Sziasztok mindenki!
Az elmúlt 3 hétben nem tudtam sem olvasni, sem írni a topikot, mert hol nyaralgattunk, hol meg annyi meló volt, hogy jóformán még egy pohár vizet sem volt idôm meginni. Most meg nem gyôztem visszaolvasni.
Elôször is!
Tekiroll, Brinza, Barbi! GRAULÁLOK!!!!
Nagyon örülök, hogy megvan a várva várt babátok, sejtettem én, hogy így lesz mostanra. Jó egészséget és nyugis éjszakákat kívánok mindegyikôtöknek!
Nem tudom, hogy ti hogy éreztétek magatokat ilyen idôs terhesen, mint én, de engem majd szét vet az energia és a boldogság. Ehhez gonodolom az is hozzájön, hogy nyár van, amit imádok.
A pici a pocakban nagyon élénk, az egyik nap akkorákat rúgott a köldököm környékén, hogy szabályosan fájt, bevallom kicsit meg is ijedtem tôle, hiszen alig múltam 5 hónapos terhes, mi várható késôbb... de aztán megbeszéltem vele, hogy ne okozzon fájdalmat az anyukájának, azóta nem is bántott a kis drágám
Tegnap voltam UH-n a Halász dokinál, és megerôsítette a 18. hetes UH-t, mely szerint kislány lesz! Nagyon örülünk neki, mindketten picit jobban szerettünk volna kislányt...
Szerintetek milyen név az, hogy Tamara? Férjem nagyon oda van érte, és már én is egészen megbarátkoztam vele. Nekem, mondjuk a Hanna is nagyon tetszik, de félek tôle, hogy az mostanság kicsit túlságosan felkapott.
Üdvözlöm az újakat is! Írjatok, kérdezzetek bátran, örülünk nektek! Majaeszti! Én sajnos nem hallottam semmit az orvosodról.
Tekiroll! Jól emlékszem, hogy te jársz még Halászhoz...?
Most, hogy olvasom, hogy naponta jártok ctg-re, áldom az eszem és a szerencsém, hogy átjöttem az Uzsokiba. Én az Erzsébet Királyné útján lakom, így még békaügetésben is beérnék a kórházba pár perc alatt. Ha régi dokimnál maradok nemcsak anyagilag mentem volna tönkre, hanem idegileg is, mert járhattam volna át Budára a Szent Imrébe. Egyébként miért kell a végén ilyen gyakran ctg-ni, tul.képpen mi célt szolgál a viszgálat?