Sziasztok Lányok!
No, megjöttünk, és végre némi eredményt is fel tudtunk mutatni... megérte felkelni 3/4 5-kor!
Szóval, az EST nagyon jól sikeredett, állati ügyesek voltunk...nekem nagyon hatásos volt, gyönyörűek voltak a fájások, szépen jöttek egymás után, 120 körüli értékeket mutatott a gép, és ezt bizony már én is éreztem...mintha ketté akart volna szakadni a hasam!
Szóval durva volt...Emma nagyon jól viselte, nem volt semmi gond. Bevallom, én nem gondoltam volna, hogy ez a cicipiszkálgatás ilyen eredményeket hozhat...
Ott volt az intézetvezető is, ő is bejött hozzám, meg konzultáltak rólam a többi dokival (a téma főleg az volt, hogy 03.07-én is 18 hetesnek meg 20-án is 18 hetesnek írtak...szal ki voltak akadva a pestiekre). Hirtelen eszembe jutott, hogy akár most bent is tarthattak volna... Most egy kicsit örülök, hogy nem így történt, nem vagyok valami kipihent 4 órás alvás után...
Utána (röpke 2 óra elteltével
) megvizsgált a dokim, megnézte a magzatvízet is, ami még tiszta volt (állati kellemetlen volt a vizsgálat...
) . Aszonta, hogy pár nap
, de aztán eszébe jutott, hogy korábban már megbeszéltük, hogy pénteken befekszek. Holnapután kell mennem ctg-re, holnapra pihenőt kaptam!
Na meg még egy jó hír: 1 centire már nyitva vagyok!!!!
Úgyhogy lehet, hogy magától is befut Emma a kifutóra!
Klassz volt, mert a szülőszobán voltam, körbenéztem, hogy milyen szobák vannak, meg a folyosó végén van az újszülött megfigyelő...
Mindenki nagyon kedves volt velem! És mostmár felfogtam, hogy mindjárt az én babám fog ott bőgicsélni...
Persze, sírva is fakadtam, de szerencsére nem látta senki!
Elnézést, kicsit hosszan meséltem, de most nagyon boldog vagyok! Végre elhiszem, hogy kijön ez a gyerek!
jaj, csak egészséges legyen! Na, nem kezdem a parát!
Jovika! Köszönöm a bíztatást, most már inkább az Everesthez hasonlít a görbém!
Narancsos színek...hát igen, nincs is annál jobb, imádom! Érdekes a konyha, illetve az előszobai rész, mert a hideg kékkel kombináltuk a meleg narancsot...és jól néz ki!
Már megjött a mózes is, Sándor mindjárt indul érte Pestre. Hát, kíváncsi vagyok, mi lesz benne...
Akkor kapnak egy kis extra reklámfelületet a blogon!
mert ha az nem lenne, nem is tűnne fel, hogy szültem (a bébit leszámítva, hihi)- hát, ez a beszólás nagyon tetszett!
Berciről várom a fotót, édi lehet... Bogyóm Arnica D6 van!
Szylvi! Gondolom, hogy Manóci melyik képre gondol Csabiról...de azóta frissítették a honlapot, és került fel róla másik kép, ami már sokkal jobban mutatja, mit csípünk benne annyira!
Nem merem ide beszúrni, nehogy véletlen rákeressen, és megtalálja, hogy mi itt kibeszéljük!
Úgy tudod megnézni, hogy rámész erre a linkre:
http://www.mavszuleszet.hu/belep.html
Itt katt bal oldalon a szülészek-nőgyógyászok fülre, és a szakorvosjelöltek között ő van az első képen...
Timóca! Ez a kendő meg a kengurú nagyon klassz, eddig nem tudtam, hogy mi a különbség! Emlékszem is a képre, amit Petra küldött!
Szilvi! Voltam én ezek szerint mindenféle patikában, mert a végén kiderült, hogy valami 3féle számolás létezik. Vettem egy könyvet 400 ft-ért a patikában(Homeopátia napjainkban), úgyhogy most kikupáltam magam egy kicsit! Nagyon hasznos könyv, ajánlom nektek is, nemcsak terheseknek, hanem mindenféle betegségre! Végül, most megelégszem ezzel az arnicával (bár lehet hogy kicsit gyenge a hígítása)
Huggies-sal kezdünk, múltkor vettünk egy csomagot a Corában, remélem beválik, de ahogy kiveszem a szavaitokból, végülis ebben csalódtatok legkevesebben!
Manóci! Én most kiszemeltem magamnak a holnapi dátumot, tetszik: 2007.08.08.
Úgyhogy Emma, hajrá!
Kíváncsi vagyok a lakásra!
Dokinknak üdvözletem!
Emmamami! Megtaláltalak iwiwen!
Szülés előtt elsimul...? Na ilyet sem hallottam még! De én már mindent elhiszek...végülis ez az, aminél tényleg csak a végeredmény száámít!
Most végre elhozattam apánkkal a Bridgetet meg hozta a Mr. és Mrs. Smithet is...
Most olvasom, amit írtál... Nagyon-nagyon sajnálom!
20 kiló...hát izé...fenékkörnyék, meg gebelábak helyett disznópaták...
Nelli! Köszönöm, csalogatom én ezerrel, de talán mostmár kezdi belátni, hogy kint a helye!
Puszi Nektek!
Alig várom, hogy smsezhessek végre!