Sziasztok!
Én is itt!
A hétvége egészen jól telt, kutyakiállítás nem volt vmi nagy pukkanás. Mi nem vitttünk kutyust, mert nekünk maccs van, azmeg oda nem hiányzott.
Timi: nem mondod, hogy anyósék fürdőjét is te sikálod??? Vagy vmit félre értettem? Nem fűzök hozzá semmit. te tudod, hogy alakulnak a mindennapok, de vigyázz, mert természetes lesz, hogy minden rád hárul, aztán ezen változtatni utánna már nem tudsz.
Képekről jut eszembe. Sztem, engem apuka terhesen, nem szeret fotózni, vagy fogalmam sincs mi az oka, hogy 1 db kép készült eddig rólam
Természetesen,a gép mindig nálunk van ha megyünk vhova, de vhogy a kocsiban marad folyton.
Aranyos nagyon a levegőztető zsák (ugye ez a hivatalos megnevezése?)
Kaptunk Ádámnak egy pólyát, amiből ha kiveszem a bélést, takaróként funkcionál, 2 garnitúra ágyneműt, macis rácsvédőt, kötött sapit és hozzá kocsicipőt. Ollllyyyan édesek.
Ma végre elintéztük az apaságit. Van neve a gyereknek, juhééé.
Mostmár megváltozhatatlan, tuti fix névvel rendelkezik
Apukának ma van a szülinapja. Sül a gyümölcstorta. (nem vagyok egy nagy sütő bajnok, tehát nekem csak ez megy)
Gondoltam, veszek neki egy karórát, de nem tetszett neki az ötlet, mert ahhoz gyalogolnom kéne, és ne tegyem, mert a gyerek a legfontosabb, és különben se csináljak semmit ugyanezen okokból
Jutta, ismerős a szitu, legalább egy picit???
Jóvan, tény, hogy amortizálódok, de ennyire talán mégsem.
Ahogy telnek a napok, egyre inkább be van parázva, hogy szülünk.
Megkockáztatom, jobban fél, mint én
Hát, elég nehéz dió ez, hogy elfogadjunk-e segítséget szülés után.
Ha hazajöttünk a kórházból, anyós lesz itt egy darabig. Ellátja a háztartást, segít amiben tud. Csak félek, hogy ha már most ennyire hülye vagyok, akkor milyen leszek, és nem szeretnék megbántani magam körül senkit. A gyerkőcök, meg majd benevelnek minket, biztos mindenki nagyon jó anya lesz. Ne féljünk mááá!!!
Elképzelem, a topikunkat, milyen lesz, ha megvan minden baba.
Abból fognak állni a hozzászólások, hogy: most ezt jól csináltam-e, most vajon eleget evett-e. Andi, meg majd röhög rajtunk, pedig ő ikrezni fog
És, Ebinc merre is van? Régen nem jelentkezett.
Na, el . Folytatom a konyházást.