Új privát üzeneted érkezett!

Rita, nekem mondod, hogy a héten kijöhetne? Péntekre vagyok kiírva és ha addig nem lesz semmi, nagy rá a sanszom, hogy jövő hét hétfőn bevonulhatok a kórházba, ezt pedig baromira szeretném elkerülni.

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Sziasztok!

Köszönöm az együttérzéseteket, nagyon aranyosak vagytok. Olyan jó hogy van ez a kis topic-unk, minden örömünket-bánatunkat meg tudjuk egymással osztani, és már nem érezzük magunkat olyan egyedül és elhagyatottnak.

Bkrisztike: így utólag is nagyon boldog névnapot kívánok! Örülök, hogy hazajöttetek a kórházból és minden rendben van. Én is nagyon várom a képeket.

Agnesgoboly: mennek a drukkok, szorítunk és várjuk a mielőbbi jó hírt. Könnyű és gyors szülést kívánok! Kíváncsi vagyok, hogy a legújabb topic-baba a fiúk vagy a lányok táborát fogja erősíteni.

Mandala: a gyermekeid gyönyörűek, és a torta is nagyon szuper.

Dincuska: igen, az Acapellában is nagyon fincsi fagyik vannak, mi egyik évben ott csináltattuk a Márk szülinapi tortáját, és isteni finom volt, igaz jó sokba is került. De nem ez a lényeg. Valamint a Corában található olasz fagyizóban is szuperfinom fagyi van!

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Dincuska: a muffin receptjét megtalálod a közös gmail-es címünkön.

Kép
Kép
márkanyuka
 
 

 
 

Sabine: megnéztem a képeket a fiúkról, egyáltalán nem csúnyák, sőt nagyon szépek. Az pedig hogy foltokban kopaszodnak minden babánál előfordul, csak van amelyik babánál nem lehet annyira észrevenni. És ahogyan fekszenek az ágyikóban betakarva, mint a nagyok! Édesek!

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Márkanyuka, fogadd őszinte részvétemet. Az sors hol ad, hol elvesz egy életet. :( Nemsokkal a teherbe esésem előtt a mi családunk is elveszített egy nagyon értékes embert :( Kívánom, hogy minél hamarabb sikerüljön feldolgozni a történteket, bár tudom, ezt mondani könnyű.

Pattogo, nemrég még le voltam maradva a korombeli terhesektől pocakméretben, kétségbe is voltam esve, hogy nekem miért nem nő már a hasam és most tessék: a közel 4kg-os pocaklakómmal akkora vagyok mint egy tank. Szokták is kérdezni, hogy ikreket várok-e... :lol:

Nagyon izgulok, hogy mi fog történni ezen a héten. Kétnaponta kell mennem CTG-re és ha nem bújik ki a kis rugkapátorom szombatig, akkor a kórházban is meg kell jelennem vizsgálatra. Semmi másra nem tudok már gondolni...

Kép[/url]
Kép
Kép
copfi
Budapest
 
 


Sziasztok!

Márkanyuka fogadd őszinte részvétemet,és erőt,kitartást kívánok nektek :cry: .

Ági,én tudtam,én tudtam.Úgy megéreztem :lol: .Nagyon drukkolok neked,könnyű,gyors szülést kívánok!!!!
Ki sem kapcsolom a gépet,olyan kíváncsi vagyok mi lesz a kis lurkó :D .

Sabine,csúnya gyerek nincs is.Én eddig mindig bűbáj angyalkákkal találkoztam :wink:

Lehet én is kipróbálom ma azt a híres muffin receptet.A mi kedvencünk a csokis-banános muffin :D

Kép
Kép
huni
 
 


Sziasztok!

Remélem kibújt már az a baba, csak még mi nem kaptunk hírt róla!

Márkanyuka: Részvétem! Szomorú dolog ez, de sajnos ez az élet rendje!

Azért jól kihúzzuk itt a végén! Én semmiképpen nem szeretnék kórházba kerülni, de szerintem ez a veszély nem is fenyeget, mert csak akkor fektetnek be helyhiány miatt, ha már indítják is!
Volt már akinek indították???

2 nap múlva lesz még egy fiúcska, ugyanis Bebi akkor megy be a kórházba!:)

Jajj, úgy várom már én is a híreket!

Judit

mamiblue
 
 


ooolyann álmoss vagyok... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vivi is kikészített reggel már. Kicsit lepihenek, behozom neki a kakajóját, van víz, mese megy a tv-ben, hogy legalább egy órára nyugton maradjon.. De nem. 3x lépett ugrott a hasamba, mert tök jó szórakozás átesni anyán. Rászólok 1x, 2x 5x 100x nem. Pelus le fenékre csapok. Sírás. Engem gyötör a lelkiismeret. :cry: Megölelgetem, bocsit kérek, hozzámbújik nyugi van. 10 kerek percig. Pisilnie kell. Jó. Kiszaladunk a wc-re ( most tanuljuk a szobatisztaságot.. ), Pisil. Hurrá. Vissza. Lefexem megdícsérem. Pihi. Aztán jön. Kakilni kell. Jó. Kiszaladunk a wc-re. Felül, fészkelődik, beszél, leszáll. Nem kell kakilni. Vissza. Lefexünk. Vivi felkel, és elsétál a milliónyi játéka mellet és mivel játszik???? Az apja fúrójával, meg a csavarhúzóval és a kalapáccsal. Anya fel, Elveszem tőle, elmagyarázom, hogy nem szabad. Sír, hisztizik. Az idegszálaim rettentően elvékonyodtak.

Komolyan. Gyerek. A hisztikorszak kellős közepén. Nyilván nem várhatom el tőle, hogy amikor nekem jól esne kicsit feküdni, akkor feküdjön velem és nézzen mesét, vagy játszon csendben a játékaival és viselkedjen jól. Valaki adjon tippet, hogy hogy pihenjek???? Olyan rossz, hogy ilyenkor türelmetlenebb vagyok Vivivel is. De valahogy muszály kicsit feltöltődni.. :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Márkanyuka,
szörnyen sajnálom, ami a családotokban történt. :( Rémes, hogy érezted, nem fogja megérni az unoka születését. Gondolom, te örültél volna a legjobban, ha nincs igazad... :cry:

Ági,
nagyon várjuk a híreket, végre megint baba a láthatáron! :)

italoman
 
 


márkanyuka, őszinte részvétem. Legyél nagyon erős!

Ági nagyon mennek a drukkok :D

Robcsi írtam privit, bocsi de csak most tudtam jönni.

Képzeljétek Dani nagyon hasfájós. Tegnap összesen kb 5 órát aludt, és csak nyüglődött, most megyek veszek neki valami segítséget.
Az evészet pedig nálunk katasztrófális. kb. 1órát tart, vagy annál tovább, ebből a szopizás 10perc, a többi a cicivel való játszás, és a cicin alvás. Ha lefejem, és üvegből adom neki, az ugy nagyon tetszik, csak nemakarom erre rászoktatni.
Éjjel óramű pontosággal ébred 2óránként, és következik 1 óra a cicin :cry:
Ti hogyan büfiztettek, mert mi azt sem szeretjük, nagyon nehezen megy. :cry:
Ma délután jön először a védőnő, kiváncsi vagyok mit mond :shock:

Kép
mona76
 
 


na jó. Nem nyavajgok. De tényleg nincs valami mit tudom én teakeverék, vagy akupunktúrás pont vagy valami házi praktika amivel egy-két órára fel lehet töltődni?? :D:D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


mona: míg be nem áll a rend a nem 2 óránkénti evéssel és a nem egy órát lógok a cicin, az bizony eltart 2-3 hétig. Ha nem tovább, de az sem sok. Aztán jobb lesz. A büfiztetést Vivi sem szerette. Én mindíg úgy csináltam, hogy miután evett akkor kipárnáztam a hátam, hogy félig ülőfekvő helyzetben legyek, és a mellkasomra raktam Vivit. Ott aludt, miközben simogattam és finoman paskolgattam a hátát. Alvás közben meg olyan jókat büfizett. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk Nst-ről. Fájások görbéje lapos, mint a nagy Alföld...Ennél még hetekkel ezelőtt is jobbat produkáltunk! :shock: Kikészít ez a csaj, hogy nem akar már kifelé indulni... :(

Próbáltam Szegeden beszerezni a homeós cuccokat, de nem nagyon jött össze. Azt hiszem, rosszak voltak az infóim, amiket leszedtem a netről. Segítsetek! A papíromon ez volt: Caulophyllium D4/C4, Cimicifuga D1/C1, Gelsemium D4/C4. Arnicát kaptam D6-ot. Aztán vettem egy könyvet, abban meg így volt leírva: Arnica 9 CH, Caulophyllium 5CH. Szóval, mostmár állatira össze vagyok zavarodva. :roll: Valaki ráncba tudja szedni az infóimat? Az az Arnica sem jó, amit vettem? Mert ha nem, akkor holnap vissza tudom vinni.

Holnap lesz az EST, reggel 6kor... :?

Ági...megy a drukk. :lol: Hú de nagyon irigy vagyok... :oops: :D:
Pattogobolha! Örülök, hogy jól álltok! Szegény párocskád, majd estére ápolgatod egy kicsit! :D Hát, nem lehet egyszerű egy kis pici leányzóval... A mese nagyon nem jön be?
Copfi! Hát a fájások hiányát teljes mértékben átérzem... Drukkolok Neked! A babót meg hátha csak elmérték, nem ritka az sem! :roll:
Robcsi! A te dokid sem vár valami sokat...már hétfőn befektetne?
Márkanyuka! Remélem, jobban vagy már. A Corában a gesztenyetortát tudom ajánlani, isteni finom, nekem szülinapomra csináltatott Keresztanyám, és el voltam ájulva. Azt hiszem, úgy kell kérni, hogy csináljanak, gesztenyemassza darabok voltak a tetején...nyamm! A muffinkádat meg lehet, hogy még ma megsütöm! :)
Huni! A csokis-banános is nagyon fincsi! Ha megtalálom a narancsos-kockacukros receptemet, akkor elküldöm a gmail-esre, mert azt még meg kell kóstolnotok! :D
Mamiblue! Nekem valószínű indítani fogják... Pénteken befektet a dokim, bár azt nem mondta, hogy rögtön akarja-e indítani, de gondolom, hogy a tb nem sokáig fizeti az ellátásomat... :?

Szép napot, és nagyon várom a híreket Ágiról... Hú, de klassz neki! :D

KépKép
dincuska
 
 
 
 
 
 


Mandala: hol vagy? Csak nem elmentél szülni? Vagy most pihened ki a szúnyoginváziót?

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


tényleg mandala. Hol vagy? Ilyenkor már rég írt vmit. De csak ír ha van vmi. Kivéve, ha naaagyonn turbóbaba. :D:D:D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Mandala tegnap valami olyasmit írt, hogy benn alszanak anyóséknál (vagy az anyukájánál? nem emlékszem), a lényeg az, hogy onnan megy majd ctg-re meg uh-ra, különben hajnalban kellett volna kelnie. Szóval szerintem délutánra előkerül, hacsak nem támadt kedve a kórházban maradni szülni... :D :wink:

italoman
 
 


márkanyuka: őszinte részvétem, most erősnek kell lenned, nehogy a tejed esetleg ezmiatt elmenjen, vagy ne legyen

dincuska: még mindig egyben???

tuza edit????
Elromlott a notebook-om, vmi kőkemény vírust benyaltunk, és most teljes felújítás alatt van. Egész hétvégén görcsölgettem, de semmi komolyság nem volt benne, bár az egész család megijedt, tesóm hirtelenjében kipedikürőzött, a hajam megcsinálta, kimanikürözött meg gyantázott, tehát teljes optikai tunningot dobott rám, de semmi.

Mandala: dokikérdésben mi a helyzet?? barinőd beszélt a másik dokival????

kispupu: nem hívtál még

Jaj képzeljétek 3 napja nem iszom a málnateát és olyan mintha nem vizsketnék, azaz nem viszketek! hát lehet hogy allergiás voltam rá vagy vmi ilyesmi????? na mind1 a lényeg hogy 3ik napja mint a bunda úgy alszom, lefexem 10kor és reggel 10kor kelek, max 1 pisi éjjel. Lehet hogy ez vmi vihar előtti csend.

egy barátnőm augusztus 19-re volt kiírva, múlthét pénteken megszült.

A másik lány patri26 akit császároztak szombaton már hazaengedték a kórházból, tehát már ő is ottho nbabázik.


Kép
sziszike77
 
 


Sziasztok!

Kész az ebéd, megvolt a bevásárlás is. Csak a térdem ne fájna! Olyan nehéz felmászni felcuccolva a 2. emeletre, ami tulajdonképpen 3.-nak felel meg ( magasföldszint+3,2 m magas lakások...).

Márkanyuka!
Mandaláék anyóséknál aludtak, ő vitte ma Mandalát ctg-re. Gondolom csak később tud jelentkezni.

Pattogó!
Átérzem a helyzetedet. Balázsom attól kezdve, hogy hajnalok hajnalán felkel, egész nap pörög. Mindenben benne van, ami tilos és veszélyes. Egy percre nem tudok leülni, valamiért mindig fel kell ugrálni. Annyi szerencsém van, hogy Tomi sokszor le tudja kötni, eljátszik vele, de aztán ha ráun a kicsire, - ami érthető, ő mégis 5,5 évvel idősebb - akkor törhetem a fejemet, hogy mit találjak ki, ami két különböző korú gyereket érdekel. Sokszor úgy oldom meg, hogy amíg Tomival társasozok, addig Bazsó játszik valamit, utána a kicsinek olvasok, Tomika pedig talál magának elfoglaltságot. Ő szerencsére nagyon ritkán unatkozik. Nekem pedig ennyi a pihenés, hogy ezalatt legalább ülök. :?

Dincuska!
A homeós cuccok hígítása többféleképpen adható meg.
D6 = 5CH
D12=9CH
D30=15CH
Van még 3. fajta felírási mód is: C15=15CH. Szóval ez mind uaz, csak másképpen leírva.
Az Arnica, amit vettél szerintem tökéletes, szülés után a sebgyógyulást segíti. Pár hete a brutális foghúzásom után elkezdtem szedni és pár nap alatt összeforrt a seb, holott normálisan ez nálam gyakran hetekig tart.
Lenne egy kérdésem: Szegeden van olyan gyógyszertár, ahol a homeobogyók nagy részét rögtön meg lehet venni és nem csak rendelésre? Itt Vásárhelyen az összes gyógyszertárban meg kell a bogyókat rendelni, aztán ha szerencsém van pár nap múlva, ha nincs esetleg hetek elteltével érkezik meg a kívánt szer. Múltkor a gyerekorvos tanácsára rendeltem meg a törpinek egy bogyót, ami segít, ha nagyon besárgulna. A 3. gyógyszertárban sikerült végül 2 hét várakozás után beszerezni. :evil: Inkább átmennénk Szegedre, ha ott rögtön van.

Éhesek a manóim, megyünk ebédelni...
bee73
 
 


Sziasztok

Márkaanyu
Fogadd őszinte részvétem , és sok erőt kitartást kívánok a továbblépéshez nektek. :cry:

Ági
Hajrá hajrá hajrá......... lesz itt még babazápor a héten.. :lol: :lol:

A lányom is megbántották ma, és úgy sírtam helyette is mint a záporeső. :oops: Tehát hormonok dolgoznak rendesen.....
Carul esett neki nagyon ahogy a lányok tudomására adták minek megy le ,tudták ha apja nem lesz itthon majd le akar menni....ő meg szegényke csak sírt....útáom ezt a ló nincs jó a szamár is dolgot utána meg lecarják a másikat.
Bezzeg amikor az ő anyja szült én állandóan vittem magammal játszóra meg vugyáztam rá...erről ennyit...utolsó volt akkor az bizti..
Na mindegy ....megyek nem rontom a hangulatot..

Kicsi fiam megint jól aludt....este 8-kor pici szopi utána nézelődött 10 ig akkor ismét szopi és hajnal 3.15 - kor kelt enni.
mintha tudná ,hogy ilyen jó kisfiúnak kell lennie. :lol:
Jucu

Kép

Kép
jucu
 
 


Hello!

Én is ezeket szedem 12CH-sat a Caulophyllium-ból meg 30 Ch-t vettem a szülésre! Arnica-ból nekem is 9CH van, ezt kell majd szülés után 3X5 golyót enni. A tejcsis meg az Urtica 5 Ch, amit állítólag addig kell szedni amíg be nem indul a tejcsi.
És azt mondta a dokid, hogy mit is jelent az az indítás? Lehet ez is helyileg változik. Én úgy tudom, hogy burkot is repeszthetnek vagy oxitocinnal indítják meg, de egyébként pontosan nem tudom mit is jelent az indítás.:( Csak tartok tőle!:( Egyébként első szülésem elött én is feküdtem bent 1 napot, aztán éjjel megindult magától...

J.

mamiblue
 
 


Sziasztok!

Megjöttem a ctg-ről. Nagyon lusti volt reggel, nem mozgott egyáltalán. A doki szerint ebből egyhamar nem lesz még szülés, még nagyon fent van babókám. Igy jövő hétfőn kell mennem megint. Meglett a kenet eredményem is, és hál Istennek negativ minden szempontból.
Mostanában mintha kevesebbet mozogna babóm. Most ez kezdett el idegesiteni, bár mostanában már minden idegesit. Ha egyfolytában mozog akkor az, ha nem mozog, akkor pedig az.

horvviki
 
 


Bee: Leírnád a sárgaság elleni bogyó nevét?? Hogyan kell ezt beadni a picinek?

J.

mamiblue
 
 


Na újra itt. Összeszedtem magam és kiteregettem. A vizes ruhát a nyakamba raktam, már ez is segített volna, de beizzítottam a kerti locsolót és az meg jóól nyakon locsolt a hideg vízzel :D:D Jólesett :D Vivi is rohangált alatta egy sort. :) Most megyek és kitalálom, hogy mit pakoljak először. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


na megint én...

Jucu
: már én is jártam így szomszéddal...addig jók voltunk amíg hordoztuk őket kocsival az oviba, aztán mikor lent meg labdázni akart a kislánnyal, az anyja vitte is fel...na én meg jól megmondtam neki, nem is köszönök neki azóta. De ott az anyja volt a hunyó a kislány szereti Tildust...hát ez van! Csak én is szeretném az ilyen csaldásoktól megvédeni, de sajna nem mindig sikerül.:(

Pattogo: Kávé? :D Egyébként a kisújadnál a köröm alatti pontot ha nyomod az is élénkít. Meg van egy a hüvelyk és a mutatóúj között dombon is, de ezt most le nem tudnám írni!

Judit

mamiblue
 
 


Bee, Mamiblue! Nagyon köszönöm a segítséget! :D Nekem D6 van, tehát 5 CH, az nem túl alacsony potenciál? Így már érthető, hogy többféle felírás van, csak nem értem, hogy a patikusok ezzel mért nincsenek tisztában? :?
Egyébként ez a könyv nagyon jó, 400 ft-ért vettem a patikában, címe: Homeopátia napjainkban. Van benne mindenféle betegségre, kismamáknak, babáknak, szóval nagyon tudom ajánlani. :D
Ezt a honlapot most találtam, ez is elég jó:
http://www.natursziget.com/page.php?show/homeopathia/drugfinder
Nem voltam megelégedve a szegedi gyógyszertárakkal, mert ebben nem tudtak eligazítani, hogy akkor mi van ezekkel a felírásokkal. :evil: De holnap még egyszer körbejárom a kérdést. Nekem az sztk-sat javasolták meg az anna kúti sas patikát. Mindkét helyen voltam, az sztk-sban vettem meg az arnicát. A másikban meg azt mondták, hogy ezeket a számokat nem értik. :evil:
Holnap írok, hogy mi volt, mostmár felkészültebb vagyok (köszönet nektek érte)! :D
Mamiblue! Az indítást jól tudod, ez a két módja van (ezekről hallottam én is). Nem is tudom melyiket szeressem, bár úgysem én választok. :? De majd holnap érdeklődök még róla!
Sziszike! Jó, hogy végre jelentkeztél. Már nem tudtam elképzelni, hogy mi lehet veled. Már neked is csak 8 nap... És kétlem, hogy kivárná! :lol:
Horvviki! Ne idegeskedj, nincs rá semmi okod! Fannival minden rendben van! :D

KépKép
dincuska
 
 
 
 
 
 


Megjöttem az NSt-ről, egyetlen db fájásocska, szóval nem bíztattak azzal, hogy ebből szülés lesz. Bár előtte a kocsiban meg tök görcsöltem.
Volt már olyan, akinek a fájásgörbéje tök lapos volt és mégis nem sokkal utána megszült?

Ági kit fog értesíteni?

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Azt hittem Ági már jelentkezett :( .Nagyon drukkolok neki!Hajrá-hajrá!Én kislányra tippelek :wink:

Másnál még nem akaródzik kibújni a babó :D ?NAgyon leállt a babaeső :lol: .Dincuska,rossz lehet ez a várakozás,de majd csak kibújik.Gondolom a gyakori kérdések egyike"egyben vagy még?" :? .Nekem az "tetszik a legjobban,amikor azt kérdezik,hogy"bírod még?"Ennél hülyébb kérdés nem is létezik...vagy tudtok jobbat :lol: :wink: ?

Kép
Kép
huni
 
 


Nálunk a kórházban még valami zselével is szoktak indítani és állítólag hatásosabb, mint az oxitocin.

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Robcsi,én Gábort 39+3 napra szültem :wink: .Nekem már baromira fájt,rám tették a ctg-t,és azt hiszed mutatott is valamire való fájást?!Én meg csak lesetem,hogy ez még csak kis fájás,mi lesz ha ennél jobban fog fájni?Pedig nem vagyok egy anyámasszony katonája :lol: .

Kép
Kép
huni
 
 


Huni, a másik kedvencem (és a héten megint aktuális lesz), hogy bírod ezt a meleget? Mintha az embernek lenne más választása :roll:

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Huni! Hát, valóban ez a leggyakoribb, hogy ,,egyben vagy-e még"? De nekem az tetszett, amikor párom nagybátyja mondta, hogy ,,Edina, ilyen közel még sosem voltál a szüléshez mint most!" Ez annyira édes volt! :D
Ja, meg Félix is nagyon aranyos volt (3éves):
-Emma folyamatosan ott lakik a pocidban?
-Igen.
-Akkor le van nyelve?
- :lol:

KépKép
dincuska
 
 
 
 
 
 


Nekem Réka 39+1-nél született, de a gép már az első 36 hetes NST-n 89-90-es fájásokat mutatott én meg semmit sem éreztem belőlük. A szülésznő meg a doki ott csodálkoztak a gép felett.

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Dincuska :lol:

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Robcsi te jobban jártál,mint én :lol:

Jók a beszólások :lol: .MOst azon gondolkodom,én voltam-e ilyen hülye,hogy ezzel idegesítettem kismamatársaimat :lol:

Kép
Kép
huni
 
 


Bee: én először urticát a Kígyó Patikában (Kárász utca) akartam venni, de éppen hiánycikk volt, már megrendelték. Másnap nem volt kedvem bemenni érte. De amikor mentem ctg-re a Vasasba, akkor beugrottam a Vasas Gyógyszertárba, mondom a csajszinak, hogy mit kérek, és visszakérdez, hogy az meg mi. Mondom neki, hogy homeopátiás szer, így már derengett neki valami. Végülis volt. De mivel fogalmam sem volt, hogy kb. mennyi bogyó van benne, rákérdeztem, fogalma sem volt róla, mutogatta, hogy milyen picikék vannak benne. Azért vettem 2 dobozzal, biztos ami biztos, végülis nem volt drága.

Mamiblue: a Márkkal engem is befektettek túlhordás miatt. Nekem is csak egy napot kellett bent lennem, kedden spontán megindult a szülés, pedig azt mondta a dokim, ha este 6-ig nem indul meg, ha mindenki elment, akkor megindítjuk. De szerencsére nem volt rá szükség.

Horvviki: ne idegeskedj, szerintem már mindenkinek kevesebbet mozog a babója, főleg, hogy már nem nagyon van helyük. Nekem is van olyan nap, hogy egész nap mocorog, másnap pedig lustizik.

Amúgy tegnap a nagy rokonság azt mondta, hogy lejjebb van a hasam, mint 1 hete. Hát érzem is, mert annyira feszíti a medencecsontomat, éjszaka pedig forduláskor a szeméremcsontom akkorákat pattan, hogy még én is megijedek, és elég kellemetlen érzés. Amúgy amikor tegnap ott voltunk anyósomnál olyan erős fájásaim voltak, hogy fel kellett állnom, nem bírtam ülni, biztos az idegeskedéstől is. Azt hittem, hogy este a szülőszobán fogunk kikötni, de aztán abbamaradt.

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Amúgy igazatok van Mandalával kapcsolatban, tegnap mikor olvastam eléggé szétszórt voltam, a gondolataim teljesen máshol jártak. Majd délután biztos jelentkezik.

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Na kishapsim megsértett.Felajánlottam neki,hogy aludjunk együtt,erre ő kerek-perec visszautasított,hogy a szobájában alszik.Na nem baj,jön még kutyára dér :lol: .

Kép
Kép
huni
 
 


rossz pénz nem vész el.
Amúgy pedig a húgom lesz a kapcsolattartó, szombati nagy para után gyorsan összeírtam neki hogy mi az amit feltétlenül meg kell csinálnia ha rámjön a szülhetnék, ki az akinek szólnia kell és hogy ide is írjon.

Nekem is vannak görcseim, szinte minden nap, olyan menszesz szerű görcsök. Van ami sokáig tart, van ami csak éppenhogy megmutatja magát, hát én nem tudom hogy ez most még mindig a jóslófájás vagy már más! Amúgy csütörtökön reggel megyünk a doktorbácsihoz kötelező vizsgálatra, meg utána a fogorvoshoz.

Anyukám szerint totál eldeformálodott már az arcom, az orrom átment dudáváa, szerinte 10-énb fogok szülni, ő így érzi. Meg úgy látja hogy totál lenn van a hasam, ebben mndjuk van vmi igazság mert a melleim újra állnak, és nem nyomja őket a pocim sőt a kezem befér fektetve a melleme és a hasam közé. Hát én még sosem szültem, de a lényeg h körülöttem angy rutinosok VAJÁKOS PIRI NÉNIK laknak :D:D:D akik tudnak minden, jobban mint a nőgyógyászok.!

Én is nagyon unom már a dumákat:
Hogy bírod, Egyben vagy még? mikor is jön?? Jaj drágám de nagy a hasad. vasárnap is csörög a telefon reggel fél 9kor hogy egyik haverunk azt álmodta hogy megszültem és gyorsan felhívott , AZ OTTHONIN!!! mégha meg is szültem volna akkor hogy lennék otthon! ISTENEM, hát már ezt unom :D:D:D

Na mind1, most iszonyatósan energikus vagyok, az optikai tunning sokat dobott a lelkemen, most még melozom aztán holnaptól egy kis pihi. Aztán újra melo mert jön a hónap vége, de akkor már a babával fogunk együtt könyvelgetni :D:D:D:D

Apával mindig azt beszélgetjük, hogy napokon belül megváltozik az életünk és már 3an fogunk reggel ébredni, 3an fogunk lefekdüni, meg hogy két ember között ez egy milyen erős kapocs!!! Örökké meg y a romantika, ezt mondjuk nagyon élvezem. Anya mondja is hogy használd ki kislányom, mert ilyenkor nagyon kényeztetik az embert, megmondom őszintén nekem egyedül anyától, húgomtól és az uramtól esik jól az hogy kinyalják a se.......t. A többiek zavarnak,

Na megyek még egy picit kontírozom aztán pihi.

Nem tudom mikor leszek újra, mert a gépem full vírusos, de a tesóm ír bármi történik. MIndenkinek szorítok, tuza editről semmi hír?????

PUsz

Kép
sziszike77
 
 


rossz pénz nem vész el.
Amúgy pedig a húgom lesz a kapcsolattartó, szombati nagy para után gyorsan összeírtam neki hogy mi az amit feltétlenül meg kell csinálnia ha rámjön a szülhetnék, ki az akinek szólnia kell és hogy ide is írjon.

Nekem is vannak görcseim, szinte minden nap, olyan menszesz szerű görcsök. Van ami sokáig tart, van ami csak éppenhogy megmutatja magát, hát én nem tudom hogy ez most még mindig a jóslófájás vagy már más! Amúgy csütörtökön reggel megyünk a doktorbácsihoz kötelező vizsgálatra, meg utána a fogorvoshoz.

Anyukám szerint totál eldeformálodott már az arcom, az orrom átment dudáváa, szerinte 10-énb fogok szülni, ő így érzi. Meg úgy látja hogy totál lenn van a hasam, ebben mndjuk van vmi igazság mert a melleim újra állnak, és nem nyomja őket a pocim sőt a kezem befér fektetve a melleme és a hasam közé. Hát én még sosem szültem, de a lényeg h körülöttem angy rutinosok VAJÁKOS PIRI NÉNIK laknak :D:D:D akik tudnak minden, jobban mint a nőgyógyászok.!

Én is nagyon unom már a dumákat:
Hogy bírod, Egyben vagy még? mikor is jön?? Jaj drágám de nagy a hasad. vasárnap is csörög a telefon reggel fél 9kor hogy egyik haverunk azt álmodta hogy megszültem és gyorsan felhívott , AZ OTTHONIN!!! mégha meg is szültem volna akkor hogy lennék otthon! ISTENEM, hát már ezt unom :D:D:D

Na mind1, most iszonyatósan energikus vagyok, az optikai tunning sokat dobott a lelkemen, most még melozom aztán holnaptól egy kis pihi. Aztán újra melo mert jön a hónap vége, de akkor már a babával fogunk együtt könyvelgetni :D:D:D:D

Apával mindig azt beszélgetjük, hogy napokon belül megváltozik az életünk és már 3an fogunk reggel ébredni, 3an fogunk lefekdüni, meg hogy két ember között ez egy milyen erős kapocs!!! Örökké meg y a romantika, ezt mondjuk nagyon élvezem. Anya mondja is hogy használd ki kislányom, mert ilyenkor nagyon kényeztetik az embert, megmondom őszintén nekem egyedül anyától, húgomtól és az uramtól esik jól az hogy kinyalják a se.......t. A többiek zavarnak,

Na megyek még egy picit kontírozom aztán pihi.

Nem tudom mikor leszek újra, mert a gépem full vírusos, de a tesóm ír bármi történik. MIndenkinek szorítok, tuza editről semmi hír?????

PUsz

Kép
sziszike77
 
 


Hello!

Robcsi
: Egyébként attól, hogy vannak ezek a jóslók, attól hip-hop egyik percről a másikra megindulhatnak a rendes fájások. Szerintem van aki nem is érzi a jóslókat, sőt még a tolófájásokat sem érzi olyan elviselhetetlnek! A mázlista.:) Szerintem a CTG-n leginkább a szívhangokat figyelik, hogy mozgásra begyorsul e a pulzus. Attól, hogy a reggeli CTG-d tök lapos, attól te még nyugodtan szülhetsz este! :lol:

Márkanyuka: Én úgy vettem észre, hogy kb. 10 adag van ezekben a kis tégelyekben. Én már most kezdem valamelyikből a 3-at!

Dincuska: Jó fej lehet a nagybátyád, én is bírom az ilyen embereket! nekem sógorom ilyen, mikor a felesége szült, akkor is végig nevetette a dokit, meg tök jól elvoltak a szülőszobában!:)

Azért én kívánom mindenkinek, hogy ne kelljen indítani!

judit

mamiblue
 
 


Kép [/img]

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


most csak ennyire futja. tegnap éjszaka hosszú volt.
caulyphyllum: én szedtem szülés előtti héten 5-5 szemet egymás utáni két napon. meg pont a szülés napján is. aztán többre nem volt idő :lol:
mindnekinek kitartás!!!! és jó szülést! olyat,mint az enyém volt!!!!

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


Dimet: nagyon édi Zsuzsika, milyen aranyosan alszik. De még adatokat mindig nem tudunk, vagy lemaradtam valamiről valahol?

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Mamiblue, legyen igazad és végezzem a mai napot a szülőszobán :lol:

Dimet, nagyon édes a kicsi lány. Ami a szülést illeti remélem olyan lesz mint a tiéd :wink:

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Ági üzent:Helló,fájásgyengeség miatt bent csücsül a BÉbi,lehet hogy csak holnap lesz meg.Kaptam infúziót és ebédet.Már bent tartanak.Puszi mindnkinek!Ágnesgoboly

Kép
Kép
huni
 
 


Jajj szegény Ági! Én is attól parázok, nehogy a magzatvíz távozzon, fájások pedig sehol! De hátha megindulnak azok a fájások, aztán hipp-hopp meglesz a bébi!

Nálunk most igencsak elborult, már dörög az ég is, lehet lesz egy kis zuhé!

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Hello!

Egyébként én is kiváncsi leszek, hogy mennyire hatnak ezek a bogyók...én már régóta szedem!

Dimet: szeirntem nagyon alkati kérdés is a könnyű szülés! Tündéri a lánykád!

Ági: :( szegénykém, azért remélem nem kínoznak meg nagyon! Asszem még Mandala emlegette, hogy 12 órát várnak a magzatvíz elmenésétől számítva...de most a lényegre nem emlékszem, hogy utánna mit csinálnak?! :shock: Van akinek az oxitocin sem használ. :roll:

J.

mamiblue
 
 


robcsi, köszönöm szépen!

infancolt vettem a Daninak hasfájásra, de annyira siettem, pedig jó kezekben volt, mert apa maradt vele itthon, de nagyon rossz érzés volt szem elől hagyni.

Én is kaptam valami zselét tágúlásra, de rajtam 1cm-t nem segített, na de az oxitocin meghozta a hatást :lol:

Kép
mona76
 
 


Sziasztok!

Terhesség alatti hülye kérdések: Nyár elején egy rég nem látott távoli ismerős ránézett a hasamra és megkérdezte: " A tiéd?" Nem tudom mit akart a szerencsétlen ebből a hülye kérdésből kihozni, de én azt hittem viccel és azt válaszoltam: " Nem, a szomszédasszonyé, csak lehoztam levegőzni...". Erre úúúúúgy nézett rám, mintha én lennék megzakkanva...Hát, nekem ez volt a legostobább kérdés, ami elhangzott...

Dimet!
Tündéri a kis Zsuzsi! A szülésed pedig irigylésreméltó...( Én meg lehet, hogy ezzel a 3. babával is fél napot vajúdok... :? )

Robcsi!
Még mennyire hogy van olyan, hogy lapos a görbe, pedig igenis vannak fájások! Mandalával már írtunk erről...mindkét gyerekemmel úgy jártam, hogy az órák óta tartó rendszeres 4-5 perces fájásokból szinte semmit nem jelzett a gép. Balázsnál haza akartak küldeni, hogy ezzel még akár 1 hétig elhúzhatom, közben már 5 órája erős fájásaim voltak. 5 óra múlva meglett Bazsó...

Viki!
Engem kikészít a "még fent van a hasad, egyhamar nem fogsz szülni" szöveg. Megint a saját 2 terhességemet kell felhoznom, de nekem mindvégig annyira fent volt a pocim, hogy a tenyerem nem fért be a cicik és a poci közé még a szülőágyon sem. Most talán egy kicsit lejjebb van az eddigiekhez képest...

Mamiblue!
Ha a baba nagyon besárgulna, csak akkor kell elkezdeni adni az
Aconitum nevő bogyót. Gyermekorvosunk ajánlotta, aki homeopátiás orvos, saját unokájával is szedette a menye a kórházban.adagolása attól függ, hogy milyen potenciájút tudsz beszerezni.D4 : 3*1, D6: 2 *1, D10 : 1*1. Ne a Boiron cég által forgalmazottat vedd, mert az nagy szemű és feloldani is nehéz. Az apró szemű könnyen oldódik, a doki néni azt mondta pár csepp anyatejet fejjek ki pohárba vagy kanálba, abba tegyem az 1 szem bogyót és úgy adjam a babának. Ha még nincs tejcsink forralt víz is jó, vagy akár a picur nyelve alá betenni azt a pici golyót, rögtön szétolvad. Még én sem próbáltam újszülöttnek beadni, nem tudom hogy fog működni.De beszéltem egy anyukával, aki adta a babájának, aki a tanácsolt módon.

Dincuska, Márkanyuka!
Köszönöm a tippeket, lehet, hogy legközelebb ha Szegeden járunk összeírom, hogy milyen bogyók kellenek és megpróbálom ott beszerezni. Itt egyébként elég tájékozottak a gyógyszerészek homeo bogyó-ügyben, de hiába ha soha sincs raktáron ami kellene...

Huni!
Én már nem bánnám, ha az én kispasim sértene meg engem így. Ő állandóan velem akar aludni, azt is nehezen értem el, hogy ne kelljen mellé bemászni az ágyba, amikor elalszik. Nagy nehezen belement, de a szobában kellett maradnom, amíg elalszik. Ez volt a következő lépés, hetekbe telt, mire a szobából kiengedett. Minden nap elmondja, hogy mellettem szeret elaludni,úgy, hogy fogja a kezem. Ehhez éjszaka is tartja magát, amikor megjelenik a szobánkban és bemászik közénk, megfogja a kezem és alszik tovább. Imádom...! De hogy mi lesz, ha megérkezik a hugi...?
bee73
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy megint eltűntem, de sűrű az életem nagyon mostanában.
Apósom ma délelőtt meghalt. Nem akarom rontani a hangulatot.

Látom, nem akar indulni az augusztusi babaeső. Én azért szerdán megyek szülni.
Míg visszajövök, legyen mindenki jó. Gyors és könnyű szülést mindenkinek, akinek beindul.

Ági! Szurkolok!!! Talizunk a kórházba.

Kriszti! Boldog Névnapot!

Enikőnek! Nagyon sok boldog szülinapot. Mandala! Csodálatosak a gyerkőcök.

Márkanyuka! Nagyon sajnálom. Együtt érzek veled.

A babás fotókat imádom.

Szép napot mindenkinek.

Kép
Kép
Kép
bebi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?