Sziasztok!!!!!
Nem tűntem el, csak az elmúlt egy hónapban rengeteg dolog történt velünk!
4 hete, egy hétig vengégül láttuk nővérem lányát (9 éves) és fiát (7 éves), mialatt az imaház udvarán - ahol lakunk -, egy napközis tábor zajlott.
3 hete is még a tábor zajlott.
2 hete, a múlt héten a férjem táboroztatott fiatalokat, mi, Adéllal lecuccoltattuk magunkat vidékre, az édesanyámhoz, hogy ne legyek egyedül.
Ezen a héten, pedig anyukám jött és már 4 napja nagytakarítunk!!!!!! EZ igazán jó dolog, mert Adél mellett alapos tisztogatásra nincs módom. Egyébként a férjem ezen a héten is táboroztat. Jövő évben már mi is megyünk (Adél is és én is).
Adél forog minden irányban. Na, a bukfenc még nem megy.
A háton fekve ugrálás neki is jól megy, bár még nem jött rá, hogy ezt céllal is lehetne használni. Hason fekve kezd mocorogni. Most látom rajta, hogy sz ujjaiban gyönyörködik, mikor mozgatja azokat! Igazán mosolygós kislány. A legkülönfélébb helyzetekben kezd el kacagni, de ilyenkor sikít is. A "p" hang nagyon tetszik neki, mert 2 esetben is, mikor ilyen szavakat mondtam, kacagni kezdett (pápá, pici pici). Most kezdett el bújni a foga, szerintem. Nyugtalanabb és folyton rág valamit. Időnként az ujjamat vagy a vállamat kapja el. Erős már a harapása!!!
Lemaradtam a szülinapról!!!!!!
Olyan jó lett volna személyesen találkozni veletek!!!
Helga! Én szívesen találkoznék veletek. Remélem találunk egy olyan pontot, amit könnyen meg tudunk közelíteni.
Adél szereti a banánt, az őszibarackot kibukizgatta (200 ml tejecske társaságában). És rettentően nyugtalan lett tőle. Úgy gondolom, a hasa is fájt a gyümölcstől.
Ma kapott almát, úgy látom, tetszik neki. Azért kezdtem el a hozzátáplálást, mert abbahagytam a fejést és már csak a fagyasztott készletet használjuk fel. A tápszer meg drága, meg nem szeretném, hogy túlegye magát. Bár a gyümölcs és zöldségárakat figyelve, ez sem lesz olcsó mulatság. Hát, nem semmi, mennyi pénzt megeszik egy ember egész élete során!
A hordozókendőhöz adnak leírást, de érdemes valakivel konzultálni, aki érthető módon elmagyarázza a technikát! Szerintem érdemes rá egy kis időt szánni. (meg néhány hajszálat, ami kihullik ).
Köszönöm, hogy elolvastatok!