Italoman, pontosan, nem két vonal látható a CTG-n, hanem csak egy! Egy korongot rakott a pocimra és nem értettem, hogy akkor mi a fenének vagyok ott! Azt én is érzem ha mozog a babó, sőt nekem is van baby doppler itthon, ugyanúgy meg tudom hallgatni a szívét! Elegem van már a magyar eglszségügyből, hogy semmire nincs megfelelő mászer, vagy ha van, elromlik, bunkók az emberrel, ezren állnak előtted sorban, holott időpontra mész, utánna szarnak az eredményekre, szóval a f@sz kivan...........
Bocs!!!
Ja és még a magándoki is ilyen, mint ahogy leírtam.....
Márkanyuka, a dokim arra nem képes, hogy a leleteket továbbküldje a védőnőnek, amitől persze ő teljesen kivan, hogy nem tud rólam semmit! Mondtam, hogy én se magamról ,mert mindig csak az a válasz, hogy minden rendben.
Sziszike, de tényleg, sokkal bújósabb, odateszi a kis buksiját, nagyokat sóhajt, sőt múltkor mikor mozgott a babó, elkezdte szagolni a pocimat, szutyakolta, majd megnyalta, nézett rám, nem értette! Sőt tegnap jobbról balra-balról jobbra nézegette és járkált a hasam körül, majd többször benézett a hátam mögé
lehet azt hitte ott jön ki! Hehe, mert ha tv-ben kutyaugatás van, akkor is benéz a tv mögé! Ezeket mondjuk csak akkor csinálja ha ülök, ha megyek, vagy állok, akkor csak kísér a szemével, és ha kimegyek a képböl, máris ugrik és kísérget! Annyira cuki!!