Új privát üzeneted érkezett!

ez pedig arról, milyen jó dogom van :wink:
Kép
Vendég

sziasztok

Nem semmi ez az időjárás egyik nap megsülsz a melegtöl most meg szinte hideg van,és esik.Nem is csoda hogy a gyerekek nyügösek.

Dóri:nagyon jok a képek,édesek a gyerekek.Hát igen nagyon jo dolgod van :D Helyetted tolják a babakocsit :D

Kép
g.zsoltné

Sziasztok!

Vicusnak ma reggelre borzasztóan begyulladt a füle a fülbevalónál. Lila és már kétszer akkora, picit olyan mintha hólyagosra daggadt volna. Nagyon dúrva. A védőnő azt mondta, hogy vegyek Betadine cseppet és az talán segít, de semmiképp ne vegyem ki, mert pillanatok alatt begyógyul a lyuk. Nem tudtok valamit ajánlani, hogy mit kenjek rá, vagy mit adjak neki?
Amúgy jól van nem látom, hogy fájna neki, nem kapkod oda, ha hozzáérek nem sír, de ez így nem maradhat valamit tennem kell. Gondolkodtam alkoholon/parfümmel befújni, de nem tudom jó ötlete-e. Kérlek segítsetek.
Egyre többet megy magától, tegnap rokonoknál voltunk, akiket még soha nem látott és egy kis angyal volt. Egy hangját nem lehetett hallani, mindenkire mosolygott. Egyedül az utat nem viselte jól, de én sem a végére én úgy kifáradtam, mert szórakoztattam, mondókák, dalocskák, hülyéskedés, és én teljesen lemerültem. :wink: :roll: Este simán kidőlt a kislány.
Képzeljétek. Ugye úgy volt, hogy szombaton megyünk színházba, ott kezdődött a rossz hírek sorozata, hogy a anyu barátnője nem tudott jönni, így csak ketten mentünk. Mikor odaértünk talpig csini ruciban, ki van írva, hogy a mai előadások elmaradnak. Hát köszi. :twisted: Valami technikai cucc elromlott. Ekkor beültünk egy fagyizóba, ettünk isteni fagyit. A bátyám jött értünk, hazafele ő rosszul lett így magassarkúban nekem kellett vezetnem. :roll: Szóval az a nap nem sikerült túl fényesen. Nem baj, begurultam és vettem ott a helyszínen szeptember 30-ra két jegyet az Operaház Fantomjára. Biztos, ami biztos alapon. Most telefonálgathatok, hogy visszaadják a pénzt. Azt állítják, hogy értesítettek mindenkit, de elég sokan mérgelődtünk a bejáratnál, így valami gond lehetett azzal a "mindenkit értesítettünk" résszel.

Dóri,
Nagyon jók lettek a képek, de egy profi fotóstól ezt el is várjuk. :lol: Hol is voltatok nyaralni?

Most mennem kell.

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike

Sziasztok Csajok!

Sikeresen megérkeztünk a nyaralásból, ami nagyon jó volt!

Jó volt kicsit semmit nem csinálni, kivéve a gyerkőcökkel foglalkozni.
Érdekes, hogy a kettő közül talán Bence bírta rosszabbul az egyhetes távollétet. Réka nem nagyon izgatta magát, ugyanúgy aludt, evett, és "hasfájt". Bence viszont az első naptól kezdve felriadt éjszaka!!! Ez nálunk nagyon nagy szó, mert ő 3 hónapos korától átalussza az éjszakát úgy, hogy még sohasem kelt fel éjjel. Most meg úgy felriadt, és üvöltött, meg keresett minket. Szabályosan megijedtem egy-egy ébredésénél...

Sajna még nem tudtam visszaolvasni, de remélem mindenkinél minden a legnagyobb rendben!

Akinek mostanság volt szüli-, névnap, hóforduló, azokat Istenke éltesse sokáig, de most sajnos húznom kell, itt a délutáni hasfájás :cry:

Azért még dobok két képet, ezek most készültek a nyaralás alatt!

Pápá: Eszti

Kép Kép
fricky

Kép A képek:
Kép

Kép Kép
fricky

Csodásak a képek! Nem semmi, hogy mekkora gyerekekkel bírunk már!

Finike!
Alkohollal eredetileg lehet tisztítani. Szerintem nyugodtan kiveheted már a fülbevalóját mert már több mint 6 hete lőtték ki. Lehet, hogy érzékeny az aranyra. Még az a szerencse, hogy nem fáj neki. Addig amíg kitisztítod addig nyugodtan vedd ki. Persze jobban jársz ha inkább elviszed orvoshoz mert lehet ez akármilyen fertőzés is és azt meg csak ők tudják megállapítani.

Jelentem megvan az 5dik fogacskája Edónak :D :D . Így már van alul kettő, felül középen is kettő és jobb oldalt a kettes foga amire azt hittem, hogy a szemfog de sügér vagyok mert az csak a kettes.

Judit!

Nagyon boldog névnapot kívánunk

Kép

Dalma!

Flórának is nagyon boldog névnapot kívánunk

Kép

Most megyek pussz

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!!

Elnézést a hiányzásért, de eljött az ideje a nagy nyári rokonlátogató túrának.
Köszönjük mindenki érdeklődését jól vagyunk!
7-én megyünk 4D-s ultrahangra, amit már nagyon várunk, persze ha kiváncsiak vagytok rakok fel képeket is....

És képzeljétek mi történt még velem.......
Kisbogár apukája megkérte a kezem!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops:
Hát ez a dolog úgy ért mint akit fejbevágtak, meg sem tudtam szólalni, mert megbeszéltük hogy egyikőnknek sem fontos ez a dolog..
És a legszebb az egészben , hogy a nagylányommal együtt tervelték ki az egészet.

Ha segítetek egy pár szóban hogyan kell képet feltölteni, akkor rakok fel. Sajna mindig azt írja ki, hogy hiba történt. :roll:

Előre is köszönöm és közben lemegyek vásárolgatni, és kitalálom mit is főzzek ma.

Bea

Kép
bogár1

Helló Csajok!

Finike!
Gratulálok Vicusnak az első lépésekhez! Nagyon ügyes ez a pici lány! :D És te is nagyon ügyi vagy, hogy sikerült levideózni az első lépéseket. Ez nagyon szép emlék lesz később!
Remélem már jobban van Vicus fülecskéje! Sikerült vmivel megkezelni?

Dóri!
Nagyon édesek a csajok! :D Hihetetlen, hogy már hajat kellett nekik vágni! Zsófinak még csak most kezdett el nőni a haja, eddig csak pici bébihaja volt.
Ági pedig kész főnyeremény, hogy ilyen ügyesen tolja a kocsit! :) Gondolom azért még hamar elfárad.
Merre voltatok nyaralni? Kérünk beszámolót!

Pociló!
Köszi szépen Zéti popsija jól van. Hol egy picit begyullad, hol nem. De most egyenlőre nincs vele nagy probléma.
Zsófikának a fején egy ún. haemangióma van. Ez egy jóindulatú elváltozás. Van a bal karján egy nagy és a bal lábán egy egészen pici. Ezt nem lehet tudni mitől van, de magától is elmúlik. Mi járunk vele a HP-ba fagyasztásra, ami segíti, hogy mielőbb felszívodjon. Több ismerősöm is megnyugtatott, hogy az ő gyerekeiknek is volt mikor picik voltak, és nyomtalanul elmúlt nekik.

Eszti!
De jó, hogy jelentkeztél! Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás! :D A képeken is látszik, hogy jól érezte magát a család! A srácok, pedig mekkorát nőttek!

Szandra!
Gratulálok Edókának az újabb fogacskához! Egyébként hogy viseli a fogzást?

Bogár!
Gratulálok a lánykéréshez! :D Mikor lesz a nagy nap? Milyen esküvőt terveztek?
Az UH után ne felejts el képeket felrakni a manóról.
Egyébként nagyon egyszerű, az ablak alatt amibe a szöveget írod vagy egy "melléklet feltöltése" gomb, amire rákattintasz és akkor kiválasztod a megfelelő képet és feltöltöd. A lényeg, hogy max. 600X600 felbontású lehet a kép. Az átméretezést egy arra alkalmas programmal meg tudod csinálni.

Dalma!
Flórácskának nagyon boldog névnapot!

Judit!
Boldog névnapot kívánok!

Szép napot mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok!
Na végre sikerült becsomagolnom a fél házat, holnap indulunk nyaralni :D :D :D . Kép

Dóri!
Nagyon jók a képek nagyon helyesek a csajok és Ágica is nagyon ügyesen tologatja a tesókat.

Bogár!
Nagyon gratulálok a lánykéréshez biztos nagyon romantikus volt.

Szandra!
Edóka már nagyot tud harapni ennyi fogacskával, gratula hozzá.

Friky!
Hihetetlen az a repülő Bence című kép. Tünemény Rékuci ,hogy mosolyog.

Finike!
Nagyon gratulálok az első lépesekhez Vicusnak, nagyon ügyes és szerencsés vagy hogy ezt megtudtad örökíteni.

MINDEN NÉVNAPOS SZÜLETÉSNAPOST UTÓLAG ÉS ELŐRE IS SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK!
Kép

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok,

Olvaslak benneteket, de írni nem nagyon van időm :(
Köszönöm a sok kérdés és a névnapi köszöntéseket. Most egy nagy kupacban válaszolok:-)
Szonjus székletmintája negatív lett, szóval nem tudni, mitől volt lázas...
Olyan tempóban kúszik, hogy alig bírom követni. Hintázik 4kézláb, de olyan ügyesen kúszik, hgoy egyelőre nincs sok motivációja a mászáshoz:-)
Leírom Finikének Szonjus 1 napi étrendjét:
reggel 6-7 között tápi kb 240 g, 8 körül elmegy aludni, 10-11 körül gyümi (2 gyümit szoktam neki összeturmixolni, be is nyomja az utolsó falatig; ha nem otthon vagyunk, akkor 1 üveg gyümi), 1 körül ebéd: főzelék husival, kb 1 üvegnyi. Én főzök neki, ill. üveges, ha nem itthon vagyunk. Utána szundi. Uzsira, 4-5 között, vagy gyümi vagy tejpép. Mostanában fogjuk kipróbálni a babajoghurtot.
1/2 8 körül vacsira megint tápi, egy kanállal több, mint reggel, mert mostanában egyre korábban ébred. Szerintem most megy át egy fejlődési ugráson, mert mostanában kicsit többet eszik. 8 körül megy szundizni.
Danca állandóan angolul akar beszélni. MIndenre rákérdez, hogy van angolul, és használja is a szavakat :lol: Én is egyre többet beszélek hozzá angolul, persze egyelőre csak szavakat használ.
Ma van apuci 40. szülinapja. Írtam egy lökött kis versikét, és megtanítottam Dancának. Késő délután megyünk piknikezni a telekre. (kiskosár, hűtőtáska) Apa még nem tudja, meglepi lesz. Ott kapja meg az ajándékát. Megyünk a brnoi MotoGP futamra:-) Ez nekem is ajándék, mert néhány nap Balatonon kívül ez lesz a nyaralásunk.
Egyre jobb testvérek, Danca már igazi bátyus kezd lenni. Persze, még nem tökéletes a helyzet: Szonjuska tegnap is kapott egyet a fejére a gumipapuccsal :o
Az összes manó nagyon édes, hihetetlen, hogy az ikrek már mekkorák!
Most mennem kell, mert még elő kell készülnöm a piknikhez :D
Igyekszem sűrűbben jönni!
Én is teszek fel képet.

Találka?

Puszi mindenkinek

Judit
Kép
Kép

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Helló Lányok!

Most, hogy elmúlt a meleg, megint kicsit lelassult a topic.. :)

Finike! Mi lett Vicus fülével? Én az Aloe Vera First-jét tudom nagyon ajánlani neked, csak azt hiszem ez nem kapható boltba, gyógyszertárba. Így nem vagyok egy nagy segítség... Ha van ismerősöd aki foglalkozik aloe verás termékekkel ő biztosan tud beszerezni. Bármilyen bőrproblémára jó, én már Nándinak is fújtam be a nyakacskáját mikor egy picit kiütéses lett, mert nagyon jó nyugtató hatású a spray. Tegnap apát is befújtam, mert rajta is jelentkezett jó pár piros kiütés (lehet, hogy kajától), de reggelre már elég türhető állapotba néztek ki a pöttyök. És én is használom, mert a porra elég érzékeny vagyok (mármint a föld porára), és ha csak simán papucsban vagyok egy nap, este össze-vissza tudnám vakarni a lábam. Na, ez a spray ezen is segített. Szóval jó! Elég drága egy üveg, de majd fél liternyi.
Ennyi elég is a reklámból... :)

Dóri! A képek szenzációsak! Az alsó képen látom az egyik iker lábacskája még keresztbe is van téve. Nándi is nagyon gyakran így fekszik a babakocsiban. De persze az anyuka is nagyon jól néz ki! :) De jó lenne ilyen vékonynak lenni.... , hát igen, kevesebbet kellene ennem... :roll:

Bogár! Természetesen kérjük a fotót a 4 D-s ultrahangról!

Pociló! Jó pihenést kívánok nektek!

Judit! Olyan jó, hogy leírtad a menüt! Igaz, Finike kérésére, de megnyugodtam, hogy én sem csinálom rosszul a dolgokat! :wink:

Adra! Nándinak "tűzfolt"-ja van, vagy más néven (népiesen?) gólyacsípés hátul a nyakán. Ez nagyobb és kisebb piros foltokból álló terület. Állítólag elmúlik majd ahogy nő. Szerintem ezeket a dolgokat kinövik a babák. Te se izgulj emiatt! :)

Mindenkinek további szép napot! Ja, és csak egyedül Szandra válaszolt a külön szoba témájú kérdésemre, amit neki köszönök is, de kíváncsian várom a többiek véleményét is. Főleg attól akinek már két esetleg több picurkája, nagyocskája van!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Fricky!
Bocsánat, te az előbb lemaradtál. Nagyon jók a képek! Az is szuper, hogy tudtál pihenni a gyerekek mellett.
Nem nagyon van időm visszaolvasni, de azt lehet tudni, hogy ti hol voltatok nyaralni. Bocsi, ha már leírtad. Valami ajánlható helyen?

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok!

Mazsuzs,
Az a helyzet, hogy én hosszan leírtam a külön szobával való dolgokat, de pont az szállt el, így bemérgesedtem és nem írtam le. Szóval. Nekünk a gyerekszoba elég távol van a mienktől, de valahol jó is mert így tényleg nyugodtan tud aludni. Ha bármi baj van pl. büfi bántja, vagy fáj az ínye akkor úgyis szól. Szóval ne félj attól, hogy esetleg messze lesz tőletek a kiságyban nem eshet bántódása, és ha valami baja van úgyis szólnak hidd el. Mi 6 hónapos korában költöztettük át, és meg sem érezte, nekünk is jobb volt mert lett egy kis "magánéletünk" :oops: .Az az ő birodalma, a hálószoba pedig a miénk.

Judit, és Szandra,
Köszönöm, hogy leírtátok ki -hogyan -mennyit eszik. Nekem nagy gond, hogy uzsira mit egyen, mert mi reggelire eszünk tejpépet és így du. 4 órási kajája nem tudom, hogy mi legyen.
Judit, Vicus is ilyen adag gyümiket eszik. Általában megeszik egy őszibarit és egy banánt vagy almát. A képek szenzációsak lettek! Milyen édes Szonjusnak a két első fogacskája. Igazán jóba vannak a fényképezőgéppel. :lol: 8)

Vicus füle kezd helyre állni, bár még mindig lila hátul a lyuknál. A gyógyszertárban azt mondták, hogy a Betadine-nak nincs is cseppje, ami erre lenne jó. Valószínűleg egy kis fülzsír beszáradhatott és az gyulladt be. Most 70 %-os alkohollal tisztogatom neki. Nagyon nem szereti, de nincs más választása. Köszi a tippeket!

Most mennem kell.

Kép
Kép
finike

Csajok!

Szolgálati közlemény:

Hétfőn az m1-en a regionális híradóban volt a dél-pesti szülészete, az új Kika szobában volt az interjú és ott virítottak a tablók a falon :lol:

Nagyon jól néz ki ez a szoba, a sarokkáddal meg egyebekkel.

A lényeg, hogy a dél-pestiben vezetnek le szülésznők elsőként önállóan szüléseket az egész országban. A jogszabályi keret megvan hozzá, csak eddig senki nem élt a lehetőséggel. A szülésznők fele a riport szerint nem vállalta a dolgot, de a másik fele igen.
Természetesen az orvosi segíteség ha kell bármikor jelen van.

Kunszt Nóra szülésznő és Dr. Fekete Tamás nyilatkozott, ha jól rémlik.

Röviden ennyi.

Üdv: Dóri
Vendég

Sziasztok Lányok!

Csak egy pár szót magunkról. Tegnap voltunk Szofival a neurológián és szerencsére semmi komoly. Azt mondta a doktornő, hogy lazák az izmai és az ilyen gyerekek akkár két hónappal később is csinálhatnak dolgokat. Gyógytórna viszont kell, mert a felvett pozból- ez Szofi esetében a z ülés és ülésben csuszkálás-nehezen mozdíthatók ki. Jövő héten megyunk először a Dévény Anna féle gyógytornára.

Finike!

Gratula vikusnak az első lépésekhez. Kérdezted, hogy lesz e Szofinak kistestvére. Ha lesz is majd csak egy kicsit később amikor önállobb lesz. Nehéz kérdés, ennek több oka is van.
Az öcsém és köztem 9év van amit mind a ketten nagyon szerettünk. Fantasztikusan jó a kapcsolatunk. Amig kicsi volt addig olyan voltam neki mint a potmamája. Most meg már Ő atyáskodik felettem. Szóval nagyon jó!
Ha tehetném Szofinak is úgy lenne tesokája, hogy nagy korkülömbséggel, de mivel én későn szültem (35évesen) ez olyan nagyon már nem lesz kivitelezhető.

Adra!

Mekkorát nőttek ezek a gyerekek. Zéti pont úgy néz ki mint te. Zsófi gondolom az apukájára hasonlít!?
A többi képet is meg néztem nagyon jók rajta.

Dóri!

Nagyon helyesek a lányok. Látszik, hogy külön kis egyéniség mind kettő!

Eszti!

Nagyon ariBence a képeken és Réka is mennyit nőt már! Sokat szenvedtek a poci fájástól?

Mazsuzs!

Alvással kapcsolatosan én nem sok okosat tudok mondani, mert Szofi még mindig velem alszik, pedig Ő az első két hetet a saját szobájában, saját kis bölcsőjében töltőtte, csak aztán annyi minden jött, hogy így alakult.
Majd hamár nem fog szopizni akkor fogom tudni elöször külön ágyba, majd külön szobába tenni.

Pocilo!

Nagyon szép idöd és sok, sok pihit kívánok Nektek!

Szandra!

Kérdezted, hogy vágtuk e Szofi haját. Á dehogy! Sőt magához kéőest nagyon szépen Nő és sürüsödik a haja. Eleve nem sok hajjal született utána pedig nagyon sokáig kis kopasz volt Már alig várom, hogy is csattokat tehesek bele.

Bogar!

Gratulálok a leánykéréshez. Azért annak ellenére, hogy nem tartottátok fontosnak bíztos nagyon jól esett. Majd írj rólla bövebben.

Mtücsök, Tibicsoki, Riella!

Remélem jól vagytok és csak kevés az idötök azért nem írtok. Sajnos én se tudok túl gyakran írni.

Minden névnapos, hónapfordulos és szülinapos babának és mamának sok boldogságot és sok,sok puszit küldök.

Bocsánat azoktól akiknek most külön nem írtam!
Jó lenne már találkozni, de talán már csak akkor ha mindenkinél lezajlott a nyaralás!

Szami

height="80" border="0" alt="Lilypie - Personal picture" />
szamikám

Sziasztok!

Szami!
Örülök, hogy Szofinál minden oké :D . Mármint nincs semmi komoly, ez mit is jelent valójában, hogy felvett póz? Azt értem, hogy ülésben csúszkál, de ha leteszed hasra akkor nem próbálkozik egyáltalán? Mesélj már erről bővebben.

Ja a témához kapcsolódva:

EDÓKA EGYEDÜL FEL TUD ÜLNI :D :D . Hason kúszik, feltápázkodik négykézlábra és hátra tolat a popójával addig amíg le nem csücsül. Ezt már tegnap is próbálgatta de soha nem jutott el a végéig de ma úgy 15ször tuti kipróbálta minden működik e úgy ahogy azt eltervezte :lol: , hát működött :D .

Igaz nap végére már elég nyűgös lett a drágám de komolyan mondom a Tami iszonyat módon elkezdte szeretni :P . Mikor hazajövünk valahonnan és Edó még alszik akkor beleteszem a babakocsiba és kint hagyom a kertben hagy aludjon tovább, mi feljövünk a Tami első kérdése mindig Edóka hol van? pedig ő is volt velünk (Tami) csak amikor alszik a hugicája akkor olyan egyedül van a drágám :lol: . Most már tutira működik a "ha valamit el akarok venni tőle adok helyette mást" dolog így mindenki hepi! És mondanom sem kell imádom mikor együtt nevetnek hangosan :lol: :lol: :lol: akkor érzem igazán, hogy nálunk ez a kicsi korkülönbség nagyon bejött (Szami így is jó hidd el :wink: ).

A képek szenzációsak!!!!

Most tépek mert apa végre hazagyütt így 3 nap után végre nem csak telefonon megpróbálunk konzultálni :) .
Ráadásul ma meg is halt a telóm Edókanyáltúltengésben 8) . Hát így jár az aki a nyűgös gyerekét le akarja hengerelni valami jóval :oops: :) .

Mindenkinek szép estét

Judit, majd mesélj hogyan sikerült a meglepi!

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Megint csak átmentem olvasásba egy pár nap erejéig, kicsit ugyanis felgyorsultak az események. Immár harmadszor megyek vércukor vizsgálatra, sajnos nagyon rossz lett az előző kettő eredménye. :( Remélem minden rendben lesz, szorítsatok nekem!

Pocilo: Nagyon jó nyaralást pihenést és zép időt kívánok nektek! (Bár sejtem, mire ezt ideírom, már el is indultatok. :) ) Majd várom tőled is az élménybeszámolót, meg a képeket!

Finike: Örülök, hogy jobb már Vicus füle, szerencse, hogy ilyen stramm kiscsaj és jól átvészelte! Hogy megy a járás? :D

Bogár: Gratlulálok a lánykéréshez! nem is tudom mit illik ilyenkor még mondani! :D Nagyon kíváncsi vagyok a 4d-s képre én is! :)

dóri: Köszi az infót, nekem pont a Fekete doktor az orvosom, a férjem szólt, hogy ő látta is a riportot. Kiegészíthetem a szolálati közleményed? :) Ha valakit még érdekel, akkor az m1 honlapján a híradó menüpont alatt, az archívumban meg tudja nézni.

Bocsánat, ha valakit kifelejtettem! Köszönöm a nyaralásos élménybeszámolókat meg a képeket! Tündéri az összes baba!! :D

Üdvözlet mindenkinek:
Hexina

KépKép
hexina

SOS kérdésem van, aki tud, azonnal válaszoljon kérem!!!

Elvileg 7 hetes vagyok, Farkasinszkyhez mentem kedden, akkor elkezdtem vérezni, UH-zott, megvizsgált, azt mondta, nem tudja, mitől, pihenjek. Ma elkezdtem görcsölni is, felhivtam, azt mondta, menjek be holnap reggel, megnéz, ha kell, megműt.
Én viszont szeretnék most rögtön bemenni (megvárom anyut, hogy vigyázzon a 2 évesemre)
Hova menjek a kh-on belül? Sürgősségi? Nőgyógyászat? Még csak kedden voltam 1x, és ma vérvételen, tehát senkit nemismerek, a dokival is csak 1x találkoztam.

HOVA MENJÜNK???

Köszönöm előre is!!!

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu!

Privi válasz ment, de a lényeget ide is leírom.

A 8. emeleten van az ügyelet az Uh mellett, de ki is van írva.
Ne a sűrgősségire menj, onnan úgyis tovább küldenek.

Dóri
Vendég

Hexina!

Szorítok a jó vércukor szinthez, de a lényeg, hogy kiszűrjék, ha gond van, szóval ne aggódj.

(tudom, könnyű mondani :? )

Bogár!

Gratulálok a lánykéréshez.
Nagyon aranyos a párod, és nagyon szeret titeket:lol:

Dóri
Vendég

Sziasztok!!!!

Köszönöm szépen a sok-sok garatulációt!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Természetesen a képeket amint tudom felrakom.
Nagyon kiváncsiak vagyunk a kis puncisra!!
Ja és a kis/nagy/lányomról is rakok fel képet csak nem sok türelmem van a gép előtt ülni, mert mostanában sokat fáj a hátam, pedig járok kismama tornára is, de nem segít.... :roll:

Ha valakinek van ötlete hogyan lehet legyőzni szívesen fogadom.

Ja, és én a Népszabadságban olvastam egy cikket a kórházról, elég pozitívan jött le!!!
Ha a neten megtalálom, akkor kirakom a linket.

Mindenkinek még egyszer KÖSZÖNÖM!!!!!!!

Bea

Kép
bogár1

Sziasztok!

Minyu! minden rendben? remélem nincs semmi gond!!!!

Csajok! nagyon jók a képek. MInden gyerköc nagyon édi és hihetetlenül nőnek.

most csak ennyi. csak olvasok mert későn jutok gép elé és ilyenkor már nincs kedvem fogalmazni.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

Alig tudok ideülni a géphez, de mondjuk mást sem tudok csinálni. Nándi alig alszik napközben és ha fent van akkor meg fél órát esetleg elvan a játékaival, de utána aztán jön a nyűgösség. De még ha foglalkozom is vele, akkor is nyűgös.
Szóval nincs időm, a házban kupi, én meg fáradt vagyok... :cry:

Finike, Szamikám! Köszi a hozzászólást az altatás-külön szoba témában.
Finike! Azóta mióta kérdeztem, már láttam üveges tejbegrízt a DM-ben.
Szamikám! Engem is érdekelne a "nem kimozdíható póz" téma! Írjál róla bővebben ha lehet. Nem tudom mennyire emlékszem, de mi is voltunk anno pár hónapja Nándival konduktornál és Dévény Anna torna specialistánál. De nem jártunk sehová, és örültem, hogy Nándi megcáfolta a mondott véleményeket és hason fordul, kinyomja magát, de két hónapja ez a produkciója. Nem tud még visszafordulni sem hasról, csak sír, hogy valaki fordítsa már meg. Néha ez miatt nem tudom két percre sem otthagyni, mert azonnal hason van, és vissza kell fordítani ha megunja mert ő nem fordul vissza. Szóval egyenlőre mi is várunk még, hátha rájön a dolgokra de érdekelne ez a téma.

Hexina! Köszi a tippet a m1-es hiradóval kapcsolatban. Eszembe sem jutott volna, megnézni de így majd a hétvégén visszakeresem a riportot.
Kiváncsi vagyok rá.

Üdv mindenkinek és jó hétvégét ha már nem "találkoznánk" addig.

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok

Csak elköszönök megyünk nyaralni,vigyázzatok magatokra meg a babákra.Mindenkinek jó hétvégét
Sziasztok Kép

Kép
g.zsoltné

Sidney :)
Sajnos elment a bab,műszeresen kellett befejezni :(

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Szandra, Mazsuzs!

A felvett pózról. Szofi magától csak nagyon ritkán ül fel azt is hasizomból. Tehát két oldalt megkapaszkodik vmibe vagy ha elötte állok akkor a lábaival közre fog. Illetve ha ö maga fordul hasra és van hozzá kedve akkor négykézlábra nyomja magát és esetleg hátrafele beül a két lába közé. Ha én teszem hasra nem akar megmaradni vissza fordul a hátára vagy/és sír. Kuszni is szokott ritkán de csak hátra fele.
Napközben üldögél úgy teszem le és ülve közlekedik úgy, hogy a két kezét a lábaközé teszi azzal segíti a haladást. Ami nem túl jó mert állítólag innen nehéz arra késztetni, hogy négykézláb teperjen és a " Normális" modon felüljön. Tehát nem használja az izmait csak ülne és úgy kölzlekedne mert így ua. az izmokat kell használnia. Ezért kell a D.A. féle torna ami igazábol inkább maszírozás. Állítolag végig sírják a gyerekek, nem azér mert fáj nekik hanem mert zavarja őket, hogy egy pontot hosszú ideig massziroznak (stimulálnak). Csütörtökön megyünk, majd beszámolok, hogy milyen is ez és, hogy viselte a picikém.

Dóri, Hexina!

Megnéztem én is interneten a riportot. Tényleg klassz ez az új szülőszoba és láttam a tablókat is!

Móni!

Nagyon jó pihenést kívánok Nektek!

Mindenkit puszilok!

Szami

szamikám

Minyu!

Sajnálom ami a babóval történt!

Szami

szamikám

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy Dr Hartmann Gáborhoz járok aki bár mindig rohan de szerintem rendes doki. Most szülök először és igazából a korházat sem ismerem annyira.
Szóval ami érdekelne az a hála pénz. Hogyan mikor és kinek?
Tanácstalan vagyok ebben a témában. Mert az előző doki mondta ha nála szülnék ő a SM korházban van akkor kb 250 eft lenne összesen mivel a korház magánkézbe került. De itt?
:(

kit-kat
kit-kat

Sziasztok!

MInyu! :cry: :cry: :cry: nagyon sajnálom... Szegény, ha menni akart akkor viszont jobb ez így. Barátnőm anno kb ugyanilyen időben kezdett el vérezni és vmit kapott rá /talán Duphastont/ aztán a 12 hetes uh-n 8mm volt a nyakiredő :(
Fel a fejjel, azért ugye nem maradsz el?

Szamikám! kényelmesnek tűnő kisasszonyka :wink: Kíváncsi vagyok mi lesz a Dévény tornán. Remélem Szofi ráérez hamar arra, hogy mászni se olyan rossz...

Mazsuzs! hát ez nem a legjobb időszak az ilyen törpéknél. Próbáld meg hordozóba tenni aztán etetőszékbe stb. Így talán nyersz többször félórát amikor jobban elvan Nándi az új pozitúrában. Nálunk Bulcsúnál nagyon jól bejött, ha ilyenkor bekapcsoltam vmi zenés-mondókás cd-t vagy hangkazit. Nagyon szerette. Persze ilyen kazikat JOhanna kapott már mikor nagyobb volt, de sztem érdemes már most kipróbálni!!!

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Helló Csajok!

Csak röviden, mert holnap megyünk a Balcsira egy hétre :D és már pakolásban vagyok!

Judit!
Nagyon édik a srácok! Szonjus tüneményes a fogacskáival! :D

Szandra!
Gratulálok Edókának a felüléshez! Nagyon ügyes kiscsajszi! :D

Szami!
Remélem Szofinak nem fog nagyon fájni a torna, és mielőbb hasznára válik. Asszen Te írtad, hogy Zéti mennyire hasonlít rám. Olyan érdekes, mert aki ismeri Apát, mindenki azt mondja, hogy tiszta Apja. Zsófi egyébkén elég vegyes, így nem igazán hasonlít egyikünkre sem. De talán majd később elválik.

Minyu!
Nagyon sajnálom ami történt! :(
Azért remélem sikerül mielőbb feldolgozni a baba elvesztését és jelentkezel majd.

Hexina!
Fel a fejjel, szerintem is az a lényeg, hogy folyamatosan figyelik a vércukor szintet. Drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Dóri!
Sikerült megnéznem a riportot a kórházról! Tök jól néz ki a szülőszoba, és tetszik ahogy a tablók látszanak! :D

Akik nyaralnak azoknak jó nyaralást kívánok!

Most mennem kell....

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok!

Adra,
Mi is holnap indulunk Balcsira, lehet, hogy összefutunk. Azt nem tudom, Ti hova mentek, mi Zamárdiba. Én már összepakoltam, beraktam a fél házat. :oops:

Mazsuzs,
Sajnálom, hogy Nándi ennyire kis nyügi, de majd csak meg fog változni, mikor megtanul visszafordulni. Nekünk az egy áldás volt, mert nem kellett állandóan visszaforgatnom, hanem ő forgott oda ahova akart, és ezzel teljesen jól elvolt. Kitartás!!!
A szomszéd kisfiú 8 hónapos lesz holnapután, és még csak most tanult meg visszafordulni. Szóval szerintem Nándi még mindig nincs elkésve semmiről. Vicus is elég sokáig szenvedett a visszafordulással.

Szami,
Várjuk csütörtökön a beszámolót, hogy hogy viselte Szofi a "masszázst". Remélem ő nem fogja végig sírni. :cry: Majd írj. (bár én csak a következő héten tudom elolvasni, de kiváncsi vagyok nagyon).

Minyu,
Sajnálom, hogy elment a babátok. :cry: Egyetértek Sidney véleményével.

Bea,
Én még nem is gratuláltam a lánykéréshez. Gratulálok!!! Kaphatunk képet a jegygyűrűről? :oops: Mikor lesz a nagy nap? Sajnos engem a párom nem akar elvenni, pedig én nagyon szeretném, de még a füle nincs teljesen lerágva, így még nem adom fel. Tudod ő úgy gondolkodik, hogy minek a papír, meg a környezetében annyian válnak, hogy ezt nem akarja.

Szandra,
Gratulálok Edókának, hogy már egyedül is fel tud ülni! Már tényleg nincs messze, hogy spurizzon és szaladgálhass utána. :wink: Örülök, hogy Tami végül átfordult és már szeretgeti a kistesóját. :D

A járás már nagyon jól megy Vikinek, már egész nagy távokat is megtesz. Állandóan probálkozik, már nem is nagyon mászik, ha 30 cm kell megtennie, akkor inkább ahhoz is feláll és megy. Nagyon küzd, soha nem hagyja, hogy segítsünk, nagyon akarja, és nagyon önálló is. :lol: Ügyesen esik (ha lehet ilyet mondani). A kezével mindig kitámaszt, ha előre esik, hátrafele pedig csücs van. :D Még mindig csak két fogunk van. A fülecskéje hál'istennek rendbejött. Úgy látszik ez az alkohol megtette a hatását. :lol: Röviden ennyi rólunk.

Most megyek, mert nagyon elfáradtam a pakolásban, meg már álmi is vagyok. Most egy hétig nem jövök, de amint visszajöttem írok. Remélem nem maradok le semmiről, amíg nem vagyok addig nem ér teherbe esni, szülni, férjhez menni ....stb.!!! :lol: 8)

Mindenkinek szép hetet! Küldjetek nekünk sok napsütést, mert rossz időt mondanak, de én reménykedem, hogy szép időnk lesz.

Kép
Kép
finike

Sziasztok!

Finike, Adra! nagyon jó nyaralást és pihenést kívánok Nektek. Jó idő lesz pont ma néztem 30 fokot mond a hételejére.

Bea! Gratulálok az eljegyzéshez.

Finike! Hátha egy romantikus balatoni estén Te is kapsz egy gyűrűt.
Ha meg nem akkor vénlány maradsz, ez van. :lol: :wink: :roll:

Mi ma voltunk este billiárdozni. már ezer éve nem játszottam ilyet. Hát ez látszott is

Minyu! Hogy vagy? azért jelentkezz! máshogy nem priviben.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

Először is: MINDEN NYARALÓ ANYUKÁNAK SZÉP IDŐT ÉS KELLEMES KIKAPCSOLÓDÁST KÍVÁNOK!

Kismamik!

Csak emlékeztetőül: kedden du. 2-kor szülésfelkészítő! Ne felejtsétek, remélem jöttök!!! :wink:

kit- kat!

A kérdésedre a választ én is szeretném tudni, de asszem Úgy járunk a legjobban, ha személyesen tőle kérdezzük meg. Különben tündéri a doki, nekem van tapasztalatom, mert több nőgyógyászom volt , mint pasim! (ez nem vicc) már kb. 5éve járok hozzá, nekem maximális volt idáig, én biztos nála szertnék szülni!
Különben, ha visszaolvasod elölről a topic-ot, rájössz, hogy minden hasznos info rajta van, amúgy nekem is vagy 4 napom "ráment" és próbáltam megjegyezni minden fontosat. Különben a csajszik is szivesen segítenek, 1-1 kérdéssel kapcsolatban. Hiába, a legjobb helyre jöttél! :lol: :lol:
Téged is várunk a szülésfelkészítőre, ha tudsz gyere! :wink:

Kép
bettem3

Sziasztok!

Olvasgattam, amiket írtok, és nagyon sok jó infóhoz jútottam a hozzaszólásaitokon keresztül, amit így , utólag köszönök :)

Kisbabát várok, :lol: és még nincs dokim, érdekelne Hartmann vagy Csütörtöki illetve Séra doktorok elérhetősége, ha tudnátok segíteni. Illetve, hogy hogyan jártatok el, egyszerűen bementetek a korházba egy dokihoz terhesgondozásra, vagy magánrendelésre mentetek először?

Nagyon megköszönném, ha segíteni tudnátok!

Üdv, Nóra
norabab

Szia Nóra!

Írtam Privit!

Üdv. Szami

szamikám

Sziasztok,

Most csak röviden jövök, mert csomagolnom kell. Úgy alakult, hogy szerdától vasárnapig lemegyünk a Balatonra a barátainkhoz, holnap pedig megyünk az LGT koncertre, szóval már nem nagyon tudok jönni.
Röviden: a meglepi piknik nagyon jól sikerült. Megvacsiztunk az üres telek közepén, Danca verset mondott Apának (én írtam :lol: ), Szonjuska nyekergett. Péntekre kalandnapot szerveztünk Apának a sógórnőmmel: szülinapi reggeli McDonald's módra (imádja a gyors kajákat), box utca látogatás, agyaggalamblövészet (10-ből 8-at eltalált, nagyon büszke voltam 8) ), versenyautózás a tököli reptéren, este vacsi családi körben. Nagyon jól sikerült:-)
Legyetek jók! Hétfőn jövök!

Nóra!

Írok privit!

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Sziasztok!

Judit! hát apának nagyon jó szülinapi meglepijei voltak. Nagyon kreatív vagy!!!
JÓ pihit Nektek.

Nóra! üdv közöttünk. HOl tartasz? Hartmann dr és Csütörtöki dr nagyon rendesek.

Johanna elment nyaralni HÉvízre. Szegény Bulcsú eléggé hiányolja. Mire megszokja, hogy nyaral a nővére addigra pont hazaérkezik JOhanna.

üdv Edina

Kép
Kép
sidney

Bettem köszi hogy szóltál.
Gondolom a korházban lesz. Ma be akartam nézni a védőnöhöz mert ott ki szokott írva lenni, mert mindenképpen szeretnék részt venni egy ilyen találkozón.

kit-kat
kit-kat

Sziasztok!

Minden nyaraló, pihenő babónak és anyukának, kismamának jó időt és kellemes pihenést kívánok!
Köszönöm mindenkinek a szorítást és a drukkolást. Sajnos nem lett jó a vércukrom megint, így méregetem, naggggyon szigorú diétán vagyok és minden hétfőn a kórházban kezdem a napom. :( Persze az a legfonotsabb, hogy a pici lányomnak ne legyen semmi baja!
Bettem, én biztosan ott leszek, sőt ez alkalommal apa is ott lesz velem! :D

Judit: az én közelgő szülinapomat nem akarod megszervezni? :D :D Nagyon ügyes, kreatív vagy! (Elküldhetem ötletért a férjemet?)

Minyu: nagyon sajnálom a történteket, vigyázz magadra és fel a fejjel!

Mindenkinek szép napot!
Üdv

KépKép
hexina

Sziasztok!

Köszönöm leveleiteket Szami és Judit.

A negyedik hétben vagyok :lol: , még korai a terhesség, de szeretnék mielőbb dokihoz menni, mert volt egy méhen kívüli terhességem :cry: és nem szeretném, ha megsmétlődne.

üdv,
Nóra
norabab

Bettem
Jó volt a beszélgetés, mégegyszer köszi hogy szóltál mert lemaradtam volna róla. Így legalább láttam végre a szülőszobát is.

kit-kat
kit-kat

Norabab
Hartmann doki most jelenleg szabin van, és ha jól tudom akkor 15.-től lesz megint.

kit-kat
kit-kat

Arra lennék kiváncsi hogy aki már szült járt e már előtte relaxációra?
Segitett e vagy sem. Mik a tapasztalatok. Nem sokat tudok róla, igazából nem sok értelmét látom de azért kiváncsi vagyok.

kit-kat
kit-kat

Sziasztok!

Minden nyaralónak (Adra, Finike, Pociló és még mások ha vannak :D ) jó nyaralást, pihenést kívánok. Még az idő is kedvezett, hiszen nincsen az a "gatyarohasztó" meleg, hanem kellemes strand idő van.

Szandra! Gratulálok Edó felüléséhez. Nagyon ügyi kislányod van!

Szamikám! Holnap mentek a tornára...várom a jelentkezésedet utána. Egyébként van ismerősöm akinek az ikerlányaikhoz szintén jár Dévényes gyógytornász és ők is szinte mindig sírnak, mert tényleg elég kellemetlen elviselni a tornát...Na most jól megvigasztaltalak...

Hexina!
Mivel elég édességfüggő vagyok én is féltem, hogy gond lesz a cukrommal + a családban is van nálunk cukorbeteg de szerencsére megúsztam a dolgot. Most van egy ismerősöm aki szintén várandós és 150 gr-os szénhidrát diétát javasoltak neki. Azt mondta, hogy alig tud mit enni, de azóta nem beszéltem vele, hogy mi újság és engedélyeztek-e nagyobb mennyiséget szénhidrátból...

Megnéztem azt a bizonyos körzeti híradót a neten. Kár, hogy elég pocsék a minősége a felrakott anyagnak. És kár, hogy csak akkor lehet megnézni a tablókat, ha valaki bejut az új Kika szobába szülni. És hát a megnövekedett
80 %-os szülésszám esetén ennek kicsi az esélye. Hacsak....

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok!

En is a JFben szültem tavaly júniusban es neha benezek hozzátok olvasó üzemmódban.

Most azert írok, hogy Szamikámat megnyugtassam, hogy a Deveny módszer nagyon hatekony es nem fáj a babáknak. En a kisfiamat negy hónaig hordtam ilyen kezelesre, es nagyon örülök, hogy mentünk. Már majdnem fel eves volt, amikor először voltunk es majdnem tíz hónaos, amikor abba hagyhattuk a kezeleseket. Ennek következteben semmifele látható nyoma nem maradt annak, hogy koraszülött volt es a nyaka, háta laza, hyoton volt valszeg oxigen hiány következteben. Már több, mint egy hónaja jár, es általában másfel ket evesnek nezik, annyira mozgekony es szeen is mozog.
A babák azert sírnak, mert egy idegen ember fogja őket, es nem mozoghatnak, nem tehetik szabadon azt, amihez kedvük van. Ilyen szemontból ez a kor, amiben a kicsi lány van, nehez, mert ő ugye most nagyon erdeklődő es nyíladozik az akarata is, gondolom. Az első nehány alkalom után azonban már tudják, hogy mi következik es nem ilyednek meg, általában nem is sírnak. Nálunk volt olyan, hogy Ádám vegig kacarászta a kezelest.

Szóval sok szerencset, jó egeszseget es gyors eredmenyt kíávnok Nekek! Tuti, hogy jó kezekben lesztek!

Ági

Kép
agnesm

Sziasztok!
Már rég voltam itt nálatok, de azért mindig be-be nézek, kivel mi történik.
Most egy kérdéssel fordulok hozzátok: egy barátnőm itt fog szülni novemberben (a dokija ide tartozik), de ő körzetileg nem ide tartozik. Most akkor kell külön fizetnie valamit a szülésért a legújabb álláspont szerint vagy nem. Sajnos mikor a dokinál volt ezt elfelejtette megkérdezni, legközelebb pedig csak egy hónap múlva megy. Közben a doki is szabin van. Ha valamelyikőtök tudja erre a választ, akkor szívesen fogadom.

Zsuzsa

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Szamikám!

Mi több, mint egy hónapja a neurológus jacaslatásra keztük el a Dévény tornát.
Első alkalommal végig sírtak, másokira, már csak a végén és azóta már végigmosolyogják :lol:
Igaz, hog ymi nem elmegyünk, hanem kijön a gyógytornász, ma is jön 5-re.
Nagyon sokat fejlődtek.

Dóri
Vendég

Sziasztok!

Sajnos mostanában sincs időm a gépig eljutni. Flórácska most aludt el,nagy nehezen.
Sajnos még mindig egy kicsit hasfájós :cry: ,plusz már fogzási godjai is vannak. :( Szóval van minden.
Ezenkívül, elkészült Jázmin szobája és esténként még őt is szoktatjuk hogy ott aludjon el. Van programom. :wink:
Ehhez kapcsolódva:
Mazsuzs!
Az alvás téma: Én ezt a dolgot lazán kezeltem. Mivel szoptattam úgy volt a legjobb ha a közelemben volt Jázmin. Az ágya karnyújtásnyira volt. Amúgy a szoptatást kivéve is ez nyugtatott meg hogy hallom éjjel a szuszogását,érzem a közelségét.
Mivel elég gyakran szopizott ehy időben,éjjel belealudtam a szoptatásba és ott maradt az ágyunkban(szerintem ezzel nem vagyok egyedül). Oda is szokott rendesen,2 éves koráig. Nem volt kényelmes meg mondom őszintén,pedig jó nagy ágyunk van. :roll:
Mindenki ijesztegettet hogy majd nagy koráig velünk fog aludni.
Vettünk neki egy szép gyerekágyat,a mi ágyunk mellé tettük és attól a naptól ott aludt. Most 3 és fél lesz lassan és most van csak 5 napja külön szobája.
Flórát már nem akarom hogy az ágyunkba szokjon,de éjjel őt is ott szotatom,utána visszarakom az ágyába.
Egy szó mint száz, én nem tartom olyan jónak a kis csecsemő külön szobába rakását. Az anyának és a babának is szüksége van a másik közelségére. Nálunk legalábbis így van.

Szandra!
Hatalmas gratula Edónak a pruodukcióhoz! :lol:

Bogár!
Utólag én is gratulálok a lánykéréshez! Ez olyan jó dolog! :D
A képeket pedig várjuk!

Dóri!
NAgyon jók a képek.
A csajok pedig gyönyörűek.

Esztia!
Édesek a gyerkőcök nagyon!
Na és az a "repülős" kép, az fantasztikus. Ritkán látni ilye jól elkapott pillanatot! :lol: :lol: :lol:

Móni!
A képen látszik,hogy apuka bizony nagyon büszke az ő szép kisfiára! :D
Aranyos kép.

Minyu!
NAgyon sajnálom ami a babáddal történt! :cry:
Mielőbbi "jobbulást" kívánok!

Szami!
Én is kíváncsi vagyok a beszámolódra! Reméljük jól sikerül.

Finike!
Én Betadine krémet használtam Jázmin fülére és nagyon jó volt.
Látom a kisasszony már nagyon ügyeskedik! :lol: Örülök hogy a füle helyrejött! :)

Utólag is köszönjük a névnapi köszöntéseket. :D

Flórácska állandóan hasra fordul és mostmár próbálja nekifeszíteni a lábait a földnek hogy haladjon előre. Nem korai ez még? :roll:
Jaj és persze ezek mellett napközben alig alszik valamit. 8) :wink:
Alig tudok egy nap egyről a kettőre jutni. De szerintem sokan osztoznak a sorsomon. :wink:

Na megyek mert fáradt és álmos vagyok.
Jaj,így a végén feldobok egy témát:
Nem túl indiszkrét kérdés,hogy ti hogyan és mikor szereztétek vissza a "versenysúlyotokat",ha sikerült? Mert nekem nagyon nehezen jön mindig össze. Fogyózni még nem merek. Jázmin 1,5 éves volt amikor "S.Norbi" féle módszel lefogytam. De félek ha most is várok 1,5 évet addig a rajtamlévő fölösleg szaporodni fog. Ilyen alkat vagyok. :(
Szoptatás mellett most azt hallottam nem szabad semmien fogyókúra. Ti mit tudtok ezekről a dolgokról. Van jó módszeretek?

Na jó éjt!
Dalma.

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Sziasztok!

Hú már olyan régen jöttem, hogy nem is tudom hol kezdjem?!

Kijött a hatodik foga Edónak (két nappal az 5dik után), rendesen besűrűsödött ez a fogkibújásos idő :? . A lényeg, hogy jól viseli. Már próbál felállni, teljesen utánozza a Tamit, mászni már ezerrel mászik főleg ha másik helységben vagyunk és hívjuk teper mint egy kis őrült (nem akar lemaradni a buliról :lol: ).

Nagyon durván sikítoznak egész nap egymást akarják felülmúlni de nem jöttek még rá, hogy a maximumnál nem tudnak hangosabbak lenni de mindig próbálják :wink: .

Amikor én már szívrohamot kapok mert a Tami éppen kirántotta az Edó kezét mászás közben akkor a drágáim fetrengenek a röhögéstől Edóval az élen :lol: :lol: .

Edó rászokott a kajálásra a lényeg, hogy keverjek sütőtököt az ételbe, akkor mindent megeszik így felesbe adom az ebédnél és akkor majdnem egy egész üvegnyi kaját benyom :) . Imádja legelni a füvet így a fűnyírót kidobtuk 8) :wink: .

És komolyan mondom az apa és az anya szót már "mondja"!!! 95% hogy az már az akar lenni. Hát majd meglátjuk.

A felülés már csukott szemmel megy 8) :wink: , még akkor is amikor nem kellene (altatás közben a babakocsiban), az mindegy hogy hason fekszik vagy hanyatt ő neki nem jelent problémát egyik sem (csak nekem!! :) :wink: )

Ja és úgy vettem észre, hogy mikor apa itthon van éjszaka akkor Edóka nem kel fel. Szerintem azért mert apa horkol és az olyan jó kis monoton (fülsértő nekem :roll: ) és az bejön a kiscsajnak.

Augusztus 27-szeptember 9ig megyünk Balcsira amit remélem betegeskedés nélkül megúszunk így ha lehet a talit ne akkorra szervezzük már meg léccccilécccci 8) .

Most megyek kicsit álmi vagyok így negyed 2 táján, de próbálok sűrűbben jönni.

Ja és meghalt a telefonom Edóka nyáltultengésben a kártyámmal együtt, így akinek tudtam a számát azt most már nem tudom 8) , az én számom maradt a régi amihez társult egy új teló is amit most már hét lakat alatt őrzök. De sajnos elvesztettem egy két üzit is ami 04. 04-én 4 óra 40 perckori születésről szólt.

Bocsi most csak ennyi
Mindenkinek pussssz

Szandra

szandrakiss

Sziasztok Lányok!

Elöször is Finike, Mazsuzs, Agi, Dóri és mindenki!

Nagyon köszönöm, hogy gondoltatok Ránk!

Túl vagyunk rajta. Szegény picikém végig sírta az egészet. A szívem majd meg szakadt. Voltak pillanatok amikor én is megkönnyeztem. Egyfolytában nyújtogatta a kis kezét, hogy jönne hozzám- de én nem vehettem, el. Kicsit úgy éreztem, hogy cserben hagytam mégha tudom is, hogy az egész az Ő érdekeit szolgálja.
Azt mondta a gyógytornász, hogy alapvetően ügyes csak meg kell, hogy erősödjön.
Jövő héten is megyünk kétszer. Remélem könnyebben fogja viselni!
Mutattak egy-két dolgot amit itthon is kell gyakorolni, napi fél órát

Még egyszerköszönöm a kedveségeteket!

Szandra!

Gratulálok Edokának a felüléshez és a fogacskákhoz Nagyon jó, hogy a tesók ilyen jól meg vannak egymással.

Dalmácska!

Kitartás fog és hasfájás ügyileg!
A fogyással kapcsolatosan nem sok tanácsot tudok adni, mert valoszínű alkati okai is lehetnek Én 18kg hiztam, de a kórházból már 9 kg kevesebbel jöttem ki és egy hónapon belül lement még 3 kg. A többi kb 8-9 hónap alatt ment le. Én azt hittem hogy azért mert szoptatok ( és még mindig), de te is szoptatsz így azért gondolom, hogy alkati okai is lehetnek.
Szerintem ne fogyozz! Talán egy kis torna? De az se túl megeröltető, nehogy elmenjen a tejcsi.

Most mennem kell. Puszi mindenkinek

Szami

szamikám

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: