Sziasztok Mamák és Babák!
Remélem, mindenkinek jól telt a húsvét, nálunk elég rohangálós volt.
Már jó régrn írtam, de néha azért bekukkantottam ám Hozzátok. Még ezt a 2 hetet kellene túlélni (nem lesz egyszerû), utána talán több idõm lesz. Ezerrel írom a szakdogámat, illetve írnám, de csak akkor tudom, mikor a Levi alszik. Illetve sokszor még akkor sem, mert millió-egy más dolgom is lenne. Na mindegy, ezzel biztosan mindegyikünk így van.
Én, kis naív, még az is megfordult afejemben egy gyengébb pillanatomban, hogy most úgyis ingyenes a suli a GYED alatt, bevállalok még egy szakot, de most már azt mondom, szó sem lehet róla.
Forti!
Hatalmas gratula a fogacskához!
Át tudom érezni az aggódásod
, mi még mindig fogtalanok vagyunk!
Éjjelente párszor felsír a Levi is, de fõleg délutánonként nyugtalan, a Dentinox gélt imádja. Ha meglátja a tudust, vagy csak belenyúlok a szájába, már vigyorog meg cuppog. Remélem, nem lesz Dentinox-függõ...
A védõnõ szerint ne aggódjak, majdcsak lesznek fogacskák. Hát, kíváncsi vagyok...
Képzeljétek, ha vége van ennek az õrületnek, akarom vinni a Levit úszásra. Remélem, még nem késõ, régebben a koraszülöttsége miatt nekünk nem ajánlották a dokik (többet is megkérdeztem).
Sasha!
Ne aggódj, majd összejöna következõ hónapban!
Nem tudom, eméékszel-e, amikor én lettem másodszor babás, nekem is mondta a doki, hogy attól, hogy a mensi visszatér, a hormonális viszonyok (szoptatás mellett) egyáltalán nem kedveznek egy új terhesség létrejöttének. Persze, azért szoptatás mellett is lehet babás az ember, de adokim szerint nem ez az általános.
Mi amúgy jól vagyunk, talán emlékeztek, érezetm, hogy kislnyunk lesz. Na, a múlt heti UH-n végre megmutatta magát. Kiderült, hogy Anna baba szépen fejlõdik, mindene oké, egy dolog nem stimmel: lány létére van fütyije is.
Szóval ismét kisfiúval gyarapodik a család (apuci legnagyobb örömére).
Persze nagyon örülünk neki, bár a távolabbi rokonok reagálásától ("már megint fiú?") már kezdek a falra mászni.
Na befejezem, mert senki nem fogja elolvasni, olyan hosszú...
Vigyázzatok magatokra meg a babákra, ha tudok, jövök.
Sziasztok:
Viki és Fogatlan Levi