Sziasztok!
Köszönjük a bókokat!
Remélem jól telik a hétvégétek!
Mi jól vagyunk, férjem már nagyon várja anyuciját, az anyósomat, nem lehet csodálkozni, 1 éve nem találkoztunk vele, Geri még nem is ment tavaly ilyenkor. Holnap este jön.
Annyit beszéltetetek a túrógombócról, hogy én is nagyon megkívántam. De nem lett túrógombóc, csak őszibarackos, teljes kiőrlésű rozslisztből készítette anyukám. Fini lett. Örültem, hogy anyu bevállalta!!
Cirpike, a nőgyógyászod bizti pasi, ha megkérdezte, hogy két gyerek mellett sokat ugrálsz-e. Én egy pici mellett is állandóan talpon vagyok. Akkor te?! Klassz hogy célegyenesben van a babó!
Én is nagyon izgulok a fekvése miatt, mert a múltkori 4D pont azért nem sikerült, mert harántfekvésben volt a picike, nem tudom azóta megfordult-e, és én csak 20-a után megyek UH-ra. Bár ma úgy éreztem, mintha lent csuklott volna.
Jolka! Remélem már meggyógyultál! Tényleg jó, hogy nem maradtál a sürgősségin! Köszi, hogy beírtál a közösbe,
a babó nevéhez légyszi írd a „Mátyás Máté”-t (két neve lesz) bár még nem biztos, hogy ez lesz a végleges. Köszi!
Gergőnél, az ucsó hónapban már nem húztam zoknit és cipőt, apa csinálta! Óriási pocakom volt, most könnyebb vagyok, remélem nem jutok el addig, hogy apa segítsen, bár még van egy kis időm. (Remélem).
Timi, nagyon sajnálom, hogy mindent egyedül kell csinálnod. Nekem sincs sok segítségem, de a férjem, még fáradtan is segít. És ha látja, hogy kivagyok, elzavar az ágyba pihizni, megeteti Gergőt, elmosogat, felmos. Szavam nem lehet. Bár anyukám keveset segít, anyós ugye 530 km-re, de rá szerencsére tudok számítani. Nem lehetne a férjeddel beszélni erről?
Jövő héten csütörtökig vagyok, utána Balaton, utána 1 nap itthon, és indulás Erdélybe, ettől parázok kicsit, de remélem nem lesz semmi baj az úton. Addig még jövök, de azért aki majd tud, gondoljon ránk a hónap közepén, köszike!