SZIASZTOK!
Visszatértem a nyaralásból! Igazság szerint már múlt héten itthon voltunk, de annyira ellepett a munka+az hogy alig bírtam megszokni azt, hogy megint dolgoznom kell:)
A nyaralás nagyon szép volt, jó időnk volt, még maradtam volna vagy két hónapot, de hát ennek is örültünk nagyon!
Egész végig a nyaralás alatt azt vártam, hogy mikor mozdul már meg a baba, de kivárta - a kis sumák
- amíg hazaérünk és rögtön másnap reggel itthon éreztem az első rúgását! Nagyon fura, de jó érzés volt, azóta aztán 'dolgozik' odabenn aktívan
, naponta nagyon sokszor érzem, de többnyire csak belül, a kezemmel elég ritkán tapintható, illetve szemmel is ritkán látható.
Persze olyankor mindig abbahagyja a mocorgást, amikor a páromnak szeretném megmutatni, de sebaj, majd ha nagyobb lesz, látjuk eleget a rugdosást!
Sajnos, ahogy hazaértünk, rögtön fogadott egy rossz hír, mely szerint nagymamám kórházba került,
amit én nagyon rosszul éltem meg, két napig folyamatosan aggódtam. Most már jól van, hála az égnek, lekopogom, holnap jön ki a kórházból! Nagyon féltem őt, mert ő már csak az egyetlen mamim, 3 éve elveszítettem a másikat, és azóta folyamatosan rettegek attól, hogy nem éri meg az első dédije megszületését, de megnyugtatott, hogy higgyem el, addig nem hal meg, amíg nem tologatja a dédikét:)
Röviden:) ennyit rólam/rólunk!
Gyorsan, amennyire tudtam visszaolvastam, de elég felületesen tudtam csak, így bocsi, ha időnként hülyeségeket írok, vagy ismételek!
Blongyinka: örülök, hogy ilyen 'jól' vagy túl vizsgálaton, gondolom már várod az eredményt! Drukkolok neked, már nem kell sokáig aggódnod!
Boo: az eredményeid fantasztikusak, szerintem a következő már biztosan teljesen normális lesz, nagyon jó, hogy nem tűntél el közülünk!
Lafead: fogyókúrában csak így tovább, én nagyon büszke lennék magamra, ha így tudnám a terhesség alatt tartani a diétát! Most nyaralás alatt biztosan felcsúszott pár plusz kiló, már előre félek a jövőheti mérlegeléstől!:)
Konkri: reméltem, hogy már jobb lesz a kedved mára! Olvastam az anyukád féle sztorit, gondolom jócskán nyomaszt! Azért próbálj meg ne sokat rágódni rajta! Előbb-utóbb anyud is be fogja látni, ha tévedett, gondolom... bár nem tudom, hogy apudnak érdemes-e erre várnia! Fura felnőtt fejjel nézni a saját szüleink (akik elvileg tévedhetetlenek a szemünkben) tévedéseit, döntéseit, hibáit, én is néha elcsodálkozom azon, hogy anyámék miket csinálnak!
Viszont látom már megvannak nálatok is a nevek! Mindkettő nagyon szép!
Mindenkinek gratulálok, aki már tudja a babája nemét, remélem én is kapok valamiféle választ ebben a kérdésben jövőhéten, amikor megyek a 20. hetes uh-ra.
Ja bocsi, én még nem köszöntöttem az újjakat! Üdv mindenkinek!
Nagyon szép pocakfotókat tettetek fel!
Na puszi mindenkinek, mostmár leszek elvileg...