Új privát üzeneted érkezett!

Nekem kisfiút ír, de még fogalmam sincs, hogy ki lapul odabent (na jó, annyira már nem lapul...) Amúgy Jónás szerint lánynak kéne lennie... Na most döntsem el! :lol:

Lafi! :) Én nem vagy túlsúlyos PCOS, de így is tisztellek az akaraterődért! Sok helyen olvastam, hogy túlsúlyos kismamák nem baj, ha fogynak, sőt! Na és, hogy a belgyogyó (amúgy Tűű?) is ezt mondja... Szóval magasról ... rájuk! Szóval Te is gondolkodtál a magas b-hcg-n. Hát lehet érdemes felvetni a belgyogyónak, nem? vagyis endosnak...

Amúgy nálam ugyebár nincs szó túlsúlyról, viszont mansim és ezáltal peteérésem gyakorlatilag nem volt. Ez a baba aki itt lapul a csoda mintája! Nem szedtem semmit a PCOS-re (el sem jutottunk a kijelentéséig), mert babás lettem a csodával egyenlő módon 95. ciklusnapon. Nekem nem is fura, hogy nem jön havonta a kis fránya... Sajnos sok doki csak vállatránt ezen, és nem nézi meg mitől lehet. Ráfogja a fogigátlóra meg a miegymásra, az nem számít, hogy egyik-másik hormon az egekben van... Naszóval nekem szerencsém volt... Meg jókor voltunk jó helyen! :wink: Ha értitek... :oops: :lol:

Kép
Kép
sleepin

Sleepin,igen Tűű doki. Emlékszem a te kálváriádra!!!!!!És szerencsédre, sőt amikor megláttam a poz tesztedet, rohantam is mesélni,milyen szerencse ért téged a 95. napon!
Vendég

Amúgy bocsánat csajok, de ma nagyon depis vagyok. Nagyon rossz kedvem van.
Mindenhez gratulálok, a képekhez, meg uh-hoz, meg Boonak, meg minden, majd remélem holnap komolyabban tudok kommentálni mindent.

Kép
Kép
Kép
konkri

Ja és most olvastam vissza... hát látom mindenki remél azért valamit így én is bízok még abban, hogy csajszi lesz. a kalkulátor ellenére (ami kisfiút írt). bár após szerint nem lehet kérdéses, hogy mi lesz.
amúgy nálunk a családon kívül mindenki lánynak érzi, csak a család érzi fiúnak. én is fiút érzek.
ja és most otthon azon megy a harc, hogy ő tudni akarja én még nem...

Kép
Kép
Kép
konkri

Halika!
Pont a hétvégén kaptam erről a betegségről egy barátnőmtől egy honlapcímet.
Na,most még tüzetesebben fogom elolvasni, hátha engem is érint. :roll:
Vendég

Blongyi, csak nem a pcos.hu oldalt vagy a mensmentis.hu oldalt???
Vendég

Egyáltalán nem baj, ha nem hízik az, aki eleve túlsúlyos. Biztos írtam már, én is az vagyok. A másodiknál is az voltam, és mindössze 2kiló 20 dekát híztam. És lett egy egészséges, gyönyörű 3750 grammos babám! Most is túlsúllyal kezdek, eddog 2-3 kilót fogytam, de én nem diétázom, csak odafigyelek magamra, és nagyon örülök neki, hogy így állok. Ha az orvos írta elő a diétát, akkor nem lehet semmi baj.
Megcsináltam a kalkulátort, nekem mndkét fiamra fiút írt, most meg kislányt mutatott. Majd 3 hét múlva kiderül, hogy jó-e.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Mi ma voltunk dokinál és minden rendben. jó az AFP eredmény ( pedig úgy féltem tőle és annyit kellett várni rá ), a vérkép még jobb mint eddig, a vas is tökéletes, úgyhogy nagyon megdicsértek, h jól táplálkozom. a 2 kg pluszomra is azt mondta az orvos, h remek és ezután havi 1,5kg-ot hízzak. jó,h ezt így "előírja".Jövő pénteken megyek UH-ra, kiváncsi vagyok kinő-e addigra a kukija. :wink:

Konkri veled meg mi van ? min emészted magad?

Kép
boci1234

Jó reggelt Csajok!

Ma jobb kedvem van már, úgy hogy gratula az összes eredményhez, Blongyira már nagyon kíváncsi vagyok! Boci, a neved alapján nem ilyennek képzeltelek! :lol: nagyon kis csini csaj vagy he!

Az AFP-től nem féltem eddig, de holnap meg lesz az eredményem, most izgulok. Ma egy távoli kolleganőmnek majdnem elmondtam h terhes vagyok, (csak telefonon dumálunk minden nap) de nem mertem a holnap miatt. De most érezgetem, hogy mozog a kis prüntyi, úgy hogy csak jó gerinccel áldotta meg az Úr! :)

Remélem, h neki nem nő ki a kukija, már annyian akartok fiút, had legyen nekem lányom, hát milyen nemzedék lesz ez a 2008as januári csajok nélkül? Én punist akarok és már nem érdekel apósom haragja. Majd a következő fiú lesz. Az uram is tegnap ezzel cseszegetett, hogy a nővérének két lánya van, mi is 3an vagyunk csajok, uncsitesók is azok... de engem nem érdekel más gyereke (ez mérgesen mondtam most) :evil: az enyém olyan legyen amit én szeretnék. Ki nem sz@raja le, h a sógornőmnek lányai vannak! Mit érek vele? Különben is a kicsi már gonosz is, az is azt akarja h fiú legyen, mert félti a pozícióját, azt hiszi, hogy ő kis kedvenc... hát igazán nem is kedvenc, és a kicsit is elhanyagolhatjuk, mert 15 évesen nehezebb mint én, 70 kiló.

Na kidühöngtem magam. Az előbb így is sos iroda költözés volt... :( az újaim jól bedurrantak. Én eléggé vizesedek és viszeresedek.

Akkor szép napot csajok! És minden jót mindenhez!

Kép
Kép
Kép
konkri

SZIASZTOK!

Visszatértem a nyaralásból! Igazság szerint már múlt héten itthon voltunk, de annyira ellepett a munka+az hogy alig bírtam megszokni azt, hogy megint dolgoznom kell:)
A nyaralás nagyon szép volt, jó időnk volt, még maradtam volna vagy két hónapot, de hát ennek is örültünk nagyon!
Egész végig a nyaralás alatt azt vártam, hogy mikor mozdul már meg a baba, de kivárta - a kis sumák :D - amíg hazaérünk és rögtön másnap reggel itthon éreztem az első rúgását! Nagyon fura, de jó érzés volt, azóta aztán 'dolgozik' odabenn aktívan :D, naponta nagyon sokszor érzem, de többnyire csak belül, a kezemmel elég ritkán tapintható, illetve szemmel is ritkán látható.
Persze olyankor mindig abbahagyja a mocorgást, amikor a páromnak szeretném megmutatni, de sebaj, majd ha nagyobb lesz, látjuk eleget a rugdosást!
Sajnos, ahogy hazaértünk, rögtön fogadott egy rossz hír, mely szerint nagymamám kórházba került, :( amit én nagyon rosszul éltem meg, két napig folyamatosan aggódtam. Most már jól van, hála az égnek, lekopogom, holnap jön ki a kórházból! Nagyon féltem őt, mert ő már csak az egyetlen mamim, 3 éve elveszítettem a másikat, és azóta folyamatosan rettegek attól, hogy nem éri meg az első dédije megszületését, de megnyugtatott, hogy higgyem el, addig nem hal meg, amíg nem tologatja a dédikét:)
Röviden:) ennyit rólam/rólunk!

Gyorsan, amennyire tudtam visszaolvastam, de elég felületesen tudtam csak, így bocsi, ha időnként hülyeségeket írok, vagy ismételek!

Blongyinka: örülök, hogy ilyen 'jól' vagy túl vizsgálaton, gondolom már várod az eredményt! Drukkolok neked, már nem kell sokáig aggódnod!

Boo: az eredményeid fantasztikusak, szerintem a következő már biztosan teljesen normális lesz, nagyon jó, hogy nem tűntél el közülünk!

Lafead: fogyókúrában csak így tovább, én nagyon büszke lennék magamra, ha így tudnám a terhesség alatt tartani a diétát! Most nyaralás alatt biztosan felcsúszott pár plusz kiló, már előre félek a jövőheti mérlegeléstől!:)

Konkri: reméltem, hogy már jobb lesz a kedved mára! Olvastam az anyukád féle sztorit, gondolom jócskán nyomaszt! Azért próbálj meg ne sokat rágódni rajta! Előbb-utóbb anyud is be fogja látni, ha tévedett, gondolom... bár nem tudom, hogy apudnak érdemes-e erre várnia! Fura felnőtt fejjel nézni a saját szüleink (akik elvileg tévedhetetlenek a szemünkben) tévedéseit, döntéseit, hibáit, én is néha elcsodálkozom azon, hogy anyámék miket csinálnak!
Viszont látom már megvannak nálatok is a nevek! Mindkettő nagyon szép!

Mindenkinek gratulálok, aki már tudja a babája nemét, remélem én is kapok valamiféle választ ebben a kérdésben jövőhéten, amikor megyek a 20. hetes uh-ra.

Ja bocsi, én még nem köszöntöttem az újjakat! Üdv mindenkinek!
Nagyon szép pocakfotókat tettetek fel!

Na puszi mindenkinek, mostmár leszek elvileg...:)

KépKép
Kép
sagi1

Sorry, az új az egy j-vel írandó! :oops:

KépKép
Kép
sagi1

Nekem tegnap este nagyon aktivizálta magát a picurka, nem tudom, hogy tornázott-e odabent, vagy csak táncolt, de nagyon jó volt. Nem látszik a hasamon a mozgás, és ha odateszem, a kezemet, akkor sem érzem, csak belülről.

Kép
Kép
Kép
csibe76

sleepin

most vagyok a 15+2nél tartunk. eddig minden ok, csak volt egy kis folyásom, amire kaptam klion-d, már elszedtem, de még nem érzem rendben magam, most pénteken megyek vissza ellenőrzésre, gondolom, ha még nem tiszta minden odalent, akkor megint kapok valami gyógyit. hányás minden reggel még. napközben már egyre jobb. pocak szépen növekszik, már vennem kellett kismama nacit, mert rossz időben már nem volt mit felvennem. tök jók, nagyon jó árban vettem őket.
Vendég

csibe te már érzed 14 hetesen a pindurt?
képzeld nekem is vannak apró kis szurkálódások odalent, már vagy 4 nap éreztem, de nem tudom, hogy a babó csinálja e, mindenesetre más mint az eddigi bélszuródások. te mit érzel?
Vendég

sleepin
felvettelek msn-re. nem baj?
Vendég

tényleg naci: ki volt az aki vett valamit valahol?
hol és milyen piacon volt 2000-ért?

Kép
Kép
Kép
konkri

Hello-bello!

Baba, milrt lenne baj?!?! :D

Konkri :) Én voltam a nacis. Nálunk Pestlőrincen van egy szép nagy kínai piac. Sárkány center. Sok féle ilyen gatya van, és most féláron! Ha kell a pontosabb leírás, szólj! :)

Túlvagyok a 4es teszt vérvételén. Mostmár csak csontig kell rágnom a bőrt péntekig...

Na itt dörög és esik! Én meg mehetek dolgozni... :?

Majd még jövök!

Sagi! Üdv. itthon! :)

Ja, majd elmesélem, én milyen "mozgást" érzek, ha azt valaki megfejti... hihi...

Na most megyek!

Kép
Kép
sleepin

Sleepin, nem kell tövig rágnod!Minden rendben van, ez nem is kellett volna, mert az első is tök tökéletes volt!!!!Telkón kb 10 felé szólnak majd!!!!
Vendég

[quote="baba8"]c írta:baba8sibe te már érzed 14 hetesen a pindurt?
képzeld nekem is vannak apró kis szurkálódások odalent, már vagy 4 nap éreztem, de nem tudom, hogy a babó csinálja e, mindenesetre más mint az eddigi bélszuródások. te mit érzel?

Igen, bár azt mondják, csak a félidőben érezni, de akinek nem az első terhessége, az hamarabb is megérzi, mert meg tudja különböztetni a bélmozgástól. Azok az apró kis szurkálások bizony azok lesznek :wink: . Kívülről még nem érezni, ha odateszem a kezem, csak belülről. De nagyon jó érzés.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Te hány hetes is vagy? Nincs mércéd.

Kép
Kép
Kép
csibe76

csibe
én 15 hetes múltam, hétvégén töltjük a 16.-ot.:)
Vendég

Jó reggelt Csajok!

Mi van Blongyival?
Vörösbegy is eltűnt pár napja!
Bingii???

Nekem ma jön meg az AFP, izgulok mint állat!

Tegnap eldöntöttem, hogy a következő uh-n megtudakolom, hogy mi lesz a pinduri. Bár én még úgy várnék vele, de nagy a család nyomása. Anyósom azt hiszem velem szurkol a lánynak, de a papának nem lesz szabad elmondani... Ez olyan rossz! Bánt hogy a papa így áll hozzá. :( Tudom, hogy biztos szeretni fogja akkor is ha lány, de...

Tegnap este az uram fülelgetett :lol: tévé lehalkít... és már két napja, hogy érzek dobogást. Próbáltam megkeresni a saját szívverésem, de amit éreztem, éreztünk, az sokkal szaporább volt. A bal oldalamon, de mire igazán kifüleltük eltűnt... :) Szerintem ő volt, de ha baromság, akkor szóljatok.

Na jelentkezzenek a hiányzó csajok is!

Szép napot!

Kép
Kép
Kép
konkri

Kép
Vendég

Hello Lányok!

Itt vagyok (?) :roll: Ahogyan közeledik az eredmény, úgy vagyok ideges. Hullámzik a hangulatom, persze nagyon félek. Tegnap egy ismerőssel kinnt voltunk a játszón, szegényre rázúdítottam az aggályaimat. Persze ő is nyugtatott. Azért néha elterelte a gondolataimat, jó volt kicsit megfeledkezni erről az egészről.
Az egészet súlyosbítja,hogy olvasom ezzel kapcsolatos más topicokat, tisztára beparázom ettől. :oops:
Vendég

Blongyi, ne olvass semmit!Ne koncentrálj az eredményre!Élvezd a babát!!!!Minden rendben van odabent, szóval nyugi!
Vendég

Blongyi! No para! Szu-szá-szu-szá...
Minden rendben van!
Te nem így érzed? De ha nem így érzed, akkor koncentrálj arra, h minden frankó. Szerintem nyugizz inkább! Eröltesd! Ha nem megy, akkor csinálj valamit, de semmikép se olvass!

Kép
Kép
Kép
konkri

Fúúúúúúúú iszonyú szar napom van és még csak reggel van!!!!!!!!!!!!!! Be akartam menni a TB-hez a táppénzes papírokat leadni. Reggel megyek ki, hogy kiállok az autóval és egy seggfej, kresz-t nem ismerő barom elállta a kocsikijárót. De nem ám belóva, ááá, kerek perec beállt a kapuba, mintha csak hazajött volna. Na szóltam a szomszédnak, az eltakarította. Kiállok, elindulok... Mondom valami olyan furcsa... Leengedem az ablakot, a keréknek fura hangja van. Félreállok. LUKAS A KERÉK!!! Fordultam is vissza... Hát így kezdődött eme csodálatosnak ígérkező nap! Tesóm átjön, feldobjuk a pótkereket, és mehetek kereketcseréltetni. Szóval ma nem hiszem, hogy lesz TB ügyintézésem... Fasza! Ja amúgy már tegnap elkezdődött, dolgom végeztével (qva sok volt) elmentem vásárolni. Nálam volt egy pumpa, mert vinnem kellett unokatesómhoz + Ő hozott nekem a munkahelyről papírokat, amik ma kellettek (volna). Hát persze, hogy totál elfelejtettem. Hazajöttem, beálltam a kocsival, csináltam vacsit, és akkor jutott eszembe! Mind1, átgyalogoltam. Csak jó fáradt voltam... Valamikor 9 körül értem haza. DÖG fáradtan. Ja de még előtte, feljöttem, hogy írok Nektek, de ez a sz*r billentyűzet nem működött!!! Nyomkodtam mindent (vezeték nélküli) semmi... Fogtam, kikapcsoltam a gépet a francba, és hagytam... Ma egyből működött... Áh... Ha ez a hét így folytatódik végem!

Bocsi, hogy így rátok zúdítom, de muszáj!!!!!

Tudom Lafi, hogy nem kellett volna mennem, csak látni akarom, hogy az a fránya b-hcg lejebb ment!!! Nagyon ajánlom neki!

Na és akkor a mozgásaim! :) Fekszem az ágyban hanyatt, persze egyértelműen érzem merre lehet a babó, de néha fogja magát és olyan szinten kitülemkedik a hasamból, vagy 1-2 cm-re! Szerintetek ez mi? Komolyan, olyan mintha fordulna egyet! De lehetséges, hogy ezt ennyire érzem? Ilyen szép nagy dudor lesz, majd visszamegy alapállásba... :) Ezt már 14+3-tól érzem...

Na most megyek, (legszívesebben innék, valami szíverősítőt, mert qrva ideges vagyok...) de persze nem teszem! Amúgy sem bírom, sosem ittam ilyeneket...

Kép
Kép
sleepin

Jajjj és majdnem elfelejtettem!!!!!!! BLONGYI!!!!!!!!!!!! MINDEN RENDBEN VAN!!!!!!!!!!!! 100%!!!!!!!!!!!!!! OKÉ??????

Kép
Kép
sleepin

Hali Csajok!

Sleepin: ne idegeskedj, vannak ilyen napok/hetek, majd elmúlik ez a 'szerencsétlen' széria is. Egyébként mióta kismami vagyok azóta én is nagyon feledékeny lettem, pedig előtte olyan volt az emlékezőkészségem, hogy a párom mindig ki volt rajta akadva, hogy mikre visszaemlékszem. Most meg reggel arra jöttem be, hogy a kasszakulcsot benne hagytam a zárjában, tehát csak az nem nyúlhatott volna bele a kasszába, aki nem akart. Szerencsére senki nem akart:), de azért leizzadtam a gondolattól!
Mivel neked a második babád lesz, szerintem normális,hogy már ennyire érzed őt, nem? Ezt szokták mondani...Meg állítólag az is számít, hogy kinek milyen vékony a hasfala!

Blongyi: megértem, hogy ideges vagy, de már csak holnapig kell várnod! Addig meg ne olvass ilyen fórumokat, csak lehúz! Én is tiszta hülye voltam azzal kapcsolatban, hogy mikor mozdul meg a gyerek, mert a barátnőmé már 17. hétre mozdult, én meg az egész 17. hetet végigizgultam, hogy miért nem mozdul már meg, biztosan baja van, stb. Aztán a 18. hétre csak megmozdult végre! Szóval elég az összehasonlítgató elemzésekből!
Konkrinak igaza van, holnapig próbáld belevetni magad valamiben ezerrel, hogy eltereld a gondolataid! Már amennyire lehet...

KépKép
Kép
sagi1

Ez a Sárkánycenter nekem bazi messzi' van :)

nincs valakinek valami más tippje, ahol nem kerül 8-10-15-be egy mamanaci?
tegnap totál kiborultam és egy zsák nadrágot szedtem össze... 15 centi a szakadék a sliccemben...
na meg a kabát??? most hogy jön a hedig, -bocs hideg :) valami poncsót szerzek...

na Viki -a nagy hugim is Viki, a kicsi, meg Brigi, mint Bingii, szóval én meg diszlexiás lettem... :) majd elmúlik.

Kép
Kép
Kép
konkri

Sagi :) Feledékenység... múltkor fogorvosnál voltam, elindultam haza, és elfelejtettem, hogy autóval mentem, fordulhattam vissza... Na ez volt a csúcs eddig!

Első babám lesz! :) Pandácskával is arra jöttünk rá, hogy valószínűleg a vékony hasfal miatt érezzük ezt. Mondta, hogy neki is van ilyen kitülemkedése néha. :lol:

(Voltunk gumisnál és megcsinálta a gumit, egy szög volt benne... no comment...)

Kép
Kép
sleepin

Sleepin, nem az odaállós pasi lehetett a szöges ember?
Vagy nem ő volt a gumis? :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri! Ha tudod az eredményt gyorsan írd meg nekünk!!! Sajna én nem tudok közelebb (mi a közelebb?) De állítólag a C&A-ban is leértékelések vannak. + Tegnap a villamosról (4,6) láttam, hogy a körúton egy kismamaruha boltban 50%-os akció van. Pontosan nem tudom, hova esik, Blaha és Ferenc körút között vhol... Inkább a Blaha felé emlékszem, de ahogy magamat ismerem, én ebben nem bíznék... :) A leértékelés tuti!

Kép
Kép
sleepin

Nem tudom... Hát szándékosan belenyomni egy szöget... szerintem kicsit nagy erő kell ahhoz... Valószínűleg belementem, de azért marha jó, hogy szögek hevernek úton útszélen, ráadásul nem is volt kicsi... Bele is hajlott...

Kép
Kép
sleepin

Hali Lányok!

Na, szifiliszes már nem vagyok, annak az eredménye már a kezemben :roll:
De a leleten nincsen rajta, hogy NEGATÍV vagy hasonló, csak értékek. A Zolinak mondta a laborban a nőci, hogy negatív a lelet.

Sleepin: nem lakhatunk messze egymástól..... :lol:
Vendég

Igen? Most nézem, hogy nem vagy benne a táblában... Nem szeretnél? Már vagyunk páran itt a környéken! :D És hol is fogsz szülni? Amúgy merre laksz?

Kép
Kép
sleepin

sziasztok Kismamik!

megvagyok, velünk minden rendben, csak hazajöttek a gyerekeim az apjuktól, ahol 2 hétig voltam és minden időmet velük töltöttem...meg elfoglalták a gépet...most nincs időm visszaolvasni, majd este, remélem mindenki jól van! Blogyinka holnap már megnyugodhatsz végre!

ma voltam védőnőnél, afp, vérkép, rendben, eddig 1 kg-ot híztam...hétfőn megyünk a 18 hetes UH-ra, már úgy várom :)))

Sleepin! az a kerek kitüremkedés vagy a buksija, vagy a feneke! :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

javítás: ahol 2 hétig voltak...nem én voltam az exférjemnél, hanem a gyerekek :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

megvan az afp: 1,37!!! :)

Kép
Kép
Kép
konkri

gratulálok Konkri! megnyugodhatsz! :lol:
puszi

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Jaj Vörösbegy! Köszi! Végre előkerültél! :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri, ez nagyon jó, abszolút a refértéken belülio átlagos érték!!!!

Blongyi, ha a lelet negatív, akkor negatív, ergo egészséges a babóka!!!!!!!!
Vendég

Lafi!

most látom :shock: gratulálok Hunorhoz!!!!!!! :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

beszúrtam az aláírásomhoz a webnaplóm linkjét..ha van kedvetek nézzetek be! a babavárás mindennapjai a kezdeti próbálkozások óta :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Vörösbegy!
Megnéztem az oldalt, tök jó!
Hátborzongató a tegnapi webnaplós bejegyzésed, mármint a Barnabás kikandikálása a fürdéskor :) részre gondolok!
Hihetetlen élmény lehetett neked és a párodnak is! Mi már annak is örültünk tegnap, hogy végre a hasamra téve a kezét, a párom is érezhetett apró, kis rúgásokat! Valószínűleg tényleg jó vékony lehet a hasfalad, ha ennyire jó ki tudjátok tapintani őt!
Irigylésre méltó élmény asszem! :P

KépKép
Kép
sagi1

Sagi!
köszönöm, csodás volt valóban, mi meg még olyat nem éreztünk, mint ti :lol: sőt még én sem érzem, ha a hasam a kezemen van, csak belül :) szerintem a tegnapinál éppen nyűjtózkodott, kipúposította magát ott bent :lol: egyre csodásabb élményeink lesznek mindannyiunknak :lol:
Mindjárt félidős vagy! :shock: hogy rohan az idő nem?

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Helloka!

Lafi: a negatív a szifiliszre vonatkozott :lol:

Szóval a várakozás a legrosszabb, bár ha beteg a baba akkor a következmény lesz a legrosszabb. Holnapig már csak 1-et kell aludni, de akkor megtudom az eredményt, és így vagy úgy eldől a sorsunk. :roll:
Lett volna 1 hónap nyugalmam ha nem megyek a vértesztre. Egyébként meg borzasztó ahogyan jár az ember agya, mert ha mondjuk beteg, akkor mire jó a vérteszt szűrés, akkor nagyobb valószínűség %-ot kellene kihoznia...stb.
Olvastam a tájékoztatót abban benne van, hogy 35 felettieknél nagyobb az érzékenysége a tesztnek, nagyobb valószínűséggel kapunk pozitív eredményt.
No, holnapig már nincsen sok.
Vendég

Blongyi! Értsd meg, nem beteg a babád! Okés?! :) De holnap már Te is el fogod hinni! :D
Amúgy 35 felettieknél nem ajánlják ezt a vérvétees "szűrést", mert sajnos így is úgy is szúrják. Meghát igen, lehet ezerszer jobbak a hormonértékeik, mint egy fiatalabbnak, és mégis rosszabb arányszám jön ki... Sajnos.

Ja ma párom: Megint volt egy tülemkedés, párom gyorsan adott rá puszit, amíg nem kucorog vissza. Majd megkérdezte, milyen érzés, nem olyan, mint az Alien-ben, hogy van bennem valaki? :lol: Aztán mondtam neki, hogy nem tudom, hogy ő hogy érezte magát, de nekem baromi jó érzés! :D

Na tehát szépen lassan kiderül, hogy sokunknál jönnek a kitülemkedések? :wink:

Kép
Kép
sleepin

Na, jó! Ez az Alien azért furi...... :D Most pár napja nem nagyon érzem a babót :( Csak halványan és néha..szegény biztosan ő is izgul.

Most nézem ezt a hülye Pákót az Aktívban, nem normális.Nagyon sokra tartja magát. :evil:
Vendég

Blongyi, bocs, félreértettem, de már előre odaadtam a nega eredményt!!!!!!!!!!!!!!Nyugi!

Én még mindig nem érzem................ :cry: pontosabban nem tom már, hogy azok bélmozgások vagy bébimozgások............de majdan lassan ................
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?