Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Na, eltűntetek? Akkor én is lépek! Majd még benézek! :wink:

Kép
ermoni

Móni
nagyon szépek a cuccok nekem a favorit a malackás hálózsák :-)
nagyon cukik

Ancsi
már két ágy van? :-) nagyon csajszis a szoba,nálunk a hercegnők nem mennek csak a shrek,micmackó és az új kedvenc Noddy
Vendég

Timi! Köszi! Ari vagy! Te szent habakukk! :wink:
Cserébe rólam kép! Jó csere, mi?
Kép
Kép
Na itt van fehér gatyás kép is!
Jöhet nyugodtan a kritika! :lol:

Kép
ermoni

És ki az a Noddy?

Kép
ermoni

És miért beszélgetek már megint magamban? :lol:

Kép
ermoni

Móni, mekkora hasad van!!!!!! :shock: :shock: Janka jó nagy helyen pöröghet-foroghat!
a fehér nacit meg nem is lehet látni ilyen messziről, ill. a nagy feneket nem, de én nem bánom ám ;)
és pont ilyen dekorációkat néztem ki az elefániban!!! :D nekem főleg a barik jönnek be...bár mág nem vettem... de sztem a bluetac is megtartja őket, nem?
Disney-cuccok: tényleg állat a malackás hálózsák, de a többi is édes nagyon!

Ancsi, tiszta puncsfagyi ez a szoba! de miért a két ágy? :roll: :roll:

Kép
an°°di

Jutta, sikeresen zárul/t a gyümölcsnap? és sokat kellett pisilni, mi?

Hajni, szerencsére az én vénáim vmennyire látszódnak, de nem szoktak neki örülni a nővérkék. egyzser nekem is forgatta egy nő a tűt (kiderült, h orvos volt a szentem, nem értett hozzá na), és mikor rászóltam, kiakadt, h mit finnyáskodok 8) :shock: :?

Noddy pedig teljesen ártalmatlan. ő az a mai gyerekeknek, mitn barbapapa volt a mi időnkben. bamba és kissé debil... de azért aranyos. a kicsik imádják.

na, kész a vacsi. lépek is...
ma én ide már vissza nem jövök! és ezt vehetitek fenyegetésnek :D
holnap azonban leszek!
szasz
:arrow:

Kép
an°°di

Hú Móni
nagyon állat ez a kép,mekkora a poci :-) hogy tudsz vele egyensúlyozni? :-) de most komoylan én néha dőlök jobbra balra,pedig nekem elefántlábaim vannak.
Jó nagy pocid lesz a végére :-)

Noddy
hát nekem nem igazán jön be,de most ez a sláger
http://www.port.hu/pls/fi/films.film_pa ... where_tv=1

mire a babáitok odajutnak ,hogy mesét nézzenek,már tudtok mindent :-)

ha szeretitek a disneys dolgokat ajánlok egy csajszit a babszobáról cuki disneys textilpelusokat árul,persze lehet hogy van a boltokba is,de nálunk nincs ,én már rendeltem 4ethttp://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=220285&page=3
Vendég

Szóval ti is azt mondjátok, h nagy a hasam? Hát lehet, hogy vissza kell fognom magam kaja terén... Ezen el kell gondolkodnom!
Hát valószínű az is, h emiatt dagad a sz*rabbik bokám is, mert eltűnt a gebe testem és egy ilyen dinnyehasat kell cipelnie! :lol:
Hát nem nagyon vagyok nagy Disney-rajongó, de van egy-két kedves figurája!
Azért megnézem a linket, amit felraktál Timi!
Hát gondolom, h kiismerem majd magam a mesefigurák között (előbb-utóbb!), de az a nagy igazság, h az itt emlegetett sorozatok között is eltévednék (fogalmam sincs ki vagy mi az a Mr. Csont, 24, ilyen-olyan helyszínelők és hosszasan sorolhatnám), mert hát a tv nem túl nagy főszereplő az életemben. Bár muszáj egy-két dolgot néznem benne!
Inkább egy kis zene, egy jó könyv!
És hát én lemaradtam kisvakondnál, Rumcájsznál és társaiknál... mesében. Sorozatokban meg Twin Peaks és Miért éppen Alaszka? a többi nem köt le!
Na, megyek is vissza a könyvemhez!
Te Timi, sokat van eszemben ez a kakkintás-ügy nálatok! Valamit ki kéne találni, h lassan pozitív élmény legyen szegény Majcinak az eredményes trónolás, mert ha meg lesz Bibi sokkal kevesebb időd lesz foglalkozni vele! (Ha valami eszembe jut, és hátha nem próbáltad még, azért majd leírom! Ki tudja, lehet, h valami tök triviális dolog hozza meg a várva várt, rendszeres sikert! :wink: )
Na, búcsú csajok! Szép álmokat! :wink: (Én mondanom sem kell dög fáradt vagyok, holnap reggel meg jönnek a vízvezetékszerelők!)

Kép
ermoni

Ja, Andi! Sztem is megtartja a kékundormány is, bár én nagyon nem szeretem, de van aki azzal old meg egy csomó mindent! Hajrá!

Kép
ermoni

Timi! Az a link (disney-s) nem működik! :?

Kép
ermoni

Móni:
hatalmas a hasad. De tényleg sehova nem híztál. :)
A fehér gatyó meg távoli, no de nem leszek telhetetlen. :lol: :lol:

Én mára léptem, fáradt vagyok nagyon. Jóéjt. :arrow:

Kép
Kép
h@jni

Móni
jaja elötte van a 4et :-)
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=220285&page=3

szerintem mindegy mennyit eszel a pocikád Jankával együtt ugyanúgy nől :-) és ez így oké :-)

hát a kaki:azóta kétszer volt bimbibe,tehát pelusba nem,de most is szenved mondja hogy kell,százszor rákell ültetni a bimbire ő meg flis pattan hogy nem kell.Aztán amikor visszafordíthatatlanul jön zsupsz kint is van,szóval nem kell neki erőlködni csöppet sem.Holnap tutira lesz kaki mert evett barackot,dinnyét,kacsazsíroskenyeret,tejcit.Amikor belekakilt a bilibe anyuéknál kapott kólát (bizony,1 decit kb) apu hozott neki érte játékos nylókát,agybafőbe sícsértük,körbetelefonáltuk a rokonságot :-) most 3szorra akkorát sikítottam örömömben ,hogy csak nézett,vittük apának a kis tornyot és integettünk neki,hogy szijja,örömmel meséli amerre megy ,hogy bimbibe ent akaki és integettünk neki,szóval tetszik neki,talán kicsiot haladunk,de még nem az igazi.Azt mondják az időa gyógyír,de bármi a füledbe,eszedbe jut szólj :-)
a legújabb ,mumus a hajmosás,ma estére úgy visított mint akit ölnek,már röhögtem kínomba,hátra nem hajtja a fejét a istenért sem így meg a zuhannyal amikor lemosom a habot belemegy az arcába ,szemébe és ahogy üvölt a szájába.borzalom,hajam tépem :x
Vendég

Sziasztok!!!
Eddig barátoknál voltunk, látom közben volt itt minden...
Móni
Tök jók a cuccok!!! És a képek rólad. És úgy örülök, hogy neked is ekkora hasad van :lol: :lol: CSak mondjuk rajtad jobban mutat, nem 156cm vagy.... :lol:

Holnap reggel megyek védőnénihez, megméri a cukrom...csak nehogy elaludjak... :roll: Most még nem vagyok álmos, de gondolom felkelni viszont nem lesz túl egyszerű...

A barátnőm férje azt mondta, hogy ne legyünk már olyan hülyék, hogy fizetünk az asztalosnak a padló lerakásáért...szóval vasárnap jön az egész banda, főzünk jó marhapörit, a fiúk lerakják a padlót és utána lehet inni meg pingpongozni..... szép kis buli lesz :lol: :lol: :lol:
Most már csak szólni kell az asztalosnak, hogy ne fáradjon, megoldjuk máshogy....ez mondjuk elég ciki, mert nálunk rengeteg munkát ő csinált, remélem nem lesz sértődés...

Na megyek, mert apuka ráfekszik a takarómra és az életben ki nem húzom alóla :lol:

Jó pihit mindenkinek...! Gondolom ezt már nem sokan olvassák ma...

marek

Sziasztok!

Nem fogjátok elképzelni min mentem keresztül tegnap! Ugye anyós megérkezett rendben vasárnap d.u. minden ok. Tök ari. Mondom neki holnap megyünk a városba, van jó néhány intéznivaló, de busszal, metróval, mert az autó apucinál. Voltunk bankba, kórházakba, ucsó a könyvtár volt, és már mentünk haza. Mozgólépcsőre fel, egy idióta dagadt csajszi, meg hátratolat, hogy ő majd tartja a babakocsit. Persze a végén nem lépett le, anyós megcsúszott, hátraesett a mozgólépcsőn. Olyan ideg jött belém, hogy azt nem hiszitek el. Anyós fekszik, babakocsi előttem a lépcsőn, Gergő torkaszakadtából ordít, egyik kezemmel anyóst próbálom felhúzni, -szerencsére nem ájult el – másik kezemmel a babakocsit Gergővel menteni. Szerencsére hátulról nem esett ránk senki, és azonnal leállították a lépcsőt, így anyós megúszta egy kis karcolással, Geri a nagy ijedtségben ordított, meg valószínű be volt szorulva a lába a babakocsiba, és azért ordított, én is megúsztam egy kis karcolással, szal szerencsére nem lett baj, de az alatt az 1-2 perc alatt ne tudjátok meg mit éltem át. Na csak ennyit akartam írni, mostmár megnyugodtam, de tegnap teljesen kivoltam! Megyek visszaolvasni!

Kép

Kép
katherina

jaj még nem olvastalak végig titeket, de később benézek, de most hív anyós! puszi!

Kép

Kép
katherina

Katot nem, de Juttát megelőztem!
Jó reggelt!
Nálunk már itt ásnak a vizesek!
Megyek rendberakni a házat, mert szalad itt minden!
Délután meg megyek angolórára!

Kép
ermoni

És tényleg nagyon nagynak látjátok a hasam? Hát én eddig azt hittem, h átlagos!
Most besz*rtam, h mégis cukros vagyok és óriásbébit fogok szülni! :shock: :cry:
(Amúgy nem egyensúlyozni nehéz vele, hanem mondjuk az ágyból kikászálódni, kanapéról felkelni... szal nagyon máshová lett a súlypontom és hasizom meg ugye most 0!)

Kép
ermoni

sziasztok!
miután túltettem magam az extrém reggeli érzékenykedésemen (vastabletta a hosszabbító konnektorjában landolt, kilöttyintettem a vizet, nincs itthon koffein- és cukormentes kávé, Apuka megint késve ment munkába, Móni és Zsu nekem szóló hozzászólásaiban szerepelt az 'undormány' és a 'gagyi' szó (tuuuudoooom :) ), szóval mindezeken túlvagyok, na meg a reggelin is, így beköszönök.
mára én fordítani tervezek... meglátjuk. tegnap éjjel sokáig néztem az alien második részét. tök jó volt. old school horror (?) nem is tudom...

Móni, sztem amúgy nem is az a helyzet, h a hasad nagy, hanem relatíve nagy. mivel valóban, ahogy Hajni írta, nem híztál máshová. ne legyél már cukros, jó? ma megyek a tegnapi szuri eredményéért... és ez nem jó ómen... (izgulok, hiábano).

Kat, akkor nagyobb volt a füstje, mint a lángja... szerencsére. 8)

Kép
an°°di

Andi!
Bocs, de nagyon nem szeretem a kékbigyót! (Így jobb? :wink: ) És most olvastam az általad is emlegetett tavaszi topkiosok "vitáját"! Veszekedni akarsz? :lol: Tépjük meg egymás haját? :lol: Én ma nem vagyok veszekedős hangulatban... Nem baj? :lol: Majd máskor kard ki kard! :lol:
Na, azért tényleg most tipródom, h mi van ha mégiscsak valami igazságtartalma van ennek a cukros mizzériának... Bár rendes tőled, h vigasztalni akarsz!
És mindenféleképpen számolj be (Marek te is!), az eredményekről! (De úgyis okés lesz minden!)
Most ébredezik Janka (tegnap úgy nekifeszült a hasfalamnak, h asszittem kirúgja a ház oldalát! elég kellemetlen volt! az apja próbálta jobb belátásra téríteni- itt dumált az óriás hasamnak és puszilgatta, magyarázta neki, h ez nem jó nekem... drága ember! :wink: ), rossz pozícióban is ülök, megyek inkább pakolni!

Kép
ermoni

Sziasztok Csajok!

Csak egy gyors bejelentkezés, hogy nem vesztem el, de otthon nincs most gép, munkahelyen Szabi lenyúlta a mobil netemet, szóval csütörtök elött nem nagyon jelentkezem.
Ti hogy vagytok az esti elalvással, nekem nagyon nehezen megy, reggelre meg mosott vagyok!
Tegnap voltam védőnőnél, mázsa: 68 kg. Ez van. Gyerekeim össze-vissza puszilgatták a hasamat közben, védőnők majd elolvadtak. Vajon megmarad ez a rajongás kintről is!?
Ja hétvégén megszült 2 barátnőm!

Jövök amint tudok!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Halihó!!!

Jelentem mai cukor rendben, de ez ugye nem terhelés, ez az amit Móni csinál. Mondjuk ennek több értelme van, mint a terhelésnek, mert kicsit sok a 75g szénhidrát egyszerre annak, aki hónapok óta diétázik. Nemtom ki volt az az idióta, aki kitalálta, de persze biztos van értelme... :roll:

Andi
Cukor mennyi???

Móni
Nem túl nagy a hasad, csak azon örömködik itt mindenki, hogy végre nem csak rajtunk látszik a terhesség :lol: Ne kezdjél már el hülyeségeken agyalni pont te, aki minden nap méred a cukrod és még soha (?) nem volt magas a terhelés óta....

Én egész éjjel nem aludtam, mert a drágajó új szomszédaink kiengedik este a kutyáikat az utcára, azok meg ugatnak, mert be szeretnének menni, Olga meg azért ugat, mert ki szeretne menni. Én meg kb. fél óránként megyek ki, hogy Olgát elzavarjam a helyére, mert egyszer már lecsesztek a szomszédok, hogy hangos a kutyánk...azóta sikerült leszoktatnom az éjjeli műsorról, erre most az új szomszédok miatt kezdhetem újra az egészet. Ja, a férjem meg békésen alszik, csak engem idegesít a dolog.... :shock: Hozzá kell tenni, hogy a Beagle alapjáraton egy zajos fajta, az is csoda, hogy ilyen szépen visszafogta magát eddig....

marek

Marek, talán a szomszédokkal kellene beszélni, nem Olgával. ;)
a cukor meg errefelé a nagyvárosban ugyebár úgy megy, h egyik nap leveszik a vért, és csak másnap 11-től lehet menni az eredményért.. nem kérdezd, miért nem elég a "rácsöppentünk ide egy kis vért, bedugjuk a műszerbe, és violá az eredmény" típusú módszer... :roll:

Ciripke, érdekes, nekem is az elalvással van gondom. pedig mostanában ha elnyom a buzgóság délután, az sem tart tovább fél óránál... érthetetlen. :?

Móni, nem akarok veszekedni. sőt. kard ki kard??? jó, majd felspannolom magam vmin, ha olyan kedvedben leszek... :D
most nem is veszekednek a tavasziak... még jó. talin vannak...
az akkor nekünk is lesz még, ugye? :roll:

Kép
an°°di

Sziasztok!

No nyugi-nyugi, nem eddig aludtam, 1/2 7-kor volt az ébredés... :twisted:

Móni, nagy a hasad, de csak az a nagy! Ez szerintem így a tökéletes!

Andi, Marek kérjük a leleteket, az orvosi konzílium összeül és értékel! :wink:

Kat, jaj ez nagyon gáz lehetett!! Tegnap én megcsúsztam a lépcsőn zokniban és seggre ültem... szerencsére csak 1-2 fokot csúsztam és az ijedtségen kívül nem volt gond, de nagyon rosszul érzintett....

Timi, remélem a kaki sztori akkor jobb irányba megy lassan!

Jujj én úgy el tudom cseszni az időt!! De tényleg... semmire sem haladok, mostmár össze kellene kapnom magam.... :oops:

Ja, tegnapi gyümi nap: egész jól ment, kilengéseim: reggeli tejeskávé, fél tányér leves délben és 2 db keksz délután. Ezeket "megengedtem" magamnak, h ne este boruljon a nap 3 szelet kenyérrel...
(a leves azért kellett h vmi sós legyen, a keksz meg h rágcsizni lehessen vmi szilárdat...)
Tehát sikeresnek ítélem a napot!! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Ciripke, 68 kg? Elemészt a sárga irígység!!! :oops:

Node ezen megígértem magamnak, h nem agyalok többet, mostantól heti 1-2 gyüminap meg vmi féle önkontrol, oszt lesz ami lesz!

Marek látod, h jó a cukrod!! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Andi
Mint láthattad, én annyira nem vagyok beszédes....állatokkal könnyebben beszélgetek, mint emberekkel..... :lol: :lol: :lol:

Jutta
Most komolyan lassan vágni kell a Bálint körmét???? Ezt hogy odjuk meg??? :? Valami ötlet valakitől??? :?
Egyébként én se haladok sehova...pedig nagyon össze kéne pakolnom, meg fel kellene mosnom, de én az alvást fontolgatom, hátha kikapcsolták a szomszédok a magnót és nem kell a Rómeó és Júliát meg az Operaház fantomját hallgatnom, mert ezektől nagyon gyorsan felmegy a vérnyomásom :oops:

Egyébként azt mondta a védőnő, hogy a koleszterinnel ne törődjek, mert az minden kismamának magas....nektek is magas??? :?

marek

Andi!
Fórumtaliról Ciripke nem nyilatkozik...(lehet, h titkosat szervez ő is? :lol: ). Pedig még jó lenne itt a hajrá előtt...
Nagyon képben vagy a tavasziakkal...Hát igen, a barátné! :wink:
Köszi a vigasztalást, de tényleg le kell állnom a kaja mennyiséggel, mert többet eszem, mint a férjem! :oops: Ez kicsit gáz!
Jutta! Te jó ég! Vigyázz magadra! A barátném szülés előtt pár nappal a fürdőben esett el: szécsúszott a medencecsontja! Jól van, de az kemény volt: szülésnél duplán fájt! (Asszongya, ő már csak tudja, a második gyereket nyomta akkor!)
Veszekedni nekem sincs kedvem!
Ja, most meg tudjátok min agyalok, h vajon gondolkodnak-e már? És ha igen, min? Mer' ugye, ha valóban létezik az, h már magzati korra vissza tudunk emlékezni és ott eldől egy csomó minden...
Na, pedig, higgyétek el nincs ennyi időm, de mostanában nagyon foglalkoztat a gyerekem, mert ugye nemsokára itt lesz kinn...(egészésgesen, és persze gyönyörű és okos is lesz- mint mindenkié!)...
Mondjuk, Ti tegnap is könnyedén átléptetek a tipródásomon, tegyétek ma is, de én nem tudom ilyen könnyen felfogni: majd lesz valahogy, majd minden jön magától, meg ilyenek! És ha nem jön magától?
Ja, kezd megdögleni a mosógépünk! Hiába, még nászajándékba kaptuk, így most megy az agyalás, h milyen legyen... Már csak ez hiányzott! Valami ötlet? Örvény márkájú szóba se jöhet... Nekünk nem jött be! És szárítós... Na megint lesz mit keresgélni! :?

Kép
ermoni

Marek!
Igen, minden kismamánál magasabb a koleszterin egy kicsivel! Ezzel nem is szokták nagyon b*sztatni a kismamákat! Bár nekem az is alacsony volt (már az átlaghoz képest is!), így én szalonnára gyúrok... :lol:
Nekem eddig a vasam is remek volt...
Csak a qrva cukor!
Musical! Jézus ereje! Hogy bírod? Engem a világból ke lehet üldözni ezzel! Kiengedik az utcára a kutyákat? Olyan hülyék az emberek, nem? Szerintem lassan beszélni kéne velük!

Kép
ermoni

Marek, honnan a francból tudnánk a koleszterint? ne idegesícccséééél ezzel, főleg ne, ha mindenkinek magas.
megtévesztő vagy ezzel a sok hozzászólással: én legalább következetes vagyok: sokat írok és sokat is beszélek. :? ez van.

Móni, az csak a látszat, h olyan könnyedén magunk mögött hagytuk volna a kételyeidet... (vagyis hát én, mert ugye mások nevében nem nyilatkozhatok)... mondjuk azon nem gondolkodtam, h gondolkodnak-e, az viszont érdekelne, h kinek van igaza: aki azt mondja, h azért rugdossák a kezemet, amikor a hasamra teszem, mert zavarja őket, vagy aki azt mondja, h szeretik, és jönnek felvenni a kapcsolatot a számukra egyetlen lehetséges módon. ?
ha nem jön az anyai ösztön magától... nem tudom. én mostanában egyre kevésbé vagyok bizakodó magammal kapcsolatban (asszem, Gabcii írta,h én majd röhögcsélek itthon az ikrekkel...nem is értettem), de ez tényleg nem elméletben dől el.
ismerek egy lányt, akinél nem is jött meg az ösztönös anyai viselkedés, pedig a kisfia már van vagy 6 éves. inkább a haverjaként kezeli a kissrácot, közben megromlott apukával a kapcsolata, így elég depis (hajlamos volt rá korábban is), faszizik és bulizik és iszik sokat... és botrányosan viselkedik a gyereke előtt. egyszer azt mondta, h reméli, h a gyerek majd helyreteszi. hát nem. :? kíváncsi vagyok az egyik haverom szintén bizonytalan feleségére... sztem ha magaddal rendben vagy, akkor a gyereknevelés és anyaság nem okozhat akkora törést...
mosógép: passz.
nekem a mobilom halódik... :evil:

Kép
an°°di

Marek,

Mi van a Bálnit körmével? Valamiről lemaradtam? :shock:

Móni, én is agyalok na, nyugi... csakhát a bennem élő reálértelmiségi ilyenkor megszólal némi iróniával: h már késő!

Sőt a szüléstől is féltem mindig - ez az örök giga paráim közé tartozott kb 10 éve :oops: :oops: - de amióta terhes vagyok azóta... "már késő, ez a gyerek kigyün, ha félek, ha nem" elvvel jól elvagyok, és tényeg nem aggódom! :shock: :shock:
Sőt tudom, h ha félek csak rosszabb lesz, mert az ember lánya a méhszáját nem, de a gáti izmait valamelyest tudja kontrolálni - na ezek az izomok, ha félsz akkor összerándulnak, ammeg nem jó!!
(ezt Intimtornán hallottam)

Én se értem, honnan ez a nagy optimizmus meg megnyugvás - nem jellemző rám - ... de jó ez így!!!! :wink:

Ja és már a koraszüléstől se félek - csak titkon néha - a végén már semmi parám nem marad!!! :shock: :shock: :lol:

Jutta

KépKép
jutta

jaaa koleszterin, miért azt is nézik? melyik "kód" alatt fut a vérvételen? Nekem tuti nézték mert 2 oldal a vérképem!

Jutta

KépKép
jutta

Jutta, nézd meg a saját kisképed Dorkáról az aláírásodban.... hehe
:wink:

Kép
an°°di

Zsu!
Relax fotelt akarsz venni? Lábtartóval? Mer' ha igen, most a héten 8990,- az auchanban. A férjem mindenféleképpen akar nekem venni! :oops:

Kép
ermoni

a felső kicsire gondolsz? abból jelentem én semmit nem tudok kivenni!! max egy ufót, de azt is csak jóindulattal... :lol:

Remélem Dorka azért már emberszabásúbb ennél!! :wink:

Jutta

KépKép
jutta

ami oda van írvaaaaaaaaaaaaa!!!! :shock: :shock:

én pedig lelépek: zuhany hideg vízzel (brrrr), cukkereredmény, és megnézek egy jó kis turit vhol nem messze... hátha találok vmi klassz kis cuccot...
később jövök!
:arrow:

Kép
an°°di

Szép jó reggelt mindenkinek!

Visszaolvastam mindent, de mire reagálnék rá, már el is felejtem a felét...nagyon rövid az agyam mostanában :evil:

Balesetek: mindenki vigyázzon magára, gyakori már ilyenkor a szédülés és az egyensúly vesztés. A szomszéd csaj mesélte 7végén, hogy ő szülés előtt 4 nappal esett le egy létráról a garázsban és eltörte a lábát...úgy ment szülni. Mondjuk minek mászik létrára, azt nem tudoml. :roll:

Móni, hát tényleg jó nagy a pocak, de ne aggódj, ez igy okés! És édik a cuccok, nekem is a malackás jött be. Olyan kis képeket meg már nézegettem én is, a helyzet az, hogy ha több üzletbe mész rájössz, hogy mindenhol ugyanazt lehet kapni.
Mosógépet még én is akarok venni, bár a mienk még jó, nem is olyan régi, de szeretnék egy jobbat. A Samsung-nak azt a Silver micsodás gépét néztük ki, meg ha jól emlékszem az Aristonnak voltak elég jó gépei.

Marek, a szomszéd miért engedi ki a kutyákat az utcára??? Talán inkább tényleg velük kéne beszélni!

Jutta, az a 2 db keksz tényleg belefér, csodálom a kitartásodat! Én kb 3 óránként éhes vagyok :wink:

Ja, és a gyerekneveléssel kapcsolatban már többször akartam irni, hogy van egy könyv, én nagyon szeretem, az a cime, hogy Szerelmetes fiam. Arról szól, hogy hogyan lehet jól elb**ni :lol: Komoly regény egyébként, ajánlom mindenkinek.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Mosógép meg egy ilyen silver nano lesz- valószínűleg, meg külön egy szárító!
Döglődik a tamagocsid(mobilod)? Az se túl jó hír, de még mindig olcsóbb, mint egy mosógép!
Nem akartam a paraklubot erősíteni, de én tényleg sokat agyalok... Amúgy tegnap láttam egy feliratot: paranet. Vajon mi a f*sz lehet az? Na ezen is gondolkodom! :lol:
Szülés: erre nekem azt szokták mondani, ha megcsinálni jó volt, akkor ki kell bírnom a szülést is! Meg olyan még nem volt, h ott marad!
Ja és megint megkaptam: nem baj, h lány, csak egészséges legyen! De kitaláltam egy visszaszólást: miért egy lány nem gyerek? Én is nő vagyok, én nem vagyok ember? (Ráadásul jelen volt néhány alkesz ffi rokon is! Hát puffant! :lol: )

Kép
ermoni

Zsu! Megint egy hullámhossz! Silver nano! :lol: De én olasz cuccot (lsd. örvény- most is olyan van... :? ) nem veszek! Nem jött be! Bocs attól, akinek az van!

Kép
ermoni

Andi, hogy te hogy levágtad ezt a dolgot a körömmel kapcsolatban! Itt ülhettem volna órákig, de rá nem jöttem volna!

Az utóbbi témához is lenne könyvajánlatom (anyai ösztönök ki nem alakulása és bekattanás). Megtörtént eset, hogy hogy gyötör egy anya egy gyereket. Nagyon megdöbbentő és hihetetlen, pedig tényleg megtörtént. De nem fárasztalak most titeket ezzel, inkább koncentráljunk a vidámabb dolgokra :wink:

Marekon én is csodálkozom, itt annyit ir, és olyan jó a humora, a talin meg meg hozzánk se szólt :lol: Vagy lehet, hogy mi dumáltunk túl sokat? :roll:

Móni, asszem arra a fotelre gondolok, de már a legtöbb tesztelve van más családtagok által, és állitólag mindegyik nyikorog egy idő után, kivéve az ikeás. Szóval lehet, hogy inkább elvonszolom magam oda.

És hogy a baba emlékszik a mostani dolgokra? Hát én nem emlékszem semmire abból az időből...miért, ti igen??? :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

jaaaa, lenni lassúúú cutting soon... hát sooner or later... gondolom csak kibírja azt a pár hetet még, vagy mnjek a dokimhoz, h van -e erre vmi módszere? mondjuk mikrosebészeti eljárás?

Móni: ez tényleg jó, majd én is azt mondom, hogy anyámék is csak kibírták :lol: (2 lányuk van)
Bár nekem még SENKI nem fitymálta le h lány, bár a csúcsos hasam miatt minden 50 év feletti nő azt mondja, hogy pedig fiús hasam van... gondolom az UH csak biztosabb!! na majd meglássuk, ha mégis fiú akkor népi babonák szerint fogok élni a jövőben! :lol:

na megyek boltba, meg csinálok sóskát!
Utána meg dógozom, bár a netezés vonzóbb... :wink:

Jutta

KépKép
jutta

Móni, azt hittem a Whirpool-ra gondolsz, hogy nem. Mert én azt nem. Nekem az Aristonnal jó tapasztalatom van, bár az olasz elektronikai dolgok tényleg nem a legjobbak (node a kajáik...mmmm...na mindegy!), de anyukáméknak az előző mosógépük az volt, száritós, 15 évesen dobták ki és nem volt vele soha gond.
Nekünk az a lényeg, hogy A+-os legyen, csendes és több, mint 5 kg férjen bele, mert most 5 kg-s van, és néha nem fér bele minden.
A silver-nano-sról a végén már azért kezdtem lemondani, mert egyik nagy üzletben se volt, nem lehetett megnézni.

És lehet, hogy én mazohista vagyok, de nagyon várom a szülést az összes fájdalmával együtt :roll: Ahogy Jutta, én is rettegtem régen a szülés gondolatától is, azért is nem vállaltam eddig babát. És hogy ne jönne meg az anyai ösztönöm? Én úgy érzem, már most megvan. Nekem már olyan, mintha Panna már megszületett volna, nagyon sokat gondolok rá, sokat beszélek róla, simogatom, vásárolgatok neki, szóval ettől se félek!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Na ja...kiengedik a kutyákat az utcára...sőt szerintem pontosabb, hogy kizárják.... Eddig a tó közelében laktak, nem volt szomszéd, nem zavartak senkit, de itt már kicsit sok. Ja, és amikor még a tónál laktak egy éjszaka majdnem elütöttem az egyik kutyát, tehát valószínű már akkor is ez volt a szokás.... Jóvanna... van aki szerint az az állatkínzás, ha bezárjuk a kutyákat.... így legalább van tér és szaladgálhatnak...bár a kutyák inkább az udvaron szeretnének szaladgálni, nagyon úgy nézett ki, hogy be szeretnének menni... :roll:

Kb. egy órája indulok összepakolni meg aludni, de asszem ebből már nem lesz semmi...

Móni
Azt írtad, hogy sokat eszel.... Ezt hogy csinálod...kerülöd a szénhidrátot és a többi kajából meg teleeszed magad...? CSak azért kérdezem, mert én iszonyú éhes tudok lenni, és olyankor szépen bezabálok :oops: salátából, húsból, mindenből amit nem kell számolni.... :oops: Lehet, hogy ezért magas a cukrom??? Meg én nem hatszor eszek egy nap, inkább hétszer... a szénhidrát mennyiséget tartom, de kb. ennyi, a többire nem vagyok képes...
Ez nagyon gáz??? De most komolyan???

marek

Zsu
Nincs a beszélgetéshez szókincsem :lol: :lol: :lol: Na jó ez csak vicc valami filmből...(Móni?)... De én ilyen szemlélődő vagyok...általában...de ez ugye nem baj????

Móni
Ezektől a beszólásoktól annyira kiakadok, főleg, mert én kislányt szerettem volna (vagy ilyet ilyenkor már nem illik leírni?)...persze így is jó, csak akkor is annyira durva....

marek

Hát ez a lány gyerek nem gyerek ez már szerintem lefutott téma, talán még vidéken itt-ott előbukkan, meghát ugye néhány nemzetségben (főleg Közel-kelet). Nade könyörgöm, ha minden gyerek férfinak születne, akkor ki szülné egy idő után a férfiakat???

Marek, dehogy baj, csak vicces :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Mindenki elég jól áll a baba kerlengyével, ahogy látom :wink:
Móni, nagyon tündériek a Janka cuccok. A hasad, meg inkább az alkatodhoz képest nagy. Nyugii, a has mérete, nem egyenesen arányos, hogy mekkora gyerek lakik benne.
A gyereknevelési parák, meg ahogy látod, mindenkit foglalkoztatnak. (monnyuk, az elég ritkán jut eszembe, hogy mit gondolhat odabent) Mikor már rendesen éreztem a magzatmozgást, egy ideig zavart, hogy nem tudom, hogy örömében, vagy nemtetszésében rúgdos. A párom szerint, az idő múlásával rájövök. Na, ez az idő csak múlik, de én most sem tudom, mikor örül Ádám. Az anyai ösztön, meg sztem, tuti kialakul.
Egyikőnk sem olyan beállítottságú, aki ne ragaszkodna a gyerekéhez, és mindannyiónknak ő (lesz) a legfontosabb.
Andi: én is ismerek olyan "édesanyát", aki a 2 évese mellől, simán elment faszizni, bulizni, stb... Sőt, még büszkén újságolta, hogy az ő gyereke nem finnyás, mert a savanyú tejből a tejbegrízt is megette :evil: :evil: . Na, erre azt mondom, hogy az ilyen nőket, a gyerek nem teszi helyre, de nem is való nekik!!! Anyai ösztönről se beszéljünk velük kapcsolatban, mert sosem lesz. de mi azért nagyon mások vagyunk.
És azt meg, hogy te az ikrek mellett, csak röhögni fogsz rajtunk, azért írtam, mert neked az ugye, kétszer akkora megterheléssel fog járni, de mi legalább annyira el fogunk fáradni a paráinkba, mint te. mert eddig, te nem voltál paragép.
Mosógép: felültöltős, A kategóriás. nekem, ez a lényeg.
Jutta: ezek a hasformából megállapított nemek, hát baromira tudnak idegesíteni. csak egyszer magyarázza el nekem vki végre, hogy a kukitól és puncitól, hogy lesz csúcsos, vagy kerek a has???
Marek: furcsa emberek laknak felétek hallod. A kutyákat kizárni éjjelre az utcára? És ha esetleg egy járókelőt seggbe harap?? mert gondolom, nem ül ott mellette a gazdi, hogy ellenőrizze merre jár a kutyája!

Kép
Kép
gabcii

Nem lehet,hogy megvan az első babánk? Rita már olyan régen nem jelentkezett :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Benéztem az augusztusiakhoz. Ma reggel, még egyben volt Rita.

Kép
Kép
gabcii

Hogy lesz a szülésről az értesítés? Mert nálunk, nem hinném, hogy apuka ide ül a babanet elé. A többi topic, telefonszámcserével oldotta meg. Sztem jó ötlet.

Kép
Kép
gabcii

Anyai ösztön...az, hogy mi ennyire készülünk, meg ennyire parázunk nem azt jelenti, hogy kialakult az anyai ösztön....? Vagy hülye vagyok??? Mert amikor kiderült ez az ellenanyag ügy én lesz*rtam, hogy rám milyen hatással lehet, csak az érdekelt, hogy Bálintnak ne legyen semmi baja....
Azokkal az anyákkal lehet gond, akik nem várják ennyire, nem készülnek, a kilenc hónapot nem így töltik mint mi...vagy hülye vagyok :?

Én egyébként tök sokáig éreztem, hogy nem vagyok még kész....ha kezembe adtak egy babát, nem tudtam vele mit kezdeni, megijedtem, ettől a baba is megijdedt, elkezdett sírni....
Meg mindig csak néztem, amikor anyukám elkezdett beszélgetni a kisbabákkal, én meg csodálkoztam, hogy ezt meg minek...nekem valahogy nincs mondanivalóm....Aztán ez hirtelen megváltozott, én kerestem az alkalmat hogy babázhassak (előtte kerültem), nem ijedtem meg és a gyerekek se kezdtek el bömbölni a kezemben.... Ez már valami anyai ösztön kezdete volt, vagy nem? :?

marek

Gabci
Te már ennyire készülsz? Mondjuk a vonalzódat elnézve... :roll: Nekem lehet üzenetet küldeni, úgyis annyira fogok izgulni, mintha én mennék szülni.... A barátnőm mára van kiírva, óránként nézem az e-mailem, hátha ír a férje....már napok óta lázban vagyok....tök érdekes.... :lol:
Küldjem a számom priviben???

marek

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?