Sziasztok!
Sziszka,
Udv! Miota eltek kint? Ideiglenesen, vagy ott is maradtok? A szopival segitettek a korhazban? Ott mi a divat: cumi, szopi, tap, sirnihagyas, egyuttalvas stb kerdesekben?
Livi,
Szia!!! Jo ujra olvasni teged! (Csak a tobbiek tajekoztatasara leirom, hogy mi Bacilivivel egy napra voltunk kiirva, es egyutt izgultuk vegig az utolso heteket, talalgattuk, hogy ki fog szulni elobb. Aztan vegul mindketten tulhorduk a babakat es Dalmival jol beeloztek minket a finisben
. )
Fogkefe,
Amig Levi fogai kicsik voltak addig en is gumisortessel mostam, de ha mar nagyobbak a fogak akkor ez nem eleg, mert nem er le a fogak tovehez. Most mar rendes babafogkefet hasznalunk, pici feje van, puha lekerekitett sortekkel. Minden kaja utan atdorzsolom a fogait, vagyis naponta ketszer. Este az utolso szopi utan is kene, de mostanaban bealszik, en meg emiatt nem keltem fel.
En is oda szoktam neki adni a kefet egy kicsit.
Alvas,
Szerintem total babafuggo es korfuggo hogy mennyit alszanak napkozben. Levinel nagyon egyszeru a dolog, mert ha kezd nyugos lenni akkor tuti almos, megha nem is mutatja mas jelet az almossagnak. Leteszem, es mikor ebred megint minden szep es jo 3-4 oran keresztul. Nalunk ezek a periodusok ismetlodnek, csak az alvasok kozotti szunetek nyulnak ahogy cseperedik. Ha valami gigszer van es mondjuk osszesen csak 2 orat vagy kevesebbet alszik egy nap, akkor azt este nagyon megerzem
. Osszessegeben delelott es delutan alszik kb masfel-ket orat. ha makom van este is szundit egy rovidet furdes elott. Egyebkent sokszor en is ugy erzem, hogy o "nem er ra" aludni napkozben. Gyakran szopizni sem
.
Zsuzsu,
Azta! Fanni olyan abban a kisszekben mint egy nagylany! Foleg a utolso kepen. Nagyon szep!
Tinu,
Eszmeletlen sokat valtoztat Tundi arckarakteren ez a csatt. Nagyon jol all neki!
Tali,
Jo nektek, hogy tudtok talizni!
Gusztav vs. Hitler,
Mi Gusztavosak vagyunk. De nem emlekeztem am pontosan hogy milyen haja van Gusztavnak, utanna kellett neznem. Ilyen:
:
Megneztem a kepeiteket a Yahoon, nagyon szepek! Ha lesz idom, majd nyitok en is egy albumot.