Sziasztok!
Hát, végülis a zuhogó eső keresztbe húzta a számításainkat, úgyhogy tegnap sajnos elmaradt a fagyizás.
Helyette estefelé elmentünk az Ányási-kanyarhoz, zötykölődtünk nem is keveset az úton, de eredménytelenül!
Viszont fél füllel elkaptam apa beszólását, és abban valami vadaspark volt megemlítve!
Ma kint voltunk a vásárban. Csomót sétáltam, sokan is voltak, de Emma nem gondolta meg magát...Keményedtem, de semmi komolyabb nem volt! Vettem pelenkát, végre jó fajtát találtam, nem az az átlátszó, amit a Tescoban lehet kapni...
Meg Emmácska kapott Keresztanyjától szép keresztelős rucit, Mamájától pedig egy édes rózsaszín együttest!
Márkanyuka! Én szeretem az Acapellában is az új fajta fagyikülönlegességeket... Feketeerdő, és olyan mint az olvasztott süti...Ettél már olyat? Nyami!
Merre van a híres-neves csokis muffin recepted? El tudnád küldeni priviben? Szívesen kipróbálnám!
Dimet! Jó, hogy újra köztünk vagy! Nem semmi tempót diktáltál! Ügyi!
Robcsi! Grat az új duduhoz! Hú, már neked is csak 6 nap...
Jucu! Én is azt gondolom, amit a többiek. Ezt mindenki megértheti, meg szerintem ilyenkor a normálisabbak még várnak a látogatással...Nekünk is max a közeli rokonok jöhetnek egyelőre!
Bogesz! Persze, hogy szép lesz! Neked úgyis ő lesz a leggyönyörűségesebb pindúrka a világon!
Forma1: most akkor Alonso vagy Hamilton a bűnös?
Mandala! Valamivel tényleg kevesebb van...Tegnap a Tisza-parton nem láttam egyet sem, máskor meg hemzsegnek! De sajnos nálunk is a szobában van a gyülekező!
Pattogobolha! De jóó, akkor már kész van minden Lala fogadására!
Bee! Én is gyűlölöm a csúszó-mászókat... Ez az aratóbogár nálunk is megjelent, párosával jöttek a kis dögök, de a szívbajt hozták rám!
Betsy! Lucas milyen édesen tentézik...
Nora! Gyanús vagy te nekem...Csak nem?
Edit! Hát te is egészben... Nagyon drukkolok!
Mandala! Tüneményesek a kis törpék!
Kriszti! Bezsongva várom Tőled is a képet, hadd gyönyörködjek!
Jaj, lányok, már bőgni tudnék, ha csak meglátok egy bébit...
Sziszikéről tud valaki valamit? Már aggódom...