Sziasztok Lányok!
No, megjöttünk, és végre némi eredményt is fel tudtunk mutatni... megérte felkelni 3/4 5-kor!
Szóval, az EST nagyon jól sikeredett, állati ügyesek voltunk...nekem nagyon hatásos volt, gyönyörűek voltak a fájások, szépen jöttek egymás után, 120 körüli értékeket mutatott a gép, és ezt bizony már én is éreztem...mintha ketté akart volna szakadni a hasam!
Szóval durva volt...Emma nagyon jól viselte, nem volt semmi gond. Bevallom, én nem gondoltam volna, hogy ez a cicipiszkálgatás ilyen eredményeket hozhat...
Ott volt az intézetvezető is, ő is bejött hozzám, meg konzultáltak rólam a többi dokival (a téma főleg az volt, hogy 03.07-én is 18 hetesnek meg 20-án is 18 hetesnek írtak...szal ki voltak akadva a pestiekre). Hirtelen eszembe jutott, hogy akár most bent is tarthattak volna... Most egy kicsit örülök, hogy nem így történt, nem vagyok valami kipihent 4 órás alvás után...
Utána (röpke 2 óra elteltével
) megvizsgált a dokim, megnézte a magzatvízet is, ami még tiszta volt (állati kellemetlen volt a vizsgálat...
) . Aszonta, hogy pár nap
, de aztán eszébe jutott, hogy korábban már megbeszéltük, hogy pénteken befekszek. Holnapután kell mennem ctg-re, holnapra pihenőt kaptam!
Na meg még egy jó hír: 1 centire már nyitva vagyok!!!!
Úgyhogy lehet, hogy magától is befut Emma a kifutóra!
Klassz volt, mert a szülőszobán voltam, körbenéztem, hogy milyen szobák vannak, meg a folyosó végén van az újszülött megfigyelő...
Mindenki nagyon kedves volt velem! És mostmár felfogtam, hogy mindjárt az én babám fog ott bőgicsélni...
Persze, sírva is fakadtam, de szerencsére nem látta senki!
Elnézést, kicsit hosszan meséltem, de lényeg a lényeg, hogy stimuláljátok a mellbimbót, nekem nagyon bejött (szerintem azoktól a fájásoktól kezdtem nyílni)...
1 perc piszka, 2 perc szünet...
Dudu! Azért ne erőltesd meg magad, pihenj is a nagy pakolászás közepette!
Mamiblue! Újságelrakás nagyon jó ötlet, én is megjátszom, majd mondom apának vegyen...nade ne sportújságot!
Mi a helyzet? Tán hatásos volt apával az akciózás...? Azóta nem jelentkeztél!
Tipetupa! Mit takar ez a barokk-fesztivál? Tökjól hangzik!
Franciska! Ne haragudj, röstellem, hogy nem tudom, de mért nő a csaszi esélye?
Mandala! De jó, akkor tuti a csütörtök! Nagyon szorítok értetek!
Pattogobolha! Grat a falazáshoz, mostmár itt az idő, Lala...figyelsz?
Márkanyuka! Örülök, hogy már jobban érzed magad. Férjed hogy bírja?
Uh alapján későbbre tettek??? Ezt nem értem, én kb. ilyen adatokkal fogok szülni! Nagyon nagy volt az a bébi már a 36. héten is, úgy emlékszem... Azt akarják, hogy egy kis elefántot szülj?
Ja, megsütöttem a muffinkákat, csak véletlen sütőporból egy kanál helyett egy egész zacsit beleszórtam, úgyhogy a tésztája nem állt össze rendesen, de azért így is isteni finom volt! Kikanalaztuk!
Ma pedig jobban odafigyelek, és nem szúrom el megint!
Van még több ilyen recepted is, ahonnan ez érkezett?
Nora! Apa-lánya ismerkedés aranyos! Nálunk is ez megy, Emma nem nyugszik, Sándor meg mindig megijed tőle... Én is jókat röhögök rajta!
No szép napot, kitartást mindenkinek!
Ági üzijét meg nagyon várom már...Hogy hagyhatják ilyen sokáig?