Sziasztok!
Tali:
Név.............................Dátum .....................Időpont
1. mágnes................ Aug. 08. .....................14-15 óra
2. Antekirt..................mindegy......................14 óra
3. Niki(Dani)...............Aug. 08. .....................14-15 óra
4. Zsuzsi....................Aug .08........................14 óra
5.Kiscsikó...................A0g.08..........................14 óra (mindegy)
6. Ilgya.......................Aug.08..........................14óra
7. Tinu........................aug.08...........................14h
8. Niki (Kernico)..........Aug. 08..........................14 óra
Akkor megint piknikezünk? Jó, úgy készülünk a csajjal.
Winnie: Boldog, boldog, boldog születésnapot! .... (lálálálá, a dallamot képzeld hozzá )
Lidi: Neked is nagyon-nagyon boldog névnapot kívánunk! Mond meg anyának, hogy jó nagy partit csináljanak a tiszteletedre!
Momi: Ricsinek jobbulást! Szegény, most már át tudom érezni, milyen nagyon rossz, amikor betegek!
Tinu: Annyira édes Tündi baba! Ő is kerekedik ki, ahogy látom. Nagyon jól áll neki. Tényleg annyira kis különleges arca van.
Rólunk: Kiara már jól van, bár még az antibiotikumot kapja holnapig a mandulájára, mert ugye azt nem lehet abbahagyni csak úgy.
Most vettem már neki Normaflore-t, hogy rendbehozza a pocakját, mert azt antibiotól nagyon hasmenése van. Köszönjük mindenkinek, úgy látszik ideértek a gyógytündérek!
Ma már csak a foga miatt szenved nagyon.
Kanál: Nekünk nem jönnek be a picik, mint az Aventes, nem is használom már őket, de pl. barinőméknél meg az a nyerő. Csak a nagy Nestlés meg a Hippes, amikből tud rendesen enni a csaj, ezek a nagy, széles, laposak. A kanalat ő is csak evés után kapja meg már letörölve, csak kicsi hami van rajta, így úgy érzi, hogy magától eszik, de nem maszatol.
Türelem: Én nagyon türelmetlen vagyok alapból, főleg én is, ha valami nem úgy van, ahogy én akarom.
De amióta Andrist ismerem, már javult a helyzet, akkora türelme van, hogy abból én is kaptam kicsit, így a csajnál már jobb a helyzet, és azóta még türelmesebb is vagyok. Néha persze engem is elkap az ideg, de akkor elvonulok inkább kicsit, és csak akkor megyek vissza, ha lenyugodtam. Szerencsére már ez is gyorsan megy, segít a bűntudat, hogy szegény kicsi lány nem tehet róla, nem azért sír folyton, hogy engem bosszantson, hanem mert pl. fáj a fogánál. És már el is szállt az igegroham.
Házimunka: Vettünk mosogatógépet tegnap!!!!!!!!!!!!! Ma már az mosogat.
Szóval remélem jobb lesz a helyzet, mert eddig ha aludt a csajszi, akkor tudtam csak a halk dolgokat csinálni (mosogatást pl. nem, de ez a gép olyan csendes, hogy ......
). A porszívózással csúszok mindig. Pedig a parkettán ugye minden meglátszik, de arra csak ritkán van időm. Szóval ezzel én is hadilábon állok.