Isten éltesse a már két éveseket!
Hát én is előkerülök akkor pár szóra, nehogy kiessek innen is, mint Dórika topicjából! Mondjuk ott csak beköszöntem a pocak elején, úgyhogy nem ért váratlanul.
Itt akkor lettem read-only, amikor kiköltöztünk Szentendrére, akkor nagyon el voltam havazva, azután egyszer beköszöntem Nektek, amikor Dórika született. Na azután lettem csak igazán elhavazva! Pedig olvasni rendszeresen olvasok és irigy-irigy, amiért már ennyi ügyes szobatiszta babó van! De valahogy az írásig már nem jutok el...
Betsy, nagy-nagy gratula, sok boldogságot!
És a sok pocakosnak is nagyon gratulálok, Minyu én is szorítok holnapra, Csucsu Nektek is drukk nagyon.
Én akkor örülök a legjobban, hogy ketten vannak, amikor egymással foglalkoznak, együtt hemperegnek, egymáson rötyörögnek. Nórika kezd bohóckodni, Dódi erre elneveti magát, ezen Nóri remekül szórakozik és így tovább, én meg olvadozok.
Nóri: még nem szobatiszta, de nagyon nem! Le is tagadja a kakát! Reggel kérdezem, van kaka? Azt mondja nincs. Pedig amikor a szobába belépek már orrbavág a büdi. A szűkítőn is fél percet hajlandó csak ülni. Na mindegy, amíg így állunk, addig nem erőltetem a bugyit. Jövő hét végén megyünk nyaralni, majd ha hazajöttünk ráfekszünk a témára. Beszélni sem nagyon akar még, viszont egész nap csak ezt hallgatom: Nóni is, Nóni is. Vagyis mindenben segít nekem, teregetünk, mosogatógépet kipakolunk. Szuper, hogy minden 6x annyi idő így, mintha egyedül csinálnám!
Azt is nagyon tudja, hogy mit akar, a hisztizsákból egy pillanat alatt előkap egyet, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy elképzelte... Ilyenkor büntibe megy, ott pedig magyarázom neki, hogy miért vagyunk megint itt és hogy legközelebb ugye nem így, meg nem úgy... Erre gyorsan leráz, hogy jó, oké, jó...
DE mindezek mellett nagyon tündér, kedves, aranyos, vicces lány és gyönyörű forgószeleket rajzol!
Dóri: talán Nórinál is jobban tudja, hogy mit akar. Nekem mindenki azt mondta, hogy a második gyerekkel sokkal könnyebb, mert a második alkalmazkodóbb lesz. Hát nálunk ez sajna nem így van. Most növesztett 2 fogacskát, hát az sem volt semmi! Nóri 10 hetesen már átaludta az éjszakát, Dórival még most is 1x kelek hajnalban. A hozzátápi sem megy még, csak szopi van, Fruttapurára ki sem nyitja a kis száját, sőt még össze is szorítja. Nóri mindent az első kínálásra elfogadott... Szóval az túl szép lett volna, ha még egy Nórink születik, ekkora mázlink nem lehetett. Szoktam is mondani, ha Dóri születik elsőnek, akkor nem olyan biztos, hogy már meglenne a kistesója! DE mindezek mellett ő is csupa mosoly, báj és szintén imádom.
Na úgy látom, behoztam egy kicsit az elmaradásomból! Képekre most már nincs időm, de terveim szerint jövök még...