Sziasztok!
Winnie,tényleg csalódás a doboz
na, de amúgy tetszik.
Mi Ikeás kanalat használunk,ami kicsit öblösebb,vagy Nestléset, ami laposabb;mikor melyik kerül a kezembe éppen. Rékának teljesen mindegyj,csak kaja legyen.
Végül is a nagyobba lehet kisebb adagot tenni. Ti melyiket használjátok?
Én nem szeretem ha maszatol evés közben a Réka,ezért vagy a kanállal visszatolom ami kicsúszik vagy letörlöm kendővel.Ettől függetlenül van kanál a kezében,de majd később fog szerephez jutni
És előfordulnak kisebb balesetek,de próbálom a szép evésre tanítani már most.
Dávidnál bevált,igaz volt egy időszak mikor az agyamra ment,minden falat után szájat kellett törölni,de leszokott róla sikeresen.
Nekem elég soknak tűnt ez a 230ml a mi 180ml-hez képest
Happy Birthday to you!!!!
Roni nagyi!
Nagyon szépen köszönjük a kutyulikat nem is tudtunk választani annyira édesek mind.
Megnéztem a Yahoo-s albumokat. Édesek a képek
Ja és a többiekét is,olyan jók. Elíndítottam a lavinát?
Ante,hát.... ha bizti megtanítja Lidi a Rékát ezekre a titkos lépésekre,akkor ott a helyünk a talin
Sok boldog névnapot kívánunkLidinek mi is!
A te körkérdésedre most legszívesebben visszakeresném Beszti írását,de annyi időm nincs
így leírom az
én szempontjaimat:(kihangsúlyozom saját vélemény)
-szerintem:használtat nem szabad/érdemes venni (mivel nem ismered a múltját,ki tudja lehet hogy már törték)
-mivel az ember hosszútávra tervez,törekedni kell arra hogy ne a legocskábbat vegye meg,mivel a gyereke biztonsága a tét,
-ebből az következik,hogy nem szabad vele spórolni,inkább valami márkásabb,és megbízhatóbb ülés legyen (tesztek)(Römer,Concorde,stb)
-tágas legyen és kényelmes,az sem baj,ha később szét lehet szedni és magasítónak lehet használni az alját.
-legyen saját(nem baj,ha többpontos) biztonsági öve,mivel a kisgyermekek szeretnek(és ki is tudnak) bújni az autó övéből,ebből nem.
-az sem árt ha dönthető a támlája,főleg aki sokat utazik az tudja,hogy a gyerekek előszeretettel alszanak el egy hosszabb út során,így ezt is néztem. (Biztos csak nekünk tűnik olyan kényelmetlennek kivűlről
)
-Fontos,hogy levehető,könnyen tisztítható legyen a huzata,azért tudnak ám maszatolni
Remélem nem hagytam ki semmit,de én főként ezeket néztem.
Tali:
Név.............................Dátum .....................Időpont
1. mágnes................ Aug. 08. .....................14-15 óra
2. Antekirt..................mindegy......................14 óra
3. Niki(Dani)...............Aug. 08. .....................14-15 óra
4. Zsuzsi....................Aug .08........................14 óra
5.Kiscsikó...................A0g.08..........................14 óra (mindegy)
6. Ilgya.......................Aug.08..........................14óra
(ezt ne másoljátok át
,de jobb szerettem 10. lenni
Niki,szerintem nagyon jól fog kinézni Dani a fehér lepelben,és még ő kisbabás végül is.Mi már 14 hónaposak voltunk mikor kereszteltük,nem tudom hogy nézett volna ki benne.Képeket azért tegyél fel majd.
Akkor mitől kék zöld foltos,ha nem ettől?
Véres baleset miatt ne aggódj,lesz még egy pár
(megnyugtattalak?)
Kiscsikó,
narancssárga mánia
Tinu,jók a képek!
Szilvi,ne tűnj már el lécci! És azok a gyönyörű fótók Ákoskáról?Nagyon hiányoznának!:(
Ildikó