Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

And:
sokat gondolok Rád/tok annyian vigyáznak Rád, és Esztitesóra, na meg azért Neked is van valamiféle fogalmad a szülészetről, majdcsak vége lesz ennek a keményedős, hasfalszúrós periódusnak.A medencetágulat miatt kell?
Kriszti:
Te is pihizz sokat, na mintha ez olyan könnyű lenne egy 22 hónapos gyerkőccel!!!
Annamami:
szia Te elveszett Csaj!!!!! :D örülök hogy OK minden körülöttetek, és éljen a szép új lakás, no meg a mosogatógéped!!!!! :wink: Kaptál még ilyen szép házt.kütyüket?
Ayse:
íróasztal hetvenezerért?? :shock: ÁÁÁÁÁ!!!Hmm, egyszer ha apánknak extra jó kedve lesz, megfüzöm, vigyen el az ikeába, és a kikába, olyan kíváncsi vagyok rá!(Ő nincs elájulva egyiktől sem)

Lányok, én nemtom mi a szösszenet van velem, de megint kezdek befordulni, annyira de annyira mehetnékem van.félek, hogy nem vagyok normális egészen.akkor még a család is b....at, hogy minek nekem nyaralás, nemhogy ezt a pénzt is a lakásra költenénk.....
De ha meg nem megyek nap mint nap anyumékhoz, Panna bolondul meg itt a másodikon.
kell neki a mozgás(melyik kicsinek nem) a motorozás, a homokozás stb, stb.ezek csak anyuméknál valósíthatók meg.

Panni is érzi rajtam, hogy valami nem ok az anyjával, mert őrült hisztis.

KépKép

Hajni&Panna
totka

And ,

a tegnap esti LGT...hmmmm.....ÉLETEM EGYIK LEGJOBB KONCERTJE VOLT!!!!!!!! :D
Valami fantasztikusak ezek a fiúk!!!! 8) 8) 8)
Egyébként pesthidegkúton volt a Klebelsberg Kuno Kulturális központban(ami tulajdonképpen egy kis 2oo férőhelyes Műv.ház) nem is értem hogy 5 év után hogyan kerltek ide először koncertezni....de mindegy,egyszerűen szupi volt!!!! :D :D :D

Annál is inkább mivel 2o hónap után!!!! :shock: :shock: :shock: először voltunk apával kettesben valahol...... :oops: :oops: :oops: ....annnyiradeannnyira jól esett!!!! :P :P :P ........................Mazsi pedig tündér volt,Anyukám vigyázott rá itthon nálunk,vacsizott,fürdött,nézegettek képeskönyvet,aztán mikor már nagyon fáradt volt,kérdezte a nagyit,hogy: mama,cici??? :roll: :roll: :roll:
erre Anyukám mondta,hogy a mama elment autóval és nemsokára jön hozzád,erre Mazsi hozzábújt és egy sirás nélkül elfészkelődött és 1/2 9 -kor!!!! :shock: :shock: :shock: már aludt is!!!! :lol: :lol:
NA EZT NEM GONDOLTAM VOLNA......
Mi meg jól kiRúgtunk a hámból...1/2 11 -KOR ÉRTÜNK HAZA,ANYIRA JÓT TÁNCOLTUNK VÉGIG,ÉS ÉN MÉG EGY POHÁR SÖRIKÉT IS ITTAM! :oops: 8) :lol: :oops: 8) :lol:

aMI PEDIG A TALIT ILLETI RÁTOK MINDENÉPPEN SZÁMITOK,HA MÁSKÉNK NEM HOZZÁTOK APÁT IS!!!!!! :D :D :D :D
NÉLKÜLETEK NINCS BULI!!!!! :wink:

ÁÁÁÁÁÁ, HÜLYE CAPS LOCK BOCSI......... :evil: :oops: :evil: :oops:

CSIBB :wink: ,
AZÉR' A BALCSI SE ROSSZ!!!!!
NEKED MEG CUKINAK MEG MAJD TARTOK MINITALIT,JÓ? :wink: 8)

TOTKA,
SZIAAAA,NA NE SZOMIZZ MÁR!!!!!!!!!!!
MOST A NYARALÁS A GÁZ?
VAGY MI A BAJ???? :roll: LE VAGYOK MARADVA... :oops: :oops: :oops:
eGYÉBKÉNT A MOSOGATÓGÉPEN KIVÜL SEMMI EXTRA KÜTYÜM NINCS,VAN MÉG EGY BOTMIXER MEG EGY EZER ÉVES KENYÉRPIRITÓ MEG EGY SZENDVICSSÜTŐ..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
JÓ KIS CUCCOK MI? :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

FÉLVE KÉRDEZEM,TI NEM TUDNÁTOK JÖNNI PANNÁVAL???? :roll: :oops:
ANNYIRA ÖRÜLNÉK!!!!! :D :D :D :D :D
annamami

bocsi,későn vettem észre hogy naggyal irok....... :oops: :oops: :oops: :oops: ..és az elütésekért is.....

pussz :D
annamami

Hű Annamami, ez nagyon szuper este lehetett!!! a 20 hónap jó sok, Marci is bele fog szokni, hogy nem csak veled lehet elaludni :) csináljatok még sok-sok ilyen progit, látszik messziről, hogy mennyire feltöltődtél, olyan jó! :D :) :) :) :) :)

Hajni, igen a vesemedence tágulat és több magzatvíz miatt kell :( nagyon szarul érzem magam emiatt. ráadásul megint már elmúltam 20 hetes, meg ez az egész mizéria, és akkor még apának magyarázni, mert ő nem érti, tök jogosan egyébként. ideges a dokimra, a kórházra, az uh-osokra, mivel tudom mi hogyan működik, ill. nem működik, én legalább értem, de elég lehangoló :(

és igazad van, annyian vigyáznak rám ;) :) szerencsénk van :) még a húgom is felajánlkozott, hogy kivasl nekem a hétvégén, mert neki nincs semmi dolga :shock: pedig az amniocentézist nem is mondtam, nem akartam, hogy megijedjenek, az Esztinél sem mondtam el.
holnap megyünk anyósékhoz, amihez annyira nincs kedvem. látod, pl itt jön elő, hogy én bunkó pesti vagyok, már bocs, ezt most nem tudom máshogy írni, de nem rád nézve, vagy vidékre nézve akarom írni negatívan, hanem magamra!, szóval, hogy nem értem miért ne lehetne nekem is egy szabadnapom, apa és Eszti lemegy kettesben, én meg itthon magányoskodom egy napot. apa szerint ez sértő, hogy nem akarom őket látni, meg idén volt egy pár alkalom, amikor kongresszuson voltam, és akkor csak később mentem hozzájuk, és ebből az következik, hogy én biztos haragszom rájuk vagy valami ilyesmi. pedig tényleg rendesek, lemegyünk, nekem semmi dolgom nincs, de nekem mégis az a pihenés, ha itthon vagyok. apa is sokszior van egyedül itthon, amikor mi megyünk el az esztivel. ez nagyon ciki?

KépKép
KépKép
and

ja, Hajni, ne törődj ezekkel a véleményekkel!! igenis senki nem tudja elképzelni, csak te, milyen a Pannival egész nap otthon lenni. még jó, hogy nem bírja a négy fal között egy majdnem 2 éves gyerek! és még az is jó, hogy te sem bírod!! képzeld milyen unalmas lennél, ha olyan lennél, mint amit most ők mondanak! brrr, ezt ők sem gondolhatják komolyan. és jobban kell egy családnak az élmény, mint hogy legyen új tapéta, vagy nem tudom mi. ugyan nem tudom mi a konkrét helyzet, és tudom, hogy nagyon be kell osztani a lóvét, de a sorrend az az, hogy első helyen a család. és, ha ehhez az kell, hogy nyaraljatok, akkor minden más csak utána jön. az megint más, ha nincs választási lehetőség, de az embernek legyenek igényei akkor is.

KépKép
KépKép
and

Sziasztok! :P :P

Eljottem a varosba a mosodaba es gyorsan beugrottam egy net cafe-ba is......

Szuper helyen vagyunk, nagyon jo a szallas, a part 1/2 perc. Gyerekek imadjak, ki-be rohangalnak a vizben, alig lehet kiszedni oket, meg 8-kor is a strandon vagyunk........ :P

Jok legyetek, vigyazzatok magatokra, puszi: Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Annammai!
Szuper este lehetett! :D
A kúriát mi is komáljuk, de jegy már nem volt :(

And!
Sztem én is bunkó vagyok. Tuti nem mennék a helyedben!!!!!
Ismerem ezt a fajta konfliktust. :( Képviseld a babád érdekeit és ne érdekeljenek a rokonok!!!!

Hajni!
Téged se!!!!!!!!
Egy lakás/ház mindig minden pénzt képes felszívni, ezzel az erővel sose menjen az ember nyaralni, rekreálódni!
Ha utólag gondol az ember egy-egy luxusnak tűnő kiadásra, akkor én legalább is meg szoktam állapítani, hogy ha nem adom ki azt a pénzt, akkor se lennék gazdagabb és akkor is ugyanitt tartanék, akkor legalább...

Bocsi lányok, ma ilyen paprikás hangulat vett erőt rajtam, kedvenc leánykám zongorázik az idegeimen, csak úgy mint a hidegfront és a vörösök :evil: :evil: :evil:

ayse

Halihó!

Elnézést hogy csak ilyen ritkán és kiszámíthatatlanul tudok beugrani... még mindig itt van David fia, és apa és fiú általában a gépe(ke)n lógnak, ha éppen lenne egy kis időm a lányok mellett leülni. No mindegy.

Velünk minden rendben van, ma jöttünk fel a Balatonról. A lakás romokban hever, a srác vasárnap utazik, az öcsém holnap érkezik Amerikából, a húgom vasárnap Vietnámból (jó életük van, nem?). Remélem most majd egy kicsit ki tudom fújni magam, egy csomó mindent szeretnék csinálni a lakásban... pl rendet. Vissza kell vinni Zsuzsa kiságyát a saját szobájába. Szegény, biztos nem fog örülni neki, hogy most két hét együttalvás után ki lesz paterolva. Lehet egy pár éjszakát ott kell töltenem majd velük, attól függően, milyen gyakran ébrednek. Mert Szilvit is szeretném most már következetesen ott altatni, a gyerekszobában. Egész jól megszokták már egymást.

Muszáj kipakolnom a szekrényt, tele van kinőtt ruhákkal. Zsuzsáét el kell rakni, hogy majd Szilvi belenő, de Szilvi kinőtt ruháit el akarom kezdeni eladogatni. A babakocsin már túladtam, a Peg Peregón amin a testvérfellépő volt, és nagyon örülök magamnak, mert többért adtam el mint amennyiért én két évvel ezelőtt megvettem. Ennek örömére gyorsan elkezdtem hirdetni a bölcsőt és a kengurunkat is. Kenguruból/kendőből is pusztítást fogok végezni, mert túl sok van, és nem használom őket. Nem utolsósorban a saját szekrényemet is selejtezni kéne, igencsak ráfér... olyan holmik vannak benne amiket évek óta nem veszek fel, szinte be se nyúlok a szekrénybe, mert amit hordok az a szennyes és a ruhaszárító meg a testem között van körforgásban.

Jó lesz majd egy kicsit szusszanni a nagy vizit után... bár úgy látom, Davidet azért feldobja, hogy itt a srác és van kivel beszélgetni egész nap a sportról, meg végül is jó, hogy mindig van itthon élet meg nyüzsgés, azért kicsit káoszos is a dolog. De így az ember elgondolkodik a nagycsaládról. :D Egy biztos, ez a lakás kicsi hozzá, illetve ha nem is kicsi, nincs benne elég szoba.

Képzeljétek, azt álmodtam, hogy ÖT gyerekem van. Pontosabban egy nagy, egy ikerpár, és megint terhes vagyok és ikreket várok. :shock: Szerintetek ez valami tudatalatti jelzés??? :lol:

Na megyek aludni én is mert holnap reggel lehet megbánom hogy itt "kukorékolok".

Ja, egy kép. Elmentünk Tihanyban sétálni, megnéztük az apátságot, fagyiztunk, stb. Ez a kép készült rólam meg a lányokról, nekem tetszik, pedig olyan vagyok rajta mint a málhás szamár. De legalább tipikus. :D

Kép

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Most komolyan (és nem illik megnézni a táblázatban): szerintetek milyen idősnek nézek ki? Mert a piacon azzal udvarolt egy eladó, hogy 18 évesen szültem?!?!? Rögtön vettem is tőle több kiló gyümölcsöt... :lol:

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Rokica
Nem nézel ki annyinak, mint amennyi vagy :wink: :lol:
Nekem is tetszik a kép!
David akkor kibékült a fiával?

Réka
Üdv itt
Gratulálok, hogy ilyen fiatalon ennyi gyermeked van. KÉpeket tudsz feltenni magadról?

And
Nincsen igaza a férjednek szerintem. Azt gondolom, hogy jelen állapotodban alapvető, hogy Te diktáld a tempót.

Hajni
Most akkor mi van a nyaralással? Horváto. Miért lett lefújva?

Barbi!! :lol: :lol:

Annamami
Szia :P Hol is laktok?
És mikor lesz a tali?

Ayse
Lili mit művelt? :P

Voltam dokinál és vérvételen. 5 hetes óriásom van :P
Szívhangot még nem láttunk(korai lett volna) ezért kettő hét múlva ismét randizunk a dokival. Vérvétel eredményei jók.
Cserébe én émelygek, iszonyú fáradt vagyok(ma 3 órát aludtunk Marcival napközben, még jó, hogy Ő is akarta :P ) és fáj a fejem.
Ugye a terhesség ideje alatt a testhőmérséklet megnövekszik? Először féltem,hogy a kórság, de úgy tippelem hogy nem. Remélem nem tévedek. Lázam nincsen, 37,3 a hőmérsékletem és ha eszem és alszom akkor jobban vagyok. Az étvágyam még így sem az igazi. Fogytam 1,5 kg-ot pedig sűrün eszek.
Így most egy pár szelet kolbász és kifli társaságában írok :lol:

Marci próbál énekelni. Megzabálom. Eszméletlenül édes ahogy a mély hangocskájával próbálkozik! :P

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Ja Rokica
Hol van ez az árus? Azért néha jól esne az embernek pár ilyen szó :lol: :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci, szegény, remélem, hamar elmúlik a rossz közérzeted!

Rókica, jó a kép, ismerős a málhás szamár esete. irigykedem is, amikor Bodzaapát látom két gyerekkel felfegyverkezve.
Meg persze élvezem is, hogy két kis csomag lóg rajtam néha.

Csak elbúcsúzni jöttem, megint megyünk nyaralni, majd csütörtökön jövök.

Annamami! Szivesen megyünk hozzád talira!

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok lányok!

Jól vagyunk, megvagyunk! Tüncsi épp hisztis-anyás korszakát éli...semmi nem jó, csak, ha anya adja, vagy anya csinálja, senki más nem érhet hozzá...ilyesztő hiszti megy néha emiatt....

szegény apa meg tiszta lelkibeteg emiatt...

Tegnap megkínlódtunk még egy székrekedést...de egyszerűen alíg eszik, meg iszik....úgy láttam fent is kibújtak a csücskök, úgyhogy 4 foggal kűzd szegénykém...de remélem a nehezén már túl van...már csak az étvágyát kell valahogy helyrerakni...
van erre valami kegyszer?

Ancsi, kérlek áruld el, hol vetted az ágyakat, és ha tudsz akkor képet, és árat is írj...mi is ágytűznézőben vagyunk...

Majola, jó nyaralást, ismét :)

Barbi, nektek is további jó pihenést!

Juci, drukkolok! :)

Róki, engem érdekelne pár 56-62-es ruci !
majd, ha összeraktad amiket el akarsz adni, akkor majd megdumáljuk, azt átmegyek megnlzem őket, ha neked is jó úgy?

Kép

Kép
prüntyi

halihó

Kép

Kép
megann

Na szóval....próbáltam másik vonalzót csinálni, mert a másik nem tetszett......

Sziasztok!

Megjöttünk Krétáról tegnap este, nagyon jól sikerült az utunk, igazán minden rendben volt, olyan All Inclusive-ban voltunk, hogy összesen hazafelé költöttünk 20 eurot a reptéren, meg a repcsin... :D :D :D

Bevallom (és most Totka ne figyelj)....nekem Kréta nem jött be.....
Igaz az üdülőből ki sem tettük a lábunkat, de a transzferünk végigvitt a sziget egy tetemes részén, és azt a kopárságot, növénytelenséget ami ott van :shock: :shock: :shock: na szóval nem nekem való....
És a városkák amin keresztül mentünk azok is elég unszimpatikusak voltak, olyan lepukkantak......

de ettől függetlenül tényleg jól sikerült a nyaralásunk, köszönhetően a társaságnak, a jó szállásnak és ellátásnak..

Hiztam is rendesen, bár meglepő módon csak kb fél kilót mutat a mérleg, férjemnél meg 2-t, ami azért furcsa mert én tömtem a kenyeret, édességet, mindent férjem meg semmi ilyesmit :shock: :shock: :shock:

Na majd megpróbálok visszaolvasni....
Biztos nehéz lesz, mert Léna tuti ki fog csinálni a jövő héten, mert annyira jól érezte magát a szomszéd fiúkkal, hogy most az unalom fogja kerülgetni őt nélkülük..

M.

Kép

Kép
megann

Na mégegy gyors kérdés, nagyjából visszaolvastam....

Allerigások!

Mizu allergia ügyben????Ayse Lilije?Benianyu??Többiek????

Ancsi!

Meli csudaaranyos.
Érdekelne hogy hol vettetek körbetámlás ágyikót???
Azta.....Tényleg mindjárt szülsz :P :P :P

Rókica!
Helyes vagy a képen a gyerekekkel nagyon.
Ja....és szülhetsz ám még nyugodtan :wink: :wink: :wink:

Totka!
:shock: :shock: :shock: :shock:
Azta rézfánfütyülő rézangyalát....hogy milyen csini lettél....
Szeded még a bogyókat????

Kuha!

Hűűűű de jól hangzik hogy igy alakulnak a dolgok.
Komolyan irigykedem egy kicsit.

And!
Nagyon sajnálom hogy megint ilyen körülményes dolgok elé néztek :(
Nagyon vigyázz magatokra és tényleg tessék megszabadulni minden lehetséges kötelezettségtől.

Húúúúúú most nem is jut más az eszembe mert kapkodunk....megyünk anyumhoz kosztolni :oops: :oops:
Amúgy tök ciki, mert minden normál ruhám ami rámfér mosásban van, igy most anyumhoz terhesgatyába vagyok kénytelen menni......remélem nem szúrják ki a dolgot....még egy két hetet várnék vele, addigra már meglesz az egyik nagy uh....mert végülis kértem időpontot az Istenhegyi géndiagnosztikai központba, egy komplex szűrésre...

M.

Kép

Kép
megann

szia Megann!!!
hű, hogy bírod ki, hogy még mindig nem árultad el???! mondd már el nekik, biztos minden rendben van!!! kíváncsi vagyok, kiszúrja-e az anyukád :) :) :)

na voltunk anyóséknál, én is voltam. aludtam egy jót délután. de após szüleinél majdnem rosszul lettem, pedig nagyon szeretem őket, de az a bűz, meg minden, szóval legközelebb megpróbálom kihagyni, tényleg, főleg, hogy így megerősítettetek, hogy nem vagyok annyira önző. bár még Hajni véleményére kíváncsi vagyok ez ügyben ;) :)

az előbb az Esztoi levette a pelust, meztelenkedett, most meg behozta a bilit a zsobába és belepisilt :) tud, ha akar. és tegnap anyósomélknál olyan jólpé viselkedett!! semmi dobálás, tök jól evett, aranyos volt, csak lestem. úgy látszik még fel kellene vennem 5 embert, hogy körbeugráljuk a nagyságos asszonyt :D
pedig itthpon sincs azért szeretethiányban...

Prüntyi,
én nem tudok erre megoldást, ha nem eszik, nem eszik, m ajd csak kibújik az a fog. Eszti is anyás, nagyon anyás mostanában, főleg, ha nem annyira ismerős emberrel találkozunk. szerencsére azért apát nem mellőzi teljesen, mert vannak olyan dolgok, amit csak vele csinál. pl én nem tudok vele úgy focizni, és nem veszem fel már a nyakamban, ált apa fürdeti, és én nem éneklem a talpába, hogy áj láv jú bébiiii :lol: :lol: :lol: és hétközben elég sokat nélkülözi, úgyhogy hiányzik neki. biztos nyűgisebb most a fog miatt, majd elmúlik és lesz nagy apaszerelem!nyugtasd meg :)

Juci, óriásbébi :lol: úgy örülök minden jóhírnek, teljesen feldob!! innen nézve már nem is emlékszem, hogy milyen sokáig tartottak a rosszullétes hetek, és már kilókben is kezdem magam utolérni :? úgyhogy kitartás!

Rokica, mi a helyzet az apa-fiú konfliktussal? rendeződött, amennyire lehetett? azért tényleg nem semmi az a jövés-menés, ami nálatok van, ráadásul érintett az összes kontinens :) de úgy szép az élet, ha zajlik, ugye. legalább nincs időd sopánkodni rajta ;) :) a kép pedig tényleg aranyos, nem a málhás szamár jut róla az eszembe, hanem atlasz, az, hogy egy anya még a földet is megtartaná a vállán, ha azon a gyerekei lennének....
szóval jól nézel ki tényleg!!

Barbiéknak meg persze, hogy szuperül alakul a nyaralás! :D :D :D

KépKép
KépKép
and

Benianyu! mikor volt Beni szülinapja, lemaradtunk róla??
Boldog szülinapot Beninek!!! :)

KépKép
KépKép
and

És boldog névnapot Benianyunak!!! :wink:

És persze minden Krisztinának itt a topikban!

Most csak ennyire telt belőlem, ma du. grillparti lesz az új lakás kertjében, de nehogy azt higgyétek, hogy átköltöztünk, csak a kertet használjuk ki...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok!

Megann!

Örülök, hogy jól sikerült a nyaralásotok! :) Kíváncsi vagyok én is, hogy anyukád kiszúrja-e a kismamanacit! :) Fél kiló meg a majdnem 11. héten szerintem nem tragédia! Ezek szerint a rosszullétek Nálad nem jelentkeztek szerencsére! :)
Lénát sem mondtátok el a 12.hétig? Vagy csak most titkolóztok ennyire? Amúgy én megértem, hogy az első nagy uh-ig nem akarod elmondani, ha így döntöttél, kitartás, már csak kb 2 hét! :):):)
Majd azért teszel fel képeket, ugye?
:wink:

And!

Beni szülinapja majd csak lesz, nem maradtál le róla (aug.24.) ! :) Eszti bilibe pisilése :D:D:D Gratula! Vigyázz magadra továbbra is, amennyire csak lehet!

Juci!

Örülök, hogy minden ok-s az uh-on, gratula az 5 hetes óriáshoz! :D

Rókica!

Jól áll Neked a két lány a nyakdban! :D Szépek vagytok együtt, bár nem lehet egyszerű két kicsivel!

Barbi!

További jó nyaralást kívánok! :)

Rólunk: Ma apa elvitte Petit a balatonra! Engem meg itthon hagytak pihizni! :) Most már majdnem kitakarítottam teljesen a lakást,már csak a frittőzt kell kipucolnom, meg a tv-t letörölnöm, és tök kész vagyok, aztán pihizek egy kicsit (nem mintha most nem azt tenném :wink: ) Tegnap meg elvitt vacsizni, minden alkalom nélkül! :shock: Igaz, mostanában egy kicsit többet veszekszünk, meg ordítunk egymással, mint eddig........... :?

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Tényleg, ma van Krisztina nap! Pedig tudtam, mert az unokatesóm mára van kiírva a kislányával, de még egyben vannak! :)

Minden Krisztinának nagyon boldog névnapot kívánunk!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

na ez jó :D
Benianyu, nem baj, családban marad :lol: akkor boldog névnapot neked!!
és Csikkennek! kit hagytam ki? :oops:

Viki, na pont egy ilyen napról álmodtam, takarítás nélkül ;) :lol:

KépKép
KépKép
and

család kidőlt, én elpakoltam, stb, most ledőlök és olvasok, ameddig csak el nem alszom :) :) :) :) :)

KépKép
KépKép
and

Lenne egy kérdésem: Szeretném beadatni Petinek a Prevenar nevű oltást (ez a pneumococcus elleni) 2éveskora után. Vagyis a szülinapja után, mert akkor már nem kell ismétlő oltás. Valaki beadatta már a gyerekének, vagy mit tudtok róla? Dokinénink szerint nagyon hiper szuper dolog ez, meg stb.... de azért kíváncsi lennék a Ti véleményetekre is, hogy van-e tapasztalat, vagy kinek mit mond a dokija róla, ill And doktornéni, tudsz erről valamit?
Előre is köszi a választ mindenkinek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Halihó!

Megjöttünk anyuméktól :P , gyerekek megint jót hancuroztak, Léna meg irtóra elfáradt :? , most meg csak vonyit, nem kar magához térni az alvókából.

And,Viki!

Titkolózás:
Igen, Lénát is titkoltuk kb 11-12. hétig.
Úgy látszik még mindig titok a titok, mert nem szúrta ki senki, igaz tesóm szerintem igen, mert ahogy heverésztem, láttam hogy nézegeti a nadrágom derekát :lol: :lol: :lol: de nem szólt semmit.
Aztán lehet hogy konstatálta hogy na hát ilyen gatyák is vannak, pláne hogy ő is pamutderekú gatyeszban volt.....mert szerintem tesóm egyébként rákérdezett volna.
Na szóval egyenlőre még mindig hadititok van.
Az egyik nagy uh, jövő hét utáni hétfőn lesz, ha ott minden ok, akkor onnantól már mondjuk majd mindenkinek.

Viki!

Épp mielőtt elutaztunk, lementünk a dokinénihez ellátmányért az uticsomagba, és nekem is épp most ajánlotta, hogy főleg ha megy bölcsibe, nagyon ajánlja, mert mostanában is találkozott tüdőgyulladás formájában a betegséggel.
Nálunk gyakorlatilag nincs is még beszéd sem róla, elmondtam 2 mondatban férjnek, aki annyit mondott, hogy kész el van döntve, Léna természetesen megkapja az oltást.
Mellesleg 16.000 ft :? :? de hát ez van.

Juci!

Én ugy tudom hogy a megemelkedett hő a terhesség jele(lsd, hőgörbés módszer)
De hogy meddig is kell ennek igy lennie azt nem tudom :roll: :roll: :roll:

folyt este..

M.

Kép

Kép
megann

Megann!

Köszi a választ, mi egyelőre úgy vagyunk vele, hogy szept.18-án kapja meg Peti az oltást, azt tudtam, hogy 16.000 ft körül van, mondta dr.néni. :(
Örülök, hogy nem "buktál le". :D Pont 12+0-nál mész uh-ra!!!! :)Biztos minden rendben lesz, ne aggódj! (hogy meg fognak majd lepődni a családban! :) )

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Megann, én mint fő allergiás! :) Kijelenthetem, hogy még nyaralás előtt vettem 5 alkalom rhinolight kezelést, és azóta nem igen van bajom....kopp, kopp, kopp!!!

Kép

Kép
prüntyi

Viki, én beadattam végül Tüncsinek, és mi majd most kapjuk az emlékeztetőt...nem nagyon volt bajunk tőle...nekem nagyon ajánlotta több dokim is, a komoly szövődmények miatt...én most a bárányhimlőn gondolkodom, mivel megy bölcsibe fél napokra...háááát még nem tudom!

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok,

köszönöm a köszöntéseket :)
Benianyu, boldog névnapot neked is!

Kaptam férjemtől egy nagyon jó kis RETRO ruhát, a hasamon egy koponyával :) Majd felteszem :)

Megann, üdv újra itthon.

Viki, én nem tudom milyen oltás az. :( Roli eddig a kullancs ellenit és a himlő ellenit kapta meg.

MAjd még írok most megyek fürdeni.
Pusz
Kriszti

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok!

Először is Benianyunak és a Krisztiknek boldog névnapot kívánok! :P

Szia Megann
Biztos nagyon klassz lehetett a nyaralás! Bár ha nem hagytátok el a szállodát akkor pont a lényeget nem láttátok Krétából. Rengeteg kultúrális és egyéb látványosság van. Az első benyomás csalóka ám a szigettel kapcsolatban. Tényleg lepukkantnak tud ám tűnni. De ha megnézed...
Na de egy kismamának talán ez volt a legpihentetőbb nyaralás, nem? Vicces lehetett ahogy tesód méregette a gatyót :P

And
Ha akarod elmesélem milyen ilyen rosszul lenni :? És csak hogy biztos legyek a dolgomban nem csak reggel van ám... Egész nap. De még istenes Marcihoz képest. Ha nem lesz rosszabb, akkor csöndben maradok. Vele napjában hatszor hánytam és képtelen voltam enni. Most azért nem ilyen vészes a helyzet.
Örülök, hogy jól sikerült végül a kiruccanás! Apa talpdala vicces lehet!

Csikken
Kiváncsian várom a pólóról a képet! :lol:

Viki
És mikor jönnek haza a fiúk?
Remélem sikerül azért békésebb vizekre evezni a pároddal!
Kellemes lehetett a vacsi.
Az oltást jó,hogy mondod.... Rákérdezek.

Voltunk valamelyik nap a Box utcában. Ez a KOko étterme az Arany János utcánál.Mi még soha nem voltunk. Nagyon igényes hely és igazán fini volt a kaja. Egy hibája azért van. Nem egy pénztárca barát hely. Nem a legdrágább, de azért borsos.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Prüntyi!

Köszi.
Nekem dokinéni azt mondta, hogy ő nem szívesen oltja be főleg a lányokat a barihimlő ellen, mert nem ad egy életre védettséget, és sanszos, hogy pont egy esetleges terhesség alkalmával már nem védett a nő. Én azt mondtam, hogy azért szeretném beadni Petinek, mert ha lesz kistesó, akkor neki hazahozza a bölcsiből, oviból stb..., erre meg azt mondta, hogy a kicsi az anyatej által védve van, amíg "olyan kicsi", hogy komoly bajt okozna neki a barihimlő. De nem vagyok orvos, nem tudom, asszem Peti a barihimlőset nem fogja megkapni.

Csikken!

A kullancs ellenit meg Peti nem kapta meg! Nekünk mondjuk nem is mondta dokinéni, de én sem gondoltam igazán rá! :roll: Azt meddig lehet beadatni? Ja, amúgy jó fürdést kívánok! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Juci!

Már itthon vannak! Csak délelőtt lementek és hazajöttek este! A gyermekem úgy elfáradt, hogy állva összeesett, meg beszorult a lába a kanpéba és nem tudta kihúzni, és úgy nyüszített, mint akit nyúznak, de gyorsan fürdött, megitta a kakaóját (kakkkkóóóóó az ő szavaival :lol: ) és elaudt békésen, már úgy sajnáltam, hogy nem tud mit kezdeni magával, de remélem legalább egy jó nagyot alszik! :)

Igen, a vacsi jó volt! Még gyertya is volt! :)

A rosszulléteket sajnálom, de legalább minden nap tudod, hogy jól van a kicsid! És, ha jobb a helyzet, mint Marcival volt, akkor valszeg még rosszabbra számítottál! Kitartás, már csak kb 7 hét és eléred a bűvös 12-t!!! :D

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Halihó!
Megjöttem.

Juci, jó hogy annyira nem vagy rosszul. Én hányás nélkül megúsztam, bár ketteskével már sokat émelyegtem.

Viki, igazából nincs igaza a dokidnak szerintem a bhimlő oltással kapcsolatban.
Mostanában már olyan gáz a lefolyása, ha ki lehet ezt hagyni akkor miért ne. Nekem se volt bhimlőm és Rolival együtt megkaptam szintén az oltást. a lényeg talán hogy 3 vagy 6 hónapig nem szabad teherbe esni.

NA a kép(ek)
Kép Kép

Kriszti

KépKép
Kép
csikken

Csikken!

Nem semmi ez a ruha! Csini a pocid! :D
Oltás: én nemcsak ezért nem adatom be Petinek. Már eleve csak érdeklődés szintjén kérdeztem meg anno, aztán majd a későbbiekben még meglátom, de nagyon a nem felé hajlok ezen a téren. A pneumot meg asszem mindenképpen meg fogja kapni, akármennyibe is kerüljön!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Jó éjszakát, asszem megyek egy kicsit apázni, majd nemsoká alukálni!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

hahóó

pneumococcus oltás: én is be szeretném adatni, mindenképp hasznos. az a lényeg, hogy az oltás asszem 7 féle ún. invazív baktérium törzs ellen véd. az invazív azt jelenti, hogy ezek okozzák többnyire a súlyosabb betegségeket, tüdőgyulladást, agyhártyagyulladást stb. ettől még lehet középfül gyulladása, de a súlyos szövődmények valószínűsége minimális.
a bárányhimlőről én sem tudom pontosan, mert szintem nincs is elég tapasztalat vele, hogy meddig véd, de én azon az állásponton vagyok, hogy beadatom, mert a bárányhimlő sem mindig csak egy pár pötty, pláne, ha tesó adja át a kisebbnek, ennek is nem ritkán vannak komolyabb szövődményei. később biztos lehet emlékeztetőt adni, vagy ellenanyag szintet mérni, és ha alacsony, akkor újra oltani.

KépKép
KépKép
and

Viki
Fanni is megkapta már az első prevenart, a mi dokink szerint nagyon jó az oltóanyag. és ajánlotta nagyon. 2 hónap múlva kapja a másodikat, mert jövő hónapban már a 18 hós jön!!! :shock: :lol: mindjárt másfél éves a cukim!!! :shock:

Kismamik kitartás!!! :D

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok!! :) :) :)

Tegnap beköltöztünk az új lakásba!!! :) :) :) Olyan szép!!! :) :) Majd csinálok egy pár képet, ha teljesen eltűnnek a dobozok, bár a 90%-át kipakoltuk már tegnap. Eszméletlen mennyíségű cuccunk van, pedig egy csomó mindent kidobáltam még költözés előtt. :wink: :oops: Még kell vennünk néhány polcot, meg kiegészítőket, de a fontos dolgok megvannak mind! :)

Most reggel nem akartam zörögni, a fiúk még alszanak, inkább bekötöttem a számítógépet! :)

Köszönöm a névnapi köszöntéseket.
Totka, neked külön köszi az sms-t. :)
Csikken, boldog névnapot neked is! :)

And,
Ahogy Viki is írta, még nem késtél le Beni szülinapjáról (aug. 24.) De aranyos vagy, hogy képben vagy! :)
Eszti nagyon ügyes a bilizéssel! :) Szagok :(.

Megann,
Üdv újra itthon! :) Jó az új vonalzód! :) Én nem tudnám már magamban tartani a hírt!

Csikken,
Szuper ez a ruha! :)

Juci,
Émelygésmentes napokat kívánok! :)

Annamami,
Mi is szeretnénk menni hozzátok babatalira! :)

Viki,
Jó lehetett a fiúk balatoni kirándulása, a vacsora és az egyedüllét is! :wink: :wink:

Oltás téma
Beni megkapta a bárányhimlő elleni oltást, lassan egy éve és eddig hat (találkoztunk lappangási idő alatti bárányhimlős barátokkal). Én amiatt oltattam be, mert Beni egy szunyogcsípést is véresre vakar és nem akartam, hogy himlőhelyes maradjon egész életére. :oops: :oops:

Most ennyi telett..., még nagyon sok munka vár ránk ma is. De megéri, mert annyira szép lesz!!! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Sziasztok!

Köszönöm szépen az oltás témához a hozzászólásokat! Most elgondolkodom újra ezen a bárányhimlő dolgon! :oops: A prevenart tuti megkapja!

Benianyu!

Gratula a költözéshez! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok,

Benianyu várjuk a képeket!

Viki, nekem nagyon ajánlották (nem doki, hanem ismerős) a bárányhimlő ellenit, mert ismerősöm gyereke szörnyen nézett ki! Komolyan ijesztő volt és ez egyre durvább mértékeket ölt.
Megszámlálhatatlan pötty mindenhol és iszonyat viszketés.
Ha ezt ki tudjuk kerülni akkor miért ne.
És egyenlőre hatásos volt, mert már egy lehetséges fertőzést mi is kivédtünk vele.

A ruha jó, csak kicsit morbid. Bár Rolinak is van halálfejes pólója. (Nagy divat most főleg H&Mben lehet kapni.)

van pár ingem amit Roli sose hordott mert nem lehet ráadni őket.
Esetleg eladnám. Ha valakit érdekel akkor szóljon és teszek fel képet róla.
Egy H&M es, egy Benetton (ujjatlan) egy amit most kaptunk Svájcból.
Puszi: Kriszti

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok!

Gyors életjel, amíg Natikám alszik! :)

Tegnap megjöttünk a Balatonról, nagyon jól éreztük magunkat!
Nati nagyon sokat fejlődött, ügyesedett. Rengeteget dumál és végre elkezdett mondatokat is mondani!
A bilizéssel sehogy sem állunk, egyszerűen nem hajlandó ráülni (wc-re sem). Szól, ha pisilt, ha kakilt, de ezt is csak a nyaralás végére értük el.
Nem sürgetem, van még rá időnk, csak jó lett volna a nyári melegben letudni a dolgot!
Cumink még mindig van alváshoz. (Totka, ti hogy álltok? :wink: )
Szombaton megvolt az első kör szülinapi zsúr is, hihetetlen, hogy két éves a csaj! :)

Még nem tudtam visszaolvasni, 5 hét termését nem is hiszem, hogy sikerülni fog, csak szösszeneteket kaptam el!

Juci!
Szívből gratulálok a kistesóhoz! :) :)

And!
Sajnálom, hogy nem vagy jól! :( Remélem minden rendben lesz veletek! Vigyázz magadra!

Benianyu!
Boldog névnapot neked! :)

Totka!
Szuperül nézel k! :shock: :D :D
Nagyon ügyi vagy! :) Lemaradtam, mi volt a siker titka? :oops:

Megyek képet kicsinyíteni, aztán próbálok felrakni párat!

Andi&Nati

KépKép
duda

Még hiányzik pár dolog...komód,egyforma ágytakaró-falvédő...de azért már igy is szupi!! :D
Szóval az ágyat itt vettük Miskolcon ahol dolgoztam a bútorboltban.
A matrac mérete 80*100-140-180cm.
Én imádom,de úgy veszem észre,hogy Meli is!! :D
Pesten is tuti van ilyen ágy,mert az interneten is láttam!
Ára a mi boltunkban matraccal-ágyneműtartóval:39.900ft!!
Én azért olcsóbban megkaptam!! :wink: :D

Megann.
Örülök,hogy jól telt a nyaralás!!! :D
Anyám...már te is 11hetes vagy!!! :shock: :P

Benianyu.
Éljen az új lakás!!!! :D
Kérünk hamar sok képet!!!! :)

ÉS BOLDOG NÉVNAPOT MINDEN KRISZTINÁNAK IGY UTÓLAG IS!!!! :D

Duda!!!
Hűűű,Nati holnap már 2 éves lesz????? :shock:
Hát isten éltesse igy elre is nagyon sokáig!!!

És Anikó valamint Nemesek fiait is....mert ahogy néztem a tábliban,ők már be is töltötték!!!! :oops:

Csikken.
Nagyon vagány és csini vagy!!! :D

Lányok!!!!!
Irjatok már kicsit bővebben erről a prevenar oltásról,mert én nem is tudtam róla!!! :oops: :oops:

ancsi26

hali

Rózsaszín lányszoba nagyon tuti!! de hogy van ez a két ágy? majd később lesz Mollié?
tényleg Ancsi nem akarod kijavítani a vonalzódon a Tesóbabát Mollira? ;) már mindjárt tépkedhetjük a centit :)

Szia Andi!!
Nati nagyon ügyes a beszéddel és a pisi-kakival is, sztem tankönyvien haladtok! én néha azt érzem siettetem, vagyis inlább zavarom azzal, hogy hol pelus-hol bugyi, mert ugye jövünk megyünk, és ha megyünk, akkor bizony pelus.
a kakinál meg nem szól, de ha van kaki nem akarja, hzogy tudjak róla, és tisztába tegyem.

Benianyu, hurrá költözés!! ezt is olyan benyianyusan-frappánsan-ügyesen oldottad meg :) szinte kész is vagytok :)

elmesélem a napomat :)
reggel az Eszti ráöntötte direkt a maradék kakaót a terítőre, miután ledobta a szendvicsét a földre. utána motorozásnál leszállva a motorról rúgdosta a motorját és ott hagyta. majd úttestre szaladt ki. utána itthon homokozás rendben, viszont a szerdai amniovcentéázisemet kb 3 óra alatt sikerült elintéznem. ebéd a ruhámon kötött ki, kanál a földön. legalább a szalvétának megkegyelmezett. ami tiszta maradt, mert alig törölte bele a száját.
persze ezt indulás előtt, mentünk épp az apuhoz. 2x kiszaladt az úttestre, majd harapással jelezte, hogy nem hajlandó akkor sem azt tenni, amit én mondok neki. aztán ott hagytam apunál, elmentem kozmihoz, tiszta idegesen. mire kijöttem, hogy meghosszabbítsam a parkolójegyet már megbüntettek, persze pár percen múlt, és már az új jegy is a kezemben volt. és lehet, hogy befuccsolunk a jövő heti nyaralással.
apa nem megy ki miattam az jpest meccsre, mert érezte a hangomon, hogy most kicsit bekattantam. Esztiért is csak most megyek át. remélem megjavult :)

nyugi, rendben vagyok csak ez egy ilyen nap plusz a hormonok, majd apa rendbetesz :D meg az angyal lányom ;) :)

KépKép
KépKép
and

Ancsi, elfelejtettem..
prevenar
ún pneumococcus elleni oltás. ez nagyon sok baktérium fajtát takar ezen a törzsön belül. ez okozza leggyakrabban a középfül gyulladást. lehetnek súlyosabb szövődményei is (nem is elvétve), amit a veszélyesebb bacitörzsek okoznak, ezek nagy része ellen véd ez az oltás. a lászló kh javasolja közösségbe járó magyarul bölcsibe készülő gyerekeknek. ez egy drága, de korszerű oltás. asszem amerikában, ahol ritunszerűen oltanak vele, ott a középfülyguszi miatt kezelések száma csökkent. de most nem olvastam rendesen utána, ennyire emlékszem hirtelen. a lászló kh honlapján lehet részletesebben is, majd még1x elolvasom, csak most mennem kell.

KépKép
KépKép
and

lányok!
van egy ismerős nővérke, többgyermekes családanya, akit niovember-decemberig nem engednek dolgozni, mert túllépte az óraszámát. szeretne takarítani, ha valakinek szüksége lenne rá, vagy tud valakit, szóljatok légyszi. vasalást ne tud vállalni. megbízható. köszi.

KépKép
KépKép
and

Eszti tegnap nem akart befeküdni az ágyába, a szobájáan lévő kanapéra kuporodva aludt el, apa tette anhelyére, mikor már aludt. ma is bekuporodott kanapéra, mire bementem a takarót is magához vette és a kiságyában alszik :) kicsit hóbortos mostanában...

egyébként jobb a kedvem, úgy néz ki van jegyünk a holnapi lgt-re :) Eszti az anyuéknál alszik.

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!

Gyors bekukk vasalás előtt.

:evil: :evil: :evil: ugy látszik lőttek a titkunknak..
Még nyaralás előtt egyik ismerős rámbukkant itt és felhivott hogy gratuláljon a 2. vonalzómhoz.
Megkértem és megigérte hogy ők nem szólnak senkinek, na ennek ellenére ma hallom vissza hogy név szerint ő/ők mondták ennek meg annak és férjem kollegáját faggatták, hogy igaz-e a hir.
:( :( :( :( :evil: :evil: :evil:
Úgyhogy lőttek a meglepetésnek....k..ra örülök mondhatom...

Mellesleg állitolag látszik rajtam..mármint ciciügyileg, úgyhogy már tényleg időszerű lenne kibökni...csak hát én nagyon meg akartam volna várni a 12. heti nyaki redő mérést, és uh-t :? :? :? :?

Hát igy jártam......

Ancsi!

Azta micsoda tutkó rózsaszinű szoba :wink: :wink:
Na ha nálunk is kiscsaj lesz,esküszöm én is ilyen szép lányos rózsaszinre festetem a szobát :wink:
Amúgy a 2 ágyat én sem értem.....a Molli is ilyenben fog aludni egyből????????????

And!

Ne is mondd....Léna is tök meg van zavarodva...szegény már azt sem tudja melyik az otthona.... :oops: :oops: tegnap még nonstopp azt hajtotta, hogy Menni haza Marcihoz.....(szomszéd kisfiú, akik maradtak még egy hetet a nyaralásban) :oops: :oops: :oops:
Nagy orditások árán alszik csak el a saját ágyában....de azért megpróbálok kitartani...és inkább én is bent maradok amig elalszik.

Húúúúúúúú de jó kis nap, ha lehet nem irigyellek :lol: :lol:
Esztiből ki sem nézem ezt az ördögösködést... :lol: :lol: :wink: :wink:

Bölcsitéma:

Ma a bölcsi felé kanyarodtunk, hogy hátha van már valami kiirva..............éééééééééééés igen, Léna már tuti bölcsis, bent van a csapatban, egy Andi néni(mókázós) és egy Teri néni(tyúkanyós) lesz a gondozója, szeptember 17- én indul Léna.
Nagyon kiváncsi vagyok mi fog kisülni a dologból...
És persze azokra is kiváncsi leszek akik még indulnak szintén...

Juci, Prüntyi.

Úgy emlékszem, ti leszetek még fél naposak.....
Hogy tervezitek, meddig lesznek ott a gyerkőcök???
Nekem most is azt mondta a vezetőhelyettes, hogy jobb lenne egyből bentalvásra szoktatni :roll: :roll:
Hogy álltok ti ezzel a kérdéssel?????

Benianyu!

Juj de izgi, biztos nagyon jó lesz nektek a szép új és főleg tágasabb otthonban.
Akkor a fiúk most kapásból külön-külön szobába is kerültek, vagy maradtak még együtt????

Mit is akartam még......áhhhh már nem tudom...megyek vasalni...

Jó éjt..

M.

Kép

Kép
megann

Ancsi, szép szoba!

And, az egyik ágy egyenlőre Ancsi férjének gyerekének van, később megkapja Molli baba ;)
Azt hiszem legalább is! :)

Jó napod volt akkor ma...

Nekem már csak 100 nap. Juhéjjjjj!

Kriszti

KépKép
Kép
csikken

Megann,
hát ez az, én sem néztem ki belőle :D és látnod kellene utána milyen bűbájosan bújik oda hozzám, és mondja, hogy bocsi és adja a puszit :) és mondja, hogy szeje :)

na azt az ismerőst én lenyelném keresztbe. sajnos nagyon kevés megbízható ember van, aki tartja a szavát :( remélem olvassa ezt is és szégyelli magát ;)
én egyébként nem értem, hogy ha valaki kíváncsi rád, vagy ugye múltkor pl Meára, az miért nem hív fel vagy ilyesmi?
kár, h nem lehet ezt a topikot zárttá tenni......

na nekem a cicim még mindig uolyan. lehet, h el fog fogyni, mire a tesót is végigszoptatom.

Ketteske?? Eliza! :lol:

KépKép
KépKép
and

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?