Új privát üzeneted érkezett!

Heldzs: Köszi a bíztatást! :) A frontok nem viselnek meg különösebben, csak az álmatlan éjszakák. De még bírom. Csak tényleg hosszúnak tűnik ez az utsó hónap... Az ember lánya hol szülne, hol nem. :)
Hétfőn végre találkozom a dokimmal, már nagyon izgatott vagyok, hogy mit mond...
Jah! És édes a blog! :D Lehet, nekem is megjön a kedvem az írogatáshoz. Gondolom, jó dolog később visszaolvasgatni...

Ildikó: De hát naon pici!!!!! :roll: :lol: Hogy mertétek megfogni? :o :D Huh! Hihetetlen, hogy nemsokára nekem is lesz kit babusgatni! :)
Fanni blogját is rég olvastam, nagyon jók a fotók is. Különösen a napszemcsis és az "új kecó3". :)

Pusz lányok!
Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!!!

Nagyon-nagyon köszönjük,hogy eljöttetek a bulira és a sok-sok szép ajándékot is!

Remélem jól éreztétek magatokat!!!!!

Mi nagyon!!!

Kép :)
Vendég

Sziasztok!

Menyasszon:Mi köszönjük szépen a meghívást és a bőséges vendéglátást! :)
Kedves Fanni!
Nagyon sok BOLDOG SZÜLINAPOCSKÁT kívánunk Neked! :lol:
Puszi: Heldzs és Petrus

[Kép
heldzs

Ciasztok!

Köszönjük, Heldzs, örülök,ha jól éreztétek magatokat!!!

MA 1 órakor született ez a kis Boszi !!! :D :shock: :D

Ma még kapott tölünk egy 70 centis Micimackót és készségfejlesztőt :)

Nem tudom elhinni,.hogy már eltelt egy év!!!

:) :roll: :cry: :wink: :D
Vendég

Kedves Anyukák!

Júliusban -50% nyári vásár a Branto gyerekruha boltban.
(Káposztásmegyer I. Dunakeszi u.16 és Cserző u. sarok)
Next,Adams,L.O.G.G.,MEXX,Cherkee,George,H&M,Gap,stb.. alig használt minőségi gyerekruhák 50-176 méretig.
Világmárkák elérhető áron!

Tovább folytatódik a 100,-/ db akciónk is!!!

Amíg a készlet tart!!
Poncsós strandtörülközők 2490,- ért!!!!

Kép

Kép
flocika

Kép :)
Vendég

Sziasztok!!!!!

Nem tűntem el, csak az elmúlt egy hónapban rengeteg dolog történt velünk!
4 hete, egy hétig vengégül láttuk nővérem lányát (9 éves) és fiát (7 éves), mialatt az imaház udvarán - ahol lakunk -, egy napközis tábor zajlott.
3 hete is még a tábor zajlott.
2 hete, a múlt héten a férjem táboroztatott fiatalokat, mi, Adéllal lecuccoltattuk magunkat vidékre, az édesanyámhoz, hogy ne legyek egyedül.
Ezen a héten, pedig anyukám jött és már 4 napja nagytakarítunk!!!!!! EZ igazán jó dolog, mert Adél mellett alapos tisztogatásra nincs módom. Egyébként a férjem ezen a héten is táboroztat. Jövő évben már mi is megyünk (Adél is és én is). 8)

Adél forog minden irányban. Na, a bukfenc még nem megy. :lol: A háton fekve ugrálás neki is jól megy, bár még nem jött rá, hogy ezt céllal is lehetne használni. Hason fekve kezd mocorogni. Most látom rajta, hogy sz ujjaiban gyönyörködik, mikor mozgatja azokat! Igazán mosolygós kislány. A legkülönfélébb helyzetekben kezd el kacagni, de ilyenkor sikít is. A "p" hang nagyon tetszik neki, mert 2 esetben is, mikor ilyen szavakat mondtam, kacagni kezdett (pápá, pici pici). Most kezdett el bújni a foga, szerintem. Nyugtalanabb és folyton rág valamit. Időnként az ujjamat vagy a vállamat kapja el. Erős már a harapása!!! :lol:

Lemaradtam a szülinapról!!!!!! :cry: :cry: :cry: Olyan jó lett volna személyesen találkozni veletek!!! :cry:

Helga! Én szívesen találkoznék veletek. Remélem találunk egy olyan pontot, amit könnyen meg tudunk közelíteni.

Adél szereti a banánt, az őszibarackot kibukizgatta (200 ml tejecske társaságában). És rettentően nyugtalan lett tőle. Úgy gondolom, a hasa is fájt a gyümölcstől. :shock: Ma kapott almát, úgy látom, tetszik neki. Azért kezdtem el a hozzátáplálást, mert abbahagytam a fejést és már csak a fagyasztott készletet használjuk fel. A tápszer meg drága, meg nem szeretném, hogy túlegye magát. Bár a gyümölcs és zöldségárakat figyelve, ez sem lesz olcsó mulatság. Hát, nem semmi, mennyi pénzt megeszik egy ember egész élete során! :lol:

A hordozókendőhöz adnak leírást, de érdemes valakivel konzultálni, aki érthető módon elmagyarázza a technikát! Szerintem érdemes rá egy kis időt szánni. (meg néhány hajszálat, ami kihullik ). :lol:

Köszönöm, hogy elolvastatok!

Zsuzsa
fazsu

Kép Kép Kép Kép

Zsuzsa
fazsu

Sziasztok!

Én az Újpesti szülőotthonba tartozok, tud valaki valamit a megszünésével kapcsolatban? Ha megszünik hová kell majd mennem szülni?
Köszi Pepike
pepike

Cia-Mia Pepike!

Van egy rossz hirem : Már megszünt rég...

Kicsit lapozz vissza,ha érdekelnek a részletei.

Az orvosodtól érdeklődj,hogy hová tartozol.

Mennyi idős a pocaklakó?
Vendég

Szia!

Köszi hogy válaszoltál. Állítólag az Uzsokiba tartozik Rákospalota, de én az Istvánba szeretnék szülni, még utána kell járnom hogy lehet-e.
Időm van rá, hiszen még csak a 6. hét elején járok.

:lol: puszi Pepike
Te is Rákospalotán laksz?
pepike

Szia!

Igen, én is - ezek szerint Te is!
A XV. ker az Uzsokiba tartozik, az én dokim a MÁV-ban van a szülésznénink pedig az Uzsokiban-igen nehéz lesz Őket összehozni,ha Fanninak szülcsizek egyszer egy tesót :)

Anno 2 hónapig én is majdnem az Istvánban szültem,Boros Juditnál, de aztán rátaláltam (ügyeletben) álmaim dokijára a Szülőotthonban :)

Egyenlőre nekem úgy tünik,hogy káosz van, mire mész szülni szerintem teljesen más rendszer lesz, szóval majd a harmadik harmadban ráérsz utánajárni :)

Hogy viseled ezt a meleget? Első baba? Émelygés és társai?

---------------------

Sziasztok!

Fazsu: Naaaon tündéri a kis Adél kisasszony!!!!!!!!!
Külldtem privit! Hogy sikerült a nagytakaritás?

Vasárnap voltunk Fannival strandon! Az Első Strandélménye :)No meg nekem is, igy pár dkg plusszal ... :shock: 8)
Imádta, a viziszonyomat sikerült nem átörökitenem Rá :)
Kép persze nem igen van, mert a megörzőben voltak a mobilok :)
Van neki róóózsaszin úszógumija, bugyis szabású,van rajta kormány, duda szóval naon cuki :)
Kép

Kép
Vendég

Szia!
A meleget jól viselem csak, a munka sok egy kicsit. Hamar elfáradok pedig szerintem ez még korai. Rosszul nem vagyok hál'istennek nem is tudom mit tennék, mert most eléggé sűrűek a napjaim. Van egy munkahelyem, és most nyitunk egy boltot ott Rákospalotán, egy Baba Boltot, ahol sok a a tennivaló, de a munkahelyemen is helyt kell állnom na meg a család szóval egy kicsit besokalltam már.
Nagyon szép a kislányod, nekem is van egy 5éves kis csaj, hát rá is elég sok energia kell. Sajna az előző terhességem nem volt teljesen rendbe(koraszülés33.hét) úgy hogy javasoltan pihennem kéne sokat hát ez egyenlőre nem megy de azért ha van egy percem ledölök.

remélem nem untattalak
Üdv Pepike
pepike

Cia!

Dehogy untatsz!

Nem Te nyitsz boltot a Rákos út elején, a közért mellett,a 4 emeletesek aljában?

Szerintem nem korai az elfáradás, pláne ilyen időben!!!

Azért amikor csak teheted,pihenj!!!!Mondjuk igy az 1 éves mellett lehetetlennek tünik ,akkor gondolom az 5 éves hatványozza ezt :)

Köszöni cépen a dicséretet :)

Majd Te is tegyél fel képet,ha lesz időd a Nagyról!!!
Vendég

Cia!

Köszi a kedves szavakat!
Igen ott nyitunk boltot a Rákos út elején augusztus 1-én. Honnan tudsz a boltról? Bocsi de ez segítség lenne mert nem tudom hol kéne reklámoznom, szórólapozok az remélem segít.
Nagyon jó áron lesznek márkás használt és új rucik is, pelenka, babakellékek, kozmetikumok. Szóval érdemes lesz benézni!!!!(Bocsi a reklámért)
Visszatérve a témánkra, amikor tudok pihenek, most elutazunk hétfőn 1 hétre akkor kihasználom az időt, mert utána boltnyitás stb, nem lesz pihi.
Elszoltam magam ma reggel elég rosszul voltam, de már minden ok!
Vigyázz a kis hercegnődre!
puszi (képet töltök majd fel) :wink:
pepike

Cia!

Mi régen is néha benéztünk oda az előzö boltba, az az inkább anyu, nekem nem igazán tetszett vagy nem is tudom..

Szerintem neten XV.keres babás fórumokba irj pár sort róla, meg A4-es lapokra is nyomtass,ha tudsz és azt buszmegállók közelébe, a Hubay játszótérre, közértekhez tedd ki,stb.

Jó pihenést (nyaralás?) Nektek, itthon is be van igérve apa által, de szerintem nem lesz belőle semmi.

Vigyázok Rá, Te is vigyázz Rájuk! Meg magadra !

Kép
Vendég

Helló!

Próbáltam feltenni képet de nem ment majd még később megpróbálom, köszi mindent, remélem nektek is összejön egy kis pihi.

Remélem hamarosan összefutunk. Ide jártok a Hubay játszóra ti is?[color=violet]
[/color]

Kép

Kép
pepike

Sziasztok!

pepike
Én is itt lakom Palotán, Ildikó (menyasszon) régi utcájában, a Kinizsiben. Sajnos ő most már máshol lakik, de az sincs tíz percnél messzebb tőlünk! Ha nem lenne ilyen meleg, már mentünk volna hozzá pancsolni. De ebben az időben inkább itthon időzünk!

Ildikó
Sikerült a nagytakarítás. Mondjuk 80%-os lett. Adél nagyon sokat fejlődött. Tényleg igazi kis felfedező lesz belőle, mire elindul, mászni kezd. Már egészen izgulok, mert minden 50 cm alatt van a lakásban.
Az üzenetedet megkaptam. találtam egy olyan kocsit, aminek elől nincs karfája, de ötpontos bizt. öv van benne. mi a véleményed róla? www.littleshield.com/meribel.htm Szerintem a ps 625b-hez hasonlít.

Szeretném átalakítani az emeletes ágyat, és ehhez keresnék olyan hálót méterben, mint amik a járókákon vannak. Ha valaki tud ilyesmiről vagy bármilyen hálóról, ami 100x200 méretben is van, szóljon. A rácsos ágy már icipici.

Egyébként fejlemény, hogy Adél vizet iszik csöpögésmentes pohárból. 8) Időnként már maga emeli a szájához.

Mindenkinek szép napot kívánunk!

Zsuzsa
fazsu

Kép Kép

Zsuzsa
fazsu

Sziasztok!

Zsuzsa
Örülök hogy még valakit megismertem a környékről, neked is nagyon szép a babád, szint úgy Ildikóé is. Hát igen...eljött az az időszak amikor majd semmi nem marad a helyén, az én kiscsajszim kedvenc elfoglaltsága az volt hogy kipakolta a könyvespolcot és befeküdt a helyére. Mostmár ugyan nem azt pakolja de mást annál inkább.
Hál égnek talán picit "lehült" az idő, ma hátha tudunk aludni éjszaka mert a napokban ez nem nagyon ment se nekem se a gyereknek.
pusszzz sziasztok
Petra

Kép

Kép[/url]
pepike

Ciasztok!

Petra: Szoktunk menni a Hubayra, de ritkán.Én inkább Városliget vagy természet kedvelő vagyok-lennék :)

Remélem már kicsit normálisabb lesz az idő!!!

Fazsu: Naooon céééééép Adél Tündér !!!!!!!!!!
Lassan már együtt fognak sétálni a csajok!!!
Sajna nem igen tudok ilyen hálóról, csak balkonhálóról
hallottam ,itt van: www.bebibolt.hu

Nem tudtam megnyitni a babakocsi oldalát, de ha hasonló a PS-hez, és árban jobb akkor biztosan klassz kocsi!!!A karfa igazából a nagyobbaknak lényeg, de pl. van ,hogy elég zavaró,ha nem nyitható, viszont valahogy védettebb mögötte a gyerek, persze ezt is gyereke és kocsija válogatja, fontosabb,hogy kényelmes legyen Neki és Neked is! És könnyü...

majd még próbálom megnyitni az oldalt!!!Várunk Titeket pancsizni!!!Vagy játszani, a szobában viszonylag jó idő van (hüvös).

Fannival ma voltunk forgatáson (reklámfilm). Nagyon ügyes volt, igen kevés alvással csinálta (tuk) végig, reggel 6-12 ig :)

A jelenetekben van egy 3 éves tesója is, nagyon összehaverkodtak :)

Majd ha kész lesz a film, megkapjuk dvd-n, és majd megmutatom!
Nagyon ügyeske volt Fanni :)
Vendég

Szia Ildikó! Nekem innen az oldalról is azonnal megnyitotta.
Ha esetleg látsz valahol Pierre Cardin PS638-as kocsit, szólj, mert érdekelne.

Zsuzsa
fazsu

Cia Zsuzsa!

Most nekem is megnyitotta.Ez ugyan olyna,mint a PS625, meg a mi BéBé GO kocsink.
Nektek szerintem egy Chicco Phonee XS vagy egy PegPerego Aria is szuper lenne.

Vaterán nézd meg,hogy milyen kocsik vannak. Ez is ari pl:
http://www.vatera.hu/cosco_oroszlan_kir ... 50734.html

Vagy próbáljátok ki a mi bébé go, bravi b light kocsiainkat élőben.
Vendég

Szia!
Nekünk esernyőkocsi kellene mindenképpen, hogy az autóban ne foglaljon sok helyet!
A próbát lehet, hogy meg fogjuk ejteni! Köszi!

Zsuzsa
fazsu

Szia!

A Pierre PS -ek esernyőkocsik, a BéBé go is, és a Brevi is (de az utóbbi nagyobb babának jó főleg).

Szerintem próbáljátok ki, ha elmúlik ez a nagy hőség, összefuthatnánk!!!
Vendég

Sziasztok Mindenkinek!!

Külön üdv. Pepikének! :lol: Nem irigyellek(kivételesen) ebben a melegben babát várni.Borzasztó és elviselhetetlen...................... :shock: :( :) Mi Újpestiek vagyunk a Nyár utcából! :)

Képzeljétek voltunk fotózáson és végre elkészültek a képek!!
Hohohohóóóóóóóóóóóóó! :lol:
Nem sikerül feltennem a képeket! Pedig lekicsnyítettem! Most nagyon bosszus vagyok! :oops: :oops: :oops: :twisted: :x :cry:

Ildikó segíííííííííííííííííííííííííts! :oops: :lol:
Küldöm Neked a képeket,ok?
Pusza
Ja egyébként a lakásban 35 fok volt amikor megjöttünk..........Idáig a mamáéknál hűsöltünk.

[Kép
heldzs

Cia Heldzs!

Én meg sem mertem mérni,hány fok van a lakásban...
Tavaly,mikor Fanni született, a légzésfigyelője hőmérős volt, és kiirta: 32...Egy amúgy igen hűvös szobában!

Nem kaptam meg a képeket, de várom őket szeretettel!

Ma megint kimentünk a strandra, anyóssal, tök jó volt, habár ott meg fújt a szél , de naon :)

Szerintem bejött a hüvösebb idö!

Kép Fanni és a filmbéli báttyja a forgatáson
Vendég

SZiasztok!

Segítséget kérnék pólya és szopispárna témában... Ti használtátok? Elbizonytalanodtam. :oops: :?

Édesek a babáitok! Nemsokára én is meg tudom mutatni! :D
Holnap vagy holnapután befekszünk a kórházba. Kicsit tartok is tőle, de várom nagyon! :D

Petra! Én sem az illetékes kórházban szülök. Már lehet menni bárhova. Legalábbis remélem, hogy nem vágnak hozzám a végén egy számlát. :) Egyébként a dokid bármelyik kórházba beutalhat, és akkor már abszolút védve vagy! És még van időd, addigra talán még jobban letisztulnak ezek a kérdések!

Pusz mindenkinek!
Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Cia Dolli!

Mi használtunk pólyát, pedig ugyan ilyen meleg volt,mikor született.
Anyu könnyebben fogta úgy meg, meg tetszett is Fanninak.Nem abban aludt, vagy csak első pár nap.Nem kel szorosra meghúzni, de 1-2 hétig szerintem tök jó dolog.No és abban jött haza (plussz a mózeskosárban) a korházból :)

Szoptatóspárnánk is volt (van is) én nem igen jöttem rá, miért jó, de ez engem minősit, meg különben is, erről azok jobban tudnak nyilatkozni,akik sokáig szoptattak.

Eljutottam ma fodrászhoz :) Fanni tök jól elvolt, csak a 3.órában kezdett elégedetlenkedni (a fodrász csajjal sokat szoktunk dumcsizni..:)

Péntek reggel megyünk Balcsira, hétfőn este jövünk.Eeez a nyaralás,szóval naon várom :)
Egyik napra utánunk jön Fanni apujának a huga a pasija és az anyósom, de sebaj, mert mi meg elugrunk bulizni aznap este :)
Megpróbálunk,pontosabban..

Dolli!
Kitartás, ez már naon a cél!!!!

Vendég

Rendes kiscsaj ez a Fanni, hagyja anyucit szépülni! :)

Angol vagy kókuszpólyátok volt?
Én is jókor kapcsolok! :)

Jó pihit és bulit a Balcsin, ha már addig nem jönnék! :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!
Meg tudná adni vki Hammersberg doki telefonszámát vagy bármilyen elérhetőségét?!
Előre is köszönöm!
aisha5

Cia Dolli!

Nekünk angol, klasszikus, és valami gyönyörű hófehér huzatban!
Meg kaptunk valami más fajta ide-oda gombolhatóst, de azt 1-2-szer használtam takarónak vagy rátenni,stb.

Köszi, pihi nem hiszem,hogy lesz de legalább látjuk a Vizet! :)
A bulira meg kivi vagyok,az csak akkor lesz,.ha anyós is jön de ez még nem biztos,mint tegnap kiderült :)
Vendég

Sziasztok!

De rég jártam már erre! Látom egyre ügyesednek a babák. Gyönyörű minden kiscsaj!!

Mi elkezdtük a hozzátáplálást, hááát nem egy egyszerű eset a fiam, de gyakorolunk rendszeresen. Egyelőre amit én főzök azt nem akarja megenni, a bébikaját meg eszi. (mit raknak ezek bele amitől az jó??)
Emilkém egyébként egy kicsit lustácska, mégcsak hasra fordul,meg hason körbe pörög, ennyi a tudománya, de már nem aggódom ezen.

Fazsu! Hogy csináltad, hogy Adél iszik?? Emilkém tiszta hülyének néz bármilyen folyadékot próbálok, bármilyen formában a szájába tenni, pedig már mindent kipróbáltam. Ebben a melegben izgultam, hogy nehogy szomjas legyen, ezért próbáltam sűrűn szoptatni őt. A cumisüvegből még a tejet sem issza meg (úgy látszik ez a gyerek nem cumizavaros, hanem cicizavaros lett :lol: ), próbáltam pohárból, kiskanállal, csöppmentes pohárral, de áááá semmi.

Tekiroll! A szopipárnát sztem felejtsd el. (Bár a férjemnek tetszik, mert ő használja háttámasznak a kanapén :lol: )
Egyáltalán az ülve szoptatást nem is tudom ki bírja huzamosan. Nekem beszakadt tőle a hátam. És egyébként is fekve jókat lehet közben aludni.

Aisha! Dr. Hammersberg Elemér Nyár u. 11. Tel: 369-7871 Rendel: kedd, csüt 15-18-ig

Üdv Mindenkinek!!

Kép
alinkat

Egy kép Emilkéről:
Kép

Kép
alinkat

Alin!
Mekkorát nőtt ez a baba! Hát nem hiába, ő is már FÉL éves! Jól teszed, hogy nem izgulsz!
Adéllal több mindent próbáltam. Igazán finom gyümölcsteát, édeskömény teát, vizet. Egy ideig semmi sem ment be. Illetve ami bement, az a következő percekben ennivalóval együtt távozott is a szervezetéből. :? Így arra jutottam, inkább csak egyen. Akkor több marad bent. Múlt héten a nagy hőségben egyik nap megitta a LANGYOS vizet, ami a napon felmelegedett. AZ nem jött ki! :shock: Nem annyi! :lol: Ezt cumisüvegből kapta. Másnap éppen a szájmozgatást gyakorolta, így gondoltam, itt a nagy lehetőség , hogy kipróbáljuk a csöppmentes poharat. Ez - szerintem - elég buta konstrukció, de ha már megvettem, használni kell!!!! :) /babylove/ Úgy működik, hogy össze kell harapni a szilikon fejet, majd ezután kell szívni. Nekem is eltartott egy ideig, míg nem ömlött ki a számból a víz! :D Hát megtanulta, azon a napon! Mostanában, hogy nincs 40 fok, nem iszik. Illetve kijön.
Örülök, hogy Emil cicizavaros lett!!! Egy ismerősömnek a szoptatott kisfia majdnem egy éves koráig alig ivott, mert addig elég volt neki a szopi is.

Adél sem egyszerű eset az evést illetően. De elhatároztam, hogy nem stresszelek rajta. Ha fintorog, jót nevetek rajta, és természetesen nem tuszkolom a szájába a következő adagot, csak pár perc múlva (ha engedi). :lol: A fő, hogy az étkezés egy jó kis alkalom legyen anyával!!!!

Zsuzsa
fazsu

Sziasztok!

Alinkat:
Már nagyon vártam,hogy jelentkezzél!Kíváncsi voltam,hogy hogy vagytok,mi zujs veletek! :) Óriásit nőtt ez a kis pasi!Imádom a kis pofizacsijukat.Olyan édesek! :D Én valahol azt olvastam.hogy a kutacsán lehet letesztelni,hogy iszik -e elég folyadékot.Ha be van süppedve,akkor keveset iszik!!!!!!!Én nem szoktam Petrusba tuszkolni az innvalót,ő jelzi,hogyha szomjas.Mi már 4 hónaposan elkezdtük a hozzátáplálást.Először csak ivóleveket kapott,mindig egyre többet.(1/4 üveg,1/2 üveg stb.......)Aztán jöttek a gyümik.Én nem próbálkoztam a magam csinálta gyümipürékkel,mert már a Gabinál ez bevált és nem akartam változtatni.Ezek után jöttek a főzelékek.
Ma már mindent megeszik.Azt is amit én csinálok(főzit).Ja és avizet is megissza. :lol: Ennek tökre örülök,mert eleinte azt nem nagyon akarta elfogadni.

Jöttök a babatalira? Én szeretnék kijutni,de a családomtól függ a dolog.

Egy pár kép a fotózásról:

Kép Az én kis tündér rózsa szálam.........

Kép A kis hunci munci

Kép Macikkal birkózó

Kép Édes kis szerelmem

[Kép
heldzs

Szia Helga!
Nagyon tündéri a Petra! Jól látom, hogy ő is kék szemű szépség?

Alin!
Én főzök az Adélnak. Az vált be (eddig), hogy a krumplihoz és a répához banánt keverek. Én egyébként banánnal kezdtem. Nem is leveztem. A fokozatokat tartottam/tartom meg. Az állaga is fontos neki. A ragadósakat nem szereti.

Zsuzsa
fazsu

Ciasztok!

Mi még Veszprémben vagyunk, csak letöltöttem a telcsiről a képeket, és találtam egy gyöngyszemet a jógabébikről :)

Elvileg holnap megyünk haza, az idő jó a Balcsi hideg, de lehet,hogy azért mert mindig du.4-5-re jutunk bele :)

* Kép Petrus és Fanni a Brendon kávézóban jógaóra után
Vendég

Sziasztok!

Jaj de nagyon szép ez a Petra lány :lol: :lol: , hol voltatok fotózáson?

Hát én tegnap megint megpróbáltam főzni, (krumpli+répa), de Emilke szabályosan öklendezett tőle, összeszorította a szemét és megrázkódott. (pedig sztem tök jót csináltam)Ezekután persze már semmit nem volt hajlandó tegnap enni. Pedig bébiételben megeszi a répapürét. :shock:
Úgy döntöttem, hogy majd később kísérletezem a főzéssel, nem akarom, hogy megutálja az evést.

Fazsu! Én babánt nem nagyon merek adni Emilkének, mert nagyon megfogja a pocakot. Így is,hogy elkeztük a hozzátápit 3-4 naponta van kaki csak.

Ti vettetek már etetőszéket? Szerintetek milyet érdemes venni: (mondjuk Emilke még nem ül, de azért lassan aktuálissá válik)

Ja és képzeljétek szombaton elaludt este egyedül a nagyfiam! Ilyen még soha nem történt!

Alin

Kép
alinkat

[quote]& írta:quot;Mikor megszületik egy várva - várt gyermek, az élet dolgai új értelmet nyernek. Apaszív, anyaszív dobban meg egy párban, új fénnyel ragyognak a világra hárman!"

2007. július 26-án 14 órakor megszületett Silingi Géza Levente 3450 grammal és 55 cm-rel. :D :D :D :D :D

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Dolli: Mégegyszer G R A T U L Á L O K !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egyetek,igyatok,aludjatok sokat!!!

Alin: Én is üvegest adok Fanninak-imádja, de ugyan úgy megeszi az anyós tökfőzelékét és a májkrémes kenyeret is :)
Nekünk volt egy Peg Pérego Prima Pappa etetőszékünk,az szuper szerintem !!! Már 4 hónapos korától bele lehetett tenni, nagyon kényelmes.Most egy asztallá-székké alakitható fa van.

Heldzs: Ahh,ezek a kééépek!!! :) Élőben is, papiron is,itt is: Gyönyörűűű!!!

Mi itthon vagyunk,Fanni lázas volt naon,valszeg egy korttyal többet ivott a Balcsiből mint kellett volna :? Ma nem lázas, de tegnap még 39.

Mikor csinálunk Babanet / XV. & IV. ker talit valahol??? Liget, nálunk,bárhol?

Kép

Kép
Vendég

Sziasztok!

Dolli:

Őszinte gratulációóóóóóóóóóó! :lol: :lol: :lol:
Gyönyörű ez az idézet,könnyeket csalt a szemembe!
Köszönöm! :cry: :D
Ja és sok tejcsit+minden jót Nektek!Élvezzétek a családi idillt!Pihenj sokat ha teheted! :)

Alinkat:

Köszi a dícsérő szavakat! :D Arik vagytok! :D Emilke is szépen megnőtt,bár a képen csak a kigyúrt felső teste látszik. :shock: :P :) :) :)
A képek a Brendonban készültek!

Menyasszon:

Remélem Fanna jobban lesz és elmúlik gyorsan ez a kis lázacska. :oops: :D Nagyon cukik vagytok a Balcsin!Gondolom feldobtátok a hangulatot,ahogy megérkeztetek!! :shock: :D

Tökre csini-bini vagy ebben a szoknyában!! :lol: :lol: :lol:

Kép Apa és lánya - Imádják egymást

Kép Ez a kép a Fanniéknál készült a babatalin! Hát persze ,hogy egyből levettem a lábáról Zétényt! :-)

[Kép
heldzs

Ez lemaradt!

Kép Kaptam egy hintát! Juhéééé! Kissé belegabalyodtam! :-)

[Kép
heldzs

SZiasztok!

Köszönjük a jókívánságokat! :D

Igyekszem pihizni...most még meg is tehetem, mert itt van anyukám, mindent levesz a vállamról. :D

Evéssel még néha hadilábon állok, pedig tudom, hogy muszáj a baba miatt. Úgyhogy igyekszem azt a keveset, ami lemegy, értelmesen összeállítani.

Édik a csajok. :D

Remélem, Fanni lányzó jobban van!
Lesz egy kis energiám, kicsinyítek én is képeket, és rakok fel. 8)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Fanni Herminának nagyon sok boldog névnapot kívánunk!

Dolli:
Hajrá-hajrá tessék enni!Meg inni is ,nálam a rostos üdítő jött be,igaz felszedtem pár kilót ,de majd leadom,ha nem szoptatok már!
Pusz Kép

[Kép
heldzs

Köszönjük!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Gyönyörűek a képei Petrusnak!!!!

Fanni már jól van, újra Boszokánytanya :)

Kép "Kék a szeme" :)
Vendég

Sziasztok!

Dolli! Gratula nektek! Sok boldogságot kívánok és sok tejcikét!!

Enni pedig egyél, de igaza van Helgának, inni, inni, inni. Én el sem tudtam képzelni, hogy meglehet inni 4 litert egy nap, pedig tényleg.

Fannikának én is boldog névnapot kívánok!!! MIcsoda szemek, gyönyörű!!

Helga! Jaj már én is alig várom, hogy üljön Emilkém remélem nem kell sokat várnom rá.

Alin

Kép
alinkat

Sziasztok!

CSak egy kérdésem lenne, hátha tudtok segíteni... :D
Nem tudja valaki, hogy Szunyoghy János doki melyik kórházba ment át?
Előre is köszi :D
Vendég

Szia!
Én nála szültem, de nem tudom! :(

Zsuzsa
fazsu

Sziasztok!

Dolli! Üdv Gézának! :)

Alin! Adél sem ül még, próbálkozik. Az ülemben ültetve etettem, de több ment rám, meg a partedlire, mint rám. Egyszer csak kipróbáltam, amit valakitől láttam, és a bébihordozóban etettem. Valahogy jobban sikerült így, hogy láttam a száját! :lol: A pihenőszéke jobb ötlet, mert azt könnyebb tisztítanom.

Voltunk kempingezni!!! Tetszett mindenkinek, de jól kifáradtunk! Ha azt szeretitek a vizet és azt aklarjátok, hogy a párotok jót pihenjen, Komáromba menjetek! :lol: Azért volt 2x40 perc, hogy vízbe jutottam. Adélt még a vízig se tudtuk elvinni. Ez még csak a főpróba volt, majd megyünk még egy hosszabbra is, ugyanide!

Kérdés! Milyen orrszívót használtok???

Üdv!

Zsuzsa
fazsu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?