Sziasztok!
Mindenki elég jól áll a baba kerlengyével, ahogy látom
Móni, nagyon tündériek a Janka cuccok. A hasad, meg inkább az alkatodhoz képest nagy. Nyugii, a has mérete, nem egyenesen arányos, hogy mekkora gyerek lakik benne.
A gyereknevelési parák, meg ahogy látod, mindenkit foglalkoztatnak. (monnyuk, az elég ritkán jut eszembe, hogy mit gondolhat odabent) Mikor már rendesen éreztem a magzatmozgást, egy ideig zavart, hogy nem tudom, hogy örömében, vagy nemtetszésében rúgdos. A párom szerint, az idő múlásával rájövök. Na, ez az idő csak múlik, de én most sem tudom, mikor örül Ádám. Az anyai ösztön, meg sztem, tuti kialakul.
Egyikőnk sem olyan beállítottságú, aki ne ragaszkodna a gyerekéhez, és mindannyiónknak ő (lesz) a legfontosabb.
Andi: én is ismerek olyan "édesanyát", aki a 2 évese mellől, simán elment faszizni, bulizni, stb... Sőt, még büszkén újságolta, hogy az ő gyereke nem finnyás, mert a savanyú tejből a tejbegrízt is megette
. Na, erre azt mondom, hogy az ilyen nőket, a gyerek nem teszi helyre, de nem is való nekik!!! Anyai ösztönről se beszéljünk velük kapcsolatban, mert sosem lesz. de mi azért nagyon mások vagyunk.
És azt meg, hogy te az ikrek mellett, csak röhögni fogsz rajtunk, azért írtam, mert neked az ugye, kétszer akkora megterheléssel fog járni, de mi legalább annyira el fogunk fáradni a paráinkba, mint te. mert eddig, te nem voltál paragép.
Mosógép: felültöltős, A kategóriás. nekem, ez a lényeg.
Jutta: ezek a hasformából megállapított nemek, hát baromira tudnak idegesíteni. csak egyszer magyarázza el nekem vki végre, hogy a kukitól és puncitól, hogy lesz csúcsos, vagy kerek a has???
Marek: furcsa emberek laknak felétek hallod. A kutyákat kizárni éjjelre az utcára? És ha esetleg egy járókelőt seggbe harap?? mert gondolom, nem ül ott mellette a gazdi, hogy ellenőrizze merre jár a kutyája!