Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Azonnal visszaolvasok, csak helyzetjelentés.

Tegnap megjártam a sürgőségit, csak nem múlt el tünet nélkül a gyomorrontás. 14 órakor voltam uh-n miden ok volt, majd vásárlás, haza. Lefeküdtem, mivel apa itthon volt, nyugodtam megtehettem. Ezután kezdődött a bibi, elkezdett rázni a hideg, de nagyon. Hőemelkedésem volt. Apa egyből tök ideg volt, hogy azonnal doki, nem fájt semmim, csak nagyon gyenge voltam. Magánrendelőt hívtam, ott azt javasolták, ha nem múlik, és nem érzem a TEsót, irány befelé a sürgőségire. Mentünk, mert egyszerűen nem tudtam a Tesóra koncentrálni, annyira reszkettem.
Nőgyógyászati sürgősségin, kedvesen fogadtak, megvizsgáltak, majd a doki újra megnézet uh-n. Mivel a tesóval nem volt semmi baj, így átirányítottak a fertőzőre. Itt saját felelősségre hazajöhettem. :) Kaptam volna külön kortermet is, de azért jobb itthon, na meg szerintem tényleg csak elrontottam a hasam. :oops: Egész éjszaka csak ittam és wc-t jártam. :) Kialudtam magam. Apa és Manó körbeugrált tegnap. :) Kaptam millió gyógypuszit. A fiúk este elmentek csavarogni, fagyiztak, haverokhoz mentek, kaját rendeltek maguknak, nem mintha nem lett volna itthon. Nagyon jól elvoltak, Manó vidáman, rengeteg élménnyel jött haza. Még most is alszik. :) Én már jól vagyok.
Még jó, hogy Apa hipo, mert én nem mentem volna sehova sem, de mivel van egy pocaklakó, minden képen érdemes elmenni, biztos, ami biztos alapon.
Így tegnap kétszer is volt uh. :D
TEsó még mindig faros. becsült súly: 2100-2200gramm Bpd: Pedig 85mm
Nagyon meg vagyok elégedve a sürgőségi ellátással, kedvesek voltak, de határozottak, és rendesen megvizsgáltak.
Na megyek, visszaolvasok. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Ahoj!
Na, jó! Abbahagyom ezt a pattanjatok autóba dumát, csak gondoltam kicsalogatok néhány medvét a barlangjából és többen lehetünk ott a talin! És csak jótékony figyelmeztetés volt: gyerekkel még nehezebb kimozdulni! (És Gabcii! Tessék megszerezni azt a jogsit a szép új autóhoz! Minek van akkor ez a verda?)
És az is lehet, h velem van a baj,hogy én állandóan megyek! De hát ez van. Bár egyre jobban fáraszt! Ez tény!
Marek! Mondtam már, h a cukros dokinő szerint teljesen felesleges újabb terheléses vizsgálatokkal terhelni a kismamákat! Na szerintem is! Én annyira szeretném ezt a maradék időt tényleg boldog várakozással eltölteni! (Szentimentális vagyok, mi? Lehet a tegnapi könyv miatt?! :roll: )
Hajni! Megvagy?
Andi! Vöröshangya? Jaj!
Ciripke! Dolgozz akkor sokat, ha ott van nyugi! A lábad meg polcold fel! Amikor nincs vevő!
Rita! Mit eszik a család a képen?
Szép a naplemente! Nagyon!
Kat! Kosár gyermek! Helyes nagyon!
Jutta! Azért ne hajtsd túl magad!
Ma nem leszek már, mer' irány haza, aztán cuccolás és irány holnap az ország másik szeglete (Miskolc és vidéke), babanézés, anyám kényeztet engem, aztán meg a pap unokatesóékhoz az "unokatestvér-találkozóra".
Pá! :arrow:

Kép
ermoni

Akkor kicsit megnyugodtam, hogy nálatok sem jobb a helyzet.
ne értsetek félre, nem a "nyomorunknak" örülök, hanem hogy ez ilyenkor már természetes.
Cipipke, neked is kicsit takarékra kéne állnod már amennyire lehet.
Ugye, nem kapdosod föl a gyerekeket?
Jutta, a férjed, édes, hogy ennyire figyel rád, és szerencsés vagy, hogy ennyien segítenek neked.
Engem tegnap apuka, azért szólt meg, mert főztem, fürdőszobát takarítottam és felsöpörtem a lakást. :evil:
Sajna, anyósék 80km-re laknak, faterom sincs kirobbanó formában, tehát magunkra vagyunk kicsit utalva. Apukának, meg nagyon összejött a munka most(mikor nem :evil: :evil: ). Dög fáradt, ha este hazaesik. Marad a hétvége, akkor meg nem uszítom, hogy irány ganyézni a lakást, stb...
Bocsi lányok, asszem kicsit besokalltam (megint).
Elvileg, ma intézzük az apaságit. Remélem kerít szabadidőt rá a párom, mert télleg ez lesz az utolsó csepp a pohárban...

Kép
Kép
gabcii

Jajj, Jolka. Hála isten, hogy megúsztad,és nem lett komolyabb baj.
A fertőzőn, valóban nem lett volna jó helyed, főleg pocaklakóstól. Semmi pénzért nem feküdnék oda be. Na és, hát igen... nem haza beszélni akarok, de a sürgősségin, alaposak és még a modoruk is megfelelő.
Móni, neked rosszullétmentes, kellemes utazást és napot.
És tökéletesen igazad van, kéne az a jogsi. Mostmár egyre inkább érlelődik bennem, csakhát röhögjetek ki, de tutira nincs érzékem a vezetéshez. Anyám volt ilyen. Lehet, hogy kettőször, még a volán mögé is ült egyedül.

Kép
Kép
gabcii

Lelépek, összerakom kicsit a lakást.
Főzzétek a túrógombócokat, édesítővel, vagy anélkül :lol:
Nálunk "maradék" lesz, a tegnapi császármorzsa.

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok Csajok!

Délelött idén először kifeküdtem az udvarra. Végre nem csak a munka jut belőle, hanem az élvezet is. Befeküdtünk a nagy fa alá és a gyerekek orvosost játszottak rajtam, de az se érdekelt csak punnyadjunk. Még olvasgatni is hagytak egy kicsit, igaz közben be nem állt a pofijuk. Most meg bejöttünk legózni.
De ma tuti főzök tejbegrízt, mert csak levesünk van, de sajnos nincs itthon citromhéj, de anélkül is jó lesz!
Megfogadtam, ha hazajövünk a balcsiról mindent összekészítek a lista alapján, akkor már 33 hetes leszek.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Végeztem, mennyit írtattok egy délután alatt. :)

KAt!
Nagyon édes Gergőke a képeken. :)
Altatás: Az öcsém és köztem 7 év van. Sose nőttünk össze, de jó a viszonyuk, de nem velem osztja meg a titkait. Az biztos, hogy rengeteget aggódok miatta, főleg kisebb korában, pedig nem volt kiadva, hogy vigyázzak rá.
Mikor megszületett anyuék visszaköltöztettek a szobájukba, hogy elkerüljük a féltékenységet. Mindenbe bevont, fürdetés, öltöztetés...De így is volt tüske. :) De ez természetes. Majd egy idő után mind a ketten külön-külön szobát kaptunk.
Mi maradunk négyen egy szobában, majd a fiúk együtt költöznek. De semmi képen most, túl kicsi lesz még a TEsó, még Manó kiveszi a kiságyból. :?

Hajni! Irigylésre méltó helyzetben vagy, hogy Marci ilyen jó gyerek. De nem minden gyerekkel lehet ezt meg csinálni. Talán, Te lehetnél a suttogó egyik példaképe. :)
Nagyon aranyos lehet a kisrác, mikor szól. :)

Cumi: Én is ellene voltam, na meg nem is kellett Manónak, De a TEsót már az első nap rászokatom. :)

Rita!
Nagyon szép képeket tettél fel! Büszke lehetsz a családodra.

Jutta!
Nagyon szép kerek pocid van.

Tegnap a sürgőségi előtt a nénik azt hitték szülni megyek. :) Meg is kérdezték kislány lesz. :) Fiú.... Pedig pocak szerint ők lánynak nézik. Na most már én sem tudom, mikor milyennek kell lennie. :)

Csajok vigyázatok magatokra, ha fáradtok pihizni egyből. De könnyű ezt mondani, nem tudok a sejhajomon ülni 5 percnél tovább. Olyankor hasztalanak érzem magam.

Holnap megyünk anyósékhoz, tehát egy hétig nem ígérem magam. De beszerzek pár csöpögős könyvet, kiülök a cseri fa alá, és csak olvasok. Manó meg el lesz a családdal. :)

Szép napot mindenkinek!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Du majd reagálok is de most egy érdekes eset:

Másodjára történt meg velem, hogy a veresi CBA-ban előreengedtek, merthogy kismama ne álljon sorba! Tök édik és jól is esik, főleg h tudom nem ez a jellemző manapság!
Jó, gondolom BKV-n nem ilyen kellemes élmények érnének, de egy kisvárosban délelőtt, hétköznap a boltban úgylátszik kisimult, nyuggodt, kedves emberek vannak!

Mondtam is Apukának, h mostmár közelről látja milyen terhesnek lenni, és más kismamikkal is lehet előzékeny nem csak velem, szerintem vhogy így - meg ha fiainkat / lányainkat kicsit így neveljük - lehet változtatni a helyzeten.

Most nem arról van szó, h mindenki minket ugráljon körbe, mert nincs rá szükség, de apró figyelmességek nem kerülnek semmibe...

Jutta

KépKép
jutta

Jutta
Ez tök jó, de sajnos nem ez az álltalános...rendszeresen elém állnak a sorban....boltokban, kórházban, mindenhol. Mondjuk vérvételen egy néni mondta, hogy én ne álljak be a sorba, hanem maradjak ülve....rendes volt, de be kellett állnom, mert ha nem adom be a papírom, akkor ugye nem hívnak be. De én nem is azt várom, hogy engedjenek előre, hanem csak azt, hogy ne lökjenek ki a sorból mint ahogy rendszeresen megcsinálják....
De majd mi nem így neveljük a gyerkőcünket és a köv. generáció jobb lesz...persze ebben se lehet bízni, mert aki most eléd áll, az a gyerekének is azt tanítja, hogy könyökölni kell, csak úgy lehet érvényesülni.
Mondjuk tegnap én is megkérdeztem egy hölgytől a kórházban, hogy mit gondol mér állok én itt, hobbiból? Hát nem értette a kérdést, és amikor mások elkezdtek vele üvölteni, akkor is csak mosolygott.... ez az általános....

marek

Sziasztok, élek még, csak most sok a meló.

Tegnap este meg egy német barátunk jött látogatóba, itt is aludt, csak ma ment el. Jót dumáltunk meg volt fini Villányi bor, Jutta, rád gondoltam :wink:

Reggel jobb volt ez a feszülés, de most ugyanolyan. Lehet, hogy ez már végig lesz? Majd megkérdezem a dokim jövő héten.

Szegény Jolka, tényleg jobban tetted, hogy nem maradtál bent a kórházban! Ki tudja, mit szedtél volna még össze! Jobban vagy már?
Ti meg állandóan mentek valahova, hol esküvő, hol nyaralás, most meg anyós...nem unatkozol te sem :lol: Hagyd, hogy kényeztessék Manót, te pedig tényleg próbálj meg pihenni és gyógyulj meg!

Autó - én 18 éves korom óta vezetek, el se tudom képzelni az életem kocsi nélkül! Kispolszkival kezdtem, de 18 évesen az is nagy szám volt :lol:

Gabci, neked már nem sok van hátra szülésig, jobb, ha te is takarékra teszed magad! Nem kell mindig takaritani!

Ciripke, mikor mentek a Balcsira?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jutta, a CBA-ban már engem is engedtek előre, persze nő volt az illető, gondolom volt már terhes :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

sziasztok!
örülök, h mindenki jól. azaz jobban, mint én. én ma harapok. kezdődött azzal, h alig aludtam úgy fájtak a méhszalagok. nőnek a gyerekek, ez jó. de nem tudtam megfordulni normálisan, és amikor sikerült kicsit elaludnom, azt álmodtam, h vérzek alul, és végigaggódtam miattuk az egész éjszakát. reggel a bkv-n mindenki randa volt, büdös, és senki nem atda át a helyet. az órám leglább jó hangulatban telt. hazafelé ugyanez (randa/büdös/bunkó), megfejelve a verdasz*rsággal. engem már komolyan nem érdekel, h lesz-e kocsink. éhenhalni pedig éhenhalunk. csak tejem legyen elég :? így aztán nehezen bár, de sikerült összevesznem Apukával. és nem ő a hibás, basszus.
ennék vmit ebédre. gondoltam durumspagettit, mert azt lehet. na és mennyit? 4 dekát! :cry: azt hiszem, lefekszem aludni, hátha utána jobb lesz vmivel...

ja, Jolka, örülök, h jól!!!!!

:arrow:

Kép
an°°di

Megettük a tejbegrízt canderellel meg nesquik kakaóval, nagyon fini volt! (délután is főzünk, de lehet hogy inkább pizzát sütök)
Csak jövő hétfőn megyünk, szóval jövő héten még vagyok és azután.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Jolka:
jobbulást. Én sem maradtam volna bent.
Pihenj. :)

Andi:
fel a fejjel. :lol:

Ciripke:
hogy kell csinálni a tejbegrízt? Nekem kicsinek szokott a mamám, de azóta sem ettem. :(

Kép
Kép
h@jni

Jolka:
mostmár tényleg meglesem én azt a Suttogót. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
h@jni

Andi, nehogy már nem adták át a helyet??? :evil: :evil:
És 4 dkg tészta? Attól még én is éhen halnék :lol:

Hajni, én nem vagyok egy konyhatündér, de tejbegrizt még én is szoktam csinálni :lol:
Én úgy csinálom, hogy felteszek tejet melegedni, teszek bele 1 vaniliás cukrot és mikor már lassan forr, akkor kicsire teszem, és lassan szórom bele a griz (tényleg lassan, mert csomós lesz!). Addig szórom, amig normális sűrűségű lesz. Van, aki higabban, van, aki sűrűbben szereti. Utána kakaó, fahéj, ki hogy szereti.

A suttogót meg én is beszerzem mostmár, annyit emlegetitek!

Nekem ebéd sajtostészta, más nincs itthon.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu:
köszi. :)
Nekem ebéd borsóleves és túróstészta volt, de ennék még valamit, asszem megpróbálkozom a tejbegrízzel.
Bár tartok tőle, mert én még pudingot is csak a mikróban tudok, a gázon leég. :oops: :evil: :shock:
De amugy tudok ám főzni, csak az eccerű dolgok fognak ki rajtam. :lol: :lol:

Na, jönnek megcsinálni a netet, ha nem jelentkeznék, akkor nem sikerült beállítni az új routert. :roll:

Kép
Kép
h@jni

Halihó
Asszem Andi pont azt tapasztalta, amit én is szoktam....Ez az átlag magyar... :cry:
Én nem ehetek tejbegrízt, cukor van benne :cry:
Viszont isteni karfiolt sütöttem (mindmegette) meg csirkemellet hozzá... és valóban mindmegette...
Zsu
Mi valóban ilyen mennyiségeket ehetünk tésztából, rizsből, kenyérből, krumpliból... tehát azokból a dolgokból, amiken én eddig éltem.... :lol: Ja, meg a gyümölcsöt is mérjük...viszont bármennyit ehetünk sárgarépából.... :cry: de azt én nem szeretem... :x
Na megyek, mert kezdődik a vetítés... megint nyugis délutánom lesz...majd jövök....

marek

Hajni, majd számolj be, hogy sikerült a tejbepapi.

Marek, sárgarépa? Hát azt tényleg ritkán kivánja meg az ember :?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Jolka jobban vagy? Remélem igen!
Mindjuk az én hasam se semmi, de csak az átlagos: megy-marad-nagyon marad-lufi, össze vissza! :shock:
De fájni nem fáj és nem annyira gáz, bár néha szószerint gáz... :oops: :oops: :oops:

Hajni, a puding és a tejbegríz előtt is ki kell öblíteni a lábost hideg vízzel és a tejbegrízt egy kicsit hígabra mérd, mint ahogy szereted, mert kicsit besűrűsödik!
(ebben profi vagyok, ált isk. felsős koromban titokban nem ettem a menzán és NAPONTA :shock: :oops: tejbegrízt ettem, amíg le nem buktam anyám előtt :oops: - áááá nem vagyok édesszájú...)

Zsu, Suttogót oda tudom adni kölcsönbe, meg bárkinek, aki veresre eljön érte :lol: (tudom Zsu erős hátszéllel indul)

Ciripke, te a gyerkőcöknek is adsz édesítőszeres cuccot? Mert pont ezen gondolkoztam... hogy lehet -e...

Ja és Zsu, Ciripke, Gabcii: PIHI!!!

Zsu, ha mindig du-ra fájdul meg a pocid, akkor egyértelműen a pihi hiánya miatt!! Nekem is ez volt, és láss csodát, lóaadag Magne B6 és sok pihi, és alíg feszül a pocim!

Ja megcsináltam a levest és a túrógombócot! Isteni lett... hát ma se fogok fogyni, de Dorkának tetszik, mert megy bent a ramzuri!

Jutta

KépKép
jutta

Ja Marek: tejbepapi cukorpótlóval?
Jól van tudom nem ua., de ha bármilyen diétás cuccot szeretsz (cola, fagyi stb.) akkor csak kísérletezés kérdése.

Andi, neked meg nyugi, ne húzd fel magad, tudom az átlagos az amit te írtál, a ritkaság amit én, de inkább azt a pár + dologra próbálj figyelni, bár ... nehéz

Jutta

KépKép
jutta

Na, informatikus haver elment, routert nem sikerült beállítani, valami nem ok. Így most a régi lett visszakötve, remélem nem hal meg hétfőig, akkor jön újra próbálkozni, csak most dolga van. :roll:

Nekiesek a tejbegríznek és jövök. :)

Kép
Kép
h@jni

Jutta
Én semmi diétás cuccot nem szeretek - kóla, fagyi stb. Ezért nem hiszem, hogy szeretnék próbálkozni.... :cry: Majd a szülés után ... esetleg ... bár most találkoztam a vérvételen egy csajjal ... hát neki nem lett jobb szülés után se a cukra...megvan a következő parám...

Na most megyek...apuka jól megsértett, de persze csak a szokásos...k*rva jó... :evil: Azt hittem, hogy lesz egy jó napom.... :cry: Majd talán holnap... :cry:

marek

Na, kész a kaja.
Ésssss. nem égett oda. :lol: :lol:
kicsit sűrű lett :oops: , de azért finom.
Elsőre nem rossz ez. :wink:

Marek:
mivel sértett meg??

Kép
Kép
h@jni

Amugy érdekes, én sem szeretem a diétás cuccokat, szval amiben édesítő van abból inkább nem kérek, de kólából meg csak lightot veszek. Már megsem bírom inni a simát. :roll:

Kép
Kép
h@jni

jólvann na, akkor Marek neked nem jövök a diétás ötleteimmel, de Andi lehet, h vevő rájuk, ő a fagyit is szereti!

Mivel bántott már megint meg? hozzon inkább egy tejhabos kávét ...

Hajni, a Te helyedben én se diétáznék!

Marek no para!! Visszamegy a cukrod és kész! Addig is szerintem ne vidd túlzásba a diétát, Bálintnak nőnie kell és Te is tök csini vagy!!! És én még mindig úgy gondolom, h nálatok ez a cukrosdi túl van pörögve! Hajninál meg a hízás a védőnéninél! :twisted:

Jutta

KépKép
jutta

Jutta:
nem is diétázok. :lol: :lol:
Amugy a doki szívja a vérem emiatt. :evil: :evil:

Kép
Kép
h@jni

Hajni, ügyi vagy! Mondtam én, h inkább hígabbra, mert úgyis besűrűsödik! Marci hogy fogja szeretni, ha majd neki is csinálsz!

Én a túrógombóc maradékát odadtam a szomszédnak (nálunk ettek a kiscsajjal) hogy az ő férje se maradjon ki a jóból (az enyém itthon van - így azt ebédelt) így nincs kísértés egy újabb adagra! Tuti elcsábulnék... :roll: :roll:

Amikor egyedül laktam sokáig úgy diétáztam, h nem tartottam otthon semmi kísértésbe ejtőt... úgy könnyű, de mi lesz velem gyerek meg férj mellett, akkor nem tehetem meg, hogy gyakorlatilag üres a hűtő, csak kefír, meg diétás joghurt lézeng benne...

Jutta

KépKép
jutta

Akkor meg a dokidat csókoltatom! Volt ő már terhes nő? Ha nem, akkor ne dumáljon! Főleg egy olyan csajnak, aki 36-os normál csípőgatákban jár a 8. hónapban! Látott ez már kövér nőt?

Jutta

KépKép
jutta

Jutta:
most ez a divat, és ő modern ffi aki követi a divatot. :lol: :lol: :lol:
Én már csak röhögök rajta. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Hajni!

Bocsi, aludtam, de már meg is csináltad látom. Ügyi vagy!!

Nagyon kevés kaját csinálok édesítővel, de ha abból esznek nem csinálok ügyet belőle, ők már elég nagyok. Szerintem esznek ők más "szemetet" is sajnos. (néha meki meg hasonlók, addíg örülök míg gödöllőn nincs!) Amit még nem szívesen adok és mi sem eszünk ilyen maggi leves és társai. De évente egyszer arra is elcsábulok, és alkololizálós bulikon csipsz.

Kezdek bedepizni ettől a kímélő életmódtól. Reggel óta semmit sem csinálok, gondoltam estére sütök pizzát. Erre Szabi benyögi, hogy pizzát ebédelt és este elmegy próbálni. Én meg itthon dögre unom magam! F@sza!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Semmi különös, csak, hogy mindig a Babaneten lógok, ami csak azért gáz, mert ő is mindig a neten lóg... Meg néha szarul esnek az ilyen beszólások...terhes nők....kiszámíthatatlanok...gondolom tudjátok :roll:

Közben mérgemben megsütöttem ezt:
http://www.mindmegette.hu/index.php?app ... ecept=9434

Lekvár nélkül nem az igazi, de kipróbáltam lekvárral is :oops: úgy egész jó, és kb 15 perc alatt kész volt. Ja, és én teljeskiőrlésű lisztből csináltam, gondolom simával jobb lenne, meg talán valamivel jobban is nézne ki.... :lol: De érdemes kipróbálni, főleg mert nincs benne cukor... :lol: :lol: :lol:

marek

Persze aki tud rendes fánkot sütni, az ne fáradjon vele, de én olyat nem tudok :oops:

marek

Jajj lányok annyira kész vagyok :-( minden összejött és semmi aminek kéne.Ordítani tudnák és sírni.

jók legyetek,egyetek finomakat :-)
Vendég

Marek:
ezneméééérrrr.
Jaj, de jónak néz ki, de ma már annyit bűnöztem, zabáltam... :oops: :oops:

Timi:
mi a baj?

Jaj csajok, ma mindenkinek rossz napja van?

Én várom apukát haza, kezdek türelmetlen lenni. :roll:

Kép
Kép
h@jni

én is kivagyok!

Már megvolt az alaphangulatom, ráadásként elromlott a mosogatógép. Most erőt gyűjtök a mosogatáshoz, de azért is pizzát sütök!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Mi van ma???? :shock: Valami front jön talán??? Mindenki nézzen meg egy jó filmet, vagy menjen el sétálni, vagy egyen valami finomat (már aki megteheti)...
És sz*rjunk a világra....
És aki azt mondta, hogy a harmadik harmad már nem az igazi, annak valószínűleg igaza volt...egyre nyűgösebbek vagyunk.... :roll:
Andi!!!!
Te merre???? Ennyire nem akadhattál ki!!!! Mi a baj????
Timi!!!
Veled mi van???

Fel a fejjel és nézzétek meg az Egy botrány részleteit.... most néztem délután...

marek

Sziasztok!

No én még mindig jóllakottan az ebédtől, szerintem nem is eszek már ma, max. gyümit!

Azért az én agyondícsért férjem is tud alkotni néha....
Ma mint tudjuk főztem, ő bement dolgozni a szobájába, közben a szomszédok a kiscsajjal vagy 1 óra alatt hagyták el a terepet - 2 éves a lányka és tudta, hogy az anyja le akarja fektetni, tehát eszméletlenül húzta az időt! :lol: :lol:

Közben én nagyjából elpakolászta, mosogatógépbe be a cucc, kivétel 1-2 giga lábos, mert azzal simán tele lenne a mosogatógép tányérok nélkül is.

Végén párom kijött, előadta az aggódót, beparancsolt az ágyba...

Én némi netezés, telefonálás után bealudtam...

Most meg félálomba azt hallom, hogy duzzogva mosogatja azt a 2 lábost! Mondom neki, hogy megcsináltam volna - mire, ő nem szereti ha a konyhában kupi van!! Kupi, értsd MINDEN elpakolva, és a mardék lábos egymásba összepakolva, ott ahol azokat a cuccokat szoktuk hagyni, ami már a mosogatógépbe nem fért be....
:twisted: :twisted: :twisted:

Mondtam neki, hogy úgy nehéz feküdni, hogy az ember közben mosogat, tehát döntse el! Meg, h a cucc úgy is megvár és nem oszt nem szoroz, h pár órával később lesz elmosogatva!!!

Na ja, ő asszem rendmániás, főleg a konyhában - de mondjuk a dolgozójában meg egyáltalán nem!

Na jó hosszú voltam, csak felcseszte az agyam!

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Örülök, hogy Móni visszajött közétek!
Tényleg nem akartam rosszat és parát senkinek. Csak arra kértetek, hogy írjak magamról. Pedig szerettem volna beilleszkedni!
Legközelebb majd akkor írok, ha megszületett a kisfiam.
Vendég

Ti depiztek, én zabálok...
Nem tom mi van velem, de egész nap eszek. Most nyomtam be 3 szelet sajtos kenyeret. Sztem unalmamba. :shock:

Apukát végre elértem, 8 előtt nem ér haza, 2-re ígérte magát. :evil: :evil: No, de keresse csak a lóvét. :lol:

Jutta:
rendmániás pasi? Az jobb, mint a rendetlen? Nekem csak utóbbi van/volt.

Kép
Kép
h@jni

No ő se teljesen rendmániás, pl a por az állhat tőle hetekig, törölgetni nem fog... no meg a dolgozó az máááás - érted :shock: :lol:

De az tény, hogy kaját soha nem hagy elől, meg mosatlant és a zoknik se hevernek az ágy körül, tehát vannak dolgok amiket azonnal eltesz a helyére, és ezekre alergiás is...

Tehát ha 2 poharat elől hagyok a nappaliban és az étkezőben az már nemjó...

Előnye: nem kell naphosszat utána pakolászni az apróságokat, hátránya úgy tesz néha mintha én rumlis lennék, ezt totál kikérem magamnak!!! Tényleg nem vagyok az, csak mániákus sem... :?

Node asszem nálunk a gyerek is rendre lesz nevelve, lesz a nappaliban egy kis doboza, ahova a játékait óránként össze kell hordanija, na jó nem óránként, de mire Apa hazaér mindenképp! :lol: :D

Jutta

KépKép
jutta

Hajni, én tegnap zabáltam... mindent... semmi normális kaját... de óránként zendvics / túrórudi / virsli / gyümi / müzli....
Méghogy összeszűkült gyomor... már nem bánnám ha ott tartanék... most jelentem farkasétvágyam van... :oops: :oops:
önuralmam meg nincs... :oops: :oops:
És engem se doki, se védőnő nem csesztet és cukros se vagyok, tehát lehet, h 2 hónap múlva begurulok a szülőszobába... :oops: :oops:
Valaki csesztessen már!!!

Jutta

KépKép
jutta

Enyim férj ilyen, dolgozóban sztem ismeretlen eredetű állatfajok is megtalálhatók már. ( áá, az lesz a gyerekszoba, jesszusss. :? :shock: )
zokni, ruha ágy alatt, fotelen, fürdőben...
tányér, pohár nappaliban az üvegasztalon hagyva...
Én amugy rendmániás vagyok, szval nekem is böki a szemem, pakolok is utána, de a dolgozóba nemmmm, azok az ő cuccai.....( bár annyi is lenne nekem ha valami eltűnne-elszokott a kupiban, tuti rám kenné) :evil:

Kép
Kép
h@jni

Na voltam anyukáméknál, közben megjött a hidegfront, nyugi csajok, valszeg csak ennek a hatását érzitek magatokon is és apukákon is!
Viszont legalább nincs olyan meleg!

Jutta, ari vagy Suttogóval, de inkább megveszem magamnak, hogy mindig kéznél legyen :lol:

Hajni, ha sűrű lesz a tejbepapi, akkor még utólag tehetsz bele tejet, és úgy jó lesz! Na majd legközelebb.

Ez a kajálás téma tényleg érdekes. Én is azt hittem, hogy ahogy szűkül a gyomrom, úgy egyre kevesebbet fogok tudni enni, de nem. És én is mindent összevissza eszem, állandóan éhes vagyok. Most azt csinálom, hogy beviszek egy csomó gyümölcsöt a munkahelyemre, és azokat eszem. Ha már eddig nem hiztam el, akkor most a végén nem kéne!

Timi, mi van már megint? :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Hozzánk is elért a hidegfront...ezért ilyen nyűgös ma mindenki...de érdekes, mert én ma semmi mást nem éreztem, nem fájta a hasam, nem feszült, semmi...Illetve ebéd után akartam elpakolni, aztán hirtelen mondtam apukának, hogy most kell lefeküdni, mert baromi kemény a hasam....lefekszem ahogy Zsu mondta, és elkezdek röhögni...a hasamon két nagy dudor, egyébként tök puha az egész...szórakozik velem ez a gyerek :lol: :lol: :lol:

marek

Hozzánk már éjjel ideért. Egész nap esik. :?

no, én léptem, elfekszem kicsit, fáj a hátam.

Este még benézek. :arrow:

Kép
Kép
h@jni

fúúú, tényleg nyűgösek vagyunk ma...

No megpróbálok visszább venni, jönnek anyósék és velük nem kéne - ja amúgy jó fejek, tehát tényleg nem kéne!

Jutta

KépKép
jutta

Látod, Marek, mondtam! Azóta én se parázok :lol:

Kint voltam a kutyával, veszem fel a sportcipőt és zoknit, kb fél órát tartott, utána meg szuszogtam, úgy kivoltam. Nagyon útban volt már a hasam. És akkor rájöttem, mi a megoldás, a következő babát a hátamon kéne kihordani!
Ennek több előnye is van, kezdve a cipőhúzástól a körömvágásig, de úgy akkor lehetne hason is aludni is, mert az is nagyon hiányzik. És akkor gyártanának olyan székeket, ami hátul ki van vágva, hogy a terhes nőknek is jó legyen.
Asszem megyek és szabadalmaztatom :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jutta, nem is mondtad, hogy a babaneten van Veresi topic...most vettem csak észre!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

sziasztok!
élek és virulok, és jobban vagyok. már barátnőztem és gyerekeztem is, most meg a vacsora jön.
lehet, h kjésőbb még jövök...
Timi, fel a fejjel! mi a balhé?
éhes vagyok, lelépek. imádom a tökürtojást ;)
:arrow:

Kép
an°°di

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?