtot..

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, és hogy mit értél el, a
temetési meneted hosszát úgyis az időjárás határozza meg!

Egyszer volt egy kutyám, Egyiptomnak hívtuk. Minden szobában hagyott egy piramist...

Kerüld a csokoládét! Összemegy tőle a ruhád!

Amíg a körömlakk meg nem szárad, a nő gyakorlatilag védtelen...
Vendég

Marek, nem vagy egyedül. Tegnap este 9-kor már majd összeestem, olyan fáradt voltam. A párom kérdezte, hogy miért nem megyek be a hálóba lefeküdni, mondtam, hogy nem jó vizszintbe lenni, csak forgolódom.
Végül a nappaliban aludtam el a tv előtt, van egy kényelmes támlás kanapénk, tettem a hátam mögé néhány kisebb párnát, arra rá egy bazi nagy nagypárnát, és félig ülve aludtam. Igy tudtam néhány órát aludni, persze csak az első pisijáratig.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Akkor miért mondja nekünk mindenki, hogy feküdjünk sokat??? :shock: Hát esküszöm jobban érzem magam felmosás közben, mint egy-egy ilyen 20 perces átfordulás közben.... :roll: Persze egész éjszaka nem lehet felmosni... :lol:

marek

De lehet Marek! Indits be egy takaritó céget, irodáházakban pont éjjel kell takaritani :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Nekem se jó vízszintbe,legalábbis hanyatt

Zsu
helyes :-) véleményem szerint az a két év minimum kell :-)

én egy autókereskedésben dolgoztam ,adminisztrátornak lettem felvéve,de kis cég és mindenki csinált mindent értékesítettem,alkatrészt kerestem,rendeltem,raktáros voltam ,számlázó és mindenes :-)
Vendég

Móni
Mit láttál a Homáron...???

marek

jah meg munkafelvevő is voltam
Vendég

Timi, az is izgi lehet, gondolom pezsegtél egész nap! Akkor neked Majával a pezsgés nem is olyan újdonság :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

csajok én hetek óta ezt írom, mármint, hogy reggel azért kelek fel 6-kor (vagy előbb :twisted: ) mert elalszom a csípőmet, addig még csak óránként forgolódok, de 6-ra már 5 percenként, mert totál zsibbad a lábam...

Napközben meg 2 óra fetrengés (nekem az oldalfekvés és egy félülő / hátonfekvő póz jön be) fél óra - óra lézengés a menő!

Marek, egyszer énis ilyen nagyi szeretnék lenni :-)

Jutta

KépKép
jutta

hát ez a márka nem egy tömeg márka,így volt pörgés,de volt hogy unatkoztunk :-)
Vendég

Na,hazaértem. :)
Közben még volt dolgom. :)

Timi:
egyik sem. Anyu van vele ilyenkor, meg néha anyós. Bölcsibe nem adtam volna, babysitter meg számomra idegen. :oops:
Ilyenkor ő mamázik. :lol: :lol: :lol:

Amugy-tudom sokan elítélnek emiatt- , de engem nem elégít ki ez a csak anya legyek 3 évig dolog. Marcival én sem terveztem visszamenni ( akkor egy Rt-nél nyomtam értékestítési vezetőként), de 2 hónap után nem bírtam és visszamentem ugyan így, h néha bejárok. Én tuti bekattantam volna. :oops: :oops: :oops:
Meg sztem, de mondom sztem ez a 3 év ez enyhe túlzás. Sehol nincs ilyen, csak Mo-n. :?

Kép
Kép
h@jni

Hajni
nem én kérdeztem,de örülök,hogy megtudjátok ldani családon belül.

Nem ítéllek el,én egyszerűen nem tudom elképzelni,hogy ne legyek a babámmal nap mint nap ,szal egész nap. Belebolondulnák,ha nem lennék vele,ill. lettem volna.Nekem mostanra érett meg az hogy egy fél napos oviba,bölcsire elvinném,mostanra ő is igényli.Önálló ,tud enni,lassan szobatiszta,eltudja mondani mit akar (jó esetben).Sajnos itt nincs fél napos lehetőség,így csak szeptemberbe megy oviba.Bár addigra talán megtanul öltözködni egyedül,remélem pisi-kaki gondok se lesznek.,a baba is nagyobb lesz :-)
Vendég

Hajni, ilyen fiatalon, ahogy te szültél én se birtam volna ki otthon. De igy vénségemre, 15 éves munkaviszony után már alig várom, hogy kicsit otthon maradhassak. Lehet, hogy vállalok majd közben valami otthon végezhető munkát, de a 2 évet szeretném Pankával tölteni.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Timi:
bocsi, tényleg Jutta kérdezte. :)
persze, mások vagyunk. Napi 8 órában én sem mentem volna vissza. De ez a heti 3xpár óra, ez jó. :)

Zsu:
szegény öreg. :lol: :lol: :lol:
Amugy mondom, Marcival én sem akartam visszamenni. Szval nem is mondtam semmit, h meddig maradok, de nekem is ilyen 2 év volt a terv. :wink: És így jött ki. LEhet fél év után Te is visszavágysz, de lehet, h annyira megtetszik, h jön a tesó és akár 6 évig is elleszel. :)
Ez majd csak akkor derül ki. :lol: :lol:

Kép
Kép
h@jni

Spanyolországban hivatalosan 6 hetet lehetnek otthon az anyukák :roll:
Svédországban, ahol működik a szociális háló, ott meg akár több évet is!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Kép
Kép
h@jni

Hajni
Szép kis lista...mondjuk ilyen dolgokat én amúgy se szoktam enni.... De van akit a jégkrém dolog érzékenyen érint...nem? :roll:

Andi
Autó???? Valami hírt szeretnénk ám kapni még ma!!!!

Munka...én hivatalosan itthon leszek három évig , de a nyelviskolába szerintem amint lehet visszamegyek...pár óra szerintem jó az anyának is, meg a babának is...persze biztos sokan nem értenek velem egyet, de én látom a barátnőmön, aki már két éve otthon van, hogy milyen jó lenne végre egy kicsit kiszakadnia és, hogy a kislányának is az hiányzik legjobban, hogy végre ne anya képét kelljen bámulnia egész nap....
És magántanítványokat rögtön az elején is akarok tanítani....majd vigyáz a Bálintra a nagyi vagy az egyik dédi....

marek

Na hello!
Nekem jó ideig eszem ágában sincs visszamenni dolgozni! Sőt! Gondolom lesz elég dolgom, meg nyilván a céget is fogom csinálni, tehát nálunk ez spéci dolog lesz! De én is dolgozom már vagy 13 éve folyamatosan (Zsu, neked hogy jött ki a 15? nem nappalira jártál?) és valahogy nagyon megszoktam az utóbbi évek kötetlenségét, de én babázni akarok! Nekem nem ciki, gáz vagy ilyesmi! Én amúgy sem a munkától érzem fontosnak magam a világban!
És remélem a cégünk eltart majd engem is, minket is és nincs arra szükség, h rohanjak melózni! (Igazság szerint én utána is csak akkor mennék legszívesebben melózni, ha van kedvem! Remélem megoldható lesz! Én szeretek itthon lenni! Ez van!)
http://homar.blog.hu/2007/08/07/p134002
Ha még nem olvastátok! Érdemes a kommenteket is! Agyhalott is van közte!
Andi! Meg van már az a sz*ros verda? :wink:

Kép
ermoni

Sziasztok!

Megjöttünk. :) Kifulladtam, lemerült az akksim és kész vagyok. Az auchanban azt hittem megszülök. Anyám is azt hitte. Csak vonszoltam magam, folyton pisilni kellett, ha pisiltem akkor meg nyomni kellett. :? Aztán meg alul fájtam mint állat. De a vonaton hazafelé regenerálódtam valamennyire. Az eredménye a kiruccanásnak az, hogy a nyákdugesz nézett vissza rám a wc-ből. :roll: :lol:
Vettem végre mellszívót. Ma reggel láttam a babamagazinban, hogy 11 ezerről le van akciózva 5990.- re. Na akkor azért beszaladtunk. Úgyhogy hurráá meg van minden. :D :D

Na megyek beájulok az ágyba, mert kivagyok. Majd holnap visszaolvasok normálisan.

Rita

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Ja, az hogy itthon leszünk nem azt jelenti, h itthon ülünk! Jövünk megyünk, barátkozunk, nagyszülőket, jóbarátokat látogatunk, fogadunk. És ha találok, akkor néha bébiszittyó is lesz! Tényleg még szülésig egy takarítónőt is le kéne akasztanom valahonnan! :lol:

Kép
ermoni

Móni
Gondoltam, hogy erre gondolsz....szép történet..... :lol:

marek

Ugye? Amúgy furi, mert Timi még eszembe is jutott egy-két étteremben most lenn a Balcsin! Szal nekem nagyon pozitív tapasztalataim voltak: pl. Alsópáhokon a s*ggünket kinyalták a csárdában. Vagy Füreden ajándék palack bort kaptunk egy másik helyen, meg ilyenek! Na jó, nem állítom, h ezek olcsó helyek lettek volna, de teljesen rendben voltak! Keszthely amúgy spéci, mert ugye ott télen is van élet (valamennyi), qrva sok a német nyugdíjas (Hévíz stb. miatt!) mindig! Velem minden boltban iszonyú kedvesek voltak, szolgálatkészek, stb.
Fura, h Timinek olyan nagyon rossz tapasztalatai voltak!

Kép
ermoni

wow, no ez a homáros történet nem semmi!!!

Rita, a nyákdugesz hogy néz ki? :shock:

Jutta

KépKép
jutta

sziasztok!
autó megvan, eldöntetett. végre. szaros, ja.. ;)
jövő héten tépünk vele már!
dokinál rossz és jó hírek: a két másik szarossal minden okés, Petra utolérte Hubát súlyban (darabonként kb másfél kilók), de Huba feje nagyobb, ami jó, mert ő van előrébb. a rossz hír, h nyitva van a méhszáj, a külső és a belső is (miért, hány van??? :shock: :shock: ): a doki szerint kórházban kellene innetől kezdve feküdnöm. mondtam neki, h nemár.. inkább itthon. csak aszonta, túl kicsik, nehogy nekikezdjek szülni, mert akkor hipphopp kinn vannak. szóval a méhszájra azt mondta, h 2200as, de a kiskönyvbe meg azt írta, h szűk egy ujjnyira vagyok kitágulva... most akkor melyik?

Kép
an°°di

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?