Új privát üzeneted érkezett!

bogesz. : köszi. :) Szeretek fényképezni. :)
Valahol régebben azt olvastam, hogy amikor összebújnak a szülők akkor a felszabaduló "boldogsághormonok" átjutnak a babához amitől megnyugszik. Olyan mint amikor csokit eszel. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Jó reggelt!

Kiváncsian jöttem, hogy a nagy esti sexparti után ki ment az éjszaka szülni. De úgy látom senki. Vagy elmaradt a sex? Én csak apát kényeztettem, én nem mertem bevállani, mivel ma ment Pestre és apás szülést tervezünk, nehogymá egyedül kelljen szenvednem, igenis legyen mellettem.

Pattogo: nagyon édes apa és lánya, és az égbolt az valami csodálatos, mintha csak a Nat Geo magazint látnám! Gyönyörű! A vérnyomásod már nem annyira, szerintem is szólj a dokinak. (Na ezt a szót, hogy szólj egymás után kétszer úgy írtam le, hogy szülj!)

Nálunk hétfőn volt fodrászkodás ott lent, tök röhejes volt, alig fért hozzá apa. Megközelített jobbról is, balról is, de a végeredmény jó lett. Közben jókat kacarásztam, mert nagyon csikis vagyok.

Agnesgoboly: nem semmi egy csajszi vagy, kertészkedsz, lekvárt főzöl! Amíg anyukáméknál voltunk nyaralni, a párom kiszedte a gazokat a virágoskertből. Sajnos egy-két virágot is, az egyik pont egy hibiszkusz volt. De nem szóltam neki érte, ő csak jót akart. Majd ősszel veszek másikat.

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


SZőrmentén:
Nekem eddig ment egy kis tükörrel, de múltkor sajnos leejtettem és eltört, azóta vettem egy nagyobbat és hááát mit is mondjak, fölé guggolok és így oldom meg. Persze kb. fél órába telik és 5 különböző pozícióban nyüglődöm közben, de sikerülni szokott. Utánna kell még ráigazítani az előszoba tükörnél, mert ott van rivaldafény, hogy esetleg szemből hol hagytam ki, hol lett ferde, szóval vicces. Az egész procedúra felér egy edzéssel :shock:
A párom nagy Gumimaci kódexnek szokta hívni, de nem bánja mert azt mondja most ez így izgi! Konkrétan én egy húsevő virághoz hasonlítanám :cry: Na, abbahagytam!

Kép
h.bogesz
 
 

 
 

kicsit nosztalgiáztam. :roll: bocsi, ha sok lesz, de rakok fel pár képet a lányomról. :)

Kép Kép Kép Kép Kép

bocsi. De olyan jó nézegetni a régi képeket. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol: Ahogy olvasom az apukák ma nagyon kisimultan mentek dolgozni.................................. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Agnesgoboly: irigyellek az energiáid miatt.. Olyan vagyok mint egy lapos meztelencsiga... Szőrbugyiban... :P :roll: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Csajok... vihogok... vizuális alkat vagyok... hát, nem semmi pozitúrákat vesztek fel Ti is... na jó, akkor nem csak én vagyok ilyen problémás... :)
pattogo: gyönyörű... hirtelen megállt bennem az ütő, azt hittem történt valami.. aztán rögtön rájöttem, hogy ennyi idő alatt azért csak nem... de az agy elég fura dolgokra képes... a másodperc tized része alatt... belémütött, hogy újabb babánk van, aztán rögtön az is, hogy ő a mi régi babánk... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Jó reggelt csajok!

Remélem mindenkinek tartalmasan telt az éjszakája. :wink: Én most inkább az alvásra szavaztam...Tudjátok, jelenleg halmozottan hátrányos helyzetű vagyok, már az is komoly szervezést igényel, hogy bejussak az ágyba. Eddig csak a pocó nehezítette a közlekedést, most viszont már térden se tudok bemászni...Viszont lejjebb ment a duzzanat és egy kicsit jobban hajlik a lábam. :D

Dudu!
Köszi az infót! Még egy kérdés: melyik hígítású bogyót ajánlotta a dokid? (CH5, CH9, CH15...) Tudod, ahány könyv, annyifélét ír.

Dincuska!
Hogy vagy?

Na, lépek, mert el kell vánszorogni a védőnénihez.
bee73
 
 


Megint én... Hülye ez a rendszer. Először hibát észlelt, aztán újra elküldte az egy órával ezelőtti irományomat. :x

Visszaértünk a védőnénitől. Szerencsére most nem volt cukor a vizeletemben.Mitől is lett volna, a nagy dinnyézést beszüntettem, sőt a kakaómat is tejcsire cseréltem. Először magas volt a vérnyomim 142/89, de pár perccel később helyreállt 128/76-ra. Mondjuk az én 110/65-ös vérnyomásomhoz képest kicsit ez is magas.

Pattogó!
Tündéri Vivi ezeken a képeken is! Épp tegnap nézegettem a fiaim újszülött képeit és megállapítottam, hogy igen csúnyácska volt mind a kettő. Mint Garfield és Hókuszpók keresztezése. Picit csalódott is voltam, de pár nap múlva kisimultak a vonásaik és nagyon bájos babák ill. kiskrapekok lettek.
bee73
 
 


Jó reggelt!

Tegnap végre megvettük a kiságyat meg a babakocsit. Illetve az ágyat meg kellett rendelnünk, mert nem volt olyan szinben, amilyent szerettünk volna. Szerdára lesz kész, addig nem szülhetek :D A babakocsinál pedig az eladó rábeszélt egy Bergonra, amit először kicsit drágáltam, de végül megvettük (36ezer volt, és nem akartunk ennyit költeni). Még lámpa meg függöny kéne a babónak, ezt hétvégére hagytuk. Jövő héten, ha kész az ágy berendezzük a szobáját, szóval még legalább egy hetet ki kéne húznunk egyben :D

Neki kell állnom vasalni, kimostam a babacuccokat. Mi szinte semmit nem vettünk (mármint ruhákat), annyi mindent kaptunk ismerősöktől. 4 zsáknyi ruha áll a szobánkban, ami mind 56-68-as méret...

Egyébként egész éjjel hányingerem volt, de más bajom hál Istennek most nem volt. Hajnali fél 4-től egész jól aludtam már...
Nem tudom már melyikötők irta, de nekem is fáj a hasam reggelente alul, és csak akkor múlik el, ha felkelek és járkálok...

Na mentem vasalni, kb. 100 db rugit kéne kivasalnom... hát nem tudom meddig jutok :)

horvviki
 
 


Amiről az előbb írtam...
Íme Tomikám 2 naposan. Háááát..nem egy szépség...
Kép

Másfél évesen:
Kép

Két évesen ( imádott takarítani!):

Kép

(Ezek még nem digitális géppel készültek, ezért ilyen a minőség. :oops: )

Bocsi, hogy elfoglaltam az egész oldalt, eltűntem...
bee73
 
 


Sziasztok!

Szamo,néha felment 180 fölé,és azért küldtek flowmetriára,de ott mint írtam minden oké.

Nem tudom ki kérdezte,de még a streptococcusra semmit nem kaptam,mivel csak jövőhéten megyek dokihoz.Aki meg ott volt a ctg-n nem mondott rá semmit.De ahogy a papírt néztem penicillint adnak rá.MEg amit még olvastam,hogy szülés közben nyomják belém infúzión keresztül a gyogyit 4 óránként,és a baba is antibiotikumot fog kapni utána.Meg mindenhonnan kenetet vesznek tőle,és ha negatív is lesz, akkor sem nyugodhatok meg vagy 3 hónapig :cry: .Hát eléggé ki vagyok,de remélem a legjobbakat :cry: .Na bőgök megint... :cry:

Kép
Kép
huni
 
 


bee: jajj nagyon édi :D Tényleg. Még picinek is bájos. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


huni: nem lesz semmi baj. :) Tőlem még kenetet sem vett a doki. :(

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Hát Pattogó eddig én sem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget,de így...Végig olvastam a streptococcus-os topicot,és a vér meghűlt bennem.Az a legrosszabb,hogy nekem még tüneteim sincsenek,hogy legalább sejtésem lett volna róla,hogy van valami bajom.Ráadásul ezt a dögöt nehéz kikezelni is.Igaz rám nem veszélyes,de az újszülöttekre nagyon... :cry:

Kép
Kép
huni
 
 


Huni: sztem a dokim azt se tudja mi az a strepto....akármilyen kókusz... :) Sose nézett egyik babónál se senki ilyent!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Huni: és ez a strepto akármi ez hol van? A hüvelyben, vagy úgy mindenütt benned? Mert max csaszi és a babó nem fertőződik meg...

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Mandala,hólyagban,végbélben,hüvelyben.CSászival kisebb a kockázat(remélem így már tuti császi lesz),de ez a szemét így is megfertőzheti a babát.Ezért szülés után vesznek mintát a magzatmázból,vízből,a baba orr-fül-garat váladékából,és megvizsgálják.
Bízok nagyon,én egy nagyon pozitív nőci vagyok,de azért félek is...

Kép
Kép
huni
 
 


huni: megijesztesz.. :shock:
mandala: megynyugtatsz.. :D

azért rákérdezek a dokinál, hogy most akkor mi van. Talán még nem késő kenetet venni

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Pattogó nem annak szántam.Én sem ijedtem meg,mikor a kezembe nyomták a papírt,de mikor itt utána olvastam,hogy mi a fészkes fene ez...Ilyenkor átkozom azt a napot,mikor be lett kötve az internet :D

Kép
Kép
huni
 
 


Bakker... ezekről a dolgokról én mén nem took????!!! Basszuska a negyedik emberkét hordom a szívem alatt..... akármi is lehetett vón.... mennyi idő míg megvan a kenetvizsgálat eredménye? És a sima kenetben is nézik, vagy célirányosan kell a strepto akármiket kérni? Szóval most a múlt héten vett kenetet a doki, de nem tudom azt nézik-e benne, vagy csak sima gombát... mondjuk csiperkét...

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


1 hét alatt meg van,de nem tudom,hogy célirányosan kell e nézetni.De gombát is néznek,mert azt legalább nem találtak bennem..

Kép
Kép
huni
 
 


Ja, Bee: annyira szép az a gyerek! Nem mond mán, hogy csúnya....
Na, az enyémek.. azok csúnyák vótak... mondtam is a szülésznőnek, amikor másnap jött megnézni minket a gyerekágyon és agyon dícsérte, hogy milyen szép is ez a gyerek... hogy nyugodtan megmondhatja hogy csúf, nem sértődöm meg, hisz látom én is.... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Huni!
Amikor megtudtam ezt a Streptococcucos dolgot én sem akadtam ki különösebben, de amikor elkezdtem olvasni azt a fórumot... hát pár oldal után úgy döntöttem, inkább nem stresszelem magam...

Ráadásul az én dokim úgy tekinti, hogy ettől az antibiotikumtól, amit szedtem elmúlt és szülés közben már nem fogok rá kapni semmit... szóval azért parázok... de hát én mégse mondhatom neki, hogy de én szülés közben is szeretnék kapni antibiotikumot biztos, ami biztos alapon...

Mandala!
Nekem 4 nap múlva megvolt a kenet eredménye.

Dincuska!
Jó hír, ami a barinőd esete!

Kép
mirosz
 
 


Lányok, nyugi... a p...herpeszt se lehet állítólag észrevenni... szóval néha tényleg az a baj, hogy az ember minden infóhoz hozzájut. Huni, én nagyon szorítok, hogy ne legyen gond, de a császármetszés talán tényleg jobb lenne.

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Nekem anno Vivivel az utolsó két hétben pimafucint írt fel a doki. Az mire van? Strepto akármire vagy csiperkére?

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


nnnna.. A lányom végigöntötte az ágyon a kakaóját.. :evil: :?

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Agnes: ez érdekes... hogy a p...herpeszt nemlehet látni... hát nem tom, de sztem vannak jelei (hólyagok, vagy mit tudom én...), mert anno mondtam a dokimnak, hogy mondjuk azt, hogy az van és csaszizzon meg... de azt mondta az nem jó, mert megnézik... hát mondom az én p...mat ne nézegessék.... épp elég ha maga csodálja... de azt mondta nem műxik....

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Hello!

Csak bekuksiztam, hátha megy vki szülni!:) De látom nincs is seninek kedve hozzá, inkább az apukákat kényeztetitek!

Mandala: ha kenetet vettek, akkor tuti nézték, hogy mi tenyészik ki belőle, nem csak a gombát!
Én meg megint olyan punnyadt vagyok, alig látok ki a fejemből! :roll:

Ráadásul ez a vacak CTG semmit nem mutatott, pedig érzek pici jóslókat.:(

Viki: Szeirntem jól tetéttek, hogy megvettétek a drágább babakocsit, szerintem nem érdemes nagyon spórolni rajta, főleg nem első babásoknak, hiszen kistesó is tudja majd használni.:)

Megyek vizszintesbe!
Judit

mamiblue
 
 


Mirosz neked is volt?

Kép
Kép
huni
 
 


Mit kaptál rá,és mikor derült ki?

Kép
Kép
huni
 
 


Huni!
Múlt csütörtökön derült ki és a Curam nevű antibiotikumot szedtem egy hétig. A dokim azt mondta, hogy nekem nem lehet tőle bajom, a babánál meg tüdőgyulladást okozhat, de szülés után rögtön vizsgálják és ha kell kap rá antibiotikumot.
Tegnap vett újabb kenetet de nem küldte el megvizsgálni csak megnézte és azt mondta, hogy ez nagyon jó, egészésges pont olyan amilyennek lennie kell...Nem tudom így szemmel mit lehet látni egy kenetből???

De én a biztonság kedvéért nagyon szeretnék szülés közben is kapni rá antibiotikumot, csak még azt nem tudom hogy harcoljam ki feltűnés nélkül a dokinál... Nincs rá ötletetek?????

Kép
mirosz
 
 


A dokinak mikroszkópikus szeme van,vagy mi?Nem csak tüdőgyulladást,agyhártyagyulladást is kaphat baba :cry: .Az utolsó kérdésed jó kérdés :roll: ...és ha azt monddanád,hogy te így lennél nyugodt,és kapni szeretnél?VAgy az nem hatja meg?

Kép
Kép
huni
 
 


Sziasztok!

Nekem azt mondta a doki, hogy ennek a kókusznak ( :D ) a levétele kötelező, de a neten olvastam, hogy van olyan kórház, ahol kötelező, van ahol nem... Nem értem.
Nekem másfél hete vették le, még nincs kész... Fura, hogy ha annyira fontos, hogy levegyék, akkor miért nem hagynak idők a kezelésre.... Viszont a levételkor felírta a Kliont, bár gondolom az önmagában nem elég, vagy nem tudom. :shock:
Császárnál is ugyanúgy elkaphatja Aprócska?

Kép
nap12
 
 


Nap,sajnos elkaphatja,mert még zárt méhszájnál is bejuthat a baci.A klion az nem gombára van?Nekem a papíron amin az eredmény rajta van,rá van írva,hogy mire érzékeny a baci,miket lehet rá szedni.7 fajta van rá írva

Kép
Kép
huni
 
 


Sziasztok Lányok!

Háááát ezek az éjszakák elég érdekesek, az utóbbi pár napban elég rosszul alszom, ma éjszaka az elején óránként jártam pisilni és kín-szenvedés felkelni, mert annyira feszül meg szúr az alhasam, hogy alig bírok elvánszorogni a WC-ig, ráadásul a kis úrfi is este kapcsol rá, és nem tudok tőle elaludni. Hajnalban aztán kezdek rendbe jönni, és kb. 5-től már nem olyan rossz!
Mi is maradtunk tegnap este ezen oknál fogva a lelki kielégülésnél, legalább férjecskémnek legyen jó!

Huni köszi az infót, megnyugodtam bár egyébént is azt mondta a doki a leletre, hogy rendben van, dehát ki tudja! Nyugi, biztos minden rendben lesz Nálad is!

Pattogóbolha nagyon megindító ez a kép a vacsiról, a naplemente meg egyszerűen lenyűgöző!

Bee örülök, hogy már javul a térded, csak óvatosan!

Nekem már megint ajakherpeszem van, és ugyan ott a szám sarkában, ahol a terhesség elején is volt. Akkor kb. 1 hónapot nyűglődtem vele, mert ugye ott folyton felpuhul és nem tud olyan gyorsan gyógyulni. Most kb. a hátam közepére kívánom, van vkinek vmilyen tapasztalata, hogy hogyan lehet ezzel minél előbb leszámolni, meg ha megszületik a babó, akkor vigyázni kell vele gondolom! Én naív azt gondolom, hogy majd mindjárt kibújik és számolnom kell ezzel is.

Na most már eldugulok!

Üdv Móni

Kép
szamo
 
 


Szia Csajok!

Streptococcus ügyben találtam:

Feleségem 38. hetes kismama és a hüvelyi kenet vizsgálatakor Streptoccocus B típusú bakteriális fertőzést állapítottak meg. A Szülész-nőgyógyász szakorvosa kezelésként a szülés megindulásakor óránkénti antibiotikumos kezelést írt elő. Kérdéseim a következők:
1.Vajon ez nem elkésett beavatkozás lesz és ezáltal nem veszélyeztetjük a babát? Avagy éppen azért rendelkezett így a doktor úr, hogy a túl korán megkezdett kezelés következtében az anyai szervezetből a méreganyagok ( antibiotikum ) ne kerülhessenek át a babába?
2. Mennyire súlyos ez a fertőzés, mit okozhat a babánál illetve a feleségemnél?
3. Végül nem biztonságosabb ha ezek után nem a hagyományos úton jön világra a baba hanem császármetszéssel?


Válasz:
A terhesség vége felé a hüvelyben észlelt Streptococcus B baktériumok a babánál fertőzést, pl. tüdőgyulladást okozhatnak. Feleségénél nagy valószínűséggel semmi következménye nem lesz a fertőzésnek, a baba védelmében viszont jobb lenne mielőbb kivédeni a baktérium fertőzést, egy megfelelő antibiotikum kúrával. Számos olyan készítmény van, amelyik minden gond nélkül adható terhességben. Az Ön által kérdezett császármetszés ilyenkor nem biztonságosabb, sőt!
Dr. Ács Nándor

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Szamo: ajakherpesz? Ma reggelre? Hmmm nekem is... :(

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Jól van csajok.. látom minden apukát frissen vasaltunk tegnap este... :)
Megyek aludni, mert éjjel semmit...
Pá, még benézek.

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Az előző dokim elmondása szerint az ajakherpesz nem gáz a babára nézve, mármint szüléskor. Utána nyilván nem lehet puszilgatni, ami szintén nagyon rossz lehet... de legalább a szülésnél nincs gond vele

Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


Hát akkor Mandala, betütött a ...
Gondoltam ha már császár legalább védettebb Babó.
Hát már annyira túl akarok lenni, mindennap valamivel több dolgon aggódhatunk! :cry:

Kép
nap12
 
 


Csajok, ne ijesztgessetek ezzel a kókusszal :? Hétfőn megyek a kenet eredményért, most már teljesen bebeszéltem magamnak, hogy lesz nekem ilyen kókuszom. Beszéljünk vidámabb témáról, ne stresszeljük itt egymást.

horvviki
 
 


Mandala,akkor ezek szerint ahány doki,annyi féle vélemény...szörnyű.Mi meg csak kapkodjuk a fejünket.Tegnap délután ezért bújtam az internetet.Volt olyan vélemény,hogy nem is kell vele nagyon foglalkozni,más szerint meg ez a legnagyobb szörnyűség,ami csak történhet egy kismamánál.Kiváncsi leszek,hogy az én dokim mit fog rá mondan...

Kép
Kép
huni
 
 


Sziasztok!
Bee írtam privit!
Dincuska merre jár? Csak nem....?

KépKép
dudu_84
 
 


csajok elküldenétek a babák adatait, akkor este dobok táblát.
szégyenlem, de én jucunál leragadtam. :oops: :oops: :oops:

Kép
mona76
 
 


Mona, de jó már Neked, tudod, hogy minden rendben és egészségesek vagytok! Én is tudni akarom!!!!!

Kép
nap12
 
 


Nap,persze,hogy minden rendben lesz :) .Csak erre szabad gondolni ...

Dincuska már nekem is eszembe jutott,hogy hol lehet...? :D

Kép
Kép
huni
 
 


Mandala nem ma reggeli a herpesz, hanem tegnap előtt reggel éreztem, hogy fáj és jegeltem is mint a kisangyal, mert az be szokott jönni! Talán most sikerült minimalizálni a felületet, de annyira nem volt sikeres a jegelés, hogy teljesen visszaszorítsam!

Agnes köszi az infót, hát lehet olyan soká jön még ki picúr, hogy nem lesz jelentősége ennek a herpsznek.

Kép
szamo
 
 


Sziasztok!

Drágák vagytok, hogy hiányoltok, olyan jól esik... :oops:
No, megjöttünk a dokitól. Ctg-n még kevesebb fájást produkáltunk, mint hétfőn... :? Egyébként minden rendben volt, Babus nagyon eleven, mindenki aludt, ő bezzeg nyomta... :D
Utána megvizsgált, hát persze, hogy totál zárt vagyok... :evil: Megnézte újra az összes uh-leletemet, hát mindegyik alapján más időpont jött ki a szülésre! :lol: A jövő hetemet telezsúfolta. Hétfőn CTG, kedden EST (cicit kell birizgálni, hogy az mit vált ki, valakinél csináltak már?) reggel 6kor... :? Aztán naponta CTG, és pénteken befekszünk. Már a papírjaimat is elintéztem. Úgyhogy legkésőbb jövő hétvégén a kezünkben lesz a kisbabánk! :lol: Bár, baromi jó lenne, ha magától útra kelne a drága...Szerintetek van értelme még most is a homeos szereknek, vagy erről már lemaradtam? Most akarok benézni a patikába ilyen méhszájtágító izéért...Hátha... :D
Ja, és a másik jó hír! A kenetem negatív lett! Eltűnt a streptococcus is és még gombám sincs! Tiszta vagyok, mint a patyolat! :D
Edit!!! Veled mi újság??? Gondolok ám Rád sokat! Tuti előbb bekerülsz a szülőszobába... alig vároma hírt! :D

Bee! Örülök, hogy jobban van a lábad...mostmár nagyon vigyázz rá! Szép volt a fiad, nem tom miről beszélsz... :D
Mandala! Én is úgy tudom, hogy lányokkal jönnek a májfoltok, de nekem nincs egy sem, még egy pati sincs az arcomon. Még a végén kiderül, hogy fiú...Na, nem, mert láttam a nuniját! :D
Agnesbogoly! Hümm, lekvár... :)
Pattogobolha! Nekem is van ,,mammut szőrzetem". Nem is nagyon merek vele semmit csinálni, úgy félek a fertőzésektől, hogy csak na. Inkább maradjon ilyen, végülis ez a természetes. Bár, ha nem paráznék attól hogy elkapok valamit, akkor persze nem gondolkodnék rajta...merthát zavar :?
Örülök, hogy nem kell megmásznod a hegyet a leleteidért! :D Nagyon jók a képek! A leányzó meg csodaszép! :D A Pimafucin candidára van, nekem arra írták fel terhességem alatt legalább 5ször, úgyhogy ismerem, mint a rossz pénzt. :D
Horvviki! Bergont mi is néztünk, szerintem nagyon jó, erős kocsi. Végül azért nem azt vettük, mert nekünk nincs szükségünk ilyen nagykerekűre, meg egyébként is kicsit monstrum nekem. De szuper jókat hallottam róla! :D Csak szép lassan a vasalással, én is több turnusban oldottam meg! Aztán rájöttem (valaki tanácsára), hogy ülve is lehet, Jóbarátok nézés közben! :D
Huni! Nem lesz semmi gond a bébivel, meglátod! Azért nem vetted észre, mert tünetmentes. Szerintem érdemes lett volna kezelni, mert látod, nálam is kipusztult (a gombával együtt). De aggódni felesleges rajta!
Mirosz! Érdekes, hogy ránézésből megmondta... Tán nagyítót szereltetett a szemére?
Nap! Klion...azt is ismerem, az is candida kezelésére szolgál.
A kenetet már nem kötelező levenni!!! Sajnos... Egyéni elbírálás alapján küldik be a dokik!

KépKép
dincuska
 
 
 
 
 
 


Dincuska,pedig már izgultam érted,meg szorítottam,mert azt hittem szülsz :D .A kisasszonynak nagyon jó oddabent :lol:

Biztos kezelni fogja az én dokim is(remélem még lesz rá ideje),de vele csak szerdán talizok(de szerintem hétfőn felhívom,mert akkor már dolgozik).Ahol meg kiadták a leletet nem foglalkoztak vele,nem mondtak róla semmit.Bízok én is,hogy nem lesz semmi baj :)

Kép
Kép
huni
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?