Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt

Mona
Te is meg vagy áldva a családdal,bár neked megértőek a látogatás terén ,de a segítség... látom hagyhatjuk :cry:
Ne pityeregj drága,tudom milyen érzés majd lassacskán megszokod , és a hormonok is helyreállnak.
Etetés nálunk még csak 1× volt üvegből amikor éjjel nem volt elég és lefejt tejcsit odaadtam/70 ml/.Egyébként csak cici van :lol:
Bár tegnap óta nem tudom mennyiségeket lefejni...csak 10-20-at. :? azt hiszem ma pihike lesz...
Oksi akkor szólsz ha mégis Robcsi megszül :D:D:D

Sabine
Köszi infót,....igen én is azért mérem ,mert picit sárga volt és meglegyen a napi folyadékmennyiség amit mondtak.kb 450-500 ml
Hát ezt csak az első nap nem értük el..azóta 500 felett van a napi tejcsiadagja cicibúvárnak :D :P
Nekem azért mégis fura ,hogy csak napi egyszer van fenn két etetés között vagy talán kétszer.Többi után elájul.Vagyis kb.3-4-5 órát lehet ébren egész nap.Pelusunk van kakis bőven pisis is,tehát ezért nem aggódom ....és sárgasága is szépen múlik.Már csak szeme fehérjén látszik picikét.

Mandala
kapott egy kis "dezodort" a hóna alá... na akkor már nem röhögött... a dög!
Hihihiihihihihihihhi és utána neked is jobb volt. :lol:
Náluk hála nincs szúnyog. :lol:

Kép

Kép
jucu
 
 


Hello!

Bogesz: Én ezt a sterilizálót nem ismerem, de interneten sok ilyen kütyünek megvan a használati utasítása...próbáld megkeresni. Vagy kérdezd meg attól akitől kaptad!:D

J.

mamiblue
 
 


Sziasztok!

mandala: nis hemzsegnek a szúnyogok, de a konektorba dughatós mortein csodákat tett. Kiirtotta a szúnyogokat benntről. Most viszont a legyekkel van tele a hócipőm. Komolyan. A lakás tele van légypapírral és alig ragadnak bele. :evil: Legyekre nincs ilyen bedughatós akármi??? Körbefújni nem merem a lakást a gyerek miatt.

Tegnap este szééégyen gyalázat megettem vacsira egy egész pizzát.. :oops: :oops: :roll: Olyan jól aludtam mint akit fejbevágtak. Vivi is kifáradt tegnap. :D A szokásos 10 óra helyett elaludt fél 7-kor és fél 8-kor kelt fel. :D

Na megyek, mert ma megpróbáljuk befejezni a falazást. Ééés akkor utána szinte már jöhet is Lala. :D

Na millió puszi mindenkinek. Néha be-be nézek.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 

 
 

Dimet: Gratulálok mégegyszer én is babához!
Mona: Nagyon szépek vagytok, de tényleg fal fehér vagy, mondjuk szülés után ez a normál színem nekem is, de én alapból fehér bőrű vagyok plusz még megspékelve a szemem alatti lila karikákkal elég túlvilági kinézetem van. :shock: Én a ferrofolgammát szedtem, de sajnos elfogyott attól nem voltam fáradékony sem nagyon jó volt, most maradt a Gravida továbbra is.
Ja és tök egyet értek a rokonlátogatósdi tilalommal egy ideig. Első babánál még nem téert magához senki, és észre sem veszi, hogy egész nap a rokonokat szolgálgatja, akik elfelejtenek időnem hazamenni, jól tetted, hogy halogatod a fogadásukat. Én most inkább örülök ha jönnek, de Lindánál kiakasztottak teljesen bisztos örexem.
Mandala:Boldog szülinapot gyerkőcödnek!

Mi nagyon jól vagyunk, Gergő nagyon ügyi szopizik rendesen.
Van itthon kicsi konyhai digimérleg, ráttettünk egy nagy vágódeszkát arra a gyereket és megmértük, most a születési sújánál 10 dekával több, pont ez volt írva a babakönyvbe is, hogy 10 napos kora körül éri el a születési súlyát.
Lindát elvitték mamaáék 1 hétre nyaralni.Kezdett már féltékeny lenni én meg álmos türelmetlen, elég kemény dió lesz ez a testvérféltékenység, ha valakinek vannak jól bevált receptjei kialvatlan anyukára féltékeny gyerköcökre szívesen fogadom akár priviben is.
Na kismamák hol vannak a lányitok?? :?: :?:

Kép
Kép
zeze
 
 


Sziasztok!

Jelentem egyben, és olyan jót aludtam, hogy arra sem emlékszem, hogy éjjel voltam-e wc-n :lol: Bár azt hiszem talán egyszer :roll:

Mona, holnap megkérdezem a homeós bogyókat, ha meg esetleg valami közbejönne, akkor Ildi úgyis megírja :wink:

Mandala, nekünk is Mortein elektromos szúnyogirtónk van és nincs is szúnyogunk szerencsére.

Kép
Kép
robcsi03
 
 


Sziasztok!

Látom, már sokan lejelentkeztetek...Dincuska? Edit? Hogy vagytok?

Bogesz:
Tegnap gondoltunk rád...Bár akkor még csak az időmérő volt...( Alonso csúnyálkodott :evil: ) Amit a jósló fájásokról írtál az bíztató jel. Drukkolok, hátha...

Sterilizáló... Ehhez nem értek. Nekem nem volt, bimbóvédőt, ilyesmit kifőztem, egyébként meg csak ciciztek a manók, nem is volt szükség rá.

Jucu:
Nem irigyellek a vendégek miatt. Az anyósék által választott időpont meg aztán tényleg nem a legjobb. ( Mi olyankor fürdéshez készülődtünk...) Az a szörnyű, hogy maguktól nem érik fel ésszel, hogy nyugalomra van szükségetek...

Zeze:
Kezdődik a féltékenység? Nagyon nehéz lehet. Tippem igazán nincs, én ezt anno megúsztam - bár most Balázzsal lehet, hogy más lesz a helyzet, - de szerintem amikor csak van egy kis szabadidőd, foglalkozzál Lindával és vond be a pici körüli teendőkbe amennyire csak lehet. Érezze, hogy ő ugyanolyan fontos, mint a kisöcsi. Nálunk pl. Balázsnak szeptembertől oviba kellene menni, de pont a hugi miatt elhalasztjuk az ovikezdést egy jó hónappal. Nem akarom, hogy úgy érezze, hogy a kicsi miatt őt " lepasszolták", elküldték otthonról. Szokja az új helyzetet, és ha látja, hogy őt ugyanúgy szeretjük mint eddig, ugyanolyan fontos mint eddig, akkor jöhet az ovi.

Mandala:
Szúnyogok...Nálunk kb. 2 hete napokon keresztül bogárinvázió volt.
Majdnem megőrültem. Másfél cm körüli kemény hátú repülő dögök, gőzöm nincs hol jöttek be, mert szúnyogháló van mindenütt...szóval napi 10-12 db minden nap megjelent. Aztán hallottam másoktól, hogy mindenütt van a városban, a 10. emeleti paneltól kezdve hemzsegett a sok dög a boltokban, mindenütt. Állítólag vmi aratóbogár vagy mi és ilyenkor aratás körül rajzanak minden évben, csak idén az enyhe tél miatt sokkal nagyobb mennyiségben...Irtóóóóózom tőlük!...

Na, jó,léptem, mert így nem lesz ebéd és még vasalni is kell délelőtt. Délután ugyanis megyünk a Tescoba, Lidlbe.. Hátha lesz valami hatása ...

Szép napot mindenkinek!
bee73
 
 


Sziasztok!

Úgy látom senki nem ment el szülni? Még nálunk sem kezdődött el a buli. Ma elmegyünk anyósomékhoz és meglátogatjuk a Márkot is. Remélem nem kell félútról visszafordulnunk, ugyanis 1 óra oda az út.

Bee: meglátjuk neked bejön-e a Tesco-s kiruccanás!

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Szia Lányok!

Pattogobolha: hát, a legyekre is jó állítólag ez a sz@r amit vettünk a szúnyogokra... dehát ha a szunyik ilyen jól elvannak mellette,akkor képzelheted a legyeket... amúgy nem szoktam átdugdosni, a hálóban van bedugva, a legyek meg a konyhámat szeretik... pedig mondtam már nekik, hogy nins a la carte.... :)

Jucu: nagyon ügyi vagy, hogy így bírod tejcsivel... ne aggódj a fejés miatt, az hogy nem tudsz többet fejni, az nem jelenti azt, hogy nincs elég tejcsid. Az más mechanizmusok alapján műxik... anno én sose tudtam 20-30 ml-nél többet fejni, a babó meg lazán kiszippantotta cirka két perc alatt akár a négyszeresét is... úgyhogy no para, csak tedd soxor cicire! A lefejt tejcsit meg ne üvegből add ha lehet... :) Tudod, reklámozom egy ideje... SNS... :)
De nagyon ügyi vagy!!!! :D Remélem én is ilyen ügyi leszek, mint Ti!
A rokonokat meg tényleg keményen hárítsd! Mondd meg, hogy sokat szeretnél pihenni, még nem vagy kész a vendégek fogadására, a sebed is fáj még, a babó meg aklimatizálódik éppen. Szükségetek van egy kis időre, és kéred őket legyenek türelmesek. Majd jelentkezel, ha fogadóképesek vagytok! Kérd a párod segítségét, hogy anyósék is tartsák be a rutint... mondd meg, hogy este fél hétkor fürdetni szeretnél, és fejésre is szükségetek van, azt meg vendégek mellett nem lehet, fáradt vagy és nyűgös, szorítsák le a látogatási időt és az intenzitást heti egy, max két alkalomra és ne tátsák a szájukat ott két három órát! Sztem a párod is a Ti érdekeiteket nézi, úgyhogy megértő lesz.

Mona: ha homeos bogyó kell, itt nálunk a patikában mindig van... ha nincs, a barátnőm délutánra meghozatja nekem (mondtam, hogy van egy barátnőm, akinek van itt patikája Sztendrén....). Írd meg mi kell és elküldöm neked. Én anno az urtica-t szedtem, az jó volt... asszem az 5-öst. De van a patikában egy gyógyszerész, aki tuti okos ezekben. Nekem sok homeos bogyóm van, a gyerekeknek soxor adom. Szeretem őket.

Zeze: látom magam előtt a babamérést... :)
Köszönöm Neked is a jókívánságokat Encsi szülinapja alkalmából... :)

Bogesz: egyetértek Mamiblue-val! A neten sok használati útmutató van fenn... :) Vagy amit még lehet, hogy írsz nekik e-mailt (sztem a tefal oldalán találsz kapcsolatot) és megkéred, pótolják, vagy mondják meg hol töltheted le...

Bee: hogy van a lábad?

Robcsi: akkor lecserélem a raid-et morteinre... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Ritka pillanataink...
Kép

Jucu
Egy újszülött alvásigénye napi 20-22 óra... :wink:
Vendégek: hozzánk az jöhet, aki mos, főz, takarít... vasal...

Szopás
Én nem mérek állandóan... szerintem eleget eszik Lucas... pisil, kakil, alszik...

Lánykák merre vagytok? Nem akartok ismerkedni ilyen jóképű kispasikkal? :wink:
Vendég
 


Mandala!
Köszönöm az érdeklődést, már sokkal jobb, de nem az igazi. Térdelni nem tudok és - lehet, hogy most nagy marhaságot írok - de szerintem valami ínszalag megazulhatott, mert oldalirányban valahogy kimozdul a térdem, olyankor majdnem összecsuklok. Remélem javulni fog, különben mégis el kell menni vele orvoshoz, azt pedig nagyon nem szeretem...

Megvolt az ünneplés? Mit szólt a kis ünnepelt?

Betsy!

Lucas is tündéri baba!
Ha kibújnak a lányaink nem győznek válogatni...
bee73
 
 


Robcsi,
jól aludtál? Akkor most te következel? :D Nagyon szívesen tudatnám már, ha volna mit... :wink:

italoman
 
 


Ildi, én örülnék a legjobban, ha tudathatnál rólunk valamit :lol:

Betsy, gyönyörű a kicsi Lucas. Mondom én a pocilakó csajszimnak, hogy milyen jó srácok várják, de egyenlőre hidegen hagyja a dolog :wink:

Kép
Kép
robcsi03
 
 


jó reggelt!

pattogo! tegnap este én is benyomtam egy egész pizzát, de olyan jól esett :roll: :D :lol:

ma viszont húsleves lesz nálunk, azt bevállaltam, a szarvaspörit anyum csinálja. mi ugyanis egy telken lakunk, de külön házban, igy elég jó a kapcsolatunk :wink:

egész nap úgy fájok, olyan görcsölésem van mint a menzesz előtt....

ma tuti nyügös leszek, ugyhogy megyek is, majd olvasgatlak még titeket, remélem ti jobban vagytok mint én :? Kép
nora80
 
 


Sziasztok!
Még egyben.Fájás nincs,mocorgás van,Alvás óránkénti megszakításokkal..

Nálunk mindenhol szúnyogháló van.Szúnyogot idén még csak a Tiszán láttam.Legyünk az nekünk is van.Úgy jönnek be a lakásba,mintha a háziállataim lennének. :cry:

BEE:Sajnos egyáltalán nem mondtál butaságot.Nekem síelés közben ment ki a lábam,majd fél évig szenvedtem vele,volt olyan,hogy eldőltem mint azsák,a gyerekkel a kezemben.
A férjemnél ugyan ez szörfözés közben.Neki is majd 9 hónap vplt,amíg tünetmentes nem lett,pedig ő orvoshoz is ment.Pihentesse.Ja, 9 hónapon át.Kérdeztem volna az orvostól,hogy akkor addig ő tart el?De szerencsére nem mentem vele.
tuza edit
 
 


Betsy: attól tartok nem lesz könnyű dolguk a csajoknak, ha kibújnak... :) Annyi, de annyi helyes hapsi várja őket...!!! És látom most mégegy!!!

Hát, Sabine... nem tudom.... odaígértem Nektek a kiscsajt, de erre azért nem számítottam... látom, lesz(nek) aki(k) feladják a leckét... :) Már csak azt kéne megnézni, fiúból, vagy lánykából van (lesz)-e több a topicban... mert aztán még a végén a fiúk válogatnak!!!! :)

Bee: asszem nem úszod meg a dokit... tedd azt, amit Edit mond: próbáld meg pihentetni, amennyit csak lehet. Sovány vígasz, de talán sikerül...
Köszönöm szépen a kérdésedet, a kis ünnepelt nagyon meghatódott a szép torta láttán, amit anyósom sütött (nem csak mellékesen, de nagggyon fincsi volt!!!). Az ajándékoknak is örült, bár nem kapott semmi nagy dolgot, inkább csak apróságokat... na, meg hát a tesók is kellett, hogy kapjanak valamit... ez már csak így van, de ezt Te épp oly jól tudod!!! Nagy volt az öröm. A párom majd rak fel képet, bár lehet, hogy én is találok... mindjárt megnézem... Hátha sikerül... nem tudom ugyanis hova rejtette... az asztali gépünk még mindig halott ugyanis.... ott van egy könyvtár ahova pakolja... azt megtalálom.. ezen a hüle notebook-on semmit nem találok... de próbálkozom... :)

Nora: lehet, hogy beelőzöl? :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Nem találom, de van egy, ami a Velencei tavi egynapos nyaralásunkon készült a csemetékről... :)

Kép


A tortást legközelebb, mert a sógorom fényképezőgépén van... ígéretet kaptam, hogy mingyááááá... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Sziasztok!
Bocsi, hogy csak most jelentkezem, de az elmúlt napok egy kicsit zűrösek voltak.
Még nem sikerült visszaolvasnom így nem is tudom mi történt itt a héten! Valaki összefoglalná nekem röviden?

Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat!

Ahogy lesz egy kis időm azonnal teszek fel képet is!


Kriszti

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest
 
 


Sziasztok!

Hát, végülis a zuhogó eső keresztbe húzta a számításainkat, úgyhogy tegnap sajnos elmaradt a fagyizás. :( Helyette estefelé elmentünk az Ányási-kanyarhoz, zötykölődtünk nem is keveset az úton, de eredménytelenül! :? Viszont fél füllel elkaptam apa beszólását, és abban valami vadaspark volt megemlítve! :lol: Ma kint voltunk a vásárban. Csomót sétáltam, sokan is voltak, de Emma nem gondolta meg magát...Keményedtem, de semmi komolyabb nem volt! Vettem pelenkát, végre jó fajtát találtam, nem az az átlátszó, amit a Tescoban lehet kapni... :D Meg Emmácska kapott Keresztanyjától szép keresztelős rucit, Mamájától pedig egy édes rózsaszín együttest! :lol:
Márkanyuka! Én szeretem az Acapellában is az új fajta fagyikülönlegességeket... Feketeerdő, és olyan mint az olvasztott süti...Ettél már olyat? Nyami! :oops: Merre van a híres-neves csokis muffin recepted? El tudnád küldeni priviben? Szívesen kipróbálnám! :D
Dimet! Jó, hogy újra köztünk vagy! Nem semmi tempót diktáltál! Ügyi! :D
Robcsi! Grat az új duduhoz! Hú, már neked is csak 6 nap...
Jucu! Én is azt gondolom, amit a többiek. Ezt mindenki megértheti, meg szerintem ilyenkor a normálisabbak még várnak a látogatással...Nekünk is max a közeli rokonok jöhetnek egyelőre!
Bogesz! Persze, hogy szép lesz! Neked úgyis ő lesz a leggyönyörűségesebb pindúrka a világon! :D Forma1: most akkor Alonso vagy Hamilton a bűnös? :roll:
Mandala! Valamivel tényleg kevesebb van...Tegnap a Tisza-parton nem láttam egyet sem, máskor meg hemzsegnek! De sajnos nálunk is a szobában van a gyülekező! :(
Pattogobolha! De jóó, akkor már kész van minden Lala fogadására! :D
Bee! Én is gyűlölöm a csúszó-mászókat... Ez az aratóbogár nálunk is megjelent, párosával jöttek a kis dögök, de a szívbajt hozták rám! :?
Betsy! Lucas milyen édesen tentézik... :D
Nora! Gyanús vagy te nekem...Csak nem?
Edit! Hát te is egészben... Nagyon drukkolok! :D
Mandala! Tüneményesek a kis törpék! :D
Kriszti! Bezsongva várom Tőled is a képet, hadd gyönyörködjek! :D Jaj, lányok, már bőgni tudnék, ha csak meglátok egy bébit... :oops:

Sziszikéről tud valaki valamit? Már aggódom...

KépKép
dincuska
 
 
 
 
 
 


Hello!

Krisztike: Ami történt: Dimet rekodgyorsasággal megszülte a kislányát, augusztus 1-én...Azóta meg semmi! Mindenki csak ámul-bámul a sok szép baba láttán és irigykedik!:) De mostmár csak sorra kerülünk mi is!:)
Ildikó csinált egy albumot, amibe be lehet tenni a babás képeket, persze ide is tedd fel, csak ott majd könnyebb lesz később megnézni, nem kell itt visszakeresgetni. A gmailos címen vannak infók róla.

Mandal: Gondolom már jó sokszor hallotad, de gyönyörűek a gyerekeid! Encsi nagyon huncutnak néz ki! :wink:

Megyek építkezésre...:) Tök jó, hogy így elfogalalom magam...csajokkal már kezdtem kicsit bedilizni...de most anyukámmal vannak a nap legnagyobb részében, így ki tudok mozdulni!:) A megmaradt időt is sokkal tartalmasabban töltjük el, mint mikor itthon vagyok velük egész nap egyedül...

Vigyázattok magatokra...továbbra is! :wink:

Judit

mamiblue
 
 


Sziasztok!
Köszi Judit a gyors helyzetjelentést!

Mandala!
Szerintem Te írtad, hogy a lefejt tejet ne üvegből adjam oda a babának, ha kell a kiegészítés, akkor miből?

Esztike max.50-et szopizik utána bealszik(kb2órára).Lusta enni? Alvás után rögtön enni kér újra , szerintetek ez milyen?Vagy mit tegyek? Mi lenne a normális evési-alvási mennyiség ebben a korban fogalmam sincs, a kórházban semmit nem mondtak ,a védőnő meg ki tudja mikor jön. SEGÍTSETEK!!!

Köszi
Kriszti

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest
 
 


betsy!
Nagyon édes Lucas!

Mandala!
Helyesek a gyerkőceid! Encsinek Boldog Szülinapot!

Bkrisztike!
Várjuk a képeket és a történeteteket!

Kép
mirosz
 
 


Mandala
Nagyon szépek a csemetéid!

Dicséretet köszönjük...

Bkrisztike
Hányszor eszik Eszterke?
Igény szerint, vagy óra szerint szeretnél szoptatni?
Az ilyen korú babák általában így csinálják... esznk, alszanak...
Vendég
 


Hello!

Krisztike:Szeritem ha 2 óránként eszik az normális! Egyébként Sabine írta pár oldallal előrébb, hogy mit kell figyelni...

Judit

mamiblue
 
 


Mandala
Ahogy néztem a táblit, több csajszika lesz a topikban, mint fiú...

Kispasik harcolhatnak a csajosokért... :lol: :lol: :lol: :lol: Kép

Kép
Vendég
 


Sabine írta: (nem tudom, hogy kell idézni!:)

150ml/kg a napi adag.... akár anyatejet, akár tápszert kap a bébi...
Ez az átlag... eltérés van...
Azt kell inkább figyelni, hogy:
-a babának van naponta 5-6 nedves eldobható, vagy 6-8 nedves textilpelenkája
-inkább átlátszót pisil, mint sárgát, és nem szúrós szagút
-bőre rugalmas, sima, nem száraz
-kutacsa nem beesett
-növekszik, fejlődik, a heti méréseknél gyarapodást mutat
- nem feltűnően aluszékony

J.

mamiblue
 
 


Hamilton nyert :D éljen, éljen........ Kockás zászló lengedezett, de az én kicsi lányom végigaludta az egészet :? Semmi de semmi, szinte meg se moccan 2 napja. Viszont én úgy elaludtam a nyakamat, hogy majd be pisilek, mikor jobbra kell néznem. Maszíozgattam, de semmi változás.

Betsy olyan szép a kis krapek, mint a mesében, akiket rajzolnak! :D

Mandala, igazán büszke lehetsz a kis családodra, látszik, hogy milyen boldogok és kiegyensúlyozottak! Jó anyuka lehetsz!

A sterilizálóval kapcs-ban köszönöm a tanácsokat, igazatok van, legegyszerűbb, ha felhívom a lányt akitől kaptuk!

Krisztike, szeretnénk gyönyörködni, meg irígykedni, kérünk szépen képeket!

Edit, Dincuska, Ági, vagy ééén? Ki lesz a következő???????? Olyan türelmetlen vagyok, mindjárt két olyan pofont adok magamnak..... Nem tudom kivárni mááááár!

Kép
h.bogesz
 
 


Sziasztok!
Megjöttünk a bevásárló körútról, de azon kívül, hogy leszekednak és baromira bedagadtak a lábaim, semmi hatással nem volt rám. Mondjuk a Tesco nemigazán volt szimpi Leilácskának, mert nagyon feszegetett ott lenn...de ennyi. :cry: Viszont sikerült Tominak minden hiányzó tanszert beszerezni, legalább ezen nem kell idegeskednem, no meg a 40 pontom is kigyűlt a kiszemelt edényre. :D

Krisztike!
Még egyszer nagy gratula Esztikéhez! De jó, hogy otthon vagytok!
Kérünk szépen képeket!
Ja, és nagyon boldog névnapot kívánok!
Nálunk anno a kórházban amikor még nem indult be a tejcsink, kis pohárból itatták a babákat anyatejjel. Hihetetlenül ügyesen kortyoltak a pohárból azok az 1-2 napos babucik! Ezt csak érdekességképpen írtam. Szerintem nálad nincs szükség ilyesmire, hisz nem az a gond, hogy nincs elég tejed, csak az, hogy kisebb mennyiséggel is beéri a pici lány.
A védőnőm mindig azt mondta, a baba tudja, hogy mennyi kell neki, úgyis kérni fogja, ha újra megéhezik, akkor tedd cicire!

Mandala!
Gyönyörűek a csemetéid! :lol: :lol: :lol:

Edit!
Térd-ügyben nem nyugtattál meg... :cry: Eddig mázlim volt, mindig olyankor " csuklottam" össze, amikor ágy, szék... volt a közelben.
De így pocakkal, vagy aztán babával a kezemben nem szeretnék eldőlni... Pihentetés... a gyerekek mellett? De hát ezt neked magyarázzam? :wink:

Márkanyuka!
Remélem minden rendben volt az úton. Biztos nagyon örül Márk is, hogy láthat benneteket. Feltétlenül írj, ha visszaértetek!

Bogesz!
Mi újság? Fájdogálsz vagy abbamaradt?
bee73
 
 


leszekednak=leszakadnak :oops:

Bogesz pedig időközben válaszolt a kérdésemre... Pedig úgy drukkoltam...!
bee73
 
 


Kép


Kép

Kép
mona76
 
 


bee73:

Sajnálom,hogy nem nyugtattalak meg,de hogy egészen őszinte legyek,nem is ez volt a szándékom,mert én is inkább szenvedtem otthon,meg a munkahelyen,úgy hogy a kocsiból nem tudtam ki be szállni,mert belenyilalt,ha egy kicsit is tekertem rajta.
Ezért írtam,hogy menjél el orvoshoz,mert ő tud neked felírni mesterséges térdtámaszt,ami megakadályozza az összecsuklást.Kicsit a gipszre hasonlít az érzés,de legalább lábra mersz állni,és ezt leveheted.
Lehet kapni a gyógyszertárban térdszorítót,azt hiszem sholl,kicsit drága,3000-kb.Az használ,de kérd ki méretben a tanácsot,hogy ne szorítson.Drukk a gyors gyógyuláshoz.!!!

betsy::JAJ!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Dincuska:Te hogy tudsz ennyiválaszt fejben tartani?Hát igen,a fiatalság!!!!
tuza edit
 
 


Edit, te még mindig itt? Mars azonnal szülni! :D Neked és Dincuskának már leintették a kockás zászlót. Bogesz, te is készülhetnél már. :wink:
A táblát elnézve egyre többeknek kezd izgalmasan közel kerülni a kiírt időpontja. Hajrá, csajok, csak beindul most már a babaeső második hulláma! :)

italoman
 
 


Sziasztok!

Gyönyörű gyerekek vannak a topikunkban... kicsik, nagyok egyaránt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mona
Fiúk 34+6-nál születtek
Vendég
 


Megyek, próbálkozok a közös albumba képeket tenni....
Vendég
 


Sziasztok!
Köszönöm szépen mindenkinek az etetéssel kapcsolatos segítségeket!

Mona! Budapesten lakunk a baba 38+4napnál született!

Holnap lesznek fényképek is!

Kriszti

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest
 
 


Tettem fel képeket :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Sabine,
nagyon ügyi vagy. :) El kell pusztulni, mennyire aranyosak a kis törpe diktátorok! :D :D :D

Hajrá, többi anyuka, tőletek is várjuk a képeket! :wink:

italoman
 
 


Ildi
Pedig most még anyai szememnek is csúnyák... ahogy foltokban kopaszodnak... :roll: :oops:
Vendég
 


Sziasztok!

Mindenkinek köszönjük mégegyszer a szülinapi jókívánságokat és a dícséreteket! :)
Teszek fel fotót a tortáról és a szülinapi gyertyafújásról... :)

Bkrisztike: itt a topicban írtam... 118. oldal... :)

Na, lépek lányok, mert anyóséknál alszunk ugyanis holnap a párom reggeli ügyeletes és akkor 5-re megy dolgozni és így nekem is fél négykor kéne kelnem, mert holnap anyósom visz be a klinikára ctg-re és uh-ra, szóval a korán kelés elkerülése végett bent alszunk...
Holnap jelentkezem az eredményekkel... :)

Vigyázzatok magatokra!

Puszi


Ja, és a fotók.... :

A torta:

Kép

Gyertyafújás:

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Sabine,
ezt észre sem vettem, annyira el voltam foglalva a cuki kis ábrázatukkal... :lol:

italoman
 
 


Mandala,
igazán bájos ez a kiscsaj... :wink:

italoman
 
 


Sziasztok!

Ma nagyon szomorú dolog történt: délelőtt meghalt apósom. :( :( :( :( :(

Úgyhogy ha nem haragszotok, ma már nem írok semmit, majd holnap!

Mindenkinek jó éjszakát!

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Sziasztok!

Végül nem a Vadasparkot jártuk be, hanem a soltvadkerti cukizást pótoltuk be... Hogy én micsoda szénhidrát-mennyiséget küldtem már megint le, hát azt inkább hagyjuk! És pluszban még haza is hoztam egy kis tiramisut! :oops: :lol: Komolyan mondom, ha Emma nem foglalná a helyet a pocimban, biztos még több minden lecsúszott volna... :oops: :lol:
Betsy! Lucas baba nagyon helyes kismanó, nem tudok betelni vele... :D
Bogesz! Gyanús vagy Te nekem...tán ez a vihar előtti csend?! :D Nekem úgy szórakozik ez a kislány, mintha nem tudná, hogy már lejárt az ideje...jókat elbulizgat! :lol: Türelmetlenségben leszek a társad, már 10 körmömet lerágtam! :D
Edit! Lehet, hogy fiatalon még jó memóriával kéne rendelkeznem, de sajna nem így van...legalábbis terhességem alatt nagyon nem (tényleg, arra sem emlékszem, hogy holnap 8ra vagy fél 9-re kell mennem ctg-re :oops:). Szóval a ,,titkom" az, hogyha több oldalt is írtok, akkor külön worldbe jegyzetelek, ha egyazon oldalon van, akkor folyamatosan vissza az egérrel... :lol:
Italoman! Értettük!!! Remélem, Edit te is figyeltél... :D
Sabine! Milyen kis huncutok ezek a gyerkőcök! Az a kép a kedvencem, amikor az öledben van az egyik kis krapek, és úgy mosolyog, mintha húznák a szája szélét...Jaj, de falat! :lol:
Csúnyák??? Hát, én nem tom, de 2 gyönyörűséget látok... :D De tényleg! :D
Mandala! Gondolom, egy falat sem maradt a tortából... :D De ha mégis, akkor a címem... :lol:

Márkanyuka! Nagyon sajnálom! :cry: Nyugodjon békében! Erőt Nektek! De az erő ott van a pocidban!

KépKép
dincuska
 
 
 
 
 
 


jóreggelt. asszem előbb a magzatvíz távozott... majd jönnek a hírek...

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Hello!

Ági: Hajrá, most végre kiserül ki lakott a pocidban!:)))

J.

mamiblue
 
 


Ági, drukkolunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De igzi!

Mandala, édes kislány!!!!!

Betsy, nagyon gyönyörű Lucas!

Sabine, megnéztem a feltöltött képeket, szupi, hogy ennyit tettél fel!

Márkanyuka, nagyon sajnálom...[/b]

Kép
nap12
 
 


Jó reggelt.

Ági: jujj :D::D Hurrááááá. Megy a drukk!!!!♥♥♥♥♥♥

Márkanyuka: Nagyon sajnálom. :cry:

mandala: én kivagyok a legyektől. Rohadt dögök. Ply annyira pofátlan népség, hogy rászállt 2 a fülemre b..ni.. Erre keltem reggel. :evil: :evil: :evil:
Nagyon szép volt a torta. :) A csemetéid meg igaz kis gézengúzoknak néznek ki. :D:D

És jelentem hurrá :D Másfél sor híjján van már csak a falazás. :D:D:D Por már nem lesz a lakásban, így hozzákezdhetek a takarításhoz. :D:D:D Szegény párom.. tegnap kimarta az ujjait a falazóhabarcs. :( Most úgy néz ki mint Michael Jackson.. Ragtapaszos az összes ujja. Meg 3x vágott kalapáccsal a kezére, 2 x ment szilánk a szemébe, és egyszer ráborult az ajtó. Szegénykém igyexik nagyon, hogy befejezze a dolgokat. Imádom. De tegnap azért én is dolgoztam vele sokat. Tégladarabkákat hordtam, éés megengedte, hogy vésőgéppel véssek. :D:D Mint egy gyerek komolyan úgy örültem. Aztán csináltam véletlenül egy kis lukat a falba.. :oops: :roll: :lol: De jó volt. Lala végigaludta az egészet. Nem akar kijönni. Asszem 18.-a előtt nem fog kijönni. Bár reménykedem. :)
Na megyek csinálok kakajót a kölkömnek, mert lassan kel és már félálomban is ezt kért. :)

Majd be-be nézek, hogy mi újság, de ma asszem kihasználom az alkalmat ééés takarítok. :D

Puszi Rita

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Jó reggelt lányok!

Márkanyuka!
Nagyon sajnálom, fogadjátok őszinte részvétemet! Legyél nagyon erős és vigyázz magadra és az új kis életre a pocidban!

Ági!
Hajrá! Mennek a drukkok!

Pattogó!
Ügyesek vagytok! De azért ne erőltesd túl magadat és apa is vigyázzon magára!
Kakaó...Az én kisebbik manómnak is az az első szava, amint kipattan a szeme.És ez sajnos igen korán szokott bekövetkezni, többnyire 5.30 és 6.30 között, ennél tovább eddig talán 10-szer ha aludt... :cry: Ezt hétvégenként különösen rosszul viselem...

Mandala!
Tündéri a kiscsaj azzal a tortával!

Sabine!
Szerintem igenis gyönyörűek a kiskrapekok!!!
bee73
 
 


Sziasztok!!!

Szeretnék gratulálni az újdonsült és szorítok a leendő anyukáknak.

Én hivatalosan szombatra vagyok kiírva, a július 20-a, amit az utolsó előtti UH-n jósoltak nem jött be. Pedig jó lett volna, ugyanis a múlt heti mérések alapján már most 3900 g a pocaklakóm. Szóval egy hatalmas, duci baba van a pocakomban. Remélem, hogy nem várok szombatig, mert ha tovább nő.. jajj...

Sajnos fájások a kanyarban sincsenek, pedig minden éjjel úgy fekszem le, hogy talán majd most... Persze gondolom senkinek sem idegen az érzés :D

Örülök, hogy nethez jutottam és tudtalak olvasgatni Benneteket. Hihetetlen, hogy nemrég még AFP-ztünk és vártuk a következő vizsgálatokat, most meg már a célegyenesben várjuk a manóinkat. :)

Puszilok mindenkit, Ági ezer drukk Neked!!!!!!

Copfi

Kép[/url]
Kép
Kép
copfi
Budapest
 
 


Sziasztok!

Márkanyuka, őszinte részvétem!

Ági, mindent bele, mennek a drukkok! Jaj, de irigy-irigy vagyok :lol: Réka is 39+1-nél született, ez a kis büdös meg nem akar kijönni :cry:

Ma megyek megint NST-re kíváncsi vagyok mit fog mutatni.

Sabine én megnéztem a képeket, de nem tudom te milyen csúnya babákról beszéltél szerintem gyönyörűek és kész. :wink:

Copfi, látod ha tudtál volna minket többet olvasni, lehet, hogy a te babád is csatlakozott volna a júliusban érkezett fiúbrigádhoz :lol:

Mandala, gyerkőcök nagyon helyesek és a torta is nagyon guszta. Most be tudnék csókolni egy szeletkével.
Kedvenc cukrázdám minden nyáron bezár 1 hónapra és most is majd csak 14-én fog kinyitni, pedig már nagyon édességehetnékem van.

Rita, csak szépen lassan azzal a takarítással.

Kép
Kép
robcsi03
 
 


bee: Vivi első 3 mondata ma reggel: Hol a tv? Hol van apa? Anya: kakajót.
Vivi általában fél 8-kor kel, de szombat vasárnap általában korábban. :?

copfi: rohan az idő. :D Épp azon járt az eszem reggel, hogy nem is olyan rég még azt vártam mikor fog látszani a pocakom.. :D

robcsi: azért nem bánnám, ha kijönne már Lala. Kímélem magam, de nem lenne rossz ez a hét. :) :wink:

Az albumban található összes baba álomszép. Szerintem csúnya baba nincs köztük. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?