Új privát üzeneted érkezett!

[quote="sziszike77"] írta:sziszike77
[quote="dudu_84"]J írta:dudu_84a és apát napi 2x igénybe kell vennem. :roll: De nem szexelni kell hanem az a lényeg, hogy az ondófolyadék, minél közelebb kerüljön a méhszájhoz, mert állítólag olyan anyag van benne, ami felpuhítja a méhszájat és segíti a tágulást. Csak lestem. Én még ilyet nem hallottam.




És szex nélkül ez hogyan van?
Egyébként meg egy jó orgazmus képes méhösszehúzódásokat kiváltani....
Vendég
 


Jaj lányok azt hittem ezt nem kell leírnom. csak az utólsó pillanatban kell hogy apa be...ja a hímves...jét.

KépKép
dudu_84
 
 


:D

KépKép
dudu_84
 
 

 
 

Dudu
És az élvezet?


Szoptatáshoz
www.lll.hu
Vendég
 


Dudu,apa ennek nagyon örül nem :lol: :lol: :lol: ?
Majd elmesélem mi apánknak,és szerintem könyörögni fog,hogy menjünk a te dokidhoz :lol: .

Kép
Kép
huni
 
 


Úgy látom, ma pajzán csütörtök van! :D :D :D :D :D
Én is úgy tudom, hogy a hosszú sétán kívül a szex és a csók is segít a szülés megindításban.
Olvastam egy jó könyvet, a címe Útmutató a szüléshez, abban javasolják a bábák természetes tágító hatása miatt a vajúdás közbeni csókolózást.
Mondjuk a kórházban ezt valószínűleg furcsálnák...
Ez amiatt van, hogy a száj, torok, és a hüvely, méh izmai szorosan összefüggnek, ha ellazítod a szád szülés közben, akkor lent is ellazulsz, és hamarabb tágulsz.
Ezt máshol is hallottam.
Kipróbálni még nem próbáltam...

Kép
tipetupa
 
 


Betsy, én is épp most akartam belinkelni az lll.hu oldalt!
Egyre gondoltunk!:D

Kép
tipetupa
 
 


Jaj dudu,ez tényleg nagyon jó!!Én eddig ezt még csak fordítva hallottam,de elképzeltem.Célra készíts,start....Na, most híztam két kilót. :lol: :lol: :lol:

Betsy:Le is vágnám neki!Persze ne ilyenre gondoltam,hanem olyan kézzel felvitt bacikra.Valahogy elképzelhetetlennek tartom,hogy sterilen bújjon hozzám.Bár ez is egy mókás helyzet lenne.Körbeterítve a célpont zöld kendővel, kezek felemelve... :lol: :lol:
Csak azért parázok ettől,mert én már kívűl belül nyílok rendesen.
tuza edit
 
 


Mennyi, de mennyi minden történik veletek!
Olyan jó azoknak a Kismamiknak akik már otthon babázhatnak!!!
Micsoda sexcentrikus lett az oldal :lol:

Dudu, akkor meg mi értelme, ha már úgy is bele kell, hogy menjen a cucc, akkor adjatok neki!!! :D
A lelki világunk csordultig volt, ezért úgy döntöttünk, hogy nem bírjuk tovább, lesz ami lesz, vége a "csak" kényeztetésnek! Szóval, rajta voltunk a témán, nem is kicsit, de nem indult meg a szülés, sőt még fájásaim sem voltak :? Viszont szegény babó egész éjjel meg sem mert mozdulni :lol:
Tegnap még karton ásványvizet is cipeltem, de semmi......., kapaszkodik rendesen!

Ma voltam CTG-n és csak a gyerkőc szívverését mérték a méhösszehúzódásokat nem. MIÉRT??? Nem értem!

Ági, neked mért ma a Jánosban méhösszehúzódásokat?

Kép
h.bogesz
 
 


Sziasztok, pajzánkák! :D

Nemrég jöttem meg kismamatornáról, most is jólesett. Volt ott egy sorstárs, aki elvileg szombatra van kiírva :shock: , de úgy bírta a gyűrődést, hogy csak na!

Kis pupu,
esetleg érdemes elmennetek a Soroksári úti Baby Outletbe is, ott is elég sok minden van jó áron, nekünk legalábbis jó néhány dolgot sikerült ott vennünk. Az Elefáni is jó, amelyről Ágnes írt.
Kenetet nekem is most hétfőn vettek, úgyhogy nyugi, még nem maradtál le semmiről, és hamar megvan az eredménye is.

Bee,
emlékszem, írtad, hogy csípett, úgyhogy már alig várom az éjszakát... :shock:

Bebi,
nagyon sajnálom, ami történik veletek, ez rettenetes. Szegénykém, és nem is tudsz mit csinálni. Szörnyű, amikor egy boldog eseményt egy tragédia készül beárnyékolni egy családban. :cry:

Dudu,
te most orvoshoz vagy természetgyógyászhoz jársz tulajdonképpen? :lol: Egy kicsit furcsa nekem ez a sok hókuszpókusz, amit előír neked... Ez a cukorérték, amelyet írtál, normál vagy terheléses érték? A szex nélküli szexhez én már inkább nem fűznék kommentárt... :D

Mikegirl,
üdv újra a fedélzeten, és csak így tovább! :)
„Banán alakban 2 méter / órás sebességgel már menni is tudtam” – szörnyű lehetett, de ahogy így leírod, szinte látom magam előtt, és nagyon viccesen hangzik. :D Bocs, én sem sokáig fogok már röhögni... :roll:

italoman
 
 


Tipetupa
Sok mindent megéltem már, sok dologról hallottam... a csók szülést segítő hatása még ismeretlen volt...

Edit
Kézzel felvitt baci... ott élnek rajtad...
Vendég
 


Edit, olyan jót nevettem......... elképzeltem, ahogyan te is csak gumikesztűben és spatulával nyúlsz hozzá :lol:

Amúgy ma elmondom apának, hogy tudományosan bizonyított tény amit Dudu írt, így hátha kapok ma is :P

Bee, hogy van a kis pacskerod?? Lejebb ment a duzzanat?

Ma még vettem babavizet itthonra, mert a születésfelkészítőn azt javasolták, hogy a nagy kánikulában a babának az anyatejen kívül adjunk még plussz vizet, mindenképp jót teszünk vele. Nagyon jó volt a mostani előadás mert másfél órán át a szoptatásról volt szó!
Ja, és a Jánosba ajánlják, hogy vigyünk be magunkal fejőgépet (na ez így vicces) meg a babűnak kis méretű cumisüveget, hogy már eleve a sajátját szokja, meg a kórházi eléggé barátságtalan a szülésznő szerint. Szóval amíg szegénykének cukros vizet kell adni a sajátjából kapja.

Kép
h.bogesz
 
 


Kenet+vérvétel: tegnap felhívtam a dokit, hogy mi van az eredményekkel, biztosan tud már valamit. Erre lazán, jaja minden rendben.... De mondom, a kenet amit már 3 hete levettek nincs benne semmi?? Erre, hát nem emlékszem, hogy lett volna! PFFFF
Ezer lett a vérnyomim, de nem fogok vele üvölteni a telefonba, még meg kell szülnöm, de hogy utánna mit fog kapni, azt nem teszi zsebre. Azóta sincs egyetlen leleteredmény beírva akiskönyvembe! És ha megszülök??? Honnan a pics....ból tudják majd, hogy egyáltalán mi a vércsoportom? Állítom azt se tudja merre-hány méter...... jelképesen értem. Csodálkozom ha azt tudja amikor felhívom, hogy ki vagyok.


Bebi, ez szörnyű!!! De talán így sikerül a párodnak hamarabb túllendűlni a gyászon! Bár ez persze valamilyen szinten beárnyékolja a születés csodáját! Nem tudom mi lehet ilyenkor a követendő viselkedési forma, de csak a kis bébire koncentrálj, ne érezze, hogy itt kinnt para van!

Kép
h.bogesz
 
 


Ma voltam dokinál és teljesen csalódott vagyok, mert teljesen zárt minden odabent és azt mondta, hogy akár még két hétig is bent maradhat Csodamanó... pedig én már jövő héten babázni akartam... és túl akartam lenni a szülésen...
Csalódottságomban a vizsgálat után vettem babókának egy jó kis rucit...

Most akkor mi van ezzel a málnalevél teával??? Nem a lazító hatása miatt issza mindenki a szülés előtti hetekben? Most akkor ne igyuk???

Huni!
Kaptál vmi. gyógyszert a Streptococcusra?

Kis pupu!
Tőlem a 37. héten vettek kenetet!

Homeós bogyókat szedő kismamik!
Ezeket a szülés előtt bármennyi hétig lehet szedni? vagy van vmi korlát?

Kép
mirosz
 
 


Italoman! Ez a cukorérték normál állapotban van diéta mellett.
Bogesz ezt csak a doki mondta, hogy csak az utólsó pillanatban tegyük össze amink van. :) A gyakorlatban gyanítom, hogy ez másként fog működni! :D :D :D

KépKép
dudu_84
 
 


Bogesz,
hogy lehet, hogy ctg-n nem mérték az összehúzódásokat? Nem két vonal (vagy görbe) volt a papíron?

Dudu,
engem amikor a terheléses érték magas lett (7,2), elküldtek diabéteszeshez. Ott újabb vizsgálat, mindegy, a lényeg az, hogy a terhelésesre kb. azt mondták, 8 vagy inkább 9 fölött gáz, és még diétát sem írtak elő. Szóval a te normál értéked sem lehet vészes ennek alapján. Persze ezt csak mint kibic mondom, majd Sabine vagy Betsy pontosít. :wink:

italoman
 
 


sexéhes kismamák :D:D:D (velem az élen) alig várom már hogy a párom hazaérjen, SZÉTKAPOM, lesz csók, sex és minden ami szülést segitő és élvezet okozó :D:D:D, egy a problémám rendbekéne kapnom magam alulról, de ez már csak tükörrel megy, és néha nagyon vicces ahogy megszabaditom magam a felesleges szőrzettől

nálam sem volt még nst csak ctg, jövőhéten csütörtökön megyek ctg, uh és vmi teljeskörű utolsó nagy kivizsgálás.
Hangával megdumáltam, hogy várja ki az augusztus 20át, és a tűzijáték után dobja be magát a köztudatba, addig garázdálkodhat még odabenn

hbogesz: már rég akartam tőled kérdezni, tudom kutyás vagy, hogy neked a kutyád nem lett full bújos mióta babát vársz?? nekem a kiskutyám megállás nékül a seggembe van bújva




nektek nem lett májfoltos az arcotok?? nekem eddig is volt rajta egy kettő, de azt utóbbi pár napban már olyan mintha egy szemüvegben napoztam volna

Kép
sziszike77
 
 


Sziasztok!

Sex-téma: jól körbejártátok ma, az biztos... :lol: Kipróbálnám a tágító hatását, de majd inkább megvárom a holnapot, és rákérdezek a dokimnál, úgyis mindig előszeretettel beszél a ,,házas-életről"... :D
Italoman! Nem tom, nekünk a Baby Outlettel az volt a tapasztalatunk, hogy csak a kiírás szerint olcsó...egyébként szerintem nem! Össze is hasonlítottam más árakkal! Múltkor pelenkázót néztünk, nagyon akciós volt, fél áron adták, és kiderült, hogy az egész szállítmány hibás...hát köce! Ja, és féláron volt vmi 6000.
Bogesz! A dokidtól mindig kiakadok... mekkora egy bunkesz! :?
Bebi! Kitartás!!! Ilyenkor már így jobb neki...
Mirosz! Hidd el, hogy az, hogy még nem tágultál, nem jelent semmit! Engem is azzal vigasztalt a bnőm, hogy ő is totál zárt volt, aztán egyszercsak elfolyt a magzatvíz, és na bumm! Úgyhogy nem tenném a kisujjam arra a 2 hétre! :wink:

Nem tom, de már egy félórája olyan menstruációs fájdalmaim vannak...nem vészes, de azért érzem! Nem tom, jelent-e ez valamit. Remélem nem most is azt jelzi, hogy induljak a wc-re... :lol:

KépKép
dincuska
 
 
 
 
 
 


[quote]n írta:ektek nem lett májfoltos az arcotok?? nekem eddig is volt rajta egy kettő, de azt utóbbi pár napban már olyan mintha egy szemüvegben napoztam volna


Sziszike: nekem is ilyen a homlokom. Kedden amikor beugrottam a toxoplazma eredményemért a védőnő meg is jegyezte, hogy nem sok van már hátra, mert már pigmentálódik az arcom.

Bogesz: nem semmi dokid van! Nálunk úgy működik, hogy a védőnők írnak be mindent a kiskönyvbe.

Mi lesz itt ma este, mindenki nagyon beindult a sex gondolatától!

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Dincuska: lehet, hogy te következel! Remélem holnap már az örömhírre fogok jönni!

Sziszike: a ctg és az nst ugyanaz.

Sabine: szerintem senki nem várja el tőled, hogy csak és kizárólag anyatejjel tápláld két pici fiadat, főleg nem igény szerint. Sok anyukának még egy babát is nehéz ellátnia. Így te is nyugodtabb vagy, hogy eleget ettek a babák, ők pedig nem fogják rajtad ezt számonkérni.

Kép
Kép
márkanyuka
 
 


Dudu!

Ezek szerint a dokid támogatja a homeopátiás szerekkel való szülésfelkészítést? Mondjuk azt nem értem miért csak az utolsó 5 napban ajánlja, hiszen akkorra akár meg is szülhetsz. Azt szeretném kérdezni, hogy neked melyik szereket és milyen hígításban ajánlotta a doki? Itt sajnos nincs olyan orvos, aki tanácsot tudna nekem adni, de több helyen utánaolvastam és a 36. héttől ajánlják a méhszájpuhító-tágító bogyók szedését.
A málnalevél teáról kérdeztem ma az NST-n a szülésznőt, azt mondta csak ajánlani tudja. A dokid nem mondta, hogy milyen mennyiségben kellene inni?
Az akupunktúráról annyit, hogy a barátnőmnél alkalmazták vajúdás alatt és azt mondta, hogy lényegesen kevesebbet szenvedett, mint az első gyerkőcnél. Ő egyébként Németországban él, azt mondja ott ez a módszer eléggé elterjedt.

Ja, és a szex-témával úgy látom egy lavinát indítottál el :lol: , a sok kiéhezett kismama nagyon rácuppant... :lol: :lol: :lol: Jaj lesz ma éjszaka apáknak!
Aki mégis úgy döntene, hogy aludni - is - szeretne, annak szép álmokat kívánok!
bee73
 
 


[quote="márkanyuka"]
írta:
márkanyukaSziszike: a ctg és az nst ugyanaz.
.


csak azért gondoltam hogy nem ugyanaz, mert itt csak a pulzusszámot nézik (CTG) a másikon (NST ) ott a méhösszehúzodásokat is, tehát én mint laikus gondoltam ezt. ÉS a CTG-s papiron csak egy vonal van

Most tényleg elugrom a tesoba és veszek barackot meg szőlőt!!!

gondolom ma este egy kismama sem lesz a net előtt az előbb elinditott sex lavina után :D,

Kép
sziszike77
 
 


Italoman, pontosan, nem két vonal látható a CTG-n, hanem csak egy! Egy korongot rakott a pocimra és nem értettem, hogy akkor mi a fenének vagyok ott! Azt én is érzem ha mozog a babó, sőt nekem is van baby doppler itthon, ugyanúgy meg tudom hallgatni a szívét! Elegem van már a magyar eglszségügyből, hogy semmire nincs megfelelő mászer, vagy ha van, elromlik, bunkók az emberrel, ezren állnak előtted sorban, holott időpontra mész, utánna szarnak az eredményekre, szóval a f@sz kivan........... :evil: Bocs!!!
Ja és még a magándoki is ilyen, mint ahogy leírtam.....

Márkanyuka, a dokim arra nem képes, hogy a leleteket továbbküldje a védőnőnek, amitől persze ő teljesen kivan, hogy nem tud rólam semmit! Mondtam, hogy én se magamról ,mert mindig csak az a válasz, hogy minden rendben.

Sziszike, de tényleg, sokkal bújósabb, odateszi a kis buksiját, nagyokat sóhajt, sőt múltkor mikor mozgott a babó, elkezdte szagolni a pocimat, szutyakolta, majd megnyalta, nézett rám, nem értette! Sőt tegnap jobbról balra-balról jobbra nézegette és járkált a hasam körül, majd többször benézett a hátam mögé :lol: lehet azt hitte ott jön ki! Hehe, mert ha tv-ben kutyaugatás van, akkor is benéz a tv mögé! Ezeket mondjuk csak akkor csinálja ha ülök, ha megyek, vagy állok, akkor csak kísér a szemével, és ha kimegyek a képböl, máris ugrik és kísérget! Annyira cuki!!

Kép
h.bogesz
 
 


Lányok!

Apa mindjárt hazaér! :lol:

Kép
nap12
 
 


Bogesz,
ez az egyetlen vonal tényleg elég bizarr, nekem még sosem csináltak ilyet. Elég jól belenyúltál a lecsóba, ami az orvosokat meg a vizsgálatokat illeti. :roll: De tényleg, miért maradtál tkp. ennél a dokinál? Ha jól emlékszem, már elég régóta csak bajod van vele, nem?

Dincuska,
szerintem nincs egyetlen olyan bolt sem, ahol mindent a legjobb minőségben és a legjobb áron meg tudsz venni, tehát nem lehet így általánosítani. Az egyik cucc épp itt olcsóbb vagy szebb, a másik amott. Mondom, mi több mindent találtunk a Soroksári úton, ami jó is és olcsó is. Csak egy példa: ott vettünk kókuszmatracot 6500 Ft-ért, mindenütt másutt 10 rongy felett láttuk ugyanazt.

italoman
 
 


Sziasztok Kismamik és Anyukák!

Még egyben, csak visszaolvastam, de annyira sokat írtok, hogy nagyon sokáig tartott!

Először is gratulálok Dimet-nek, és bocsi de nem tudom, hogy volt-e még valaki előtte akit kihagytam volna, de akkor neki is! Megnéztem a fotóalbumot, nagyon szépek a babák! Kicsit irigykedem, de remélem már nem kell sokáig, most kicsit türelmesebb lettem ismét, mint egy-két nappal ezelőtt. Nálunk inkább a férjecském nagyon türelmetlen, már alig várja, hogy kibújjon a kis úrfi.

Tegnap este alig bírtam elaludni, nagy volt a buli odabent és fél óránként kellett pisilnem menni!

Szex téma háááát .... őszintén szólva én végig nagyon paráztam, hogy nem lesz-e gond belőle, ezért férjecskémnek ez a 9 hónap nem volt valami kánaán, viszont mostanában alig bírok magammal, szóval ki tudja mi lesz ma este.... :lol: Az én párom inkább erotikus filmeket néz és én egyáltalán nem bánom, sőt én is nézem, ha még fent vagyok! (Remélem ezért nem köveztek meg) Én örülök, hogy nem máshol keresi, becsülöm, hogy ennyire türelmes volt eddig is!

Huni milyen szívfrekvenciája volt a babádnak, amire azt mondták, hogy magas?

Mindenkinek szép és akciódús estét kívánok! :lol: :lol: :oops:

Üdv Móni

Kép
szamo
 
 


Bee!
cimicifuga racemosa napi 2x5 és a caulopillum 2x5. Ezeket mondta, bár biztos nem helyesen írtam le. A málnalevélteából meg azt mondta, hogy napi 2x 3x igyak.
Italoman Köszi az infot a cukorról kicsit megnyugtattál.

KépKép
dudu_84
 
 


Dudu,
még ezt találtam, hátha még inkább megnyugszol:

"Abban az esetben, ha az éhgyomri vércukorérték nagyobb vagy egyenlő mint 7,0 mmol/l (vénás vérből vizsgálva), vagy a terhelés utáni 2 órás érték nagyobb vagy egyenlő mint 11,1 mmol/l, akkor megállapítható a terhességi diabétesz. Ha az éhgyomri vércukorérték 7 mmol/l alatt van és a terhelés után 7,8 mmol/l és 11,1 mmol/l közé esik, abban az esetben csökkent glukóztoleranciáról van szó, ami a szénhidrát-anyagcsere enyhébb fokú elváltozását jelenti."

Szóval ez azt támasztja alá, amit a dokid is mondott: amíg 7 alatt van, nincs gáz. Arra meg amúgy is odafigyelsz, mit eszel, így aztán csak kihúzod már ezt a kis időt. :wink:

italoman
 
 


jó estéket!
Ma az nst-n olyan aktív volt a bébi, úgy örültem neki, meg az ápolónők is - asszem hatásos volt a kóla :D
a vérképem is rendben. minden ok.
nálunk a sex téma nem játszik, valahogy nincs hozzá kedvem, a párom meg azt mondja hogy a baba mindent megér, ez legyen a legnagyobb gondunk h most pár hónapig nincs eksön. ez persze az uccsó 2 hónapra vonatkozik, valahogy most nem azon jár a fejünk :roll:
de azért aki be van indulva az adjon a jónak :D
holnap azért akinek megindul a szülése, az rögtön gyanus lesz :lol: :lol: :lol: :lol:

na kellemes :wink: éjszakát mindenkinek! Kép
nora80
 
 


Hűha.... micsoda téma...
Nálunk csak az utolsó hónap maradt ki... hogy mikor lesz a két törpe mellett :roll: :?:


Kis simogatás, kis összebújás van most is.... :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég
 


Italoman!
Köszönöm ! Tök aranyos vagy! Tényleg megnyugodtam egy kicsit. Meg nem is magam miatt aggódtam, hanem hogy babócának nehogy valami baja legyen ez miatt. Egész terhesség alatt nem volt semmi gondom, erre az utólsó 3 hétben megemelkedik a vércukorszintem. :roll: Őrület! Azért nyugodtabb lennék ha már kibújna és biztosan tudnám, hogy nincs semmi baj. A dokim persze pont most megy szabira 6-12-ig. Azt mondta addig ne szüljek! :shock: Jó pofa nem? Mintha én dönteném el. De azért megnyugtatott, hogy a balcsira mennek, úgyhogy ha akció van hazajön!

KépKép
dudu_84
 
 


Mike: nem olvastam még vissza, lehet, hogy már kaptál választ! Mindig két mellből szoptatunk!!!!! Ez nagyon fontos! Az anyatej 90%-a szoptatás közben termelődik! Tehát ne hagyd ciciben a tejcsit két-három óráig! MINDIG két mellből adj! Neked is kellemesebb, mert így nem lesz kőkemény az egyik, míg a másikból cicizik a babó és így a helyes. Arra azonban figyelj, hogy ne tedd át túl korán, mert akkor csak a szomjoltó hígabb tejet kapja, a zsírosabb hátsó tejet nem.. szóval hagyd, hogy kiszívja rendesen és utána kínáld a másikból. Ha elutasít, akkor oksi, jóllakott... de nekem az a tapasztalatom, hogy a babókák szeretnek a cickón lógni és nem annyira elutsítók... na szóval tedd a másikra, és a következő szopinál evvel indíts és utána menj a másikra...

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Jó reggelt. :)

Az éjszaka remélem mindenkinél jól sikerült, bár eddíg még senki nem indult el szülni. :)

Megyek mindjárt körzetihez, csak dobok két képet.

Vacsi apával:Kép

Ilyen volt valamelyik este az ég. :)
Kép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Dudu: Ide figyu anyóca! Ha csinálod, csináld rendesen!!! Úgy van, ahogy Betsy mondja: méhösszehúzódásokat okoz egyrészt az orgazmus amit átélsz, másrészt az ondófolyadékban is van olyan anyag, ami oxitocyn termelésre serkenti az agyacskádat... szóval bébi, ne az utolsó pillanatban dugeszolja be apa... szegény... ez nem inkvizíció, bébi... ez SEX!!!! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Pattogoboha: édesek apa és lánya... :) Az ég látom nem mindig kék... :) Valami csodaszép! Ha megjöttél kuksizz be... és mesélj! :) Vigyázz magadra!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Tipetupa: ez a pajzánság már szerdán kezdődött... mi van csajok?Érezzük, hogy közeleg az idő és utána elvonás.... igaz? Ejj! Én is elkaptam apát este... de most megbántott, mert hozzám sem nyúlt, csak hagyta magát... na majd adok én neki! :x :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Smaci a szülőágyon? :shock: Csajok... én meg tudtam volna ölni a párom hogy ide juttatott... nem hogy csókolgassam.... arról nem is beszélve, hogy mit mondok a szülésznőnek? Bocsi, de most szex van...? Áh, ez nekem kínos.... amúgy minden más járt az eszemben (különböző inkvizíciós kínzási módok apának ha végre túl vagyok a szülésen...), mintsem a csók intimitása..... :evil:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Jó reggelt csajok!

Remélem mindenkinek tartalmasan telt az éjszakája. :wink: Én most inkább az alvásra szavaztam...Tudjátok, jelenleg halmozottan hátrányos helyzetű vagyok, már az is komoly szervezést igényel, hogy bejussak az ágyba. Eddig csak a pocó nehezítette a közlekedést, most viszont már térden se tudok bemászni...Viszont lejjebb ment a duzzanat és egy kicsit jobban hajlik a lábam. :D

Dudu!
Köszi az infót! Még egy kérdés: melyik hígítású bogyót ajánlotta a dokid? (CH5, CH9, CH15...) Tudod, ahány könyv, annyifélét ír.

Dincuska!
Hogy vagy?

Na, lépek, mert el kell vánszorogni a védőnénihez.
bee73
 
 


Sziszike: a májfolt az gáz... nekem van egy akkora.... de akkora.... úgy utálom! A második (halott) babánál jött ki a homlokomon, aztán elhalványult, de nem múlt el... most meg az egész homlokomon ott van, és két oldalt a szemeim mellett még a halántékomig leér... Olyan vagyok, mint egy dalmata....
Állítólag a lányokkal jön ilyen szörnyűség a mamikra... nekem a fiaimmal nem jött ki, és nem sötétedett vissza Gergőnél sem. Bezzeg most! Mondom még nőtt is!
Azt mondják az okosok, hogy azért van, mert a terhesség alatt a májad túlságosan nagy terhelésnek van kitéve. Hm, talán majd a kozmetikus csodát tesz szülés után... de nem nagyon hiszem... állítólag csak a lézer az, ami segít... de attól parázom egy kicsit... na majd meglátjuk ha letettük a pocit... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Jó reggelt!

Bogesz, én csak egyszer voltam a Jánosban CTG-n, mondtam a dokinak, hogy a vége felé nem vagyok hajlandó három órát utazni egy vizsgálat miatt, így Monorra járok. Hidd el, nem rosszabb, mint a János. Mérnek babaszívhangot és méhösszehúzódást. 15-20 perc alatt szoktam végezni és több-kevesebb sikerrel tartják az időpontot. A kenetemre detto ezt mondta a doki... én is mérges lettem, de azt mondta, nyugi, ha van valami, szülésnél kezeljük... hááát, az is megfordult a fejemben, hogy megszülök ügyeletes orvosnál.... Mit gondolsz?

Pattogó, édesek aképen :)

Csajok, az utóbbi időben azt tapasztaltam, hogy reggel, amíg fel nem kelek az ágyból, feszül a hasam alul... aztán felkelek és teljesen elmúlik. Szerintetek? Van valakinek hasonló tapasztalata?

Most kimegyek egy kicsit kertészkedni...IMÁDOM! Még az is lehet, hogy ma lekvárt főzök. Alig lesz az idén szilva, úgyhogy minden szemet felhasználok...


Ági és a Csajok
agnesgoboly
 
 


mandala: :D Én is elkaptam apát este. De ő viszonozta volna, csak én nem engedtem. :( Asszem hülye vagyok. De mondtam neki, ha leszedi a szőrbugyimat akkor eggészen nyugodtan. :D:D :roll: :oops: :lol:
Gyerekem már felkelt. Indulhanánk is akár, de megint szédelgek. :cry: Álmos is vagyok. Hülye körzeti meg 7-11-ig rendel. Hála az égnek 2 km-re tőlünk ráadásul a domb tetején. De muszály mennem, mert délután megyek a fogadott dokimhoz, és a vérvétel eredményét is kell vinnem, ami meg a körzetinél van. :evil: grrr. Na öszeszedem magam, és elvánszorgok a dokihoz.

pápá. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Bee: csak nehogy most kelljen szülni menned... érdekes lenne a kitolási szak... anyuka húzza fel a térdeit és nyomjon.... hát....
Bár állítólag úgy van kitalálva az emberi agy, hogy egyszerre csak egy fájdalomgócot képes kontrollálni, tehát ha fáj a szülés, és pl. jobban fáj a térded, azt érzed... Nem tudom igaz-e, nem figyeltem még ilyesmire... de talán az... mondjuk inkább azt mondanám, hogy szülés alatt nem fog fájni a térded... vagy fájások között meg a térded fog fájni... szegény... ez egyre rosszabb... inkább abbahagyom... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Pattogo: sztem apa két kézzel fog jelentkezni... de a borotvahabot is engedd neki.... meglásd... rögtön be is lép a frissen trimmelt gyönyörkapun... :D

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


141/84 :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


mandala: ne hidd.... Már 3 hónapja könyörgök neki, hogy szedje le. Alul már olyan vagyok mint egy mammut.. :oops: :roll:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Agnes: mit is csináljon egy 39. hétben járó kismama....? Lekvárt főz... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


Pattogo: bakker... a vérnyomid feltétlenül mondd a dokinak!!!!!

Apát erőszakold meg! Mammut???? :lol: Ez édes... nézd, hátha a mediterrán szépségekre gerjed mostanában a férjed? :) Mondjuk az enyém is előbb szépen kihajtogatja, mint a káposztaleveleket, mielőtt hozzáfér.... de azt mondta így is jó... más érzés, de jó... csak én utálom így... na majd teszünk rollllla!!!! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala
 
 


mandala. :D:D:D Káposztalevél.. hihi apa a nagy lexikonok nagy lapjait szokta emlegetni.. :lol: :lol: Jajj... asszem a lelki kielégülés tegnap este nekünk nem jött be.. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: Pajzán szerda, csütörtök, péntek... :roll: :lol: Lassan kirakhatjuk a 18-as karikát. :lol:

és jippííí. :D nem megyek fel a körzetihez. Vácon is oda tudják adni a vérképemet. Elég akkor csak délután a fogadotthoz menni. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Jó reggelt!

Senki nem szült az éjjel?? Lehet, hogy a sex mégis csak jótékony hatással van és nem indítja be a szülést?? Lehet, hogy az orgazmus, a méhösszehúzódások mintha simogatnák a babát, nem? Lehet most jó nagy hülyeséget írtam, így korán reggel :?

Ott akartam már hagyni a dokit, de úg voltam vele, hogy mostanság nem nagyon lehet válogatni, meg nem is ismerek mást a környéken, ez a biztos, sőt ez az a kórház amit még nem zártak be és reménykedtem, hogy csak véletlen volt ami eddig történt, valamiért talán szétszórt volt, de sajnos nem! Áginak igaza van, lehet én se szólok semmit, csak bemegyek az ügyeleltes dokihoz szülni! Bár állítólag a szülészetről mindig felhívják ha akció van!
Ráadásul 7-re vagyok kiírva, erre a magánrendelőjébe behívott jövő hét 8-ra......... Sztem totál dinka!

Ági, ilyen érzésem nekem is minden reggel van és állatira szúr+feszül és nekem is csak sétára és pisilésre múlik el!

Pattogó, nagyon jók a képek, igazán édes a családod! A férjed így profilból olyan mint George Michael :D
Igazi művészi fotót csináltál az égről, nagyon szupi!

Kép
h.bogesz
 
 


jaj mandala: és lehet kapni ilyen intim szőrtelenítő krémeket. Anno kipróbáltam. Hááát... A pihéket kiszedte. De mást nem. Apa meg max bizonyos testtájakon gerjedhet csak a mediterrán típusra, mert ha már szúr a lábam azt bezzeg megjegyzi.. :twisted: :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?