Azon szoktunk röhögni a párommal, hogy egy kis cégnél (5-10 fő), kft-nél mindenki igazgató vagy manager
Van egy ügyvezető igazgató, egy pénzügyi igazgató, egy beszerzési, stb. Alkalmazott nincs is
Hanji természetesen ezt nem rád értettem, a ti cégetek nem ide tartozik! Ügyi vagy nagyon, érdekes lehet a munka, és ez a szerződéses viszony is tényleg jó! És biztos jobb lehet egy közepes méretű cégnél dolgozni, mint egy hülye multinál!
Én logisztikai manager vagyok egy amerikai multinál, 10.000 fős cég
Készletgazdálkodás, vevőkiszolgálás, beszerzés, szóval elég átfogó. Illetve voltam csak márciusig, mert akkor bejelentettem a terhességem, és megbeszéltük a főnökömmel,hogy leadom a munkát, mert nem akartam már napi 12 órát dolgozni. Tök rendes volt, belement. Most project vezető vagyok, kaptam egy 6 hónapos projectet, hát nem viszem végig, de már majdnem lezárult.
Móni, akkor asszem tényleg jobb, hogy nem költözik be senki hozzánk
És én is perverz vagyok, szóval egy videot tényleg szereltess be, vagy legalább a telefon kamerájával örökitsd meg, mikor üvöltesz lsziiiiii
És sajnos igen, rég voltunk már csecsemők
És anyukák hajlamosak felejteni és hülyeségeket beszélni. Én már tapasztalom!
Gabci, az én szüleim 15 km-re laknak tőlünk, szóval akkor sztem megoldom úgy, hogy anyukám majd átjár hozzánk. Bár ő még dolgozik
És Marek, neked a nagymamád még vezet????
Nálunk apuka kiveszi az 5 napot, ami jár, szerintem többet nem fog tudni otthon maradni
És nem konyhatündér, a rántottán kivül nem tud csinálni semmit, a főzésen kivül viszont mindent megcsinál!
Timi, nem könnyű neked, de ehhez képest nagyon jól lavirozol. Kiváncsi vagyok, Maját hogy oldod majd meg. Nem lehet előtte adagolni neki, hogy készüljön fel, hogy elmész néhány napra?