Andi!!!!
Ez nagyon szep volt!!!!Egyik baratunk -aki 2x annyi idos mint mi-azt mondta,ha az ember gyerekei felnonek,onnantol kezdve a ,,partrol drukkolhatunk nekik hogy minden jol menjen,de nem ugorhatunk utanuk a vizbe''
Egy masik valaki pedig arra hivta fel a figyelmunket hogy az elet gyakorlatilag egy folyamatos ,,vesztesegi''folyamat.Onnan kezdve hogy megszuletunk,majd elhagyjuk a szopizast,majd elkezdunk onalloan jarni stb.stb.
Akkor nagyon ertettem es egyet ertettem vele,ma mar maskent gondolom.
Az elet onmagunk megelesenek egy hatalmas lehetosege.Iszonyu nehez megemeszteni hogy minden atmeneti,meg mi magunk is.(persze csak anyagi ertelemben gondolom)Es addig nincs is ezzel baj,amig halal felelmunk van idonkent amikor ugy igazan belegondolunk a dolgokba.Akkor kezdodnek a problemak amikor mindez ,,elet felelemme''valik.
Es az aggodasban ez mindig benne van ,egyfajta bizalmatlansag,sot egyfajta hitetlenseg is,nem?
En azert merek most errol irni,mert gyakorlatilag ezen dolgozom mar evek ota,es bizony nagyon nehez....Pedig nagyon segitve vagyunk,ha figyelunk,megtapasztalhatjuk nap mint nap....
Kulonben sziasztok!!!
Bocs hogy ilyen borongos temakkal kezdem,de ugy latom most tobben is foglalkoznak ezekkel a kerdesekkel.
Marti!!!!
Foltetlen jelezd mi a helyzet,mar nagyon eget a kivancsisag!!!!
Julcsi!!!
Vald csak be nyugodtan hogy a kovetkezo ikressegre trenirozol igy 4 gyerkoccel
Timi!!
Drukkolok a baratnodnek,azert ajanlom figyelmebe a Deveny modszert.1 evvel ezelott volt egy 490 grammos babajuk,szinte hihetetlen,de ma hala a kezeleseknek makk egeszseges a gyerek!!!
Edit!!
Nagyon sajnallak!!!Sok erot kivanok,es remelem sikerul lelket onteni apukadba!!!!
Evi!!!
Samu akkor lassan de biztosan javul!!!Ismet dolgozol,vagy meg van egy kis szunet?
Zsuzsi!!!
Ne izgulj,nem lesz baj Szandival!!!Annyira magamra ismertem,latom Te is rogton a legegyszerubb betegsegekben gondolkodsz
Ibolya!!!
Gratulalok az evfordulohoz!!!Ahogy szamolgatom,kb.egyidosek lehetunk!!Elarulnad?Annyira kivancsi vagyok.OK En kezdem.37 multam.
Puszi mindenkinek