Sziasztok!
Sajnos mostanában sincs időm a gépig eljutni. Flórácska most aludt el,nagy nehezen.
Sajnos még mindig egy kicsit hasfájós
,plusz már fogzási godjai is vannak.
Szóval van minden.
Ezenkívül, elkészült Jázmin szobája és esténként még őt is szoktatjuk hogy ott aludjon el. Van programom.
Ehhez kapcsolódva:
Mazsuzs!
Az alvás téma: Én ezt a dolgot lazán kezeltem. Mivel szoptattam úgy volt a legjobb ha a közelemben volt Jázmin. Az ágya karnyújtásnyira volt. Amúgy a szoptatást kivéve is ez nyugtatott meg hogy hallom éjjel a szuszogását,érzem a közelségét.
Mivel elég gyakran szopizott ehy időben,éjjel belealudtam a szoptatásba és ott maradt az ágyunkban(szerintem ezzel nem vagyok egyedül). Oda is szokott rendesen,2 éves koráig. Nem volt kényelmes meg mondom őszintén,pedig jó nagy ágyunk van.
Mindenki ijesztegettet hogy majd nagy koráig velünk fog aludni.
Vettünk neki egy szép gyerekágyat,a mi ágyunk mellé tettük és attól a naptól ott aludt. Most 3 és fél lesz lassan és most van csak 5 napja külön szobája.
Flórát már nem akarom hogy az ágyunkba szokjon,de éjjel őt is ott szotatom,utána visszarakom az ágyába.
Egy szó mint száz, én nem tartom olyan jónak a kis csecsemő külön szobába rakását. Az anyának és a babának is szüksége van a másik közelségére. Nálunk legalábbis így van.
Szandra!
Hatalmas gratula Edónak a pruodukcióhoz!
Bogár!
Utólag én is gratulálok a lánykéréshez! Ez olyan jó dolog!
A képeket pedig várjuk!
Dóri!
NAgyon jók a képek.
A csajok pedig gyönyörűek.
Esztia!
Édesek a gyerkőcök nagyon!
Na és az a "repülős" kép, az fantasztikus. Ritkán látni ilye jól elkapott pillanatot!
Móni!
A képen látszik,hogy apuka bizony nagyon büszke az ő szép kisfiára!
Aranyos kép.
Minyu!
NAgyon sajnálom ami a babáddal történt!
Mielőbbi "jobbulást" kívánok!
Szami!
Én is kíváncsi vagyok a beszámolódra! Reméljük jól sikerül.
Finike!
Én Betadine krémet használtam Jázmin fülére és nagyon jó volt.
Látom a kisasszony már nagyon ügyeskedik!
Örülök hogy a füle helyrejött!
Utólag is köszönjük a névnapi köszöntéseket.
Flórácska állandóan hasra fordul és mostmár próbálja nekifeszíteni a lábait a földnek hogy haladjon előre. Nem korai ez még?
Jaj és persze ezek mellett napközben alig alszik valamit.
Alig tudok egy nap egyről a kettőre jutni. De szerintem sokan osztoznak a sorsomon.
Na megyek mert fáradt és álmos vagyok.
Jaj,így a végén feldobok egy témát:
Nem túl indiszkrét kérdés,hogy ti hogyan és mikor szereztétek vissza a "versenysúlyotokat",ha sikerült? Mert nekem nagyon nehezen jön mindig össze. Fogyózni még nem merek. Jázmin 1,5 éves volt amikor "S.Norbi" féle módszel lefogytam. De félek ha most is várok 1,5 évet addig a rajtamlévő fölösleg szaporodni fog. Ilyen alkat vagyok.
Szoptatás mellett most azt hallottam nem szabad semmien fogyókúra. Ti mit tudtok ezekről a dolgokról. Van jó módszeretek?
Na jó éjt!
Dalma.