Sziasztok!
Azonnal visszaolvasok, csak helyzetjelentés.
Tegnap megjártam a sürgőségit, csak nem múlt el tünet nélkül a gyomorrontás. 14 órakor voltam uh-n miden ok volt, majd vásárlás, haza. Lefeküdtem, mivel apa itthon volt, nyugodtam megtehettem. Ezután kezdődött a bibi, elkezdett rázni a hideg, de nagyon. Hőemelkedésem volt. Apa egyből tök ideg volt, hogy azonnal doki, nem fájt semmim, csak nagyon gyenge voltam. Magánrendelőt hívtam, ott azt javasolták, ha nem múlik, és nem érzem a TEsót, irány befelé a sürgőségire. Mentünk, mert egyszerűen nem tudtam a Tesóra koncentrálni, annyira reszkettem.
Nőgyógyászati sürgősségin, kedvesen fogadtak, megvizsgáltak, majd a doki újra megnézet uh-n. Mivel a tesóval nem volt semmi baj, így átirányítottak a fertőzőre. Itt saját felelősségre hazajöhettem.
Kaptam volna külön kortermet is, de azért jobb itthon, na meg szerintem tényleg csak elrontottam a hasam.
Egész éjszaka csak ittam és wc-t jártam.
Kialudtam magam. Apa és Manó körbeugrált tegnap.
Kaptam millió gyógypuszit. A fiúk este elmentek csavarogni, fagyiztak, haverokhoz mentek, kaját rendeltek maguknak, nem mintha nem lett volna itthon. Nagyon jól elvoltak, Manó vidáman, rengeteg élménnyel jött haza. Még most is alszik.
Én már jól vagyok.
Még jó, hogy Apa hipo, mert én nem mentem volna sehova sem, de mivel van egy pocaklakó, minden képen érdemes elmenni, biztos, ami biztos alapon.
Így tegnap kétszer is volt uh.
TEsó még mindig faros. becsült súly: 2100-2200gramm Bpd: Pedig 85mm
Nagyon meg vagyok elégedve a sürgőségi ellátással, kedvesek voltak, de határozottak, és rendesen megvizsgáltak.
Na megyek, visszaolvasok.