Sziasztok!
Drágák vagytok, hogy hiányoltok, olyan jól esik...
No, megjöttünk a dokitól. Ctg-n még kevesebb fájást produkáltunk, mint hétfőn...
Egyébként minden rendben volt, Babus nagyon eleven, mindenki aludt, ő bezzeg nyomta...
Utána megvizsgált, hát persze, hogy totál zárt vagyok...
Megnézte újra az összes uh-leletemet, hát mindegyik alapján más időpont jött ki a szülésre!
A jövő hetemet telezsúfolta. Hétfőn CTG, kedden EST (cicit kell birizgálni, hogy az mit vált ki, valakinél csináltak már?) reggel 6kor...
Aztán naponta CTG, és pénteken befekszünk. Már a papírjaimat is elintéztem. Úgyhogy legkésőbb jövő hétvégén a kezünkben lesz a kisbabánk!
Bár, baromi jó lenne, ha magától útra kelne a drága...Szerintetek van értelme még most is a homeos szereknek, vagy erről már lemaradtam? Most akarok benézni a patikába ilyen méhszájtágító izéért...Hátha...
Ja, és a másik jó hír! A kenetem negatív lett! Eltűnt a streptococcus is és még gombám sincs! Tiszta vagyok, mint a patyolat!
Edit!!! Veled mi újság??? Gondolok ám Rád sokat! Tuti előbb bekerülsz a szülőszobába... alig vároma hírt!
Bee! Örülök, hogy jobban van a lábad...mostmár nagyon vigyázz rá! Szép volt a fiad, nem tom miről beszélsz...
Mandala! Én is úgy tudom, hogy lányokkal jönnek a májfoltok, de nekem nincs egy sem, még egy pati sincs az arcomon. Még a végén kiderül, hogy fiú...Na, nem, mert láttam a nuniját!
Agnesbogoly! Hümm, lekvár...
Pattogobolha! Nekem is van ,,mammut szőrzetem". Nem is nagyon merek vele semmit csinálni, úgy félek a fertőzésektől, hogy csak na. Inkább maradjon ilyen, végülis ez a természetes. Bár, ha nem paráznék attól hogy elkapok valamit, akkor persze nem gondolkodnék rajta...merthát zavar
Örülök, hogy nem kell megmásznod a hegyet a leleteidért!
Nagyon jók a képek! A leányzó meg csodaszép!
A Pimafucin candidára van, nekem arra írták fel terhességem alatt legalább 5ször, úgyhogy ismerem, mint a rossz pénzt.
Horvviki! Bergont mi is néztünk, szerintem nagyon jó, erős kocsi. Végül azért nem azt vettük, mert nekünk nincs szükségünk ilyen nagykerekűre, meg egyébként is kicsit monstrum nekem. De szuper jókat hallottam róla!
Csak szép lassan a vasalással, én is több turnusban oldottam meg! Aztán rájöttem (valaki tanácsára), hogy ülve is lehet, Jóbarátok nézés közben!
Huni! Nem lesz semmi gond a bébivel, meglátod! Azért nem vetted észre, mert tünetmentes. Szerintem érdemes lett volna kezelni, mert látod, nálam is kipusztult (a gombával együtt). De aggódni felesleges rajta!
Mirosz! Érdekes, hogy ránézésből megmondta... Tán nagyítót szereltetett a szemére?
Nap! Klion...azt is ismerem, az is candida kezelésére szolgál.
A kenetet már nem kötelező levenni!!! Sajnos... Egyéni elbírálás alapján küldik be a dokik!