Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Az én számom szerintem mindenkinek megvan, aki volt a talin, szóval nekem jöhet az sms.
Nekem Juttáé van megy, bár az lehet, hogy nem nagy segitség, mert majdnem egy napra vagyunk kiirva :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Köszi Marek. Küld a számod. Nem most megyek még nyugiii, de már valóban izgulok :lol: Aztán még jól kibacik velem a sors és 41.hétre szülök. :lol: :lol: (na, ezt kérem csak azon kívül, hogy ne így legyen, és hogy Ádám egészséges, boldog baba legyen)

Most el a dolgomra. még főznöm kell.

Kép
Kép
gabcii

Marek, egyébként tökéletesen egyetértek az anyai ösztön kialakulásával kapcsolatban, valami ilyesmit irtam én is. Szerintem mi már most jó anyukák vagyunk, hogy még meg sem született a bébi, de már minden percben rá gondolunk és érte aggódunk :cry:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

nem sirós smájlit akartam, hanem ilyet :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Nekem ma olyan szar napom van, hisztis vagyok, nyűgös, semmi nem tetszik és úúúgy elegem van mindenből és mindenkiből. :?

Így ma nem nagyon leszek. :arrow:

Kép
Kép
h@jni

nemár, h most romoljon el a kedv. mi a baj, Hajni????
nekem csak jó híreim vannak: a cukrom egy órával reggeli után most hétfőn 5.5. elmehet minden nővérke az inzulinjával a halál redves *******ra hurrrááááááááááááááá :D :D :D
voltam turkálóban is: vettem egy kék és egy rózsaszín sima rugit (olyan homályos lett a kép, én még egyszer tuti nem..), meg ezeket:
Kép Kép
Barátnétől ugyanis van soksok fiús cucc. kicsit felturbózom Petra ruhatárát, gondoltam...
Petra... nekikezdett rugdosni. sztem éhes, mert én is...
kajára fel!
8) 8)

Kép
an°°di

Andi, éljen a jó cukor!
Cukik a rucik. Ez kimondottan gyerekturi?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

ühüm. vmi branto vagy branton bababolt megyeren. még sosem jártam arra, de tök érdekes hangulata van. mintha vmi viéki kisváros lakótelepére csöppentem volna: csend, nyugalom, sok gyerek, jó levegő, hülye autósok néha-néha...
de, Zsu, sztem te már ne vegyél több ruhát! :lol: :lol: :lol: vagy mind 56-os?

Kép
an°°di

Gabcii, a para és én: irtóra parás vagyok. most, h jó a cukor a héten is épp amiatt aggódom, h holnap minden rendben legyen a dokinál (méhszáj, súlygyarapodás, vérnyomás, gyerekek szívverése, veséje, nagysága, helye, fekvése, stb, stb).. mert ugye a fordított gondolkodás: megjegyezték abban a turiban, h milyen jól viselem az ikerterhességet: és ez mi mást jelenthet, mint h vmi gáz van valamelyik gyerekekkel, mert ha rendesen nőnének, nekem totál purcantnak kellene lenne folyton-folyvást, nem? :roll: 8) :? közben annyi bajom van, h dagad és fáj a kezem, és dagad, de nem fáj a bokám. ennyi. szerencsére.
próbálom a dolgok jobb oldalát nézni, és arra gondolni, h ez így jó, és örülök, h semmi bajom, és jól viselem az ikreket most míg benn vannak ;) és nem akarok ideparázni... :D bizakodom, és nekilátok végre dolgozni egy kicsit... :wink:

Kép
an°°di

Jaj, nem most akarok, csak gondolok a jövőre, mert egyelőre csak kis méretű rucik vannak. Cim nincs meg?

Már nem merek enni semmit, mert minden kaja után Panka cigánykerekeket hány a hasamban. Csak azt nem tudom, hogy örül, vagy utálja, amit eszem?
Gabci, te is irtad, hogy még mindig nem igazodsz ki rajta, hogy most örömében vagy nemtetszésében rugdos. Hát én se! Most vagy nagyon szeret enni, és igazi haspók lesz, vagy nagyon nem! Most éppen úgy megfesziti magát, hogy totál kinyomja a hasfalam. Régen ilyenkor hittem azt, hogy keményedem :lol:
Na nem baj, küldök le neki még egy kis tejeskávét :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu, szerintem örül. miért lenne neki rossz? olyan dekadens ezt gondolni.... 8) :wink:
megvan közben a cím is: Káposztásmegyer I., Dunakeszi u. 16. és Branto... itt találtam mondjuk a babaneten vhol... az eladó csajszi nagyon kedves, és ha bejelölöd őket a wiwen, küldenek hírlevelet, ha új áru érkezett...

Kép
an°°di

itt dörög már az ég... remélem, lesz vmi kis frissítő zápor, különben kénytelen leszek ismét hideg zuhany alá állni,. egyre jobban bírom.. 8) :roll:

Kép
an°°di

Sziasztok!

Marek nekem is kell a számod! Meg még vkié, és akkor én majd 3 helyre küldöm (ZSu tuti kapj)! De ha istentelen nagy frontra szülünk, akkor lehet, hogy egyszerre tününk el!

Olyan fini sóskát csináltam... :P

Ja anyai ösztön:
Szerintem ez a para az agyonképzett filózós nőket érinti, tehát MINKET! 8 általánossal az ember nem filózza végig az életét! :wink:
Túl sok pszichológiai izét, meg "szakirodalmat" olvasunk szerintem!
Ja és aki napjában böködi az ujját cukor miatt, nomeg cuccok ezreit veszi - Móni nyugodtan vedd célzásnak - annak tuti van már feléledt az a bizonyos ösztöne, kb akkor amikor a 2. csík megjelent a teszten! :lol: :lol:
Mondjuk ettől leszünk nagyon terhesek, meg nagyon kismamik, csak próbálunk egyensúlyozni az anyai ösztönünk és az eddigi életmódunk és érdeklődési körünk közt, hogy azért mégse mi legyünk a büfi-kaki-pelus szentháromságban élő anyukák és a játszótéren túl is ellássunk...
De ez így van jól, tehát Móni nyugodtan paráz rajta, titkon mindenki ezt teszi néha... :wink:

Jutta

KépKép
jutta

itt is dörög, pedig mára nem is mondtak frontot... vagy csak lemaradtam róla?

Jutta

KépKép
jutta

Köszi a cimet Andi! Na itt laktam régen :lol: Különben én is arra voksolok, hogy örül, ha eszem valamit. Különösen akkor viháncol, ha édeset eszem. Remélem jó evő kis dundi haspók lesz! Én is jó kövér gyerek voltam...most is látszik, nem? :lol:

Nem vettétek észre, hogy az időjárást mostanában 1 nappal előre nem tudják megjósolni?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Hahó!!

Köszi a szobadicséreteket!! :D

A két ágy pedig azért van,mert a páromnak van az előző házasságából egy 8 éves lánya és megigértük neki,hogy ő is kap helyet a szobában!! :)
Majd ha meg eljön az idő,megkapja Molli....össze lehet tolni...Zoénak meg majd kitalálunk valamit!!!

Azt hiszem alszok egy kicsit...

ancsi26

Kicsit bekukk!

Andi, a Petra rucik édik nagyon. Nálatok is lesz mit felvenni a gyerekeknek. :lol: A cukorhoz, gratula. mennyire tartod a diétát?
Zsu: ha kaja után ugrándozik Panka, bizti örömében teszi :wink:
Ádámka, pl a dinnyét nagyon szereti, mert ha azt eszem, akkora bulit rendez, hogy csak na. Viszont, ha sokat eszem és kitólja magát (ezt írtad te is), azt nem hiszem, hogy azért terszi, mert örül, sztem kevesebb helye van a teli gyomortól, és rendezi a lakosztályát. (vagy ez már belemagyarázás és tudathasadásos eszmefuttatásba megyek át? )
Én is akarok dörgést, vagy vmit, ami segít a fejfájásomon és iszonyúan ég a nyelőcsövem.
Jutta, mondtak mára frontot. Kérdezz engem, ha esetleg nem vagy biztos benne van-e, mert marhára megérzem.
Ancsi: a 3 lány, milyen jól ellessz majd a rózsaszín babaszobába.
Tényleg gyönyörű lett.

Kép
Kép
gabcii

Marek, köszi a számod, ha estleg a privim nem ment volna el.
(csakmert, nálam nyoma sincs, hogy elküldte volna)

Kép
Kép
gabcii

Gabci, pont erre gondoltam, hogy ha sokat eszem, akkor a már amúgy is kevés helyétől fosztom meg, azért fesziti magát :lol: Szerintem ez nem belemagyarázás.
Most már 1 óra óta egyfolytában eszem, és már nagyon ideges, akkorákat feszit. Szegény, egy időre felfüggesztem most a kajálást :wink:

Dörögni pedig nálunk már tegnap is dörgött, eső mégse lett belőle!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Andi! Ikres témában később nyomnék valami pozitívat (mer' ugye a baráti körben csak 2 helyen vannak ikrek, a tágabban meg még 2-3 szal, majd biztatlak) csak most semmi időm. Az unokatesóm végig unatkozta a terhessége utolsó heteit, én meg azt se tudom merre szaladjak. Bakker, hogy osztotta az észt, asszittem fejbe verem és még azt se tudta, h az anyja, hogyan mossa a gyereke szaros pelusát! Na de ez egy másik történet!
Jutta! Valóban túl sokat filózok, ez a jó anya téma. Én jó anya leszek, de h tökéletes-e? Ez itt a kérdés! Mer' hogy egy maximalista állat vagyok! És ugye mindig lehet többet tenni!
Zsu! Hát így Bp-től 30 km-re nem hiszem, h nagyon vidéki lenne az élet! És bizony itt ezt megkérdezik! (Nemcsak tőlem! Már hogy lány...stb.)
Hajni! Mi van már? Mér' rossz a kedved?
Gabcii! Már most gondoskodsz,de jó! De arról is h majd kapjunk képet is rólatok!
Na rohanok, mert vacsora vendégeknek hívott az egyik jó ismerősöm, és most mutatja meg a francia hapsiját is! Ma már nem leszek!
Timi! Mi van veletek? Csak nem tyukot kopasztassz? :roll:

Kép
ermoni

Jaj! És mindenki azzal jön (amióta ti is mondtátok!), hogy fú, mekkora a hasad! Kezdenek komplexusaim lenni! :oops:
Még a végén fogyóznom kell!
Marek, majd elmesélem, h mit ettem (és valóban 3x annyi volt, mint amit a férjem evett és nem érdekelt a szénhidrát! Így lett másnap reggel 4,4 a cukrom!).
Na, írjatok, h legyen mit olvasni! :wink:

Kép
ermoni

Móni, ha fogyózol, attól nem a hasad lesz kisebb :lol: az igy is úgy is nőni fog!

Na léptem mára, csinálok otthon finom csirkesalit, jók legyetek és ne parázzatok semmin!
:arrow:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

no drága Móni, pont ezzel kapcsolatban láttam vmit a tévében:

Mármint, h tökéletes leszek -e mint anya...

Zanzásítva a pszichológus eszmefuttatását:
Tökéletes na az nincs, és ha az akarsz lenni, akkor csak frusztrált leszel - és most figyelj - pont a frusztráltság miatt közel se leszel olyan jó, mint lehetnél! Tehát lentebb kell adni a mércét: pl. elég jó anyának akarok lenni szintig...
Ez ált. az - most is figyelj - 30-as éveikben gyereket vállaló, szép karriert ill. szakmai életet befutott anyák problémája! persze az első gyereknél...

No én még mindig csak 28 vagyok, ez nem fenyeget! :wink:
Mi lenne ha 2 évvel idősebb lennék, húúú ezt megúsztam....

No én csak elég jó anya akarok lenni, Dorkának meg megmondom, h ezt dobta a gép... :lol: :lol:

Most őszintén: szüleink TÖKÉLETESEK voltak? vagy ismerünk TÖKÉLETES szülőket? én speciel nem, de pl. tök boldog gyerekkorom volt és szerettek, h anya pl. túlságosan féltet... hát ez legyen a legnagyobb bajom az életben...

Jutta

KépKép
jutta

Na, itt....

Elmentem vásárolni, így kicsit jobb lett a kedvem.
Végre vettem egy csomó cuccot, ami majd a pocak nélküli időben lesz jó. Ez feldobott. :lol: :lol:
Mostanában nem szerettem plázázni, mert depis lettem attól, h nem jönnek rám szép cuccok, és bálna vagyok éss.......

Amugy nem tom méé szar a kedvem, így keltem. :? Lehet, h a front?!

Tel.számot nekem is küldhetne valaki. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Hali

Móni
iszonyat frontos vagyok,Maja nem akart aludni,de apa hozott egy magnumot az majd magamévá tezsem és egyből jobban leszek.Fáj a fejem ,melegem van,holnap védőnő fúúúj.Nincs kedvem élni se .

na megjött aranycicám

Andi
édesek a rucik:rózsaszínbody a legtutibb :-)
Vendég

telószámot küldhettek nekem is bátran :-) én kinek küldjem?

Így keletkeznek azok a bizonyos Maja foltok amivel nem bír még az Ariel gél sem Kép
Vendég

újra itt
én szívesen elmentem bárki, de tényleg bárki telefonszámát. asszem, Mareké nekem már megvan... Timi, küldd bátran. csak nem egyszerre szülünk. ;)
én amúgy azt gondoltam, h majd Apuka beír ide... őt még nem kérdeztem...

Jutta, ez nagyon jó, h ezt dobta a gép... hehe :P
:lol:

Timi, ez a csajszi... olyan, mint az anyja, látom én... a szeme sem áll jól ;)

Móni, el ne felejtsd a pozitívat ikreséknél!!

cukor: ha jól értettem, nem az a gond, h cukorbetegek lennénk, hisz az éhgyomri ugyebár mindenkinek jó eredménnyel 'sikerült'. az árt a babának állítólag, ha túl nagyok az ingadozások, ami a hirtelen nagy mennyiségű szénhidrát-bevitelnek köszönhető... és különben sem a másnap reggeli számít, nem, Móni? pont te mondtad, h étkezés után pont egy órával kell mérni, különben az egész nem ér semmit...

Kép
an°°di

ja, és Gabcii, én tartom a diétát. kicsit unom néha már, meg nem bírom, ha eltiltanak vmitől (emberi hiba, sztem, nem egyedi jelenség), de ha ezzel két gyereknek is jobb eséllyekkel indul az élete, akkor ez sztem nem túl nagy áldozat. arról nem is beszélve (apropó bálnagondolatok Hajnitól ;) ), h ikerterhesen azért lehet ám hízni rendesen. és ha nem muszáj, nem lennék 100 kiló... :? 8)
bár ma megbeszéltük a barátnőmmel, h akkor megyünk el somlóit zabálni, ha ez megtörténik... :lol: :o :wink: :twisted:

Kép
an°°di

hát, ha sehol senki, akkor én is lelépek. már a vcsora is megvolt, és a gyerekeknek sincs semmi kedvük üldögélni. a bokám is fenomenális... holnap nem leszek: reggel munka, délelőtt doki, délután kocsiprojekt (jajj 8) ). este azért bejelentkezem, ha lesz kedvem és/vagy időm.
mindenkinek nyugodalmasat!
szasz
:arrow:

Kép
an°°di

Sziasztok!

Jöttem. Kicsit kukkolni. :) Befejeztük a falazást. Juhééééjjj. :D:D:D Apával vakolunk már. éééés én is vakoltam. És tök jó. :D Csináltunk egy pár képet. Rakok fel kettőt. De előre leszögezem, hogy nálunk csak a nagymamám és anyukám bagózik, és tőlünk meg csődbe mehetnek a sörgyárak.. :D:D:D
Holnap reggel nst-re megyek, utána meg osanba. Úgyhogy nem jövök csak este.
Bocsi, hogy nem jelentkeztem, de belehúztunk nagyon. Meg néha már golyóznak a szemeim. :) Majd visszaolvasok, amint van egy nyugodt percem.
Ja tényleg. Én kinek küldhetek sms-t ha megvan a baba? :D

A képek:
KépKép

Puszi mindenkinek és vigyázzatok magatokra.
Rita

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Rita
Hát nem semmi munkásembör vagy!!! Látom nem unatkozol így az utolsó napokban sem.... :lol: :lol: :lol:

Én kinek üzenhetek??? Bár nekem apuka biztos beír nektek csak hát nem biztos, hogy az lesz az első dolga, az üzenet talán gyorsabb... :lol:

marek

Marek
nekem ;-)

Andi
cseréljünk :-) számot

én egy gyerekkel is leszek 100 kiló :? már nem sok választ el

Rita
csini vagy a képen 8)
Vendég

Elmentek a haverok...megbeszélem az Olgával, hogy ma aludjunk, remélem megérti...
Jó éjszakát mindenkinek!!!

marek

sziasztok!
Tegnap annyian jártak nálunk, hogy egyszerűen leülni nem tudtam, nemhogy a gép elé! (Albit adunk ki...)
No meg savanyúság elrakás, főzés mosás.
Ma már pakolnom kellene, holnap este utazunk a Balcsira, bár szerintem nem lesz jó időnk. Bár inkább ott, mint itthon, nagyon szükségünk van egy kis kikapcsolódásra!
Anyós ujja bedagadt estére, de nem jajveszékelt szerencsére!

Brendonos takaró nagyon jó! Nekünk is hasonló van, és a szülőszobán nagyon hasznos az ilyen, hogy a picit, jól be tudjátok bugyolálni, fürcsi után! Kórháza válogatja, de utána Istvánban pólyába teszik piciket.
Jutta, lehet csak gyüminapot is tartani pocakosan? Ezt nem is tudtam!

Andi, sajna nálunk még gyerekkocsival terhesen sem mindig veszik észre, hogy terhes vagyok……Tegnap is volt a buszon fejfordítás rendesen!!!
Rucik édi-bédik! De jó, hogy jó a cukrod! Én is megyek ma ellenőrzésre, meg azt a fránya ekg-t is megcsinálják végre!
Ez a boka, meg egyebek dagadása nagyon érdekes. Nekem most csak a kezem dagad, de csak kicsit. A bokám nem. Pedig Gergővel nagyon durván dagadt már ilyenkor.

Az elefánis szoptatós fotel kafa!! De ha van valakinek ikeás fotel, az is nagyon jó szopis fotelnak, még ringatni is lehet benne a gyyerkőcöt, nekünk az nagyon bevált. Ha Gerinek jön a foga, vagy nagyon nyügi, ott altatja apja, az mindig bejön!

Móni ne aggódj, bizti nagyon jó anyuci leszel, és mindent megoldasz majd, meglátod!!! Míg el nem felejtem, nagyon aranyos kismami pocid van! És mindenki nagyon nagyon jó anyuci lesz, és ha majd valami nem lesz okés, majd megosztjuk egymással a gondokat, és segítünk. Nagyon jó, hogy van ez a fórum, meglátjátok. Bár szerintem kicsit le fog ülni az egész, ha mindenki babázni fog!

Timi, nagyon jó a takarótok, no meg az a bizonyos „nagy büdös ogre’ nagyon csípem!

Zsu, a „szerelmetes fiam”-nak ki az írója? Érdekelne.

Jutta, remélem ezt a pszichológus dumát nem veszed be. Ha ebből indulunk ki, akkor én nem is lehetnék jó anyuci!

Telószámokat én is szívesen cserélnék, ha lehet!

Remélem még lesz időm benézni utazás előtt, hiányozni fogtok! De most mennem kell, Geri már szereli a számítógépet....

Kép

Kép
katherina

Jó reggelt!!!

Látom pihengetünk...kivéve aki dolgozik ugye... :wink:
Asszem nagyon készül a testem a szülésre, mert egész éjszaka keményedett a hasam....ilyen még sose volt...remek... :cry: Remélem nappal nem fogja ezt csinálni, de azért azt hiszem, hogy pihinapot tartok...tegnap egy kicsit sok volt, lehet, hogy ezért... :roll:

Kat
De jó, hogy mentek a Balcsira...!!! Én is akarok!!!

marek

Sziasztok!

Rita, te se vagy semmi ekkora hassal!!

Marek, azért ennyire még ne készüljön a tested... magnézium?

Kat, nem veszem komolyan, pont azért írtam Móninak, mert az egész arról szól, hogy nem szabad túlparázni...
Ja és nekem a gyümi napot (heti 1-2) dietetikus, védőnő és orvos mondta! HA pl vizesedsz, meg túl sokat hízol stb...

No dologra fel, vár a vasaló! Meg a szlák, meg a .... :twisted:

Jutta

KépKép
jutta

Ahoj!
Vacsi letudva! Jó volt, francia pasi helyes volt (ő főzött), így tegnap abszolút francia kaját ehettem. Én azt nagyon szeretem! (Ellenben a kínaival, a törökkel stb. De tudom, h itt sokan szeretitek a kínait! A férjem is imádja!)
Valami lőrét is ittak a többiek (bár először próbáltak szolidálni és mindenki ásványvizet ivott, de mondtam vedeljenek csak, én is azt tenném a helyükben, ráadásul a férjemnek is engedélyeztem, így vezethettem éjjel hazafelé!), valami bröton édes kontyalávalót!
Vett a férjem egy relax fotölyt nekem (nem zsámolyosat, ennek állítható a lábrésze!), és kényelmes volt! És a kiállított darab sem nyikorgott, mert ott nyúztam!
Zsu! Szal, ha fogyózom, attól nem lesz kisebb a hasam? :lol: Pedig asszittem! Inkább ezt a hirtelen növekedést akarom kordában tartani, mert ha így halad, akkor nem fogom elbírni a hasam! (Se a gerincem, se a lábaim!)
Andi! Ikres sztori majd ha leszel! Addig is cukor: tök mindegy, h mennyi szénhidrátot nyomsz, ha a hasnyálmirigyed működik! És mindig reggel a legmagasabb, mert a cukrosoknak éjjel alig-alig működik a hasnyálmirigy (a barátnőmnek pl. lehet, h inzulinpumpát kell beültetni épp emiatt!). Szal az előző napi zaba a másnap reggeli mérésben még lazán ott van! Én csak ezért írtam! :wink:
De amúgy meg tényleg kaja után 1 órával kell mérni, mert arra vannak általános adatok!
De tényleg, miért nem vesztek cukimérőt? Nem kéne ennyit védőnőhöz, stb. rohangálni? Vagy akkor is?
Marek! Én a "diétámból" alap szénhidrátbombákat hagytam ki, és nagyjából egésznap csipegetek (mint eddig is!). De vasárnap bevágtam 2 tányér húslevest (tésztával), mert olyan fini volt! Aztán 2 féle töltött, panírozott sertésszelet volt, meg isteni sült csirkecomb. Mindegyikből ettem. Egy kis rizst ettem hozzá és 2 adag házi savanyút. És torta is volt :oops: , finom meggyes. Én azt is bevágtam, egésznap utaztam és utána itthon már csak gyümölcsöt ettem! Lehet, h hülye vagyok és ártok a gyerekemnek? Nagyon remélem, h nem!
Jutta! Nem olvasol Te egy kicsit sok "szakirodalmat"? Frusztrált... Hát sztem nem vagyok idegbeteg, még! Nem is nagyon akarok, nyilván ahogy telik az idő, az embernek (elméletileg) több esze van és tudatosan is meg akarja élni a dolgokat és nemcsak ösztönösen. De akkor is maradok maximalista! Hová tegye fel az ember a lécet, ha nem a legmagasabbra?
Kat! Örülök, h nincs komolyabb baj anyóssal sem! Jó Balcsizást! Sztem jó időtök lesz!
Rita! Jól áll a malteros kanál! :lol:
Timi! Front volt! Én most valahogy könnyen átvészeltem (észre sem vettem :roll: ). Remélem ma jobb napotok lesz! Ez a kiscsaj meg jól láthatóan egy égetnivaló kis boszi! Nem is csoda, h ennyi fejtörést okoz neked! :wink: Apával mi van? Normalizálódik a helyzet?
Többiek? Hol vagytok? Remélem mindenki jól van!
Néha-néha benézek, mert ma lesz rá időm! (Remélem!)

Kép
ermoni

Rita, marha jók a képek, jót röhögtem :lol:

Marek, az én számom már nincs meg? Küldöm priviben, nekem üzenhetsz. Te is küldöd a tiédet? Nekem csak Juttáé van meg.

Kat, a könyvet Howard Spring irta. De nem happy end, szóval hangulat kell hozzá!
És jó utat, pihenjetek jól még egy utolsót, utána úgyse nagyon fogsz tudni :wink:

Szerintem ha egy anya tökéletes akar lenni, akkor az a gyerek agyára megy. Szóval sztem is elég jó anyának lenni :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Oké Zsu! Tudomásul veszem, hogy le vagyok hurrogva... :(
Ilyen témát többé nem hozok fel és nem szólok bele- ha kibírom! 8)

Kép
ermoni

Oké Zsu! Tudomásul veszem, hogy le vagyok hurrogva... :(
Ilyen témát többé nem hozok fel és nem szólok bele- ha kibírom! 8)

Kép
ermoni

A nyomaték kedvéért tettem fel 2x, meg a babanet írta ki, h egy darabig nem szólhatok hozzá! Kaptatok Ti már ilyen üzenetet? Lehet, h tényleg túl sokat jár a pofám?

Kép
ermoni

Sziasztok.:)

Ma megint melónap. :?

Marek:
köszi a számot. :)
Te viszonylag távol vagy Tőlem ( mármint hetekben) így Neked fogom küldeni az sms-t. :wink:

Na, majd még jövök. :)

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Most már annyi számot begyűjtöttem, hogy a férjem nem győzi majd írni az üzeneteket....

A barátnőm még mindig nem szült meg...ilyenkor már nem biztos, hogy olyan jó várni.... :roll: De milyen jó neki...ebből is látszik, hogy Angliában mennyire nem stresszelik túl a kismamákat. Hazajött szülni egy hónappal ez időpont előtt, a férje meg 6 nappal a kiírt időpont előtt érkezett...tudták, hogy addig nem szülnek :shock: Soha senki nem nézte a méhszáját, tehát nem kellett ilyesmin aggódnia....ja, és majdnem végig dolgozott, nem ám otthon pihengetett mint én.... :roll:
Nekünk meg annyi fölösleges paránk van :evil:

Móni
Jól beszólt neked a Babanet....én is kaptam már egyébként ilyet, de én ennyire nem vettem magamra :lol: Pedig ugye én mindent... :oops:
De szerintem most már nyugodtan írhatsz, megnyugodott a rendszer.... :lol:

marek

Hali!

Móni... most te veszed magadra? :cry:

Ja... bejelentkeztem a gyerek dokinál! NEm mondta tutira, de azt mondta, h szülés után hívjam és megpróbálja Dorkát bevállalni (nem ő a körzeti, de mondtam neki, h ragaszkodnék hozzá, mert jókat hallottam róla). Köszi Rita a számát!!!

Zsu, ugye te már csak a héten dolgozol? Milyen érzés? Utána kajcsizhatunk néha együtt , 2 kifőzde is van Veresen!

Nekem is küldhet bárki számot, és viszont küldöm az enyémet! Ciripke, pl. a tied is érdekelne - ha véletlenül egyszerre szülnénk, akkor mehetünk egy szobába! :wink:

Tényleg Ti milyen szobát szeretnétek, már ha a kórházban lehet "válogatni"? Nálunk van 2 ágyas és 1 ágyas fizetős szoba is.
Elég lenne a 2 ágyas, de egy ismerősöm pnt kikapott egy kisebbségi csajt anno - ez még nem lett volna baj! - akinél állandóan voltak vagy 5-en... Mondjuk úgy nem szoptatnék na... :shock: :shock: :shock:
Emiatt a sztori miatt gondolokodom az egyágyasban, meg oda apuka is be tud jönni több órára este és ismerkedhet a lányával nyugodtan, nem kell a "társalgóban" lennünk, ez meg nekem lenne könnyebbség, ha pl fáradt vagyok!
Persze Dóri, ha veled egyszerre szülök, akkor ismerőssel tuti jó lenne a 2 ágyas!! :lol: :lol:

Hajni, te meddig fogsz dolgozni???

Jutta

KépKép
jutta

Jutta
Nálunk nem lehet válogatni....oda fekszel, ahova raknak.... mind sokágyas szerintem...bár mintha lenne egyágyas is minden osztályon, de ahhoz nagyon csókosnak kell lenni szerintem...
Viszont nálunk nem jöhet be látogató egyáltalán, és akkor nem biztos, hogy jó az egyágyas, mert senki nem segít.... szóval én így nem lennék egyedül.... Hogy van az, hogy máshol bemehetnek látogatók??? Mi van ha a szomszédhoz bemegy egy csomó ember? Csak egy legyen beteg közülük :roll:Meg hát a szoptatás.... Talán annyira nem is hülye ez a rendszer nálunk, bár tudom, hogy műtét után nagyon gáz, ha senki nem segít......Tudjátok, hogy nekem van egy ilyen parám.....egy ilyen is :oops:

marek

szasztok

hú de szar éjszakánk volt,nem részletezem.szerencsére bevittek anyósék a terhesgondiba így a buszozást megúsztam,szabályosan fulladok alapból ügye a túlsúly.plusz gondolom a tüdőm is nyomorítva van.ezentúl kell jönnie apának is.szept 5 én lesz ég vérvétel,plusz védőnő,tgyás papr utána már a kórházba kell mennem htente.

Jutta
nálunk nincs választási lehetőség,van a roomin ahova nem jöhetnek be látogatók.van egy s kettő meg több ágyas szobák,ha nem tudja kire hagyni az eber a babát átviszi a csecsemősökhöz.Majcinál ott nem volt hely,6 ágyas gyerekágyra kerültem,egy katasztrófa volt.tisztára belehülyültem :-( most állítólag csinálnak roomint gyerekágyon is,ennek örülök,csak ott nincsenek csecsemősök,nem igen lehet elkóborolni a babától.
De nekema ami a legrosszabb,hogy fogom bírni Maja nélkül????nem tudom,nagyon nehéz lesz,most meg állandóan azért fogok bőgni.Azts e tudom mi lesz vele ha szülök,lehet feláldozom magam és egyedül szülök

Móni
én is kaptam már ilyen intelmet :-)

apa?szépen veszekszünk,nem részletezem. :?
Vendég

Móni, ugye nem vetted komolyan magadra? Hidd el, nem jó a tökéletességre való törekvés! Bár én az élet egyéb területén is ilyen vagyok, törekszem a tökéletesre, állitólag azért fáj állandóan a fejem, mert mindig ki akarom hozni magamból a maximumot. Szóval bagoly mondja verébnek :lol:

Jutta, igen, már csak a héten dolgozom. Kifőzde randikat megbeszéljük, már gondolkodtam is rajta, hogy hol fogok kajálni, mert hogy minden nap nem főzök, az tuti!
Én is 1 vagy 2 ágyasba akarok menni, állitólag a 2 ágyasban figyelnek arra, hogy kisebbségi ne kerüljön be, őket együtt teszik. Viszont azt nem tudom, hogy 2 ágyasba bejöhetnek-e a látogatók, jó kérdés, szülésznőtől majd megkérdezem! :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Móni:
nekem is írt már ki ilyet. :)

Jutta:
végig. Lehet majd innét írok, h ok, munka felfüggeszt, indulok szülni. :wink: Majd az egyik ügyfél bevisz. :lol: :lol: :lol:
No ez vicc volt, de amugy tényleg végig. :wink: Bár már fáraszt és nyűg is,de én becsavarodnék otthon asszem. :?

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Aki szeretné, szívesen elküldöm a számom. Timi, a tiéd éredekelne, ha nem gáz.

Rita: így a célegyenesben, ennyi energiád van még? Irigylésreméltó, komolyan. Ezek a képek... ejjj :lol:
Kat, neked kellemes nyaralást, balesetmentes anyósozást.
Mindenképpen rooming-in ben szeretnék lenni, 2 ágyasba, kisebbségimentesbe. Ja, aztán majd kapom, amit kapok, mi?!
Nálunk, úgyse jöhet be látogató, tehát az egyágyas nekem túl nagy falat lenne. Timi, télleg, ha nem lehet látogatni, csak a társalgó helységben, akkor a te Majcis bentfekvésed alatt, mit kerestek ott csőstől egyes emberek a kórteremben?
Mondjuk, bízom benne, ha apuka átöltözik fehérbe, nem dobják ki mellőlünk, mert legalább addig el tudnék menni tisztálkodni.
Engem már a meglévő , közös paráink, nem nagyon kötnek le.
Szereztem újat, a kórház parát, az meg el fog kísérni hazajövetelig sztem.
Ma annyira rámtört a fészekrakási láz. Van ennek vmi jelentősége??? Ma kimosom és átválogatom méret szerint Ádámka cuccait. Eddig korainak gondoltam. Kitalálom mi kell még a kórházi cuccomba, és elkezdem összerakni.
Van még kb 1 hónap vissza, de én már most izgulok, meg érzem, hogy már nincs is annyira sok vissza, meg fééleeek.
És mi van, ha föl sem vagyok én erre még készülve???

Kép
Kép
gabcii

Hajni, neked nem dagad a lábad és tudsz még menni és ülni is, hogy dolgozzál végig?
Timi: nem tudsz megkérni barátnőt, aki ott lesz veled szülésnél?
Gondolom Maja nem marad el anyósékkal?

Kép
Kép
gabcii

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?