Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Zsu
Én nem akarok a hasamon aludni, viszont szeretném néha gond nélkül felhúzni a zoknim meg ilyenek, úgyhogy ha népszavazásra viszed a dolgot, akkor csatlakozok hozzád :wink:
De akkor hova rakjuk majd a hátizsákot, mer ugye a cicink attól még óriási lesz.... :shock: Meghát ... nemtom.... ez a teknősbéka dolog kicsit olyan izé nekem...de legalább nem simogatnám állandóan és nem indítanám be a szülést a nagy szeretetemmel...Ja, meg eltakarná a hasunk..izé...hátunk a nagy farunkat :lol:
Egyre jobban tetszik...bár az lenne a legideálisabb, ha a gólya hozná kilenc hónap után...jól megszivattak minket ezzel a gólya sztorival... :lol:

Andi
Vigyázni a tükörtojással...koleszterin...az enyém már magas...és a tied?? Pedig én nem is szeretem a tojást :roll:

marek

persze Marek, a gólya jobb lenne, de azt tudjuk, hogy nem sok esély van rá :lol:
de talán ha angol tudósok foglalkoznának egy kicsit az ötletemmel...

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Nekem az is tetszene, ha minden második gyereket a férfiak szülnének...az elsőt az anyuka, a másodikat az apuka...fordítva még jobb lenne, csak akkor kihalna az emberiség....
Na megyek megpróbálom apukát rábeszélni, hogy a másodikat ő szülje.... szerintetek sikeres lesz a próbálkozás??? Mindent bevetek, lehet, hogy még a pocimat is megsimogathatja cserében...csak nehogy baj legyen belőle...
Reggel beszámolok, hogy sikerrel jártam e... Addig is...jó pihit mindenkinek...ne menjetek sétálni, mert eláztok!!!

marek

Marek, honnan lehet tudni, h a koleszterinnel (is) baj van-e? megnézik vérvételkor vagy mi?

mi már túl vagyunk egy vámpíros filmen... az a botráyn részletei engem is érdekelt... jó? 8)

van itt még vajon vki?

Kép
an°°di

Visszajöttem,
apuka még sehol... kezdek morcos lenni. :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
h@jni

tehát nincs. pedig még vissza is olvastam...
hidegfront. ja, mintha lenne vmi. de a bokám ettől függetlenül dagad. érdekes. még jó, h nem fáj.
és képzeljétek, fogytam 1 kilót egy hét alatt (oké, így is +13 eddig, jajj), de ezek szerint számít vmennyit a diéta (tudom, Marek is így indított), és talán vmennyire kordában tartható ez a súlykérdés. bár ugye a gyerekek csak most kezdenek el igazán nőni.... :roll: :roll:
és a barátnőim megdícsértek, h jól nézek ki, ami azért esett jól, mert nekik nem kell mondaniuk (míg pl Apukának naponta egyszer a lelki nyugalmam érdekében nem árt ;) ), mert semmi nem múlik rajta, és nem kell bevágódniuk, meg semmi :oops: 8)

tejbegríz: én már az elején belerakom a grízt a hideg tejbe, így még sosem lett csomós. az öblögetés, meg ahogy mondta Jutta, az első lépés... 8)

light cuccok: én eddig inkább kevesebbet ettem vmiből, minthogy lightot... most meg inkább nem 'mérgezem' magam, ill. a kölyköket.. de vmi édesség nekem is kell néha, de csak mivel eltiltottak. amúgy nem kellene.

ha sehol senki, nem írkálok magamnak (=Apuka még nem szólt, h mit lógok itt ennyit. sztem tudja, h két kis szarossal esélyem sem lesz bejelentkezni sem :roll: így hagy... meg hát ő sem jobb. meg hát ő egy arany ember... hihi)
holnap, Csajok!
jóccakát!
:arrow:

Kép
an°°di

A koleszterint nézik vérvételkor...szerencsére/sajnos? :?

A film szerintem jó volt, érdemes megnézni... vámpíros film? :? Nemár...

Na megyek vissza az ágyba ... olvasgatok, csak most épp sehogy se jó feküdni ... lehet, hogy holnaptól olvasni is csak állva tudok majd??? :?

Most már komolyan jó éjszakát mindenkinek!!! Megyek, mert apuka kiakad, ha nem engedem vissza a gépéhez... :shock:

marek

Én is lépek, jóéjt. :arrow:

Kép
Kép
h@jni

Halihó
Nem fogjátok elhinni....aludtam két órát, aztán felébredtem és most nem tudok elaludni :evil: Ez de sz*r...pedig ma tök aktív voltam, egyszer se feküdtem le, egy órát sem aludtam... :shock: Ja, és baromi éhes vagyok, már benyomtam két barackot, meg egy fánkot, nemtom ezt hova számoljam, inkább a tegnaphoz, abba talán belefér még ennyi szénhidrát... Még agyalok egy túrógombócon is ... van még a hűtőben, aztán elmegyek olvasni, hátha az segít...

Na, további jóéjszakát mindenki másnak....

marek

Jó reggelt!!!
:evil: :evil: :evil: Megint nem tudok aludni...nem hiszem el...pedig olyan álmos vagyok... :twisted: :twisted: :twisted:
Gondolom most megint jó nyűgös leszek egész nap...na jó...nem fárasztok senkit a nyavajámmal, megyek csinálok egy kávét, aztán olvasok egy kicsit...hátha...

marek

jó reggelt!
azt hittem, csak én vagyok már ébren ;)
Marek, ez már a felkészítés lehet a szülést követő éjszakázásokra, nem gondolod? és különben is, mi a baj a vámpírokkal? vicces volt, nem vészes. utána még megnéztem egy gyönyörű koreai film első felét csak kontrasztképp.... :D
én is megyek olvasni, utána meg ki tudja. azt írják, kirándulóidő lesz hétvégén. kössz :twisted:
és milyen viccesen zsibbadtak az ujjbegyeim. biztos nyomnak vmit ezek a gyerkőcök. olvastam a porontyon, h már 40 centisek :shock: :shock: :shock:

Kép
an°°di

Kép
Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Mindenkinek kellemes hétvégét!

Jók legyetek jövő héten, vigyázzatok magatokra!!!

Lehet, hogy benézek majd, ma indulunk:

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Az alvás, már probléma marad szülésig. Azt olvastam, hogy ez is a 3. trimeszter nyűgje.
Andi, neked az ujjaid, zsibbadnak, nekem az a lábam, amin épp fekszem. Illetve, a seggem is. Azt meg ugye én nyomom, a gyerek max egy ideget :lol:
Éredekes, a hidegfrontal most nerm volt bajom. Poci, rendben viselkedett. Bár, hisztis az voltam, apuka meg is jegyezte, hogy elviselhetetlen vagyok :oops: (és ez csak most tűnt föl neki? ÉN már kb 2 hete érzem )
Hajni, ezek a férjek, párok, mintha egy munkaidőbeosztásuk lenne. Téged sem irigyellek, max együtt érzek veled.
És Jutta, ne várd a fenyítést, egyél csak szépen ha megkívánod :lol: Mindenki csipeget, mint a markoló. Hehe, nem csak én hízom legalább :P :P
Hétvégén nem leszek. Ebben a szép kiránduló időben (megjegyzem, felénk esőt mondtak) elmegyünk kutyakiállításra, aztán anyósékhoz.
Vigyázzatok magatokra, apukákra és a legfontosabb, a gyerkőcökre.

Kép
Kép
gabcii

Már megint mindenki lelép??? Én egész nap egyedül leszek...az uram már elment a szüleihez, onnan megy majd az esküvőre...én lemondtam róla, szerencsére ő se tiltakozott, mert tudta, hogy úgyse ismerek senkit és kb. két órát bírnék ki aztán elkezdene mindnem fájni, lehetne hazahozni.... Csak az a baj, hogy így meg egyedül leszek éjszaka... gondolom sokat fogok aludni....

Na komolyan megkeresem az ágyam, mert ezt nem lehet bírni...

Ja, annyit írtatok erről a Suttogóról, hogy elküldtem apukát, hogy vegye meg...remélem megtalálja valahol Szegeden.... Hátha lesz valami elképzelésem a gyereknevelésről, mert most annyira még nincs :oops: CSak azt tudom, hogy menni fog :lol: :lol: :lol:

marek

hát ondjuk én nem léptem le, de majdnem. fészekrakási ösztön előtt meghajolva, és Rita példájából okulva még az utolsó, rég elmaradt simítások vannak soron. ezek már csak apróságok(nak tűnnek): egy-két cső lefestetlenül maradt a wc mögötti vaslemezzel egyetemben (szépen besárgul az évek folyamán), plusz szétszedi Apuka a régi ágyunkat darabokra :cry: jól haladunk, csak fárasztó...én meg már alig férek be a wc-kagyló mögé az ecsettel 8) :wink:
na, megyek végre megcsinálom a túrógombócokat zsemlemorzsával...

Kép
an°°di

Nem tudtam délelőtt aludni, mert beköltöztek az új szomszédok, és elég muzikálisak...állandóan üvölt náluk valami hülye musical... meg ők is állandóan üvöltenek, nemtom mér nem lehet halkan beszélni, hogy ne hallja az egész utca :? Jóvanna, nem mérgelődök, mert gondolom az se jobb, amikor apukáék pingpongoznak a szomszéd ablaka alatt...., vagy amikor apuka teljes hangerőn hallgatja a legújabb szerzeményét...kedvence Morrissey...annak nemtom hányan örülnek az utcában... :roll:
MOst megyek egy kicsit pihenni, csak nemsokára jön a tanítványom, aki tegnap nem ért ide...de olyan nyűgös vagyok... :twisted:
Andi
Ti miket csináltok.... :shock: Mi meg csak ülünk és várjuk a mestereket, pedig mennyit megspórolnánk, ha nem lennénk ennyire bénák... :cry:

marek

Sziasztok.

Holnap jön haza Marci, így ma kihasználtuk apukával, h sokáig aludhatunk. 10kor keltünk. :lol: :lol: :lol:
Utána Tesco. Majd.. ebéd....
Marek:
ma imába foglaltam a neved, hisz egyszerűűű és gyors kellett, így megsütöttem a fánkot. Nyammmmm, nagyon finom. Bár én a tésztába raktam cukrot. :oops:

Most megyek, eltakarítom a romokat. :?

Kép
Kép
h@jni

sziasztok

itt van Mrs Nyafi
szal a problémáim a szokásosak,tegnap volt harmadik napja ,hogy kakiltunk,örjöngéssel,sírással egy nap ha nem emeletem rá a bilire 150szer sehányszor,ha bilire rakom pelust kér ha peus van rajta bilit kér :evil: Mármint 3 napi tartott amíg kinyomott egy kis adagot,maga a kaki már 5 napos volt.Melette csináltam a dolgomat azzal a kurva nagy segítséggel amit a férjem nyújt.Az neki a gyerekre való vigyázás ,hogy leül ide a gép elé az meg nézze amesét vagy játszon,de sehogy az udvarra kivigye vagy enni adjon neki,neadj isten sétálni vigye.Közbe múltnap este 8kor jöttek felrakni a lambéria szegőléceket miután elmentek 9 körül söprök ,rámolok elmegyek kakaót csinálni Majcinak vissza jövök se beágyazva ,se rend rakva semmi.Elegem van már hogy soha nem jutok a dolgom végére.Mire valamit befejezek kezdhetem előlről.Tegnap elhatároztam ,hogy nem csinálok semmit,erre mivel ma meszelik a konyhát fasznán kipakoltam az egészet,utána este még vasaltam és pakoltam.Ma kitakarítottam mindhárom szobát afolyósot a fürdőt közbe 4 adagot mostam.A mosópor beleragadt egy csomó cuccba,,nem vagyok idges áh dehogy.Hülye fos mosópor.Közbe pizzát sütöttem ,mosogattam,és most neki álltam sikálni a konyhát,estére visszalehet pakolni ami szintén rám vár.Most meg lehet kérdezni miért csinálok egyszerre ennyi mindent?mert nem bírom nézni amikor munka van és nem halad,nem megy.A párom segítsége egy nagy nulla,bármit mondok neki baszik megcsinálni,elnézi ahogy 100a dszorra ia lehajolok a a szőnyegen szétszórt millió játékért.Egész délelött nem kínálta kajával Maját és most hogy lepisilta az ágyat,hogy hogyan azt nem tudom,mert pelus melegíti a valagát megvárta még beelülök a pisibe és csak aztán szólt,plusz mit adott Majára?a kimenős sárga szaténszalagos nadrágot.és akkor így legyek nyugodt.arról nem beszélve,hogy annyiköltségünk van,hogy simán mínuszba vagyok legalább egy hónapig,a wc desszka eltörött a tartály szintúgy.a tököm ki van de nagyon.na most kikéne hogy töröjem,de nem tezsem,szálljon csak bele nagy világba,megyek suvickolni tovább :evil:ja és nem alszom 2 napja mert úgy horkol a drága :-(

hüpphüpp
Vendég

lehet kéne nyomnom egy konyakot
Kép Kép Kép Kép

naja a tükör még vissza van,bocsesz
Vendég

Sziasztok
Ma egyedül töltöm az estét...jajjj!!!! Timi...nem szeretnék még egy rézfaszút, ha nem haragszol.... :lol:
Anyukám előkereste a két hálóinget, amit akkor vett amikor kórházban volt...csodaszépek :lol: Viszont mindkettő gombos, bár nem tudom, hogy ez miért lényeges, amikor úgyse jöhet be senki az osztályra, tehát nyugodtan a nyakamba kaphatom a hálóinget és szoptathatok úgy... vagy nem??
Holnap mindenesetre elmegyek Halasra a vásárba, ott állítólag minden nagyon olcsó és megpróbálok beszerezni még néhány hálórucit... de úgy sajnálom rájuk a pénzt...

Timi
Látom neked nem egyszerű. De miért egyedül takarítod a közös konyhát...? :shock: Senki nem vette még észre, hogy terhes vagy??? Mondjuk vannak családok ahol ez nem ügy... :roll: ismerek én is ilyet, de erről ennyit...
Viszont neked is jó méretes már a pocakod...én se tudom már felhúzni, azt a promod ruhát, amit nemrég vettem... ma abba mentem volna a lakodalomba, még jó, hogy nem kellett mennem, mert érdekesen nézek ki benne...eléggé mutat már mindent... :oops:

Megyek, keresek valami filmet, amivel eltölthetem az előttem álló hosszú éjszakát... Lehet, hogy megint megnézem a Büszkeség és balitéletet??? Ha egyedül vagyok, mindig azt nézem.... :oops: Pedig nem is szerettem az ilyen filmeket, de mióta terhes vagyok .... olyan jókat sírok rajta ... Aztán olvasom tovább a Parfümöt...jó kis kontraszt... :lol:

Még gondolok benézek, gondolom nem lesz addig nagy forgalom...

marek

Sziasztok! :lol:
Köszönjük a bókokat! :oops:
Remélem jól telik a hétvégétek!
Mi jól vagyunk, férjem már nagyon várja anyuciját, az anyósomat, nem lehet csodálkozni, 1 éve nem találkoztunk vele, Geri még nem is ment tavaly ilyenkor. Holnap este jön.

Annyit beszéltetetek a túrógombócról, hogy én is nagyon megkívántam. De nem lett túrógombóc, csak őszibarackos, teljes kiőrlésű rozslisztből készítette anyukám. Fini lett. Örültem, hogy anyu bevállalta!!

Cirpike, a nőgyógyászod bizti pasi, ha megkérdezte, hogy két gyerek mellett sokat ugrálsz-e. Én egy pici mellett is állandóan talpon vagyok. Akkor te?! Klassz hogy célegyenesben van a babó! :wink:
Én is nagyon izgulok a fekvése miatt, mert a múltkori 4D pont azért nem sikerült, mert harántfekvésben volt a picike, nem tudom azóta megfordult-e, és én csak 20-a után megyek UH-ra. Bár ma úgy éreztem, mintha lent csuklott volna.

Jolka! Remélem már meggyógyultál! Tényleg jó, hogy nem maradtál a sürgősségin! Köszi, hogy beírtál a közösbe, :lol: a babó nevéhez légyszi írd a „Mátyás Máté”-t (két neve lesz) bár még nem biztos, hogy ez lesz a végleges. Köszi!

Gergőnél, az ucsó hónapban már nem húztam zoknit és cipőt, apa csinálta! Óriási pocakom volt, most könnyebb vagyok, remélem nem jutok el addig, hogy apa segítsen, bár még van egy kis időm. (Remélem).

Timi, nagyon sajnálom, hogy mindent egyedül kell csinálnod. Nekem sincs sok segítségem, de a férjem, még fáradtan is segít. És ha látja, hogy kivagyok, elzavar az ágyba pihizni, megeteti Gergőt, elmosogat, felmos. Szavam nem lehet. Bár anyukám keveset segít, anyós ugye 530 km-re, de rá szerencsére tudok számítani. Nem lehetne a férjeddel beszélni erről?

Jövő héten csütörtökig vagyok, utána Balaton, utána 1 nap itthon, és indulás Erdélybe, ettől parázok kicsit, de remélem nem lesz semmi baj az úton. Addig még jövök, de azért aki majd tud, gondoljon ránk a hónap közepén, köszike!

Kép

Kép
katherina

ja...tudom már miről akarta még írni!

Gyerek a hálóban: Mindenki, aki úgy gondolja, hogy ez szoktatás kérdése, meg nem a legjobb bizonyára igaza lehet. De higgyétek el, nem mindenkinek adatik meg, hogy úgy induljon el a családépítési projekt, hogy a tervbe vett gyerkőcöknek, már készen álljon a gyerekszoba, és mindent úgy csináljunk ’ahogy a nagy könyvben megvan írva’. Mi a férjemmel kicsit később találtuk meg egymást, 30-as éveinkben, de szerelmesek vagyunk most is. 2004-ben házasodtunk, nem érdekelt minket, hogy még nincs meg a családi fészek, együtt akartunk lenni, és azt is tudtuk már az elején, hogy közös gyerkőcöket akarunk. Szüleim házába vagyis az én szobámba költöztünk össze. Mikor Geri megszületett, gyakorlatilag abban szobában volt az életünk, no nappali, no gyerekszoba. Gergő kb. 1 éves volt, mikor anyu eladta a házat, pénzt kaptunk, és hitellel tudtunk venni egy saját házikót – ahol most vagyunk- 1-1,5 éves korra viszont már kialakulnak bizonyos szokások. Gergőt is megviselte a sok költözés, 4-5 hónapot albérletben laktunk, természetes, hogy bújt a mi ágyunkba. Mostanra már megszokta… És nagyon örülünk annak is, hogy hajlandó az ő új szobájában egyedül aludni éjjel. Nem panaszkodom, mert egyébként úgy érzem, nagyon jó gyerek, még így is, hogy bebújik közén az ágyba. És talán nem is adnám semmiért azt a határtalan szeretetet, és odaadást, amit akkor és ott kapunk tőle. Na csak ennyit akartam ehhez hozzászólni.

Kép

Kép
katherina

Marek
ha olyan gyereklelkületű vagy mint én válassz barikás hálóinget :-)én olyat vettem a vásárba :-)

szerinted kit érdekel itt hogy terhes vagyok?senkit

hát ruhával én sem állok túl jól :roll: azt hittem simán kihúzom azzal ami van hát nem lesz egyszerű

Parfümöt én is olvastam :-)

Kat
muti már egy képet magadról:-)

az nagyon jó,ha a férjed segít ,az enyém csak időszakosan.Ma már röhögtem és sírtam egyszerre ,közbe pedig elmondtam neki a sirámaimat,azóta kent nekem eg sajtos kenyeret és kivette a kádból az egyik játékot.Jajj beszarok úgy fáj mindenem.

Együttalvás miatt egyáltalán ne érezd magad semmiképp se rosszul.Nekem az a furcsa,ha valaki nem engedi be az ágyba a gyereket,babát.Persze ha a baba úgy igényli aludjon egyedül,de a legtöbb kisbaba nem ilyen.Nem mondom,hpgy nem örültem volna ,ha Maja ott alszik ahova leteszem ,kiságyba :D ,de ő engem igényelt,sőt a szívverésemet,így összenőve aludt jól,különben nem.
Mit csináltam volna ?hagytam volna ordítani?9 hónapig bennem élt és akkor most hogy várjam el,hogy ne igényelje a közelségem.nem tudtam volna megtenni.nálunk nem a hely volt a gond,lehetett volna külön szoba,most is lesz Bibinek is,ott lesznek a cuccai,de a kiságy itt nálunk,aztán ha ő is ilyen mimóza lesz akkor alszunk együtt.Bárcsak akkora ágyunk lenne,mint Anettkáéknak:-)így kicsit kényelmetlen lesz,de megoldjuk.Maja most is itt relaxál rajtam és hallgatja a szívem.
Szóval arra akarok kilyukadbimhogy szerintem az együttalvás természetesebb ,mint a teljes ellenállás ellene.
Vendég

Olyannyira gyereklelkületű vagyok, hogy a Micimackós hálóingem azért beviszem a kórházba, pedig nem is gombos. És eddig engem csak macis pizsamában láttak, mindig amikor kórházba megyek, akkor kapok egy újabb macis pizsit, már szép kis gyűjteményem van... :lol: Szóval, ha találok, akkor mindenképp veszek barikás hálóinget ... persze csak ha nem lesz drága... :lol:
Na most megyek, mielőtt ideérne a rézfaszú...
Jó éjszakát mindenkinek!!!

marek

sziasztok!
látom, mindenki elfoglalt. helyes. akkor megyek én is, és befejezem a festést, Apuka meg a szerelést...
majd benézek még :D
:arrow: :arrow:

Kép
an°°di

Hali Csajok, csak bekukk, kicsit visszaolvastam.

Tegnap vásárolgattunk, és van Pankának szobabútora! Végül a Faktum Sunny-t vettük, mert a Rozi-nak csak 3 eleme van. Illetve egyelőre csak megrendeltük, kb 3-4 hét a szállitás.

És Suttogóm is van, már tegnap olvasgattam is. Az viszont elszomoritott, hogy az irónő meghalt negyven valahány évesen :cry:

Kat, hogy te milyen szépen irsz a kettőtök találkozásáról és eddigi közös életetekről! Biztos nagyon szeretitek egymást :wink:

Timi, azért a férjedet nem értem. Ha magától nem veszi észre, hogy a felesége terhes, akkor mostmár végre ülj le vele és add a tudtára, hogy segitsen egy kicsit végre! Nekem még elolvasni is fárasztó volt, hogy mennyi mindent csinálsz! Én tuti kidőltem volna már, vagy megszültem volna.
Tegnap a vásárlásnál is az egyik üzletben le kellett ülnöm, mert úgy megszédültem, hogy majdnem elájultam. Több helyre is mentünk, de semmi hajtás, elvileg csak nyugodt vásárolgatás. És kb 4 óra mászkálás után haza kellett jönnünk, úgy kivoltam. Aludtam is utána 1 órát.
Szóval itt az ideje, hogy a párod végre besegitsen! Mi lesz, ha meglesz Bibi? Akkor is mindent te fogsz csinálni 2 gyerek mellett? :evil:

Marek, kérünk egy fotót a baris pizsiben mindenképp!

Mindjárt indulunk anyukámékhoz, a névnapját ünnepeljük, szóval ma se nagyon leszek, talán este még jövök!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok
Megvolt a vásár...fergeteges volt... :lol: Minden sz*rt lehet venni rettentő olcsón. De amit én akartam, arra tökéletes ...vettem még két gombos hálóinget...iszonyú rondák, még jó, hogy nem lehet bejönni az osztályra látogatóknak... :lol: Meg van szép köntösöm, majd az eltakarja. De arra, hogy összevérezzem szerintem megfelel....
Azért becsempészem majd a pizsamáimat, hátha nem veszik észre... :lol: :lol:
Vettem eldobható bugyit is...olyan olcsó volt, hogy nem baj, ha el kell dobni.
És a lényeg, vettem olyan takarót, amit a hordozóban, meg a babakocsiban fogok használni...direkt azért mentem, mert hallottam, hogy itt lehet ilyet kapni...gondolom máshol is, de itt olcsó... Összesen egy volt az egész vásárban...Van rajta cipzár, meg patent, meg maci meg minden...bele lehet csomagolni a gyereket...tök jó...

És a férjem megvette nekem a Suttogót, úgyhogy megyek is olvasni, meg gondolom aludni...
Majd még jövök...

marek

Sziasztok!

Vagyok én is, tegnap moziztunk( ffú, ritka szar filmet sikerült kiválasztani :evil: ), délelött főztem, most a romokat takarítom és nemsoká jön Marcus.
Este megyünk grillezni, már most fáradt vagyok. :?

Marek:
gratula a vásárláshoz. :)
Milyen ez a takaró?? Muti máááárrr..
Nekem csak plédem volt Marcinál, de ő ugye nyári szval nem is kellett, de most majd valami csak kell a babakocsiba... :roll:

Tegnap du, meg ma délelött végre összepakoltunk apukával, így hétvégén asszem nekilátunk a gyerekszobának. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Elmentek anyósék, de merényletet követtek el ellenem...
Hoztak egy tepsi sütit, a kedvenc túrósomat...
Ráadásul nekem jó az étvágyam és közben minden OK, de 1-2 óra múlva úgy érzem, h mindjárt szétdurranok, úgyhogy ma már óvatosan ettem, holnap meg gyüminap, úgyis ezt ajánlgatta doki+védőnő vizesedés ellen.

Zsu, a háton kihordás Isteni ötlet! Ki is akart tömörítő programot terhességre... mostmár tényleg jöhetne vki a megoldással... egyrészt én itt a nagy öníméletben halálra unom magam, másrészt már mindenhogy kényelmetlen. :twisted:

Gabcii, nekem is a lábam zsibbad, ha próbálok aludni... féloldal fekve kb. 2 óránként elzsibbad vhol a csípőm környékén, majd megfordulok... ez a végére már félóránként ismétlődik, na ezért kelek én fel 6 körül... :twisted: :twisted: :twisted:

Andi, Ti vmi barkács - ezermester tanfolyamra jártatok anno a pároddal?

Timi, azémán... :twisted: :twisted: Tényleg ráférne egy beszélgetés a férjedre!!! Én totál ki lennék már rá rég akadva!!!
:twisted:
Bocsi, de tényleg nem értem... tudom, h a klasszikus modelben anyuci csinál mindent otthon, de könyörgöm ez már azért kiment a divatból, vagy nem?

Kat, Timi én lehet h szívtelen vagyok, de Dorka 6 hónapos koráig lesz velünk egy szobában, de külön ágyban, utána jön a saját szoba, szerintem nevelés/szoktatás kérdése. Meg kell tanulnia önállónak lenni, és ez vhol itt kezdődik, meg abban, h el tudja magát foglalni. Ez állítólag hosszú távon alapvetően fontos a tanulás és a munka szempontjából is... Persze éreznie kell,h ha vmi baja van, akkor mellette állok, meg ilyenek...

Zsu, a Sunny tényleg szép! Tudod nekem is az volt az egyik kiválasztott!

Marek kérünk fotókat a szerzeményekről!

Hajni, mit néztetek, hogy nem tetszett?

na vmit elfelejtettem, de majd eszembe jut... dehát mit tudjuk ilyenkor ez temészetes!

Jutta

KépKép
jutta

Ilyen...
Van ennek valami hivatalos neve is, majd Timi vagy Jolka vagy Ciripke megmondja. Jól bele lehet csomagolni a gyerkőcöt, bár télen ez nem llesz elég gondolom....

Kép Kép

Beleraktam egy majmot, hátha akkor majd látszik, hogy mit lehet vele csinálni...de nem igazán jó, mert a majomnak túl rövid a karja.....

marek

A hálóingeket nem szeretném felrakni...bocs... :lol:

marek

Marek
ez a majom nagyon állat :-)nem tudom mi a hivatalos neve ennek a izének,de én szertem,nekünk is van,csak sajna az egyik patent nem jó :-(

Jolka
Majci elég önálló így is :-) szerintem ennek semmi köze az önállósághoz a későbbi munkájához meg pláne nem :-)
Most ezt ne úgy képzeld el,hogy én így terveztem,akartam ,hogy rajtam csicsikázzon állandóan.Mit szenvedtem először ,mert azt hittem ez nem jó,de aztán idővel rájöttem,hogy nem tragédia.Úgy kezdtük,hogy a mellkasomon aludt,letudtam tenni,de pár perc max. és felkelt aztán kezdődött a műsor.Aztán ahogy esténként aludtunk mindig egyre lejjebb raktam magarmról ,mellém:-) Aztán szoktattam az ágyba,amióta 2-3 szor kelt és nem kelt fel olyan hamar, csempésztem a kiságyba.Fél éves volt mikor átkerült a szobájába.Neki mostmár tök mindegy hol alszik csak ha megébred keres,most átmegyek hozzá,megsimizem és visszalszik ha valami nyügje van akkor hozom magam mellé.Maját sírós módszerrel (anya bemegy simiz kimegy) nem lehetett volna megtanítani aludni,ha bementem hozzá még jobban sírtha kijöttem örjöngött.Ájulásig sírt volna,ilyenkor belegondoltam mit érezhet.Itt van anya ,őt akarom ,hozzá akarok bújni ő meg kimegy,nem értem miért.Kivettem,megnyugodott,aludtunk,hidd el strapásabb változat ,mint aza bébi aki átalussza az éjszakát vagy egyszer kel azt visszaalszik.Maja topikjába jópár zombi anyuka volt :-) de voltak kis angyalkák is,anyatejcisek is.
De próbálkozom ám majd most is :-)van egy bizonyos Moro reflex amikor felcsapódik a pici keze és ettől sokszor megijednek vagy felébrednek a babák :-)most beszereztem erre a kókuszpólyát hátha bejön :-) ha nem, így jártam :-)
Vendég

Jutta
Én is benne lennék ebben a tömörítésben, mert nekem se jó már a fekvés meg az ülés meg az állás...amúgy minden rendben :lol: :lol: :lol: Meg újra előjött az allergiám változatosság kedvéért... :cry: imádom :evil:

Néztem ezt a takarót...a Brendonban is van, csak persze az sokkal szebb, meg biztos jobb minőségű, viszont 6500 forint. :shock: Akkor én elég olcsón vettem...

A kókuszpólya miért jó???

marek

jajj bocsi az elöbb Jolkát írtam,de Juttának írtam :-)

Marek
hogy jó lesze a pólya nem tom,a babucik szertik ha bevannak bugyolálva,a pociba összevannak "zsugorodva" amikor megszületnek nem tudják kontorrlállni a kezük -lábuk mozgását,plusuza Moro reflex.Maját sokszor felkeltette ez a "túlmozgás" én most ennek érdekében vettem a kókuszpólyát.Van másik is,de az olyan nagy,meg csicsás,ez meg olyan kis cuki,egy vékony kókuszlap van benne és szét lehet nyitani és akkor kistakaró.
Vendég

micsoda hétvégi szellős topik ez ott, kérem szépen ;)
mi már megint tök nagyot haladtunk: komód összerakva, csövek lefestve, de még mindig rumli...most elmentünk egy kicsit sétálni a ház körül... klasszul elfáradtam, ha még nem lettem volna fáradt alapból.
most elmegyek zuhanyozni, aztán megnézem, miker írkáltatok míg én mással voltam elfoglalva...
mindjárt

Kép
an°°di

Marek, te a Parfümöt olvasod és húzod a szád a vámpírokra??? :twisted: :twisted: néha komolyan nem értelek ;)

Gabcii, nagyon jót röhögtem, h a segged zsibbad :lol: ez durvaaaa :lol: :lol: és milyen volt a kutyakiállítás? ti is vittetek ebet? anyóséknál?

Timike, jaj, most olvasom, h mennyit pörögsz, tejóatyaúristen. Te Lány, ne csináld ezt, mert megszülsz a végén. mármint, h korábban. A férjed akkor sem segít, ha megkéred? az én pasim sem lát semmit tennivalót magától, de ha nekilátok, ő is elkezdi... ez a kakidolgo Majcival...jajjj.. meg kellene értenie a kis hüjének, h kakilni pedig milyen jó :oops: :wink:
de az a sok hajolgatás, emelgetés, szekrénypakolás azért nem tesz jót. mosóport én mondjuk kb egy éve nem használok, mióta moshattam a fekete farmereket újra, mert nem jött ki belőle a por :evil: :evil: azóta csakis lötty.
konyakot nyomtál? 8)

Kat, mekkora nyralás áll még előttetek!!!!! :D :D :D tök jó!

Zsu, hogy sikerült a névanpozás?

Suttogó: olvassa mindenki? hehe...

Jutta, nekem nincs mindjárt szétdurranok érzés. jólnevelt gyerekeim félrehúzódnak, míg az anyjuk emészt ;) :P arról nem beszélve, h azt sem tudom, mikor zabáltam be utoljára jól. unom a rozskenyeret. pedig még szeretem is :?

Kép
an°°di

Zsu, a Sunny nagyon szép (bár ha jól látom, nem fa...ugye?)...

pólya: én kaptam egyet kölcsönbe, úgyhogy a másik szintén ajándék huzatba veszek betétet, és az lesz. de a majmos-plédes megoldás sem rossz.... ;) már csak majmot kéne beszerezni 8) :lol:

altatási elképzelések: nekem nincs. ill. azzal kapcsolatba nincs, h velünk lasznak-e majd a kölykök. sztem nem férünk el egy ágyban, meg különben is, én úgy képzelem, h inkább egymással szeretnének továbbra is aludni. de több szobarendezési tervvel készülünk, h követni tudjuk az igényeket (egy ágyban ketten az elején, két ágyban összefordítva rács nékül később, ugyanígy ráccsal, L alakban esetleg egymás mellett hosszában, vagy köztük egy komód.....). van itt minden, jöjjenek közelebb, tessék választani!!! meglátjuk ők mit szeretnének. és h az nekünk okés-e... :roll:

na, megyek, keresek 40 g szénhidrátot vacsira...

Kép
an°°di

Sziasztok!
Bár látom a kutyának sem (talán a miénknek itthon) hiányoztam... :( azért jelzem, itt vagyok, ragyogok. Na jó, ez túlzás, majdnem ragyogok! :wink:
Mi újság, hol vagytok? Jól vagytok?

Kép
ermoni

Te hogy vagy, Teeee, szédelgős??? minden okés Miskolc környékén?

Kép
an°°di

Ahoj!
Hát, meg kell állapítanom, h terhesen közösségi életet kell élni, mert azonnal középpontba kerülök. Nem kell küzdeni! :lol: :lol: :lol: Az egész rokonság körbeugrándozott... Zabáltam, és qrvára bedagadt a lábam!
És nagyon fáradt vagyok! És rengeteg újabb holmit szereztem be Jankának... (Áldoztam Walt Disney oltárán is... Hogy én miért nem vagyok rokona... A jogdíjak töredékéből simán megélnék... :lol: )
Barkácsszakkör! Olvasom, haladtok! :wink:

Kép
ermoni

hehe, jobban nyomjuk, mint Mekk Elek... :lol:
szerzeményekről képet, ha van kedved! és mindkét lábad bedagadt vagy csak az, amelyik eddig is rosszalkodott? (én már megszoktam: elefántlábon kis virsliujjak...randa, de nem fáj). :)

én is lelépek azonban. nem azért, mert nem érdekel, walt disney mivel vett rá a pénzköltésre, hanem mert én is purcant vagyok. holnap reggel tanítás, de utána jövök ám!
most tényleg el, mert a gyerekek már nem akarják, h üldögéljek!
pisilésmentes jóccakát mindenkinek!

Kép
an°°di

Timi!
Má' komolyan! Nagy darab nem vagyok, de lemegyek hozzátok ott rendbe vágni a férjedet! Nem igaz már, hogy ennyire lesz*rjon téged!

Kép
ermoni

Zsu
elhiszem,hogy fáraszt a vásrlás én nem bírnák most beszerezni mindent.Bibi akkorákat izél belém,hogy a tescoba megálltam 5 percenként hogy vháá-Állandó pisijárat,én menni nemhogy 4 órát nem bírok még fél óra is kikészít.Brrr szerdán busz +babakocsi a védőnőhöz ,hogy fogom kibírni :roll:

Móni
igenis hiányoztál,csak gondoltam,ha tudsz úgyis jelentkezel :-)

Olyan boldog vagyok Majcika beletrottyolt a bilibe :-) megy ez nekünk :-)

Andi
szerintem az ikrek tutira jobbik faják lesznek,kénytelenek lesznek :-) ha csak nem duplázod meg magad :-)

Én is gélt haszbáltam,de a Majci foltokkal nem bírt,aztán jött a persil gold aztán elfogyott és most tide-ot vettem,hát 3 szor mostam egy csomó cuccot :evil:

mi lett a avacsi?

pocidat megmutatod?biztos jó nagy már

Konyakot nem ittam,mert utálom,kis sör ment.Egyébként azt hittem tényleg megszülök a végére,olyan vagyok hogy csinálom tezsek-veszek és csak az van a szemem elött hogy végezzek már,este meg baszki alig tudtam felállni a derekam totál beállt,megfordulni nem tudtam az ágyba.Ma a spájz volt soron meg a vasárnapi ebéd ami elég kalandosra sikeredett ja meg utána az anyósék fürdője.Meg vasaltam is.És már azon gondolkodom,hogy mibe hozzuk haza Bibit mármint melyik ruhába.

Van akinek már megvan?

Nektek,hogy mozognak a babák?mert Bibi szinte minden mozdulata fáj :-(
de komolyan mintha villát szúrna belém
Vendég

Móni
muti a szerzeményeket:-) léccci

hm leseszar sexeni azt bezzeg akar,de ne aggódj kap tőlem apai anyait,próbálom viccesen ,mert különben úgysincs értelme,ma kivitte a szemetet kétszer megnyomta a derekam és itthoniba öltöztette át Majcikámat.
Vendég

Ja, Marek!
És ha megtaláltad a Brendonban, akkor a nevét is tudod! Egy kis keresgélést megspórolnál... Szal hogy hívják ezt a cuccost?

Kép
ermoni

A cuccokból majd a legjavát megmutatom... később, mert semmi kedvem most fotózni! Ugye nem baj?
Nekem jobb oldali gyerekem van, úgy ki tudja tolni magát arra az oldalra, h mindenkinek feltűnik! :lol:
Jaj, még dolgoznom is kell, mert holnap be kell mennem a Bíróságra!
Képzeljétek, be kell látnom, h nem bírok! Le mondtam, a tátrai útról, és szerintem lemondok a bakonyi kiruccanásról! Én lassan már minuszban közlekedem...márha létezik ilyen...hanem akkor most kitaláltam! :wink:

Kép
ermoni

Talán holnap délután leszek, de szigorú pihenésre utalt a család! Így lehet, h még gépezni se enged az uram... :lol: :lol: :lol:
Jóccaka! Még gépelek egy kicsit.... :wink:

Kép
ermoni

Na ezt akartam igazából... :arrow:

Kép
ermoni

Sziasztok!

Helló Móni, na mi van te is kezdel belassítani? Ne mán, azt hittem legalább te végig bírod a terhességet normál - értsd terhesség előtti - tempóban.

Timi, nekem is csak most nagy a szám - majd meglátjuk Dorka mit szól nevelési elveimhez... :lol:

Andi, nem vagytok semmi - mondjuk anno mi is végig parkettáztunk 1-2 lakást (kalákában a haverokét), kedvencem a lambéria csiszolás!!

Ma megpróbálkozok egy gyümi nappal, majd este beszámolok, h sikerült -e... :?

Na, megyek dolgomra - egy-két e-mailt, meg faxot meg kellene írni, meg némi irat -szla rendezés se ártana...

Jutta

KépKép
jutta

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?