Ahoj!
Vacsi letudva! Jó volt, francia pasi helyes volt (ő főzött), így tegnap abszolút francia kaját ehettem. Én azt nagyon szeretem! (Ellenben a kínaival, a törökkel stb. De tudom, h itt sokan szeretitek a kínait! A férjem is imádja!)
Valami lőrét is ittak a többiek (bár először próbáltak szolidálni és mindenki ásványvizet ivott, de mondtam vedeljenek csak, én is azt tenném a helyükben, ráadásul a férjemnek is engedélyeztem, így vezethettem éjjel hazafelé!), valami bröton édes kontyalávalót!
Vett a férjem egy relax fotölyt nekem (nem zsámolyosat, ennek állítható a lábrésze!), és kényelmes volt! És a kiállított darab sem nyikorgott, mert ott nyúztam!
Zsu! Szal, ha fogyózom, attól nem lesz kisebb a hasam?
Pedig asszittem! Inkább ezt a hirtelen növekedést akarom kordában tartani, mert ha így halad, akkor nem fogom elbírni a hasam! (Se a gerincem, se a lábaim!)
Andi! Ikres sztori majd ha leszel! Addig is cukor: tök mindegy, h mennyi szénhidrátot nyomsz, ha a hasnyálmirigyed működik! És mindig reggel a legmagasabb, mert a cukrosoknak éjjel alig-alig működik a hasnyálmirigy (a barátnőmnek pl. lehet, h inzulinpumpát kell beültetni épp emiatt!). Szal az előző napi zaba a másnap reggeli mérésben még lazán ott van! Én csak ezért írtam!
De amúgy meg tényleg kaja után 1 órával kell mérni, mert arra vannak általános adatok!
De tényleg, miért nem vesztek cukimérőt? Nem kéne ennyit védőnőhöz, stb. rohangálni? Vagy akkor is?
Marek! Én a "diétámból" alap szénhidrátbombákat hagytam ki, és nagyjából egésznap csipegetek (mint eddig is!). De vasárnap bevágtam 2 tányér húslevest (tésztával), mert olyan fini volt! Aztán 2 féle töltött, panírozott sertésszelet volt, meg isteni sült csirkecomb. Mindegyikből ettem. Egy kis rizst ettem hozzá és 2 adag házi savanyút. És torta is volt
, finom meggyes. Én azt is bevágtam, egésznap utaztam és utána itthon már csak gyümölcsöt ettem! Lehet, h hülye vagyok és ártok a gyerekemnek? Nagyon remélem, h nem!
Jutta! Nem olvasol Te egy kicsit sok "szakirodalmat"? Frusztrált... Hát sztem nem vagyok idegbeteg, még! Nem is nagyon akarok, nyilván ahogy telik az idő, az embernek (elméletileg) több esze van és tudatosan is meg akarja élni a dolgokat és nemcsak ösztönösen. De akkor is maradok maximalista! Hová tegye fel az ember a lécet, ha nem a legmagasabbra?
Kat! Örülök, h nincs komolyabb baj anyóssal sem! Jó Balcsizást! Sztem jó időtök lesz!
Rita! Jól áll a malteros kanál!
Timi! Front volt! Én most valahogy könnyen átvészeltem (észre sem vettem
). Remélem ma jobb napotok lesz! Ez a kiscsaj meg jól láthatóan egy égetnivaló kis boszi! Nem is csoda, h ennyi fejtörést okoz neked!
Apával mi van? Normalizálódik a helyzet?
Többiek? Hol vagytok? Remélem mindenki jól van!
Néha-néha benézek, mert ma lesz rá időm! (Remélem!)