Sziasztok, jo reggelt!
Nika,
Ahogy Niki mondja, 6 ora az idoeltolodas
, vagyis hat oraval "korabban" van nalunk mint otthon.
Kanallal eves,
Ahogy nezem Levi nem erti meg a kanal, a szaja, a tanyer es a benne levo kaja kozotti osszefuggest. Legalabbis nem ugy ahogy en, vagyis nem probalja meg mindenaron betenni a szajaba a papis kanalat, annal inkabb mas helyekre
.
Azt hiszem addig fogom en etetni, amig mar egyedul is kepes lesz ra.
Magi,
Normalis, hogy a tiszta kez fontos neked. Nekunk is megsertodott mar egy baratunk, aki megerkezett hozzank es rogton tapperolni akarta Levit. Mi mindig nagyon kedvesen kerunk meg mindenkit hogy mosson kezet mielott nekiall babazni, es meg senki sem ragott be ezert rajta kivul. O inkabb nem nyult Levihez es eleg hamar el is ment. Kellemetlen volt, de asszem nem nekem kell rosszul ereznem magam emiatt.
En a dokinal aggodtam regebben, hogy egyszer csak bejon hozzank o vagy egy nover es ki tudja kit vizsgalt elottunk, mosott-e kezet stb. Aztan felhomalyositottak, hogy nyugodtan meg lehet kerdezni, hogy mostak-e kezet, vagy meg lehet kerni oket, hogy mossanak itt kezet es akkor senkinek semmi oka az aggodalomra. Azota mar a dokink is tudja, hogy nekem ez fontos es mindig ahogy bejon ujra kezet mos.
Valogatos baba?
Nem tudom otthon ezzel kapcsolatban mi a gyakorlat, de itt azt ajanljak, hogy minel tobbfele etelt kostoltassunk minel tobbfele kombinacioban (persze egyszerre csak egyet lehet bevezetni). Minel tobb izzel talalkozik ugyanis a baba, annal tobbet fog ismerni es kevesbe lesz valogatos. Valamint hogyha valami nem izlik neki, akkor tegyuk felre es probaljuk par nappal kesobb megint. Akar 10-15 proba is belefer. Nekem ez -bar meg csak 7 etelt vezettunk be- eddig bejott. A repa Levinek nehez eset volt, de most mar szereti.
Kernico,
Olyan rossz olvasni, hogy Kiara milyen beteg volt. Remelem most mar teljesen rendbejott a kicsi. Ilyenkor ugy orulok, hogy nekunk meg nem volt ilyen...
Anekirt,
Nalunk a negy felso fog kijovetele nem viselte meg ugy Levit, mint a harom also. Lehet ez is babafuggo...
Momi,
Horror amit irtal Ricsirol. Azota ahogy olvasom mar tulvagytok a nehezen es jobban van a kicsi. De azert tovabbi jobbulast a kicsi Ricsinek es sok-sok gyogymosolyt, gyogysimit, gyogypuszit!!!
Ejjeli letszamellenorzes,
Nalunk is igen gyakori mostanaban, sokszor kelt Levi. Hulla vagyok. Ami meg erdekes, hogy eleg gyakran elofordul, hogy azert kelt mert "csapdaba esett". En nem tudom, hogy ebren vagy almaban kezd gyakorlatozni, de elobb utobb az agy egyik sarkaban kot ki ahonnan mivel csak oldalra es hatrafele tud kozlekedni, nem tud kijonni. Rendszerint ott talalom ahogy negykezlab kuzd es kozben nyekereg. Valakinel volt mar ilyen?
Ilgya,
Micsoda csudajo kis pasi a te Davidod!!!
Igen a baranyhimlo oltas itt benne van a kotelezokben. 12-18 honap kozott ajanljak beadni.
De, mar leengedtuk 2 fokozattal Levi agyat es nekem mar igy is eleg nehez lehajolni es kiemeleni a kis 10 kg-os csomagomat... De ezek szerint te meg melyebbre hajolsz Rekaert.
Futyi,
Levinek meg nem tunt fel hogy van futyije, igy nem is nagyon markolassza. Egyenlore
.
Hason alvas,
Nem tud hason aludni, mert nem teszi le a fejet.
Az unneploknek boldog hofordulot!