Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Magika de jó már nem sokáig kell titkolózni, kiváncsi vaygok nagyon mit fog szólni, de én azt hiszem hogy haragudni nem fog, hanem meg fog hatódni. Bár az én párom se nagyon romantikus alkat, de azért az ilyenektől meghatódik.

nekem nincs valami jó kedvem, sőt egy kicsit el is pityeregtem magam:( Felhívtam ma a dokimat hogy mi legyen, meddig várjak, tesztet csináltam tegnap negatív volt. Végül is abban maradtunk hogy ma elkezdem szedni 5 napig a norculutot, attól majd megjön, és utána ciklus 5. napjától szedem majd a clostylbegitet. Annyira jó lett volna ha sikerül, kicsit azt hiszem jobban bele éltem magam a kelleténél, tiszta lökött vagyok.

Megyek is nem akarom a ti kedvetek elrontani

gabi

Kép
lieglgabi

Gabi!

Sajnalom!
A kovetkezo honap bizti fog a tabik miatt sikerulni.
Es hat kitudja ikrekkel. :lol: :lol: :lol:

Magi
Vendég

Sziasztok!
Hát alig tudok visszaolvasni!
Magi!
Szorítok az estéhez!
Lexa,Mpatr!
Ha nem haragszotok nem sajnállak benneteket a rosszullét miatt! :wink:
Gabi!
majd a köv. hónapban mi jövünk!

Minden oké a munkahelyen!
Puszi:betti

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!
Hát senki nincs :cry:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

betti!
nagggggyon szívesen átadom a rosszullétet, ha vágyódsz utána :wink:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

MAGIKA

MEGY A DRUKK MEG A POZITÍV ENEDZSI!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok lanyok!

Minden kesz itthon, apa meg sehol.

torta szupi lett, majd csinalok fotot,
talpacskas polo rajtam felhajtva, hogy apa ne lassa meg egybol.
Ezt mpart otletebol meritettem.

MAr utban van haza. 15-20 percen belul hazaer.

Szoval megyek es drukkoljatok.

Magi
Vendég

Na megjott megyek!!!!!!!!!

Juj de izgulok!

Magi
Vendég

Magi! Lehet, h mér otthon van??? Juj de izgííí!!!! Részletek, részleteket, miután lement a dolog!!!

Bettike! De jó, h jelentkeztél, már kezdtem izgulni! Örülök, h minden OK, látod, mondtuk mi, h nem kell parázni!

Edóci, szivem csücske :D Mi ez a hülyeség, h nem hiszed, h bárkit és érdekel amit írsz? Meg ne halljak még egy ilyet!

KépKép
lexus

Igen, Magiapu otthon van 8) Drukk-drukk-drukk, stb!!!

KépKép
lexus

jó, ez a hülye rövid hsz tele van hibákkal, nem javítom ki, értelmezzétek :lol:

KépKép
lexus

Jesszusom, de izgulok!!! :D

Egyébként Magi igazoltan van távolt, többiek merre kóricálnak ahelyett, h jönnének beszélgetni, hmm?

Viki! Rólad is ezer éve nem lehetett már hallani! Minden OK?

KépKép
lexus

távol t nélkül :roll: eldugulok..

KépKép
lexus

Magikáék még kajcsiznak szerintem bár én is kétpercenként nézem a topikot, h mivammá.
Azért mégsem állhat fel a vacsitól, hogy Bocsika, édesem, de már több mint egy hete készülök erre az estére és a velem együtt izguló VVB-s társaim (Várandós Virtuális Barátnők- copyright by mpatr :wink: ) már lebabáznak izgalmukban, hogy hogyan is reagálsz a gólyahírre úgyhogy megyek is a gép elé te csak vacsikázzál, Édesem nyugodtan....

Szóval marad a várakozás és az izgalom Magikáért.

Kép
Kép

mpatr

Magi!
Na? :?:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Sziasztok

Nem rég értünk haza a vásárlásból, gyorsan jöttem hogy megnézzem Magika volt e, de úgy látszik nagyon jól sikerül az estéjük. :D

Én is kiváltottam a gyógyszert, de végül még sem kezdem el ma szedni.

A mellbimbóm környékén a tejmirigyek annyira kivannak dudorodva, és fájnak, még úgy is hogy a póló nem ér hozzá. Vettem egy tesztet mert a gyógyszer elkezdése előtt megakartam csinálni, de negatív lett. Viszont a melleim miatt úgy döntöttem várok még egy pár napot, most már azon nem múlik. Biztos ami biztos.

Gabi

Kép
lieglgabi

Gabi! Betti írta a múltkor (én akkor ugye még nem vtam itt, csak hallásból értesültem róla), h Legonak is a második tesztje lett pozitív. Úgyhogy én azért szorítok neked, és ez, amit most írtál, nagyon is arra utal, h mintha baba lenne a dologban!

Magi! Holnap reggel jövök, addigra plíz írd meg, h mi volt :D Már ha esetleg nem jössz most ellátni minket egy kisregénnyel, meg sok képpel, meg satöbbi :P

KépKép
lexus

Jesszus! :shock: Tudatosult bennem, h holnap megyek UH-ra! Szorítsatok légysziii, hogy legyen szívhang!!!

Dinnye kollegina! Te iiis, még akkor is, ha elvileg ilyen szar rosszullétek után muszáj lesz lennie :D

KépKép
lexus

Lexus jó lenne. Amikor itt voltam délután, még semmit nem éreztem. Vásárlás közben kezdett el fájni.
Biztos minden rendben lesz, ne izgulj. De azért én drukkolok neked.

Gabi

Kép
lieglgabi

Köszi, Gabi! Én meg neked ;)

KépKép
lexus

Sziasztok lanyok!

Minden nagyon jol sikerult.
Apa tudat alatt sejtette, de csak tudat alatt a fogyi miatt, hogy nem jartam.
Mondta, hogy ha nem lett volna valami a heten rakerdezett volna.
De nagyon orult neki es nagyon oda van meg vissza.
Baratjat kesobb at is hivta es jol leitta magat. :shock:

Most megyek, holnap majd tobbet meselek.

Majd el alszom.

Ja es nagyon nagyon boldog es orul.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Jaj lanyok olyan boldog vagyok.
Apa annyira boldog, hogy fel meterrel a fold folott jar.

Madarat lehetne vele fogatni.

Na megyek mert keszulni kell a holnapi bulira.

Magi
Vendég

Magika!
Ez nem fair, hogy csak ennyivel lerázol minket! :shock:
Tessék BÖLLÉRRE eresztett beszámolót írni!!!!! :twisted:

Amúgy meg hurráhurrrá :D

LEXA!!! MI VAN?????? VÁRUNK A JÓ HÍREKKEL!!!

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok 8)
mpatr javasolta, hogy kukkantsak bele ebbe a topikba 8)
Majd visszaolvasok, hogy képben legyek mindenkivel, de most megyek feküdni, mert már nem bírok itt ülni :(
Vendég

SZIA JIMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dejó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ultraszar napom első öröme!!!!
Isten hozott!!!!

:D :D :D :D :D :D :D

Pocilakó? Uh? Tünetek?

Kép
Kép

mpatr

Közben nem mentem el, de most már tényleg feküdnöm kéne :D

Mi a baj Patrícia, miért van rossz napod? Mondjuk nekem is az van, ma még nem ettem, nem ittam semmit, mert mindentől undorodom!!! De nagyon durván :evil: Bármi kajára gondolok, elkap az öklendezési roham. Mellette meg éhes vagyok és marja a torkom a gyomorsav. Az idegesít, hogy Milánnal a 7. héten kezdődött, kicsit korainak tűnik ez nekem....csak a kórházat ússzam meg most! Azt sem tudom, itt Budakeszin van -e kórház, mert a MÁV kórház becsukta kapuit, Telkiben meg magánkórház van, az felejtős....
Nem tudnál vmit tanácsolni, hova menjek dokihoz??? Vagy vki, aki errefelé lakik? Senkit nem ismerek, csak az ingatlanost, meg akitől vesszük a lakást....szóval jövő hétre tervezek nődokit meg uh-t.

Azon töprengtem, lehetnek ikreim is. A családban vannak, az igaz, azt mondják anyai ágon öröklődik a hajlam, nálunk apuéknál vannak. Tök vicces, apámnak vannak ikerpár testvérei, de úgy hogy 2 petéjűek és az egyik 180 cm, jóképű, fekete haj, kék szem...a másik alacsony, már haja sincs, barna szem...senki nem hiszi el hogy ikrek :D Meg a dédszüleim voltak ikrek.
Elég kemény lenne, mivel a lakás csak 2 szobás, amit veszünk, szóval csak legyen egy babuci a pocimban 8)
Vendég

Halihó!

Magi! Ez NEM beszámoló!!! Itt izgultunk veled, azt hiszem, ennél részletesebbet is megérdemlünk!!! Javítsatok ki, ha tévedek :twisted:

Egyébként voltam UH-n (Mpatr, köszi kérdésed :D), és minden OK a babával, 8.6 mm-es és dobog a pici szíve! Kaptam róla egy fotót is végre!

KépKép
lexus

Jimmorrison! Üdv itt is! ;)

KépKép
lexus

Szia Dinnye! NAUGYE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok

Jimmorison üdv közöttünk, és gratula a pocilakóhoz.

Magi na ugye megmondtuk hogy minden ok lész és nagyon fog örülni, de azért egy kicsit több beszámolót szeretnénk ám.

Lexu gratula a szívhanghoz, nagyon jó lehetett hallani:)

Lányok, egy kicsi remény még is van bennem még, még mindig fáj a mellem, egész pontosan ott ahol kiemelkednek a tejmirigyek. Olyan jó lenne ha még is babás lennék. Hőm ma 36,6 volt. Ha hétvégéig nem jön meg akkor hétfőn tesztelek.

Gabi

Kép
lieglgabi

Hajrá, hajrá LieglGabi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Megy a drukk!!!!!!!!

Kérünk beszámolót, mi volt!!!

Kép
Kép

mpatr

Gabiii!!! Dejó dejó, nagyon drukkolok!!! De plíz-plíz vmikor hétfőn reggel tessék tesztelni, mert kedden indulunk Párizsba, és hétfő délután nem leszek, pakolunk, ügyeket intézünk, stb!

KépKép
lexus

lexus ok mindenképpen.

Kép
lieglgabi

Köszike :) 8)

KépKép
lexus

LEGYEN MÁ VÉGE A MAI NAPNAAAAAAAAAAAK!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elegem van a hányingerből.

Délután álmodoztam.
Ahogy kihozzák a kórházban (vissza se kapják többet az is tuti :P ), kibontom és leellenőrzöm, hogy megvan mindene. Istenem, az a pihepuha bőr!!!!! Azok a hihetetlenül apró lábak, meg lábujjak. Meg tényleg van olyan, hogy babaszag. Meg az a pihe haja. Meg ahogy hallom, hogy Leeeeee, leeeeeeee, leeeeeeeeeeee. Ahogy hozzám bújik.
Meg az izzadtség-szagú éjszakák, pandamaci-karikákkal (bocsi, Pandi :oops: ) a szemem körül. És csak ordít a beste, a fene má megint nem tudni, mi a baja. Aztán ahogy kapkod a cici után. Meg ahogy szívja a cicit, ahogy érzem a tej beáramlását, meg ahogy szívja. Meg ahogy ázik a hálóingem. Azok a pirinyó ruhák!! Azokat még vasalni is jó.
Aztán ahogy alszik, keze-lába szét. Ébredés, pelus, hoppá, megint egy rottttyantásos merénylet :D .
Imádom. Akarom. MIT NEKEM HÁNYINGER!!!!!!!! KELL!!!!!

Kép
Kép

mpatr

Hát ez bazi jóóó :D Be lehetne küldeni vhova, 'Ahogy Mpatr a terhességről és az anyaságról álmodozik" címmel :D

KépKép
lexus

:oops:

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok

Magi
Örülök hogy minden jól sikerült!

Lexa
De édes vagy! :lol:
Ja,olvasom hogy minden rendben volt az uh-n! :lol: :lol: :lol: Örülök!

Mpatr
Sok + energia és kitartás a rosszullétekhez!Remélem hamar túl leszel rajta!

Jimmorrison
Üdv közöttünk és gratula a pocaklakóhoz! :D

Gabi
Drukk ezerrel! :D

Most én is egy kicsit depis lettem,elkiabáltam hogy minden rendben a gyomrommal.Ugyanis egész délután úgy égett mint a fene!Nem akarom hogy újra visszajöjjön és nem akarok újabb gyógyszereket rá! :cry: :cry: :cry:
Már nem is tudom mit csináljak! :(
A nagy depimben ki is könyörögtem apától hogy holnap már utazzunk haza! :(

edoci

Sehol senki? :(
Jó hétvégét akkor mindenkinek!

edoci

Itt vagyok, csak fürdettem.
Edoci sajnálom hogy megint nem érzed jól magad. Nem lehet hogy valami olyasmit ettél amitől ég a gyomrod?

Gabi

Kép
lieglgabi

Gabi
De sajnos igen,az a nyanvadt kávé! :twisted: Biztos hogy nem iszok kávét egy darabig! :twisted: (nem tudom hogy fogom bírni,de muszáj lesz! ) :twisted:

edoci

Edóci! Mondd meg a gyomrodnak, h ne csinálja ezt, mer összeakasztom vele a bajszomat :twisted: Kávé helyett igyál macikávét, semmit nem használ, de legalább a lelkednek jobb lesz 8) Tapasztalat. És ne legyél depis!!!

Gabi! Mizu? Tünetek?

KépKép
lexus

edoci akkor meg van mi okozta:(

lexus csak annyi hogy fáj a mellem. holnap veszek majd egy tesztet, ha kibirom akkor csak hétfőn csinálom meg, annak már szerintem ki kell mutatnia ha baba van.

Gabi

Kép
lieglgabi

Drukk! ;) +++++++++++++++++++

Többiek??? :o :o

KépKép
lexus

Nektek is azt írja néha, h nincs hozzászólás a témában?? Vicces :twisted:

KépKép
lexus

Sziasztok,
én az előbb azt hittem meghalok :( El kezdett görcsölni a hasam, kivert a víz, majdnem elájultam, még jó hogy elértem a WC-ig. Soha nem volt még hasmenésem, de ami kijött belőlem most........
Megettem pár szilvát, meg egy kopasz barit, mert nálam amúgy is szokványos hogy szorulásom van, de az Elevittől meg aztán hetente 1x tudok elmenni. Jaj, inkább legyen szorulása az embernek, ez borzalmas volt :evil:

Amúgy a gyomorégésre naponta 2 Renit biztos elrágok, de az legalább tutira hat, így elviselem. Nekem még a víztől is savam van. Fúj, Milánnal volt hogy savat hánytam felváltva epével.

Na eleget gusztustalankodtam :oops:
Vendég

lieglgabi, drukkolok :wink: Nekem a 11. DPO-n már jelzett egy kis halvány pozitívat
Vendég

Jim :shock: De legalább már jól vagy??? Egyszer nekem is volt hasonlóm, csak én a fürdőkádból másztam ki, aztán elsötétült minden, de vmi csoda fojtán nem ájultam el, hanem beértem a szobába, utána meg a hasam kezdett görcsölni, mint állat! OK, mondjuk nekem nem terhesség alatt volt, de akkor is brutál volt, nagyon besz.rtam..

KépKép
lexus

öhm, foLYtán!!! :shock: :oops:

KépKép
lexus

lexus, kösz jól vagyok már, de én is nagyon megijedtem :shock: Pláne hogy az embernek így terhesség alatt történik meg...kétszeres a para. Eszem egy kis jégkrémet, most azt kívánom. Legalább vmit kívánok 8)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?