szia Megann!!!
hű, hogy bírod ki, hogy még mindig nem árultad el???! mondd már el nekik, biztos minden rendben van!!! kíváncsi vagyok, kiszúrja-e az anyukád
na voltunk anyóséknál, én is voltam. aludtam egy jót délután. de após szüleinél majdnem rosszul lettem, pedig nagyon szeretem őket, de az a bűz, meg minden, szóval legközelebb megpróbálom kihagyni, tényleg, főleg, hogy így megerősítettetek, hogy nem vagyok annyira önző. bár még Hajni véleményére kíváncsi vagyok ez ügyben
az előbb az Esztoi levette a pelust, meztelenkedett, most meg behozta a bilit a zsobába és belepisilt
tud, ha akar. és tegnap anyósomélknál olyan jólpé viselkedett!! semmi dobálás, tök jól evett, aranyos volt, csak lestem. úgy látszik még fel kellene vennem 5 embert, hogy körbeugráljuk a nagyságos asszonyt
pedig itthpon sincs azért szeretethiányban...
Prüntyi,
én nem tudok erre megoldást, ha nem eszik, nem eszik, m ajd csak kibújik az a fog. Eszti is anyás, nagyon anyás mostanában, főleg, ha nem annyira ismerős emberrel találkozunk. szerencsére azért apát nem mellőzi teljesen, mert vannak olyan dolgok, amit csak vele csinál. pl én nem tudok vele úgy focizni, és nem veszem fel már a nyakamban, ált apa fürdeti, és én nem éneklem a talpába, hogy áj láv jú bébiiii
és hétközben elég sokat nélkülözi, úgyhogy hiányzik neki. biztos nyűgisebb most a fog miatt, majd elmúlik és lesz nagy apaszerelem!nyugtasd meg
Juci, óriásbébi
úgy örülök minden jóhírnek, teljesen feldob!! innen nézve már nem is emlékszem, hogy milyen sokáig tartottak a rosszullétes hetek, és már kilókben is kezdem magam utolérni
úgyhogy kitartás!
Rokica, mi a helyzet az apa-fiú konfliktussal? rendeződött, amennyire lehetett? azért tényleg nem semmi az a jövés-menés, ami nálatok van, ráadásul érintett az összes kontinens
de úgy szép az élet, ha zajlik, ugye. legalább nincs időd sopánkodni rajta
a kép pedig tényleg aranyos, nem a málhás szamár jut róla az eszembe, hanem atlasz, az, hogy egy anya még a földet is megtartaná a vállán, ha azon a gyerekei lennének....
szóval jól nézel ki tényleg!!
Barbiéknak meg persze, hogy szuperül alakul a nyaralás!