Új privát üzeneted érkezett!

Holnap elviszem az Anya taníts engemet, Megnézzük mit "kellene" a gyerekekkel játszani.:)

csernusn
 
 


Újak közül jön valaki holnap?

Egyébként a hófordulós babáknak sok boldogságot!!!![color=red][/color]

csernusn
 
 


Ricsi baba boldog felediket :):):)

pár friss kép: amennyire utált hason lenni mostanában igy alszik:
Kép


olvasnak apával :

Kép

fürdés után kócosan :

Kép

Új labdát kapott csörög anyag könnyü markolni:)

Kép

nika70
Salgótarján
 
 

 
 

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket!

Roni nagyi!

Nagyon cuki a kép, köszönjük szépen :lol:


Tali: sajna mi nem tudunk jönni, nincs messze pest tőlünk, sokat is járunk fel, de én vezetni nem merek. Van jogsim meg kocsim is de félek :oops: A volán buszt meg kihagynám főleg a bkv-t. Talán majd egyszer később.... 8)


Nika!

Ricsi is így alszik mióta magától hasra tud fordulni, addig meg üvöltött ha hason volt :lol:
Aranyosak a fiúk olvasás közben :lol:



Oh, hív a Ricsi pedig még annyi mindent akartam írni..... sziasztok



na jó ha most sem tudom elküldeni akkor feladom :evil:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


sikerült :lol: na tényleg léptem sziaszotk

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Sziszi!Milyen ügyes Csanád!Hát,igen,mostmár úgy kúszik Martinka is ,mint a villám. Pillanatok alatt odaér mindenhez,és persze nem a játékai érdeklik,hanem pl.:a videó, számítógép,papucsok.Nagyon résen kell lenni!
Egyébként olyan boldogság látni ahogy fejlődik, nő, ügyesedik!Igaz?
Néha csak nézem ahogy játszik,és pityergek egy kicsit,az örömtől!

Niki!Kb. 7 évvel ezelőtt a szüleim Pesten laktak,többször felmentünk mi is a férjemmel,és sokat sétáltunk a Margitszigeten!Olyan jó volt!
Dunaparton laktak,és nem tudta elképzelni anya,hogy honnan hallja a kakaskukorékolást!Budapest közepén!Hát a szigetről jöttMég mindíg vannak ott háziállatok?

Teszek fel képet Martinka ügyeskedéséről!
Kép
Vendég
 


Sziasztok!

LEnne egy kérdésem. Mikortól kell fogat mosni babáknak??? :oops: ÉS mivel és hogy és... VEttünk babylove-os szettet amiben van olyan gumisörtés na azt rágogatja fürdésnél. JA és egy hete van 2 fogunk.
Vendég
 


Ez tök furi írtam az elöbb de eltünt... :shock:

Szoval akkor mégegyszer... :shock:
Mikortól kell fogat mosni???? :oops: ÉS mivel és hogy és...stb???
Egy hete van 2 fogunk. Babyloveos gumisörtés fogkefét szokott harapdálni fürcsinél...ennyi :shock:

Ja és képzeljétek, d.u a nagyágyban aludt a csaj, megyek be hozzá és látom, hogy egy jó nagy tenyérnyi folt van a feje alatt...Tök megijedtem, nem tudtam elképzelni mi lehet... Hát KAKI volt :shock: :shock: Szépen összefosizta magát és addig tekergett míg a feje búbjától a talpáig csupa trutyi nem lett... :lol: Hát csak kacagni tudtam... (mondjuk hagy nem mondjam a matracunk hoyg néz ki... :shock: )
Vendég
 


Ooops, most látom mégis elment az első üzi... :oops: bocsi
Vendég
 


Szerintem jó,hogy rágja azt a gumisörtéset.Főleg,hogy van már 2 fogacska.Sőt,én azt hallottam, hogy amikor még nincs foga, akkor is lehet törölgetni evések után a baba inyét.
Kíváncsi vagyok én is a többiek véleményére!Ez egy jó kérdés!
Vendég
 


Szép estét mindenkinek!

Mági: Én szoktam néha csak úgy heccből fanni hajába csattot tenni. És nem szoktam a erősen belenyomni a fejébe, hanem valahogy alányúlok. Nem sokáig marad ott.
Viszont a minap kiokoskodtam, ohgy kicsi csipeszt teszek bele és az ott volt egy jó darabig. Amig valamihez oda nem dörgölődött, vagy észlelte és kihúzta. :lol:

Hitleres frizu?
Na ezen jót nevettem. :lol:

Ante: jaj nekünk Gusztis van.

És anno Fanninak , míg nagyobb volt és kissé sötétebb, na be lett Napóleonosra lőve a sérója. Vagy Supermenesre. Mikor milyenre. Vagy egyszerűen csak taréjba. :D

Talira és nem tudtam semmit venni, nem volt időm, de a múltkori ropi megvan. Nincsen kinyitva, zsír új. :mrgreen: Azt újra

Momi: Ricsinek boldog Felediket.

Marslakócska nektek is boldog hófordulót!

Kép
zsuzsu74
 
 


"Fogmosás":
Amit most tettem fel fotót azon Fanni szájában éppen egy babyloveos gumi sörtéjű cucc van. Szereti. Nem mindig foglalkozik vele, de azért valahol el kell kezdeni. és ha van fog akkor úgy hallottam érdemes ilyesmit adni neki, hogy szokja a majdnai rendszeres szájápolást.
Ha rosszul mondom jacítsatok ki lécci!

Kép
zsuzsu74
 
 


Javítsatok akart lenni... :oops:

Kép
zsuzsu74
 
 


Az én körkérdésem a következő lenne:
mennyit kell aludni egy ennyi idős babának egy nap cirka?
(na ezt jól megfogalmaztam)

na csak azért, mert van, hogy Fanni napközben összesen 1 órát alszik. :shock:
És estére látszik, hogy fáradt, törli a szemeit, meg karikás is, de nem hajlandó semmire sem elaludni. Nagy kínok árán valahogy beájul aztán.
Ja és mindig felkel még kétszer minimum egy éjjel.
Aztán olyan cirka reggel 6-7 felé felkel. Kis játék, majd esetenként visszaszunya. és akkor innen számítva van, hogy csak 1 óra alvászat van napközben. Hol van a 16-18 óra? Vagy az már lecsökken fél éves kora után valamennyivel?
Nálatok hogy van ez????

VAgy esetleg a fogzáson túl az is lehet, hogy annyi inger éri, hogy nem akar elaludni, nehogy lemaradjon valami fontos dologról?

Amúgy szerencsére a fogzás nem visel meg minket annyira. Nem kel sírva és sikítva éjjel, csak azért, mert éhes. és cicire vissza is szunyál simán.

Kép
zsuzsu74
 
 


SZISZI! Ezt Kernico írásából másoltam ide,homeos bogyók fogzásra

Chamomilla CH 15: nyűgös, dühös, szeszélyes viselkedés jelentkezhet az egyébként kedves, jó babánál. A fájdalom hatására fokozott érzékenység, ingerlékenység, alvászavar figyelhető meg, gyakran emésztési rendellenesség, hasmenés van. A baba arcának egyik oldala piros és meleg, a másik sápadt és hűvös lehet. A gyerek állapota javul, ha ringatják, felveszik, kocsikázni viszik. (5 golyó, akár negyedóránként)

Pulsatilla CH 15: Nyafogó, sírós, anyukájához bújó baba. Szabadban, hűvös levegőn jobban érzi magát. (napi 1-2 * 5 golyó)

Babáknak úgy kell adni, hogy egy kb. kávéskanálnyi vízben feloldod ezt az 5 golyót, és úgy adod neki. Előtte, utánna nem szabad sem enni, sem inni. (gondolom ő még nem dohányzik, meg nem mos fogkrémmel sem fogat, ... Laughing )
És a gyógyszertárban célszerű megkérdezni, hogy a BOIRON márkájú bogyókon kívűl, nem tartják-e azt a másik, üveges fajtát? (Nállunk sajnos nem Confused ) Mert abban kb. fele olyan áron 5* annyi van, szóval kicsit gazdaságosabb, pláne, ha ennyi kell, mint nekik fogzásra.
Vendég
 


Frizurára visszatérve:
Tinu: Fanninak is arra nyalódik le a sérója állandóan ahogy Tündinek van a képen. :D Érdekes, hogy egyoldalra mindig, pedig füri után, meg napközben is mindig felfelé fésülöm neki, hogy ne lógjanak a nagyobb tincsek a szemébe. és aztán valahogy beáll újra.

Kép
zsuzsu74
 
 


Szia Zsu!

Martinka 2x alszik naponta,délelőtt, és délután is.Általában másfél órára ájul be,de előfordul,hogy rövidebbre sikeredik.
Éjjel kb. 11 órát alszik,1x szopizik hajnalban.
Szerintem ez gyerekfüggő is,változó lehet,hogy kinek mennyi az alvásigénye.
Azt már én is észrevettem,hogy ha vmi felkelti a figyelmét,képtelen elaludni.Ez biztos így van,vhol olvastam is róla.
Vendég
 


Sziasztok!

Sziszka,
Udv! Miota eltek kint? Ideiglenesen, vagy ott is maradtok? A szopival segitettek a korhazban? Ott mi a divat: cumi, szopi, tap, sirnihagyas, egyuttalvas stb kerdesekben?

Livi,
Szia!!! Jo ujra olvasni teged! (Csak a tobbiek tajekoztatasara leirom, hogy mi Bacilivivel egy napra voltunk kiirva, es egyutt izgultuk vegig az utolso heteket, talalgattuk, hogy ki fog szulni elobb. Aztan vegul mindketten tulhorduk a babakat es Dalmival jol beeloztek minket a finisben :) . )

Fogkefe,
Amig Levi fogai kicsik voltak addig en is gumisortessel mostam, de ha mar nagyobbak a fogak akkor ez nem eleg, mert nem er le a fogak tovehez. Most mar rendes babafogkefet hasznalunk, pici feje van, puha lekerekitett sortekkel. Minden kaja utan atdorzsolom a fogait, vagyis naponta ketszer. Este az utolso szopi utan is kene, de mostanaban bealszik, en meg emiatt nem keltem fel.
En is oda szoktam neki adni a kefet egy kicsit.

Kép

Alvas,
Szerintem total babafuggo es korfuggo hogy mennyit alszanak napkozben. Levinel nagyon egyszeru a dolog, mert ha kezd nyugos lenni akkor tuti almos, megha nem is mutatja mas jelet az almossagnak. Leteszem, es mikor ebred megint minden szep es jo 3-4 oran keresztul. Nalunk ezek a periodusok ismetlodnek, csak az alvasok kozotti szunetek nyulnak ahogy cseperedik. Ha valami gigszer van es mondjuk osszesen csak 2 orat vagy kevesebbet alszik egy nap, akkor azt este nagyon megerzem :( . Osszessegeben delelott es delutan alszik kb masfel-ket orat. ha makom van este is szundit egy rovidet furdes elott. Egyebkent sokszor en is ugy erzem, hogy o "nem er ra" aludni napkozben. Gyakran szopizni sem :) .

Zsuzsu,
Azta! Fanni olyan abban a kisszekben mint egy nagylany! Foleg a utolso kepen. Nagyon szep!

Tinu,
Eszmeletlen sokat valtoztat Tundi arckarakteren ez a csatt. Nagyon jol all neki!

Tali,
Jo nektek, hogy tudtok talizni!

Gusztav vs. Hitler,
Mi Gusztavosak vagyunk. De nem emlekeztem am pontosan hogy milyen haja van Gusztavnak, utanna kellett neznem. Ilyen: :D :

Kép



Megneztem a kepeiteket a Yahoon, nagyon szepek! Ha lesz idom, majd nyitok en is egy albumot.

Őzi
Kép
Kép
Õzi
 
 


Na akkor az igert kepek Kép Kép Kép

Kép
]Kép
sziszka27
 
 


Miert igy rakta fel a kepeket?

Kép
]Kép
sziszka27
 
 


most megint megprobalom Kép

Kép
]Kép
sziszka27
 
 


Kép

Kép
]Kép
sziszka27
 
 


Most akkor mar igy jo lesz szerintem elnezest a sok probalkozasert, akkor rakok meg fel :D Kép Kép

Kép
]Kép
sziszka27
 
 


Az eg yik meg csak kicsi maradt, de mar mindegy :shock:

Amint latjatok sajnos nekunk nincs tul sok hajunk szoval sehogy nem tudom ot hivni max. kiskopasz :( de ezt nem szeretem. Majd kino remeljuk.

Alvas: Lily reggel alszik 1-2 orat du.-an kb. 1 orat es meg 5ora korul is felet. Aztan este 8.30 korul alszik el(ejszaka parszor felkel) reggel meg 7.30 korul szokott kellni.

Fogkefe: furdesnel szoktam odaadni neki, akkor ragja ezerrel,nekem azt mondta a vedono amint kijon az elso foga kezdjem el neki mosni fogkremmel. De szerintem csak lefogja nyelni.Vedono azt mondta kopessem ki vele. Na azt hogy csinaljam? :roll:

Jo ejszakat mindenkinek

Szilvi&Lily

Kép
]Kép
sziszka27
 
 


Alexaa: Köszi, a bogyókról, 5 golyó akár negyedóránként, hú de soknak tűnik. Meg akartalak kérdezni, fádalom csillapító ügyben, te biztos értesz hozzá, melyik a legkíméletesebb, felnőtteknek, ha nagyon muszáj bevenni belőle? Martinka nagyon édes, olyan szép kisfiú.

Nika: jók a képek, ez az alvás, nem semmi, édesen alszik, az újságolvasás :) a fürdés után azok a nagy szemek, de aranyos.

Őzi: szuper, fogmosást így tűri,nagyon ügyes, rendes kissrác, te meg nagyon gondos vagy, sok anyuka még az első fogacskákat nem mossa, többször hallotam majd ha egy éves lesz, mosom neki, addigra több foga lesz.

Alvás: napközben 3x alszik, délelőtt 1/2 vagy 1 órát, ebéd után 1 vagy 1 1/2 órát még fürdi előtt egy 1/2-et. Éjszaka kb. 9 órát. Hajnalban enni kér.

Fogmosás: mindenhol azt olvastam, amint kibújnak a fogacskák, mosni kell őket. Fogkrémet kb. egy éves kortól javasolnak, de van aki 6 hóstól. Én egyenlőre nem használok neki fogkrémet. Nem tetszik ha lenyeli. Igaz még csak fél fogacskánk van.
sziszi22
 
 


sziszi: Lily baba is nagyon édes :):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Köszi a fogmosásos hozzászólásokat, azért még a többiektől is várom, ja és FOGKRÉM?? Mikortól kell? ÉS milyen?

ALVÁS:
éjjel 8- reggel kb fél hétig nyomja egyhuzamban , aztán napközben 2szer, össz kb 2 órát. Ez nincs összeen 13 óra.... Aludhatna azért ő is többet...

Őzi!
DE jó, hogy jössz!! :D GYere gyakrabban!!!! Ja és csak úgy megjegyzem, hogy akár egynapon is szülhettünk volna :wink:
Kisfiad micsoda fogasbaba!!! Nálunk még az a kettő fog sincs kibújva rendesen :lol:

Sziszka,
Köpesd ki a fogkrémet...eez tényleg vicces... :lol: :roll: Ookos védőnéni :lol:
JA Lily nagyon szép baba!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Petra még alszik, de képzeljétek, picit zörög az orra. Még horkolt is. :cry: :roll: Remélem nem lesz gond.. Pont ma...
Megyünk szurira is, meg méretkezni. Kíváncsi vagyok sikerül-e a duplázás.

Alvás: Manó délelőtt 2-3 órát alszik, délután 2-2,5 órát. Általában van napirend és ha még nem is mutatja,hogy álmi, berakom az ágyába "Idő van" címszó alatt és 5 perc múlva alszik. Most már második este elaludt esti kajcsi alatt fél 9-kor, azóta sem volt fent. (Bár az ágy másik végén van)

Fogápolás: Én is úgy hallottam, hgoy ahogy bújik ki, már akkor érdemes ápolni.

Nekem is eszembe jutott este egy kérdés: Mibe alszik alszanak nálatok a csöppségek? Pizsi, body, hálózsák, vagy csak takaró? Milyen takaró, stb.?

omr
 
 


Hát a mai éjszaka: :evil: . Vagy 5-6x keltett a csaj. De aztán reggel legalább kivételesen nem fél 6-kor keltünk, hanem már majdnem 7 volt. Ez a szerencséje. :wink:
Alvás: mióta éjjel ennyire sokszor kel, azóta nappal többet alszik. Ha reggel korán kel, akkor még reggel alszik 1 órát, délelőtt még kb. egyet (ezt van, hogy séta közben a babakocsiban), délután és kétszer alszik általában, de az már változó mennyiségileg. Tegnap pl. csak egyszer aludt, de akkor 2,5 órát. Aztán ilyenkor már fürdésnél nagyon fáradt és szopiba bealszik, de csak fél órát alszik és ismét felkel, mehet az altatás újra. A második altatás kb. fél 9-9-re szokott sikeres lenni.
Most nem tudok többet, mert itt sír az ölemben.

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Visszatértek a jó éjszakák nálunk.

Alvás: Zsu, én nem írom le mert úgyan ez van nálunk is mint nálatok. Én is agyaltam rajta, hogy mi a fene van miért nem akar aludni. De néha beájul és két órát alszik egyhuzamban, de ez heti egyszeri alkalom.

Rena, ez attól függ, hogy milyen idő van. MOst pl. egy tréninggatyóban altatom mert így nem kell ráadnom zokneszt mivel azt úgyis valahogy lejönne éjszaka, meg egy bodyban alszik. Tehát így nem kell takaró sem. Derekán megkötős tréninggatyó és lábfeje is van. Ez most egy darabig pizsamagatyója lesz. De pl van, hogy a sima pizsijébe altatom de akkor hálózsákba belekell tennem, mivel ha csak betakarnám akkor úgyis leforogja magáról és csak rátekeredik a derekára a takaró. De a hálózsák vele együtt forog :-)

Kép

Kép
antekirt
 
 


Takaró: mióta Tünci forgolódik, azóta alvózsákot kap.

Kép
Kép
tinu
 
 


Rena: akartam írni, hogy jó az avatarod!

És hogy boldog felediket Petrának! :)

Kép
Kép
tinu
 
 


Köszönjük Tinu!! :)

omr
 
 


Óóó elnézést nem figyeltem Petra boldog 6. hót neked! :-)

Kép

Kép
antekirt
 
 


Jaj Tinu! Tegnap este nem csuklottál? Te írtad múltkor, hogy ne legyen az ölünkben meztelen a lány, ha folyatjuk a vizet??? Na... Hát ez utólag eszembe jutott, mikor már tiszta pisi volt a lábam.. Ráadásul frissen borotváltam és rohadtul csípte... :lol:

omr
 
 


Köszi Antekirt!

omr
 
 


Takaró: hálózsákban alszik, de most hogy fel állt, hááát a hálózsákban eltanyáz, mert este még feláll többször, de abban nem lehet közlekedni. Tudtok valami megoldást erre?
Niki: nálatok hogy van mióta fel tud állni Dani?
sziszi22
 
 


Rena: Petrának sok boldogságot, jó egészséget,a feledikre! Nálatok is lesz torta?
sziszi22
 
 


Ante, Mági: talizunk megint a földalatti Deákon?

Kép
Kép
tinu
 
 


Rena :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Ismét van ünnepeltünk:

Rena Petrádnak és

Lívi Dalmádnak boldog hófordulót kívánok szeretettel:

Kép
roni nagyi

Kép
Kép
roni nagyi
 
 


Petra babának boldog felediket :):):):):)

Alvás: nálunk amikor nagyon meleg volt gege ujjatlan bodyban aludt takaró nélkül mivel velünk alszik egy ágyban.most hogy már hűvösebbek kicsit az éjszakák ujjatlan rugiban alszik nálunk szoktatva van hogy nincs nagyon meleg télen sem volt melegebb a szobában éjszaka mint 20-21 fok akkor body meg zsák volt rajta ja és lekopogom nem volt még megfázva sem :):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Köszi az alvással kapcsolatos infókat. Lehet benne tuti valami, hogy más az alvásigény, de néha azért elcsodálkozom, hogy ennyire nem akar aludni, mikor látszik rajta, hogy elviselne egy félórácskát.
Van úgy is, hogy csak egy felet alszik és ennyi.
Hihetetlen kis energiabombám van! :lol: :lol:

Rena:Boldog felediket Petrának! :D

Alvócucc:
Ez jó kérdés, már fel akartam tenni, de mondom még várok vele, egyszerre csak egyet kérdezek. És lááám, meg is előztek!
Na sebaj.
Én is úgy voltam vele, hogy vettem múlt héten egy zsákot, mert minduntalan be kelett takarni a lányt.
Szinte ötpercenként lerúgta a takit magáról, így beszereztem egy hálózsákot.
A nagy melegben egy trikó body szokott rajta lenni és egy pelussal takarom be amig le nem rúgja.
Zokesz nincsen rajta soha. A telet még nem tudom, elég hüvi a lakás, lehet, hogy akkor majd kap egy laza zoknit is a zsákba. mert akkor tuti zsákban lesz.
Visszatérve a jelenre: Ha meg kicsit hüvibb, akkor pólóbodyt kap és semmi mást. Ha még hüvibb, akkor vagy póló body rugival vagy hosszu ujju body rugival.
Mi még használunk rugit, de csak alváshoz. :oops: (pedig már olyan kis babás benne, de aludni még praktikusnak találom. Utcára már nem adnám rá pont a kisbabássága miatt. ) :wink: 8)

Remélem jókat dumcsizunk majd a talin. :wink:
És jól megdögönyözzük a kölköket :D

Kép
zsuzsu74
 
 


ja igen Dalmi babának is boldog hó fórdulót :):):):):):):

És lélekben veletek leszek a talin most irigy irigy vagyok :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

nika70
Salgótarján
 
 


Nika:
Én is lekopogom, hogy Fanni sem volt még lázas! KOPP-KOPP-KOPP. (meg a fejemen is koppkopp!!! :lol: :lol:

Kép
zsuzsu74
 
 


ja és soksok képet szeretnénk :):):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Dalminak boldog hófordulót kívánok én is!

Köszönjük a köszöntéseket!
Szép kis szülinapja van idáig... Már haragszik is rám. Megpróbáltam leszívni azt a zörgést az orrából. Hát nem engedte. :cry: Csak ordított és ordított... Mondjuk volt már egyszer ilyen és aztán eltűnt a zörgés, remélem most is így lesz.
Ja! Igen, lesz torta, apa hozza délután haza, 0,5-ös felirattal. Fotógépünk meg pont nincs itthon...

Tali: Gondoljatok ránk, itthon maradottakra!!! :D Na igen, és kérünk sok képet, ahogy Nika mondja!! (Meg Muffin receptet.. :) )

Takarózás: Na ez az, pont ezért tettem fel én is a kérdést, mert 2 percig sincs Petrán a takaró, reggel általában alatta van egy csomóban. Azt hiszem veszek én is zsákot.

omr
 
 


Sziasztok!

Rena: sok boldogságot Petrának!

Lívi: Dalmának is sok-sok boldogságot kívánunk!


Alvós ruha: már én is kérdezni akartam :lol: Nálunk teljesen időjárás függő. Olyan, mint pizsink az nincs :oops: Ha meleg van: újjatlan body, rövidgatyó és zokni. A zoknit rendszerint lehúzza magáról de azért este adok rá. Most hogy hűvösebb van: rövid ujjú body és kisgatyó meg zokni. Nem takarom be mert felesleges, lerúgja magáról egy szempillantás alatt. Ha nagyon hideg van, mint pl. a napokban éjjel, akkor hosszú ujjú rugi, pelussal betakarva, de a pelust szintén lerúgja magáról. A hálózsákot próbáltam, idegbajt kapott tőle a RIcsi és én sem szeretem. Nem tud benne tornázni, annyit ficánkolt hogy teljesen összegyűrődött rajta és meg sem bírt szegénykém mozdulni :lol: Mondjuk nálunk sosincs 20 foknál hidegebb még télen sem, általában 20-25 fok van ha nincs kánikula. Egész éjjel nyitva van nálunk az ablak résnyire és a kelések alkalmával kiszellőztetek egy kicsit aztán visszahajtom.


Fogmosás: én is úgy tudom hogy ha kibújtak az első fogacskák akkor már kéne fogkefézni de fogkrémet csak egy éves kortól mert csak lenyelik a manók. A Brendonban vettünk fogkefe készletet, most a gumist próbálgatjuk, bár még nincs foga a Ricsinek. Szereti rágcsálni csak figyelnem kell mert hajlamos ledugni a torkán a fogkefét :? aztán öklendezik nagyokat.


Holnap kezdjük a hozzátápit, úgy izgulok 8) Tudom hogy ez már lejárt téma, de had kérdezzem meg hogy ti hogy csináltátok először? Az alma levét adtátok vagy egyből a pépet? Meg elég ha lereszelem az almát, az eléggé pépes lesz vagy még le is kell mixereznem? :oops: Tök béna vagyok ehhez :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Sziasztok!

BOLDOG HÓFORDULÓT PETRÁNAK ÉS DALMÁNAK!


Nekünk jó volt az éjszakánk, és eddig a mai nap is nyugiban telik.
Remélem így is marad!

Martinkán 2-3 hónapos kora óta nem volt takaró.Állandóan lerúgta magáról,és féltem,hogy a fejére kerül.Vettünk inkább egy jó vastag hálózsákot.Szerintem azt sem fogjuk már használni,mert össze-vissza forog,és belekeveredne,rácsavarodna.Most nyáron vagy csak egy pelusban alszik ,vagy ujjatlan bodyban,vagy rövidujjúban.Mikor hűvösebb van,pizsinadrágot,zoknit kap.

Ma a babamenü csirkemell lesz krumplival,anyatejjel,meg egy kis répával.
Vendég
 


Rena!

Nem lehet hogy a zörgés amit hallasz Petra orrából az csak azért van mert megnagyobbodott az ormandulája? Nálunk rendszerint ez van, nem jön semmi a stérimar+porszívóval le de hallani hogy van valami. És éjjel is szokott ilyenkor horkolni a Ricsi. Én ha egy hétnél tovább hallom akkor el szoktam vinni gégészetre, belekukucskálnak az orrába és megmondják hogy mi van. Eddig kétszer volt ilyen hogy nátha nélkül volt ez a hörgés vagy micsoda, de minden megfázásunk ezzel végződik aztán pár nap alatt elmúlik.

Bocsi az okoskodásért :oops: nálunk ez van

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?